Gx2 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Όντως μας είχε ενημερώσει. Το πρόλαβα και εγώ, και παρόλο που αρχικά ζήτησα να το στείλουν συστημένο μου δημιούργησαν πρόβλημα, και τελικά το έστειλαν με Belgianpost unregistered. Από 12/10 έχει φτάσει Ελλάδα, οπότε λογικά μες την εβδομάδα ελπίζω ότι θα παραλάβω και εγώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ρε παιδια τι παιζει δν στελνουν αλλο powerbanks? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ρε παιδια τι παιζει δν στελνουν αλλο powerbanks?Όχι τα κόψανε προς το παρών γιατί πήρε πρόσφατα φωτιά ένα αεροπλάνο από μπαταρία.Τώρα πότε θα μπορούν να ξανά στείλουν άγνωστο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Σήμερα παρέλαβα μπαταρία από g3 πάντως κανονικά από gearbest. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μόλις παρέλαβα από gearbest το Xiaomi Power Bank 2 το είχε προσφορά πριν μέρες στα 15 ευρώ :D Η αποστολή έγινε με απλό ταχυδρομείο Belgium Post παρέλαβα σε 16 μέρες. Quick Charge 3.0 Κάνε και μια δοκιμή σε Huawei να δεις αν έχει και fcp... Γράφει απο κάτω κωδικό PLM05ZM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κάνε και μια δοκιμή σε Huawei να δεις αν έχει και fcp... Γράφει απο κάτω κωδικό PLM05ZM;Δεν είμαι κάτοχος Huawei για να το δοκιμάσω. Ναι έχει τον κωδικό PLM05ZM σημάνει κάτι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ναι σημαίνει πως αν είναι το original πως υποστηρίζει fcp fast charge protocol για τα Huawei, μπορείς να το δοκιμάσεις αν βρεις κανένα p9 - p10, honor 8 αν σου πετάει την επιλογή "γρήγορη φορτιστή" κρατάς original κομμάτι και με κάνεις να πάω να το αγοράζω για εφεδρικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το xiaomi 2 φορτίζει με Q.C 3 η δίνει μόνο σε κινητά ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το xiaomi 2 φορτίζει με Q.C 3 η δίνει μόνο σε κινητά ; Support Quick Charge 3.0 Input & Output Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Support Quick Charge 3.0 Input & OutputΣωστά και δίνει και φορτίζει με QC3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ωραία θα το δοκιμάσω στον blitzwolf μετά.rackal ποιο είναι το μηχάνημα που μετρά την φόρτιση; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ωραία θα το δοκιμάσω στον blitzwolf μετά.rackal ποιο είναι το μηχάνημα που μετρά την φόρτιση;Αν μιλάς για το δικό μου ποστ είναι αυτό. https://www.ebay.com/itm/262925899921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ναι, ευχαριστώ! Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Απο Ελλάδα μπορείς να πάρεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/8317695/OEM-Keweisi-USB-Detector.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Xiaomi Power Bank 2 Πρώτο ξεφόρτισμα στα 5ν 1.5Α έβγαλε σχεδόν 15000mAh καθόλου άσχημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Μόλις παρέλαβα από gearbest το Xiaomi Power Bank 2 το είχε προσφορά πριν μέρες στα 15 ευρώ :D Η αποστολή έγινε με απλό ταχυδρομείο Belgium Post παρέλαβα σε 16 μέρες. Quick Charge 3.0 πολύ ωραιο.σε ποση ωρα φορτιζει το power bank;χρησιμοποιεις απλο φορτιστη;η ταχυφορτιστη; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 πολύ ωραιο.σε ποση ωρα φορτιζει το power bank;χρησιμοποιεις απλο φορτιστη;η ταχυφορτιστη; Χρησιμοποιώ τον BlitzWolf® BW-S7 της φωτογραφίας ο ποιος υποστηρίζει Quick Charge 3.0 και το φορτίζει από 0% στο 100% σε 4-4,5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Αν μου ελυνες και την περίεργα για τα Huawei θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Χρησιμοποιώ τον BlitzWolf® BW-S7 της φωτογραφίας ο ποιος υποστηρίζει Quick Charge 3.0 και το φορτίζει από 0% στο 100% σε 4-4,5 ώρες. Μονο;:shock::shock: Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Αν μου ελυνες και την περίεργα για τα Huawei θα ήμουν πολύ χαρούμενος.Ναι δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω δεν έχω κάποια συσκευή Huawei, ούτε κάποιος συγγενείς-φίλος για να το δοκιμάσω... Μονο;:shock::shock: Ναι με Quick Charge 3 είναι Fasttt. Σημερινή φόρτιση απο 0% σε 100% ΧΩΡΙΣ Quick Charge 3 με απλό φορτιστή 5ν 2Α έπιασε σχεδόν 20000mAh απίστευτο! Εκανε βέβαια 12,5 ώρες παρα πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Το power bank , έχει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας; για να το φορτίσω πρέπει να κλείσει από μπαταρία ή όχι; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Οχι, αλλα καλο ειναι να το φορτιζεις προς το τελος... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ερώτηση τώρα που κανένα από τα δύο ποιο γνωστά κινεζομαγαζα grearbest και banggood δεν στέλνουν πλέον Ελλάδα από που κάνουμε αγορές μπαταρίες και power banks ρε παιδιά;;; Καμία πρόταση από άλλον έμπιστο πωλητή η κινεζομαγαζο υπάρχει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 εμενα προχθες μου εστειλε το GeekBuying.com 2 τεμαχια Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Lithium Polymer Power Bank 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Και δυο δυο, δε μασάς μία Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts