fuorigioco1981 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 *** 20/3/2013 13:00 -- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ WIND H ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ *** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) ε ατιμη wind σαμποταρεις κ την εφαρμογη που εσυ επρεπε να χες βγαλει,παναθεμα με:rolleyes: edit καντε αναβθμιση απο το μαρκετ,το φτιαξε ο τσακαλος ο δημιουργος!! Edited March 20, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Opera Mini για κατανάλωση ελάχιστον mbs αλλά με το πακετάκι του F2G που σου δίνει 1gb δεν θα έχεις θέμα με κανέναν browser :) Ναι ειδες, εγω ο βλακας δεν ηξερα για το 1GB που της F2G και πηρα Q που δινει 500 MB και αλλα 100 δωρο αν το ενεργοποιησεις απο το ιντερνετ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ναι ειδες, εγω ο βλακας δεν ηξερα για το 1GB που της F2G και πηρα Q που δινει 500 MB και αλλα 100 δωρο αν το ενεργοποιησεις απο το ιντερνετ:( Ε πήγαινε στο f2g :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν τον κοβει κανεις στην Ελλαδα το voip. H Vodafone επιτρέπει τη χρήση VoIP σε συγκεκριμένα συμβόλαια (εκείνα με τα παχυλά πάγια...). Η Wind πάλι δεν κόβει το VoIP πουθενά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 1000 downloads χαμός από F2G στους android χρήστες :) Αν και με τα πακέτα που έχει δεν χρειάζεται να τσεκάρεις υπόλοιπα... αφού δεν τελειώνουν ποτέ! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 H Vodafone επιτρέπει τη χρήση VoIP σε συγκεκριμένα συμβόλαια (εκείνα με τα παχυλά πάγια...). Η Wind πάλι δεν κόβει το VoIP πουθενά ;) Και το F2Go ειναι ανωτερο μπλα μπλα μπλα Δεν υπαρχει περιορισμος απο την vf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και το F2Go ειναι ανωτερο μπλα μπλα μπλα Δεν υπαρχει περιορισμος απο την vf. H vf με το cu με εχει κοψει, ξεκαθαρα, μονο με 3G δεν παιζει το viber.. ομοιως και τον ξαδερφο μου που του ειπαν οτι ειναι υπηρεσια voip και μπορουν να την κοψουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Και το F2Go ειναι ανωτερο μπλα μπλα μπλα Δεν υπαρχει περιορισμος απο την vf. Και αυτό εδώ τι είναι; Ελευθερία κινήσεων; Αγαπητέ κύριε XXX, Σε απάντηση του email σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η χρήση της εφαρμογής Viber απαιτεί την ενεργοποίηση των υπηρεσιών Voip στην τηλεφωνική σύνδεση. Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται μόνο για συνδρομητές συμβολαίου με συνολικό μηνιαίο πάγιο άνω των 40. Aν δεν καλύπτονται αυτές οι δύο προυποθέσεις δεν είναι εφικτή η χρήση της εφαρμογής και κατ' επέκταση οποιασδήποτε υπηρεσίας Voip. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Είμαστε κοντά σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε. Για να βοηθήσω δε λέγεται μπλα, μπλα. Πραγματικό γεγονός, σκέτο. Edited March 25, 2013 by humanoid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την υπηρεσία voip από hot spot (Wi-Fi). Θα σου πω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις. Όταν αγόρασα καινούργιο τηλέφωνο, ασχολήθηκα για να το στήσω 2 μέρες. Προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ. Κάποια στιγμή λοιπόν του έκανα επανεκκίνηση, το τηλέφωνο μου ζήτησε κωδικό της SIM, αλλά εγώ είχα αφήσει σπίτι το χαρτάκι με το pin. Στην δουλειά όμως που ήμουνα είχα κανονικά Internet. Σκέφτηκα τι έπρεπε να κάνω και τελικά βρήκα λύση : Άνοιξα το τηλέφωνο και έβγαλα την κάρτα SIM ώστε ο κωδικός να μην είναι εμπόδιο για να ανοίξω το τηλέφωνο. Κατόπιν το άνοιξα και μπήκα κανονικά μέσα στο λειτουργικό περιβάλλον, και μέσω viber πήρα σπίτι και μου είπαν τον κωδικό. Για προσπάθησε και εσύ το ίδιο... Όχι να βάλεις την κάρτα σου αλλά τουλάχιστον να το βάλεις σε plane mode ώστε να απενεργοποιηθεί το σήμα κινητής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 1000 downloads χαμός από F2G στους android χρήστες :) Αν και με τα πακέτα που έχει δεν χρειάζεται να τσεκάρεις υπόλοιπα... αφού δεν τελειώνουν ποτέ! Σωστός... Όπως και να έχει καλό είναι που υπάρχει το app :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας με την ελπίδα ότι κάποιος από σας αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και θα μπορούσε να με συμβουλέψει, μήπως και καταφέρω τελικά να ξεμπλέξω. Τέλη Σεπτεμβρίου του 2012 έκανα αίτηση στη WIND στο Βόλο για παροχή internet,απλή 24αρα γραμμή χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας. Στις 25/10/2012 ενεργοποιήθηκε η γραμμή και εδώ αρχίζει το πρόβλημα γιατί είχα μόνο τηλέφωνο, που δεν μου ήταν απαραίτητο, αλλά όχι internet που ήθελα. Για ένα μήνα τους τηλεφωνούσα καθημερινά και η απάντηση που έπαιρνα ήταν ότι η γραμμή που τους έδωσε ο ΟΤΕ έχει βλάβη και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε και δυστυχώς πρέπει να περιμένω .Τέλη Νοεμβρίου πάω στο κατάστημα που είχα κάνει την αίτηση σύνδεσης και κάνω μια καινούρια αίτηση ακύρωσης της σύμβασης αυτή τη φορά γιατί κατάλαβα ότι internet δεν υπήρχε περίπτωση να έχω ποτέ, που μου ήταν απαραίτητο για τη δουλειά μου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αναγκάζομαι να φύγω όχι βέβαια με δική μου υπαιτιότητα και να μη χρεωθώ τέλη σύνδεσης και τερματισμού. Ταυτόχρονα έκανα αίτηση στη CYTA και μέσα σε 20 ημέρες είχα internet χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή τη φορά. Η WIND όμως δεν έλαβε υπόψη καθόλου αυτά που τις έγραψα και μου στέλνει να πληρώσω 250 € για τέλη σύνδεσης-αποσύνδεσης και παροχές τριών μηνών. Παροχές βέβαια που ποτέ δεν είχα. Μάλιστα στο τελευταίο της λογαριασμό μου λέει ότι επιφυλάσσεται να επιδιώξει την είσπραξη του ποσού δικαστικώς. Αυτά με λίγα λόγια και συγγνώμη αν σας κούρασα. Ποια είναι η συμβουλή σας πρέπει να απευθυνθώ και εγώ τελικά σε δικηγόρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καταγγελια παντου. ΕΕΤΤ κλπ Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καταγγελια παντου, και κοινοποιηση των καταγγελιων που θα κανεις στο καταστημα και στα κεντρικα της wind. Μην μασας. Τριξε δοντια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μην πληρώσεις τίποτα. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και κοινοποίηση της στη wind Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αυτό θα κάνω , ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την υπηρεσία voip από hot spot (Wi-Fi). Απο τη στιγμη που καθεσαι μες το σπιτι και μιλας απο viber με τον αλλο αντι με τα κινητα, αυτοι χανουν λεφτα, αρα τους ενοχλει και το κοβουν ακομα και στο wifi σου. Η αδερφη μου μολις πατησε abu dhabi της κλειδωσε και αυτο και το tango... με τη διαφορα οτι εκει ειναι πααααρα πολυ φθηνα τα κινητα.. ομως δεν μπορει να τις χρησιμοποιησει τις εφαρμογες ουτε μεσω wifi ουτε σε flight mode ουτε πουθενα! αν θελουν λοιπον στο κοβουν οπως και ναχει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Συμφωνώ σε αυτό όταν έχεις και σταθερό wind. Όταν όμως πας σε άλλα Wi-Fi άλλων εταιριών σταθερής, τι σχέση έχει με ποια εταιρεία είσαι; Πάνε σε παρακαλώ πολύ και βγάλε την κάρτα σου και δοκίμασε να πάρεις μέσω viber από άλλο hot spot.... Και έλα μετά να μας πεις εντυπώσεις. Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον το viber αλλά μέσω Cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Αν όντως το κόβει η wind το voip και μπορεί να το κόψει και στο wifi για κάποιο λόγο το κόβει σε συγκεκριμένους χρήστες. Προσωπικά το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό χωρις πρόβλημα και με wifi και με 3g σε f2g.Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ότι το 3g της wind ειναι άθλιο και δε πιάνει σωστά σε όλη την περιοχή μου αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.Επισης ενα δεύτερο νούμερο cu που έχω μια χαρά λειτουργεί και αυτό με viber. Επισης το viber λειτουργεί ακόμη και σε android συσκευές που δεν έχουν τηλεφωνικές δυνατότητες όπως tablets .π.χ. Εγώ το έχω δουλέψει κανονικά στο απλό nexus 7 μεσω wifi σύνδεσης.Πήρα με titanium backup το viber απο το κινητό και το επανέφερα στο nexus 7.Το έκλεισα από το κινητό και όταν κάποιος μεσω viber καλούσε τον αριθμό μου 693χ χχχχχχ εγώ δεχόμουν κανονικά την κλήση στο τάμπλετ και επικοινωνούσα με ανοιχτή ακρόαση.Γιαυτό μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορεί μια εταιρεία να κόψει το voip μέσω wifi Edited March 26, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αν όντως το κόβει η wind το voip και μπορεί να το κόψει και στο wifi για κάποιο λόγο το κόβει σε συγκεκριμένους χρήστες. Προσωπικά το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό χωρις πρόβλημα και με wifi και με 3g σε f2g.Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ότι το 3g της wind ειναι άθλιο και δε πιάνει σωστά σε όλη την περιοχή μου αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.Επισης ενα δεύτερο νούμερο cu που έχω μια χαρά λειτουργεί και αυτό με viber. Επισης το viber λειτουργεί ακόμη και σε android συσκευές που δεν έχουν τηλεφωνικές δυνατότητες όπως tablets .π.χ. Εγώ το έχω δουλέψει κανονικά στο απλό nexus 7 μεσω wifi σύνδεσης.Πήρα με titanium backup το viber απο το κινητό και το επανέφερα στο nexus 7.Το έκλεισα από το κινητό και όταν κάποιος μεσω viber καλούσε τον αριθμό μου 693χ χχχχχχ εγώ δεχόμουν κανονικά την κλήση στο τάμπλετ και επικοινωνούσα με ανοιχτή ακρόαση.Γιαυτό μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορεί μια εταιρεία να κόψει το voip μέσω wifi Φιλε μου οπως ειπα ξεκαθαρα εφταιγε ενα μικρο Update του viber και δεν μου λειτουργουσε, σωστα, γιατι ειχα προβλημα και δε με ακουγε κανεις.. Απο εκει και περα ομως, σε αλλες χωρες ο παροχος (εκτος αν μπορεις να μου πεις ποιος αλλος εχει λογο να το κανει..) μπλοκαρει το viber ακομα και για χρηση μεσω wifi..και στο λεω γιατι το ζω με φιλους και γνωστους και την αδερφη μου. δεν μπορουν με κανενα τροπο να το λειτουργησουν.. δεν ξερω αν θα επαιζε εαν εκανες ενα hard reset και χωρις sim να το στησεις και να δοκιμασεις, αλλα αν πας σε μια απο αυτες τις χωρες και το ανοιξεις μπλοκαρει.. Τελος αυτο που ξερω ειναι οτι στο cu το κοβει h vodafone γιατι περισυ που ειχα βαλει το cu μου σε android συσκευη δεν λειτουργουσε με 3G, μονο με wifi και με το δοκιμαζα την ιδια συσκευη με wind επαιζε. ομοιως και το iphone του ξαδερφου μου αλλα ο συγκεκριμενος το ελυσε με πολλα μαιλ καταγγελιες κτλ..και του το ανοιξαν. παρολα αυτα το εκοβαν μονο στο 3G Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσω ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Γερμανία (4 ημέρες). Έχω πάροχο Wind (κάρτα). Υπάρχει τρόπος να κάνω οικονομικές κλήσεις προς Ελλάδα γι΄αυτό το διάστημα και να έχω και λίγο internet χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω Γερμανική κάρτα SIM; Τι τιμές παίζουν; Αξίζει να βάλω από εδώ Ελλάδα μία κάρτα 20€ ας πούμε ή μήπως οι χρεώσεις είναι μεγάλες εκεί; Δεν έχω καθόλου ιδέα από αυτά γι' αυτό ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Για ευρωπαϊκή Ένωση ισχύουν λίγο πολυ τα ίδια.Εξερχομενες προς Ελλάδα ισχύει 35 λεπτά το λεπτό,εισερχομενες 10λεπτα το λεπτό και μήνυμα εξερχόμενο χρέωση όσο και απο Ελλάδα χωρίς χρέωση στα εισερχόμενα.Προφανως για τόσες λίγες μέρες δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για άλλες κάρτες.για Ίντερνετ δεν σε συμφέρει η περιαγωγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τι τιμές έχει η περιαγωγή για Γερμανία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσω ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Γερμανία (4 ημέρες). Έχω πάροχο Wind (κάρτα). Υπάρχει τρόπος να κάνω οικονομικές κλήσεις προς Ελλάδα γι΄αυτό το διάστημα και να έχω και λίγο internet χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω Γερμανική κάρτα SIM; Τι τιμές παίζουν; Αξίζει να βάλω από εδώ Ελλάδα μία κάρτα 20€ ας πούμε ή μήπως οι χρεώσεις είναι μεγάλες εκεί; Δεν έχω καθόλου ιδέα από αυτά γι' αυτό ρωτάω... Δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/ και με το viber καθαρησες... θα μιλας με ελλαδα και θα εχεις ινερνετ. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τι τιμές έχει η περιαγωγή για Γερμανία; Αφού σου τις έγραψα,τι άλλο ζητάς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts