Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάλι έχω κινητό που έχει σήμα ΤΙΜ με CU :p :p :p :p

Ώρα είναι να δούμε και τίποτα φυλλάδια της vodafone με συσκευές ΤΙΜ branded :p :p :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εγώ πάλι έχω κινητό που έχει σήμα ΤΙΜ με CU :p :p :p :p

Ιεροσυλε :p :lol:

Πέτρο είδα τωρα την υπογραφη σου... 693-myphone; Τι κολπα ειναι αυτα; :D

:cool: Αν μου πεις πως το εβγαλες αυτο απευθειας και σε καρτοκινητο θα πεθανω:p

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τι φυλλάδιο είναι αυτό; Τι διαφημίζει;

Είναι φάκελος που μπαίνουν μέσα τα φυλλάδια...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

elpizw i kathisteresi paroxis 3G sta kartokinita na exei ws apotelesma otan epitelous epthei na einai me poly kales kai ftines times...kati analogo se marketink tou wap portal TIMPLUS to opoio einai koryfi kai to opoio vevaia argise poly na epthei...

Θα ήθελα να μου πέιτε πως να απενεργοποιήσω την υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή σε εταιρική σύνδεση-γραμμή ( ο τηλεφωνητής είναι ο απλός και όχι ο επαγγελματικός).
fake! :X

Θα ήθελα να μου πέιτε πως να απενεργοποιήσω την υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή σε εταιρική σύνδεση-γραμμή ( ο τηλεφωνητής είναι ο απλός και όχι ο επαγγελματικός).

Ακύρωσε όλες τις προωθήσεις από το μενού της συσκευής σου. Έτσι θα ακυρωθεί και η προώθηση στον τηλεφωνητή. ;)

You will respect my authoritah!!!

Guest cookiemonster_gr

gia na akyrwseis oles tis proothiseis apo to kinito sou

pata ##002# kai to pliktro klisis.

tha exeis automata tote tin ipiresia eidopoihshs klisewn.

an skalwsei k den exeis, steile NAI sto 1265 me sms. H ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ gia kryfes eidopoihseis.

Παιδιά έκανα το ίδιο (ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ) στο 1265 και τώρα ότι τηλέφωνο πάρω ή μήνυμα στείλω μου γράφει πρώτα "εκτροπή" και μετά καλεί. Φυσιολογικό είναι αυτό;;

Είδα μια διαφήμιση χθες στην τηλεόραση σχετικά με νέες συνδέσεισ στα Tim Flexy , με δώρο € 2 για κάθε γκολ!:rolleyes: Ξέρει κανείς τίποτα?

Παιδιά έκανα το ίδιο (ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ) στο 1265 και τώρα ότι τηλέφωνο πάρω ή μήνυμα στείλω μου γράφει πρώτα "εκτροπή" και μετά καλεί. Φυσιολογικό είναι αυτό;;

Ναι, μην ανησυχείς. Και η ειδοποίηση κλήσεων είναι στην ουσία μια εκτροπή, γι' αυτό και σου το γράφει όταν κάνεις κάποια κλήση ;)

Λοιπόν, κομμένα τα bonus. Θα γίνονται μόνο επιλεκτικά. Ακόμα, κάθε πόντος θα συλλέγεται για κάθε 1 ευρώ του συνόλου του λογαριασμού από 0,70 ευρώ που ήταν πριν.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, είπα να το ποστάρω εδώ...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜ - 20/6/2006

Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι, από 20 Ιουνίου 2006, θα προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής ΤΙΜ (υπάρχοντες και νέους), δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας κάθε φορά που ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους μέσω άυλων καρτών στα καταστήματα ΤΙΜ, χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Πιο συγκεκριμένα:

με κάθε ανανέωση από 20€ έως 29€, οι συνδρομητές καρτοκινητής ΤΙΜ θα κερδίζουν 10% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 2€ έως 2,90€).

με κάθε ανανέωση από 30€ έως 50€, οι συνδρομητές καρτοκινητής ΤΙΜ θα κερδίζουν 15% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 4,50€ έως 7,50€).

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσα από τα καταστήματα ΤΙΜ μέσω άυλων καρτών, και δεν ισχύει για ανανεώσεις με υλικές κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας και ανανεώσεις μέσω άυλων καρτών που γίνονται εκτός καταστημάτων ΤΙΜ.

Διάρκεια Προσφοράς: 20/06/2006 - 19/08/2006.

Γιατι αυτο?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

σιγα βρε plateu! κανεις λες και εκοψαν την υπηρεσια!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Λοιπόν, κομμένα τα bonus. Θα γίνονται μόνο επιλεκτικά. Ακόμα, κάθε πόντος θα συλλέγεται για κάθε 1 ευρώ του συνόλου του λογαριασμού από 0,70 ευρώ που ήταν πριν.

Τι εννοείς "επιλεκτικά";

Ρε συ billakosss ειναι σαν να εκοψαν την υπηρεσια!

Αντε τωρα να μαζεψει καποιος πολλους ποντους εαν καθε 1 ευρω του λογαριασμου του αντιστοιχει σε εναν ποντο.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Ρε συ billakosss ειναι σαν να εκοψαν την υπηρεσια!

Αντε τωρα να μαζεψει καποιος πολλους ποντους εαν καθε 1 ευρω του λογαριασμου του αντιστοιχει σε εναν ποντο.

σιγα βρε! 0,7 ηταν και εγινε 1ευρω!

Join friend!

Το θέμα που ανέφερε ο Plateau είναι διαθέσιμο πλέον και στην πρώτη σελίδα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=139250

Δεν ηταν μονο αυτο.

Αν θυμαμαι καλα εαν ειχε καποιος μεσο ορο 40-80 ευρω κερδιζε 100 ποντους κτλ.

Αρα η ΤΙΜ μας την εκανε την μ@λ@κια της!

ρε παιδια το συγκεκριμενο, για την αλλαγη απο 0,70 σε 1 ευρω ανα ποντο, την εχω αναφερει εδω και ενα μηνα τουλαχιστον στο συγκεκριμενο thread, δειτε λιγα posts παραπανω, και παλι ο bilakoss μας δικαιολογουσε την TIM...

γιατι ποιος λεει οτι το κοβει αυτο??

παιδια? οταν βγαζουμε μια πληροφορια στον αερα...ας μη το γραφουμε και μετα βγαλτε ακρη μονοι σας!

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked