firekostas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Flexkat 6.4 και 1.7 kernel του ιδίου. Δεύτερη φόρτιση με πολύ χρήση κάμερας με περίπου 15 λεπτά βίντεο και φωτεινότητα auto -2 σχεδόν όλο σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 που να το στειλω με την εγγυηση? ειναι αγορασμενο απο πλαισιο. ειμαι τρικαλα Εγώ θα το έστελνα στην smartec στο Χαϊδάρι. Το καλύτερο service προσωπικά για μένα σε Samsung. Όσες φορές το έχω χρειαστεί ή έχω στείλει δικούς μου ανθρώπους έχουμε μείνει ευχαριστημένοι! Γνώμη μου πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παλι δε φορτιζει το κινητο επισης οταν βαζω το φορτιστη στο κινητο ακομα και χωρις να το εχω βαλει στη πριζα φενεται οτι φορτιζει!!! περιεργα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παλι δε φορτιζει το κινητο επισης οταν βαζω το φορτιστη στο κινητο ακομα και χωρις να το εχω βαλει στη πριζα φενεται οτι φορτιζει!!! περιεργα πραγματα Διάβασα ότι είχες βγάλει την μπαταρία και είχες κρατήσει το Power πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα και μετά είχε ψιλοφτιάξει. Δοκιμάσε να το ξανακάνεις. Επίσης βρες κάτι λεπτό (ένα κατσαβιδάκι με επίπεδη μύτη κατά προτίμηση) και σπρώξε προς τα επάνω, με το μαλακό όμως, μην κάνουμε καμιά ζημιά ;), το "γλωσσάκι" της usb του κινητού και ξαναδοκίμασε να φορτίσεις. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Επίσης βρες κάτι λεπτό (ένα κατσαβιδάκι με επίπεδη μύτη κατά προτίμηση) και σπρώξε προς τα επάνω, με το μαλακό όμως, μην κάνουμε καμιά ζημιά ;), το "γλωσσάκι" της usb του κινητού και ξαναδοκίμασε να φορτίσεις. Γι αυτο κι εγω,εχω εναν ασυρματο φορτιστη, που φορτιζει το κινητο μια χαρα,χωρις να ερχεται σε επαφη με το usb του κινητου.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Το θεμα ειναι οτι δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν ανεβαινει το ποσοστο.το εκανα οπως το ειχα κανεο την αλλη φορα εβγαλα τη μπαταρια αλλα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Καλησπέρα. Τις προαλλες πήρα ενα μεταχειρο note 3. Αυτό που μου έκανε αμέσως εντύπωση είναι οτι οταννεχει φορτιση 100% με το που το βγάλω απο το ρεύμα μετα απο 2 λεπτα απο 100 πεφτε 99 98 97 σε διαστημα 10 λεπτών χωρίς να το έχω χρησιμοποιεισω την συσκευή. Έφαγα όλοι την μπαταρία ( απο 100% σε 5% ) μεσά σε διάστημα 5 ωρών και με οθόνη αναμενη σχεδόν 2:30 ώρες Edited August 26, 2014 by junior147 Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα. Τις προαλλες πήρα ενα μεταχειρο note 3. Αυτό που μου έκανε αμέσως εντύπωση είναι οτι οταννεχει φορτιση 100% με το που το βγάλω απο το ρεύμα μετα απο 2 λεπτα απο 100 πεφτε 99 98 97 σε διαστημα 10 λεπτών χωρίς να το έχω χρησιμοποιεισω την συσκευή. Έφαγα όλοι την μπαταρία ( απο 100% σε 5% ) μεσά σε διάστημα 5 ωρών και με οθόνη αναμενη σχεδόν 4 ώρες κάνε επαναφορά εργωστασιακων ρυθμίσεων μπας και και το επόμενο είναι αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 μολις ανακαλυψα οτι οταν το συνδεω στον υπολογιστη αρχιζει να φορτιζει σιγα σιγα.μετα το συνδεω κατευθειαν στο φορτιστη και φορτιζει κανονικα...αλλο παλι και τουτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 μολις ανακαλυψα οτι οταν το συνδεω στον υπολογιστη αρχιζει να φορτιζει σιγα σιγα.μετα το συνδεω κατευθειαν στο φορτιστη και φορτιζει κανονικα...αλλο παλι και τουτο... Έτσι είναι και ήταν πάντα τι σου κάνει εντύπωση; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Το θεμα ειναι οτι δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν ανεβαινει το ποσοστο.το εκανα οπως το ειχα κανεο την αλλη φορα εβγαλα τη μπαταρια αλλα το ιδιο Στειλτο για σέρβις, μην το παιδεύεις άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 μου κανει εντυπωση οτι με το θεμα που εχω και δε φορτιζει κανονικα με αυτη τη πατεντα αρχισε να φορτιζει παλι.αμα το συνδεσω κανονικα στο φορτιστη δε μου φορτιζει.και εχω αλλαξει 2 φορτιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) μολις ανακαλυψα οτι οταν το συνδεω στον υπολογιστη αρχιζει να φορτιζει σιγα σιγα.μετα το συνδεω κατευθειαν στο φορτιστη και φορτιζει κανονικα...αλλο παλι και τουτο... Δεν του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών χωρίς να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή μετά για να δεις πως θα συμπεριφερθεί ? Καλώδιο άλλαξες όμως ? Edited August 26, 2014 by djhoulio Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 το εκανα και αυτο.τα ιδια εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εκανα edit το post μου γιατί έγραψα λάθος τις ώρες. Έχασα όλο την μπαταρια σε 4 ώρες και 50 λεπτα με την οθονη αναμμένη 2:30 ώρες. Βέβαια έπαιζα ενα boom beach άλλα στο huawei που είχα g750 σε καμία περίπτωση δεν έπεφτε τόσο Γρηγορά η μπαταρία. Αύριο θα ανεβασω και τις ώρες σε φωτογραφία Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εκανα edit το post μου γιατί έγραψα λάθος τις ώρες. Έχασα όλο την μπαταρια σε 4 ώρες και 50 λεπτα με την οθονη αναμμένη 2:30 ώρες. Βέβαια έπαιζα ενα boom beach άλλα στο huawei που είχα g750 σε καμία περίπτωση δεν έπεφτε τόσο Γρηγορά η μπαταρία. Αύριο θα ανεβασω και τις ώρες σε φωτογραφία Δεν είναι σωστή η χρήση με παιχνίδι μέσα. Κάνε έναν πλήρη κύκλο χωρίς παιχνίδι, για να έχουμε πιο σωστό αποτέλεσμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα πάλι με το media που καταναλώνει μεγάλο μέρος της μπαταρίας. Πως το λύνουμε ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Άλλος ένας κύκλος με civato 6.4 και τον kernel του. Σχεδόν όλο σε wifi με φωτεινότητα auto - 2. Είχα όμως ένα 2ωρο με data 3g στο οποίο έκανα stream από tune in radio και 40 λεπτά runkeeper.Μονο εκείνο το 2ωρο έφαγε ~20% άρα θα μπορούσε να πάει και καλύτερα η αυτονομία. Να σημειώσω ότι με κλειστό wifi σε 8 ώρες ύπνου δεν έχασε καθόλου και το greenify έχει καιρό που το σούταρα. Πάντως αισθάνομαι ότι η απόδοση της μπαταρίας έπεσε με τον καιρό όπως είχα ξαναπεί. Κακό αυτό για τέτοια συσκευή ειδικά μετά από μόλις 6 μήνες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η μπαταρία είναι φυσιολογικό να έχει πτώση και εμένα έχει και όλων των κινητών έχει. Το καλό είναι ότι ακόμα και με πεσμένη μπαταρία το 6ωρο οθόνης το έχουμε σίγουρο που οι άλλες συσκευές το βλέπουν με κιάλια. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα πάλι με το media που καταναλώνει μεγάλο μέρος της μπαταρίας. Πως το λύνουμε ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Καποιο update πρεπει να εγινε παλι στις υπηρεσίες google play (τα update αυτα γινονται push και δεν ειναι άμεσα ορατα στους χρηστες, μονο απο τον αριθμό εκδοσης το παιρνεις χαμπαρι).Μου ετυχε κι εμενα προχθες και μαλιστα ταυτόχρονα και στου γιου μου το note. Κανε ενα reboot και θα στρωσει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Η μπαταρία είναι φυσιολογικό να έχει πτώση και εμένα έχει και όλων των κινητών έχει. Το καλό είναι ότι ακόμα και με πεσμένη μπαταρία το 6ωρο οθόνης το έχουμε σίγουρο που οι άλλες συσκευές το βλέπουν με κιάλια. . Φυσιολογικό είναι φίλε μου αλλά όχι μετά από 6 μήνες. Τόσες συσκευές πέρασαν από τα χέρια μου αυτό δεν το συνάντησα σε καμία. Ακόμα και το nexus 4 που κλείνει δύο χρόνια και το έχω σκίσει στα flashαρίσματα δεν έχει πτώση στην απόδοση της μπαταρίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σήμερα αφαίρεσα όλα τα παιχνίδια και το άφησα το κινητό στην ησυχία του. Απο τις 8:15 που το έβγαλα απο το ρεύμα μέχρι τώρα δηλαδή σχεδον 2 ώρες με λίγη χρήση Facebook και με οθόνη 10 λεπτά αναμένει το κινητό έχασε ήδη 11% Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει χωρίς να το σκαλίζω αλλά απο τα πρώτα δείγματα βλέπω ότι δεν πάμε καλά ! Σαν την αυτονομία του Lumia 1520 καμιά άλλη συσκευή Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σήμερα αφαίρεσα όλα τα παιχνίδια και το άφησα το κινητό στην ησυχία του. Απο τις 8:15 που το έβγαλα απο το ρεύμα μέχρι τώρα δηλαδή σχεδον 2 ώρες με λίγη χρήση Facebook και με οθόνη 10 λεπτά αναμένει το κινητό έχασε ήδη 11% Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει χωρίς να το σκαλίζω αλλά απο τα πρώτα δείγματα βλέπω ότι δεν πάμε καλά ! Σαν την αυτονομία του Lumia 1520 καμιά άλλη συσκευή Κάπου έχεις θέμα, δεν επρεπε να εχεις χασει πανω απο 2% (το πολυ) με αυτη τη χρηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σε 10 ωρες υπνου δεν χανω ουτε 1% μπαταρια.Κατι λαθος κανετε.Βαλτε greenify αδρανοποιηστε τα παντα και το κινητο θα κοιματε σαν πουλακι.Εχω παρα πολλες εφαρμογες/παιχνιδια και ποτε δεν ειχα wakelock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Φυσιολογικό είναι φίλε μου αλλά όχι μετά από 6 μήνες. Τόσες συσκευές πέρασαν από τα χέρια μου αυτό δεν το συνάντησα σε καμία. Ακόμα και το nexus 4 που κλείνει δύο χρόνια και το έχω σκίσει στα flashαρίσματα δεν έχει πτώση στην απόδοση της μπαταρίας του.Εγώ πιστεύω οι νέες ρομ Κερνελ μας κάνουν τη δουλειά και τρώνε παραπάνω μπαταρία σε καμία περίπτωση δεν φταίει 6 μηνών μπαταρία. Πριν δύο εβδομάδες που είχα V14 είχα άνετα 6 με 7 ώρες μπαταρία και τώρα με το ζόρι 5.5 δεν μπορεί με την ίδια χρήση που του κάνω να έπεσε η μπαταρία. Αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας κερδίσαμε σε σήμα και σβελτάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts