lewton Δημοσιεύτηκε August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2004 Σε συζητήσεις με διάφορα μέλη στο chat συνειδητοποίησα ότι υπάρχει η άποψη ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του φόρουμ είναι νοθευμένα γιατί πολλά μέλη έχουν πολλά nicks και ρίχνουν πολλές ψήφους. Επειδή κάτι τέτοιο είναι όντως πιθανό, θα πρότεινα να τεθεί ένας περιορισμός στο ποιοί μπορούν να ψηφίσουν όπως υπάρχει άλλωστε και για το κάρμα. Πχ να μη μπορεί να ψηφίσει κάποιος αν δεν έχει έναν αριθμό posts ή κάτι τέτοιο. Τι λέτε; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος κάποιοι να χρησιμοποιούν πάνω από ένα Nickname.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Άλλο αυτό. Το θέμα είναι το αν γίνεται και το πώς μπορεί να καταπολεμηθεί. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Είναι θέμα του MsK βασικά αυτό. Υπάρχουν αρκετοί χρήστες (with no life), όπου φτιάχνουν αρκετά nicknames για λόγους που πολλές φορές ίσως και να έχετε καταλάβει. Επίθεση σε άλλον χρήστη π.χ. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις χρηστών όπου για λόγους που δεν μοιάζουν με τους παραπάνω, μπορεί να κάνουν 2ο nickname. Για αλλαγή ονόματος καθαρά π.χ. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Προσωπικά διαφωνώ με την πρόταση, ωστόσο συμφωνώ με την διαπίστωση. Το θέμα είναι ότι αν ετίθετο κάποιος περιορισμός στα νέα μέλη, δεν τολμάω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος προσπαθώντας να αποκτήσει... γρήγορα το "προνόμιο" να ψηφίζει... Επιπλέον έτσι τους παίρνει όλα τα καινούρια μέλη η μπάλα... Κρίμα δεν είναι; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Πάντως Αλέξη κάτι πρέπει να γίνει. Εσύ είσαι από αυτούς που συνέχεια λένε "όλοι ξέρουμε πώς ψηφίζουν κάποιοι για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν". Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Kai εγω το εχω παρατηρηση αυτο και θα προτεινα να ψηφιζει οποιος δικαιολογει απο κατω την ψηφο του η κατι τετοιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (19 Αύγ. 2004 , 22:33) Πάντως Αλέξη κάτι πρέπει να γίνει. Εσύ είσαι από αυτούς που συνέχεια λένε "όλοι ξέρουμε πώς ψηφίζουν κάποιοι για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν". Εμ, δεν το λέω, το βλέπω. Αλλά εμπάσει περιπτώσει δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα αποτέλεσμα ή αν προτιμάς για το πώς σκοτώνει κάποιος αργόσχολος την ώρα του. Αυτό έλειπε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Έλα ρε παιδιά. Λες και μιλάμε για αποτελέσματα εκλογών. Τόσο κύρος πια έχουν τα polls του myphone; :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 όπως και να το κάνεις είναι λίγο κάπως να βλέπεις στο poll Να προηγείται ένα κινητό/εταιρεία και από κάτω να το βρίζουν όλοι. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Nαι,καλή ιδέα θα ήταν να μπορεί να ψηφίζει μόνο όποιος έχει ποστάρει στο συγκεκριμένο thread πάνω απο 2 γραμμές απάντηση..Έτσι ώστε να μην λέει απλά ένα Τ610 (λέμε τώρα)και να ψηφίζει χωρίς να αιτιολογεί την άποψη του!!! Οχι πείτε μου,επιτρέπετε να λένε πως το Sx1 είναι πιο καλό από το 6600??(πλάκα κάνω,ούτε και πιστεύω απαραίτητα ότι υπερέχει το 6600,ας μην συνεχιστεί pls) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Eαν εχουν φτασει χρηστες στο σημειο να δημιουργουν νεα accounts ή να χρησιμοποιουν τα ηδη υπαρχοντα περα απο του κανονικου τους,για να ψηφιζουν σε δημοσκοπησεις ωστε αυτο το κινητο(πχ) που υποστηριζουν να βγει πρωτο,τοτε...συγνωμη που το λεω..αλλα εχουν σοβαρο προβλημα.. :rolleyes: :confused: :worry: :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (19 Αύγ. 2004 , 17:36) Είναι θέμα του MsK βασικά αυτό. Υπάρχουν αρκετοί χρήστες (with no life), όπου φτιάχνουν αρκετά nicknames για λόγους που πολλές φορές ίσως και να έχετε καταλάβει. Επίθεση σε άλλον χρήστη π.χ. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις χρηστών όπου για λόγους που δεν μοιάζουν με τους παραπάνω, μπορεί να κάνουν 2ο nickname. Για αλλαγή ονόματος καθαρά π.χ. Τα πράγματα είναι απλά... αν κάποιοι έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς για να συμμετέχουν στις δημοσκοπήσεις τότε θα πρέπει πραγματικά να τους εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια που κατάφεραν να απαξιώσουν ένα ακόμη μέσο που είχαμε στη διάθεσή μας για την ανταλλαγή απόψεων. Επειδή είναι αδύνατον να γίνει οτιδήποτε για να ελεγχθεί το ποιος θα ψηφίζει και ποιος όχι στις δημοσκοπήσεις (που στην τελική δεν αποτελούν επιστημονική μέθοδο μέτηρησς) τότε πολύ απλά η μόνη μέθοδος αντιμετώπισης είναι η επιστροφή στα παλιά (κλασικά) συστήματα... όπως για παράδειγμα α) η κατάργηση των διαξιφισμών ή αφαίρεση της δυνατότητας δημιουργίας δημοσκοπήσεων από τη συγκεκριμένη περιοχή, β) η αφαίρεση του δικαιώματος / προνομίου δημιουργίας δημοσκοπήσεων από τα εγεγρραμμένα μέλη. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να γίνει πιο συστηματικός έλεγχος ... και να εστιαστεί πάλι το ενδιαφέρον (σας) στην ουσία (βλέπε μηνύματα) και όχι στους αριθμούς. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, ωστόσο δεν προτίθεμαι να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των δημοσκοπήσεων πριν τον Οκτώβριο όπου και θα αναβαθμιστούμε... σημαντικά. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Κακώς δίνεται τόση σημασία στα polls που δημιουργούνται στο MyPhone. Όχι μόνο επειδή σε καμία περίπτωση τα δείγματα που συμμετέχουν είναι πολύ μικρά αλλά και επειδή πολλές φορές τα ερωτήματα που θέτονται και με τον τρόπο που διατυπώνονται καθιστούν τις δημοσκοπήσεις μη-έγκυρες. Με λίγα λόγια, δεν είναι δυνατό να υπάρξει έγκυρο poll στο forum μας. Για τον λόγο αυτό, ας τα βλέπουμε απλά σαν μια διασκεδαστική φάση και τίποτα άλλο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Συμφωνώ με τον Lewton. Ειμαι και εγώ θύμα (δεν το παίζω θύμα) όσον αφορά το κάρμα. Κάποιοι με καφετιάσανε σε 2!!! μέρρες απο την στιγμή που άρθηκε η περίοδος χάρητος ως νέου χρήστη. Απίστευτο,ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Σάκη.... :) O lewton πήρε την απάντησή του και μάλιστα θα πάρει και άλλες στο προσεχές μέλλον. Τώρα, όσον αφορά την περίπτωσή σου μάλλον θα έπρεπε να ξέρεις την απάντηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (23 Αύγ. 2004 , 18:44) Συμφωνώ με τον Lewton. Ειμαι και εγώ θύμα (δεν το παίζω θύμα) όσον αφορά το κάρμα. Κάποιοι με καφετιάσανε σε 2!!! μέρρες απο την στιγμή που άρθηκε η περίοδος χάρητος ως νέου χρήστη. Απίστευτο,ε; Διευκρίνηση: η πρότασή μου αφορά αποκλειστικά τις ψηφοφορίες και όχι το κάρμα. Το κάρμα θεωρώ ότι έχει τις απαραίτητες δικλείδες ώστε να μην μπορεί ο καθένας να φτιάχνει λογαρισμούς για να ψηφίσει τον εαυτό του και η πρότασή μου ήταν να μπει κάτι παρόμοιο και για τις ψηφοφορίες. Οι απαντήσεις που δόθηκαν με κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό, ευχαριστώ. :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Δεν γινεται να τσεκαρετε τα IP adress ωστε να μην μπορει κανεις να εχει multiple accounts? με αυτοπατοποιημενο συστημα , και αν μ2 μελη χρησιμοποιουν το ιδιο PC να πρεπει να αναφερουν σε καποιο ειδικο thread πως ο χρηστης ταδε θα χρησιμοποει το ιδιο PC αρα και IP με εμενα. Δεν ειναι δυσκολο το χω δει σε Πολλα sites ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Προφανώς σε ξένα forums που η IP δεν αλλάζει σε κάθε redial. Κάποιος με dialcrap από μεγάλη πόλη έχει 100 διαφορετικές IP μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι ίδιες με κάποιον από την ίδια πόλη και ίδιο ISP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Einai sygkhnhtiko na blepeis atoma pou den mporoun na sta8oun sta podia tous, den mporoun na syzhthsoun, k DEN mporoun na apodektoun kapoia pragmata. Na dhmiourgoun deytera accounts me skopo thn alloiwsh, ekdikish ktl. Olo diko sas mpagashdes! http://www.myphone.gr/mp1/k10.gif..::EYGE!::..http://www.myphone.gr/mp1/k10.gif :D :D :D :D :D Pera apo to PHuN, symfwnw me ta legomena tou TN97 k Bayern7 ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (24 Αύγ. 2004 , 01:20) Διευκρίνηση: η πρότασή μου αφορά αποκλειστικά τις ψηφοφορίες και όχι το κάρμα. Το κάρμα θεωρώ ότι έχει τις απαραίτητες δικλείδες ώστε να μην μπορεί ο καθένας να φτιάχνει λογαρισμούς για να ψηφίσει τον εαυτό του και η πρότασή μου ήταν να μπει κάτι παρόμοιο και για τις ψηφοφορίες. Οι απαντήσεις που δόθηκαν με κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό, ευχαριστώ. :) ε, τότε πως εξηγήτε να "καφετιάστηκα" σε 2-3 μέρρες απο την στιγμή που αυτοί με τους οποίους αντιπαρατήθεμε σε εθνικά θέματα ειναι 5-6 και ενω οι ίδιοι εύκολα "πρασινίζουν", εγώ το αντίθετο. MSK, τώρα είδα και την απάντησή σου. Δεν ξέρω εαν εννοείς την συγκεκριμένη κόντρα μου σε θέματα απόψεων. Αλλα και πάλι... σε 2-3 μέρρες.... παράξενο. Γι'αυτό μιλλάω για πολλαπλούς λογαριασμούς ορισμένων. Καλό βράδυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (30 Σεπ. 2004 , 20:35) ε, τότε πως εξηγήτε να "καφετιάστηκα" σε 2-3 μέρρες απο την στιγμή που αυτοί με τους οποίους αντιπαρατήθεμε σε εθνικά θέματα ειναι 5-6 και ενω οι ίδιοι εύκολα "πρασινίζουν", εγώ το αντίθετο. MSK, τώρα είδα και την απάντησή σου. Δεν ξέρω εαν εννοείς την συγκεκριμένη κόντρα μου σε θέματα απόψεων. Αλλα και πάλι... σε 2-3 μέρρες.... παράξενο. Γι'αυτό μιλλάω για πολλαπλούς λογαριασμούς ορισμένων. Καλό βράδυ. Σάκη, προφανώς οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουν το παρελθόν σου στο forum και σίγουρα περίμεναν να σε βαθμολογήσουν από την πρώτη στιγμή που έκανες την επανεμφάνισή σου. Σε ήξεραν ήδη λοιπόν πολύ πριν εμφανιστείς ως SakisPlayer. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα παράξενο. Χρωστάω κάτι στο lewton τώρα που το θυμήθηκα, αλλά δεν το έχω προλάβει ακόμη :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (30 Σεπ. 2004 , 20:35) ε, τότε πως εξηγήτε να "καφετιάστηκα" σε 2-3 μέρρες απο την στιγμή που αυτοί με τους οποίους αντιπαρατήθεμε σε εθνικά θέματα ειναι 5-6 και ενω οι ίδιοι εύκολα "πρασινίζουν", εγώ το αντίθετο. Ακόμα, δεν είναι απαραίτητο όσοι διαφωνούν μαζί σου και σε «μαυρίζουν» να εκφράζουν τη γνώμη τους στα αντίστοιχα θέματα. Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Δηλαδή, δεν υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου; Γιατι δεν με ψήφισαν θετικά; Με βάση τις ψηφοφορίες στα εθνικά θέματα οπου και αντιπαρατεθώμαστε, 5-6 της μειοψηφίας διαφωνούν μαζί μου. Αρα, δεν υπάρχει λογική στο αρνητικό κάρμα μου. Οπότε, διατηρώ λογικότατα την δική μου αντίληψη περι πολλαπλών λογαριασμών η γενικότερα εικονικότατης πραγματικότητας του κάρμα(για ορισμένα μέλη τουλάχιστον) Οσο για το παρελθόν που αναφέρθηκε ο admin, ως VIDEOMIX, βοήθαγα πολλούς και πολλοί μου έλεγαν τις ευχαριστίες τους, καθώς έφτιαχνα και πολλά θέματα. (με τους 5-6 της μειοψηφίας στα εθνικά θέματα είχα μόνο αντιπάθειες, αν και με τον Ovelix πχ, τα πάμε πολύ καλά πέραν των θεμάτων αυτών.)Τώρα ειμαι απλότατος χρήστης, επισκέπτης του όμορφου site σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 1 Οκτ. 2004 , 19:33) Δηλαδή, δεν υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου; Γιατι δεν με ψήφισαν θετικά; Με βάση τις ψηφοφορίες στα εθνικά θέματα οπου και αντιπαρατεθώμαστε, 5-6 της μειοψηφίας διαφωνούν μαζί μου. Αρα, δεν υπάρχει λογική στο αρνητικό κάρμα μου. Οπότε, διατηρώ λογικότατα την δική μου αντίληψη περι πολλαπλών λογαριασμών η γενικότερα εικονικότατης πραγματικότητας του κάρμα(για ορισμένα μέλη τουλάχιστον) Οσο για το παρελθόν που αναφέρθηκε ο admin, ως VIDEOMIX, βοήθαγα πολλούς και πολλοί μου έλεγαν τις ευχαριστίες τους, καθώς έφτιαχνα και πολλά θέματα. (με τους 5-6 της μειοψηφίας στα εθνικά θέματα είχα μόνο αντιπάθειες, αν και με τον Ovelix πχ, τα πάμε πολύ καλά πέραν των θεμάτων αυτών.)Τώρα ειμαι απλότατος χρήστης, επισκέπτης του όμορφου site σας. Καλά κάνεις και διατηρείς την άποψή σου. Κακώς όμως έχεις εκλάβει τόσο το κάρμα τόσο σοβαρά ώστε να κάνεις λόγο για θεωρίες συνομωσίας. Όπως σου είπα και προηγουμένως επειδή πραγματικά κάνω τακτικά ελέγχους - κάτι που έχω πει - στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει τίποτα - απολύτως - στραβό ή μεμπτό. Και να στο θέσω διαφορετικά. Έχεις αρνητικό κάρμα. ΟΚ,. δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε να σε θεωρούμε άξιο και ίσοτιμο μέλος του forum. Αλλάζει κάτι; Όχι! :) Αυτά τα ολίγα. Έχω νομίσω δώσει αρκετές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά και δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να συζητήσουμε εδώ. Έχω υποσχεθεί αλλαγές ωστόσο καθυστερούν να γίνουν, αφού .... αλλάζουν πολλά. Με αυτό απαντάω και σε πολλούς ακόμη μαζί, και σε άλλα θέματα και συνιστώ λίγο ακόμη υπομονή! Περισσότερα όμως με PM! :) Τώρα, όσον αφορά τις συνωμοσίες. Όσοι ενδιαφέρεστε για περαιτέρω εξερεύνηση των γεγονότων αυτών, δεν είναι ανάγκη να κάνετε post εδώ, μπορείτε απλά να με ενημερώσετε για οτιδήποτε ΥΠΟΠΤΟ με PM. Σίγουρα, ΔΕΝ θέλω διπλούς και τριπλούς χρήστες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να προχωρήσω σε διαγραφές αν αποδειχθεί οτιδήποτε. Όμως πραγματικά, επειδή σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για οτιδήποτε... σας παρακαλώ οι αναφορές σας να γίνονται με σύνεση :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts