Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "καλύτερο" όμως για την Τιμ δεν το λέει κανείς.

Αν έχεις καρτοκινητό Τιμ και τελειώσει το υπόλοιπο, η υπηρεσία απενεργοποιείται από το σύστημα και τίθεται σε λειτουργία όταν ξαναβάλεις κάρτα!Άλλη μια καινοτομία μόνο από την πρωτοπόρο Τιμ...

Τσεκάρετε το.

Κοινώς, αν ξεμείνεις από κάρτα για κάποιες μέρες (και νομίζω σε όλους συμβαίνει κατά καιρούς), γιατί να μαθαίνεις ποιος σε έπαιρνε;;;

E, βάλε TIM SOS ρε φίλε αν είναι για την ειδοποίηση...

Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο αλλά έχεις εναλλακτικές, εαν έχεις φάει όλα τα λεφτά σου...

Βέβαια για κάτι πιο ακριβό (και αν είσαι επαγγελματίας που δεν σε κόβω) υπάρχει και το BlackBerry!!!!!!!!! Αλλά άσ'το. Αν δεν σε ενδιαφέρει το push e-mail

Ποια εναλλακτική εννοείς φίλε;

To TIM SOS εννούσα εαν δεν μπορείς να ανανεώσεις άμεσα το υπόλοιπό σου και χρειάζεσαι την υπηρεσία.

Πέραν του MSN, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λογαριασμούς του Yahoo! αλλά και του Google ( m.gmail.com ) και ειδικά το τελευταίο σου επιτρέπει και την εμφάνιση συννημένων αρχείων word και pdf. :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Βέβαια για κάτι πιο ακριβό (και αν είσαι επαγγελματίας που δεν σε κόβω) υπάρχει και το BlackBerry!!!!!!!!! Αλλά άσ'το. Αν δεν σε ενδιαφέρει το push e-mail

Απο οτι εχω πληροφορηθει προσπαθουν να ξεφορτωθουν αυτες τις συσκευες στα καταστηματα ΤΙΜ γιατι δεν τις παιρνει κανεις,ειναι και ακριβες ομως,ακου 350 ευρω η συσκευη για να εχω μια πληρη υπηρεσια ηλεκτρονικου ταχυδρομειου :rolleyes:

Απο οτι εχω πληροφορηθει προσπαθουν να ξεφορτωθουν αυτες τις συσκευες στα καταστηματα ΤΙΜ γιατι δεν τις παιρνει κανεις,ειναι και ακριβες ομως,ακου 350 ευρω η συσκευη για να εχω μια πληρη υπηρεσια ηλεκτρονικου ταχυδρομειου :rolleyes:

Ναι και δεν υπάρχουν και εναλλακτικές. Στην Vodafone παράλληλα με το BlackBerry προωθούν και την υπηρεσία Mobile E-Mail με επιπλέον συσκευές. Βέβαια και αυτές οι συσκευές ξεπερνούν τα €350... Αλλά να σου πω και κάτι, αυτού του τύπου οι υπηρεσίες δεν είναι για ιδιώτες. Αυτές οι υπηρεσίες είναι μόνο για επαγγελματίες που ως γνωστόν επιλέγουν μεγάλα προγράμματα ομιλίας με μεγάλες επιδοτήσεις οπότε και μπορούν να αποκτήσουν τέτοιες συσκευές σχεδόν τζάμπα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχή καμία εταιρία δεν έδινε BlackBerry σε ιδιωτικά προγράμματα και τα έδινε μόνο στα εταιρικά... Τώρα η Vodafone έχει δώσει και στα ιδιωτικά προγράμματα. Στην ΤΙΜ και Cosmote ισχύει;

chris_2005 η ΤΙΜ από την αρχή έδωσε blackberry και σε ατομικές συνδέσεις ;)
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Να ρωτήσω και κάτι, ποιος ειναι ο οικονομικότερος τρόπος για να συνδεθώ στο Internet από το κινητό μου. Δεν είμαι επαγγελματίας ή κατι παρόμοιο, είμαι απλός χρήστης. Έχω ένα Siemens S65, μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται και πώς να συνδεθώ στο internet?

Για υπολογιστή μιλάς; Ή για WAP;

Γιατί αν είναι για υπολογιστή, Cosmote!

Εκτός να βρεις κολπάκι...

Πέτρο είχα την εντύπωση ότι δεν το έδινε. Αλλά τελικά δίνει και το BIS και το BES σε καταναλωτικά προγράμματα. Δεν ξέρω αλλά μου είχε μείνει αυτό!

Θέλω να μπω στο Internet χρησιμοποιώντας το κινητό μου. Μάλλον με wap δηλαδή φαντάζομαι γίνεται. Αλλά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και πού τις βρίσκω?

Θέλω να μπω στο Internet χρησιμοποιώντας το κινητό μου. Μάλλον με wap δηλαδή φαντάζομαι γίνεται. Αλλά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και πού τις βρίσκω?

Ναι εννοείς σαν modem το κινητό σου; ή απλά να μπεις στο wap (πχ TIM plus); Γιατί έχει τρελές χρεώσεις αν το θες σαν modem για να μπαίνεις από υπολογιστή. Εκτός αν καταφέρεις το κόλπο με το wap.

Δεν θέλω να μπω με υπολογιστή. Απλά θέλω να μάθω με wap έχοντας στη διάθεση μου μονο το κινητό να μπώ στο Internet ανοιγωντας σελίδες απο το κινητο και όλα τα σχετικά. Δεν θέλω να μπω απο υπολογιστή ή κατι τετοιο. sorry αμα δεν ήμουν σαφής

Δεν θέλω να μπω με υπολογιστή. Απλά θέλω να μάθω με wap έχοντας στη διάθεση μου μονο το κινητό να μπώ στο Internet ανοιγωντας σελίδες απο το κινητο και όλα τα σχετικά. Δεν θέλω να μπω απο υπολογιστή ή κατι τετοιο. sorry αμα δεν ήμουν σαφής

OK. Μπορείς λοιπόν να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία GPRS από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΤΙΜ στο 1231 και να τους ζητήσεις τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις μπορείς να περάσεις και από το site της TIM.

Και για περισσότερη οικονομία μπορείς να ενεργοποιήσεις το TIM Plus Non-Stop για απεριόριστο wap για ένα μήνα με €3.49. Έτσι αποφεύγεις και τα €0.42/είσοδο. Για ενεργοποίηση του TIM Plus Non-Stop στέλνεις ένα μήνυμα στο 349 γράφοντας PLUS.

Αυτά και καλή διασκέδαση!

Βασικά έχω ένα πρόβλημα. Μπήκα στο site της ΤΙΜ και ακολούθησα τις οδηγίες για το Siemens S65, και τώρα ανοίγω τον browser, λέει "σύνδεση" για λίγα δευτερόλεπτα και μετά λέει Σφάλμα 500 http. Εσωτερικό σφάλμα στον server. Ξέρει κανείς τι να κάνω πριν ρωτήσω την ΤΙΜ?

Βασικά έχω ένα πρόβλημα. Μπήκα στο site της ΤΙΜ και ακολούθησα τις οδηγίες για το Siemens S65, και τώρα ανοίγω τον browser, λέει "σύνδεση" για λίγα δευτερόλεπτα και μετά λέει Σφάλμα 500 http. Εσωτερικό σφάλμα στον server. Ξέρει κανείς τι να κάνω πριν ρωτήσω την ΤΙΜ?

Ενεργοποίησες την υπηρεσία ή απλά πέρασες τις ρυθμίσεις; Χρειάζεται και χρόνος για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας (νομίζω μια εργάσιμη ημέρα). Α, και πιθανόν επανεκκίνηση της συσκευής.

Οχι απλα πέρασα τις ρυθμίσεις όπως λέει στο site της η TIM. Ξέρεις μήπως που να απευθυνθώ για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ΥΓ: Ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα ;)

Οχι απλα πέρασα τις ρυθμίσεις όπως λέει στο site της η TIM. Ξέρεις μήπως που να απευθυνθώ για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ΥΓ: Ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα ;)

Πάρε στο 1231 και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις.

και γιατι δε περνας απο τα Tim stores να τα παιρνεις?

ετσι θα γλυτωσεις και τα εξοδα της αγορας εφημεριδας...

Γιατί δεν έχει στην περιοχή μου...

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked