Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι όταν φορτώνει ζεσταίνετε από το ρεύμα μια χαρά είσαι. Το καλοκαιράκι θα βαράμε 60 άρια και 65 άρια χαχα και πάλι φυσιολογικό θα είναι. Edited by araditsas

11 ωρες χρησης

οι 9 με wifi στο messenger μετικα τηλεφωνα μηνυματα

λιγο ικαριαμ και η μπαταρια ειναι 84%:confused::confused:

:cool:

NOTE 3 FTW

Ποτς γενεν αυτο ? Αδυνατο 9 wifi και μπαταρια 84%

Ποτς γενεν αυτο ? Αδυνατο 9 wifi και μπαταρια 84%

δε καιγομουν συνεχεια πανω απο το κινητο ηταν μονιμως στο μαγαζι στο wifi και οταν μου εστελνε κανεις το κοιταζα η οταν βαριομουν

με την ιδια χρηση με το s4 ειχα 40-50% μπαταρια!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1524574_10152047622009849_772405979_n.jpg?oh=e72c180af51a3c458e8ce04197878bb1&oe=53350C48&__gda__=1396000471_a1242dcc63ef0a870169c17e331add69

Με 4.3 εισαι λογισμικο ??

Ε ναι ετσι δικαιολογειται τοσες ωρες. Το κοιτουσες οταν ειχες κατι :-)

Edited by kosmasgr

Με omega ν12 και τον δικό της κερνελ χωρίς καμία ρύθμιση, κρίμα που δεν θα το πάω μέχρι τέρμα γιατί αύριο χρειάζομαι το κινητό αρκετά και θα το βάλω για φόρτωμα.

[ATTACH]43022[/ATTACH][ATTACH]43023[/ATTACH]

to better battery stats πως δουλευει γιατι δεν βγαζω ακρη?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Με 4.3 εισαι λογισμικο ??

Ε ναι ετσι δικαιολογειται τοσες ωρες. Το κοιτουσες οταν ειχες κατι :-)

me 4.4 καταναλωνει παραπανω?:blink::blink:

στο s4 βελτιωθηκε πολυ η καταναλωση

Έχετε παρατηρήσει ότι από το 100 μέχρι το 90 το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται με πιο γρήγορο ρυθμό από ότι από το 90 και κάτω; ή είναι η ιδέα μου;

Έχετε παρατηρήσει ότι από το 100 μέχρι το 90 το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται με πιο γρήγορο ρυθμό από ότι από το 90 και κάτω; ή είναι η ιδέα μου;

ιδεα σου

εγω με το s4 νομιζα οτι με φορτιση απο pc κραταγε περισσοτερο απ οτι με το φορτιστη :cool::cool:

Εγω πάλι δεν νομίζω και ούτε είναι ιδέα μου, είμαι απολύτος σίγουρος (τουλάχιστον στο δικό μου) ότι απο το 100% μέχρι και το 90% πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι μετά!!:)

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Εγω πάλι δεν νομίζω και ούτε είναι ιδέα μου, είμαι απολύτος σίγουρος (τουλάχιστον στο δικό μου) ότι απο το 100% μέχρι και το 90% πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι μετά!!:)

Δεν μπορεί να κάνωτοσο λάθος. Ιδίως μέχρι το 95 πέφτει σε ένα τέταρτο συνεχούς χρήσης. Από εκεί και κάτω όντως κυλάει πολύ πιο αργά...

Δεν μπορεί να κάνωτοσο λάθος. Ιδίως μέχρι το 95 πέφτει σε ένα τέταρτο συνεχούς χρήσης. Από εκεί και κάτω όντως κυλάει πολύ πιο αργά...
Έχεις δίκιο και σε εμένα έτσι κάνει .

Έχεις δίκιο και σε εμένα έτσι κάνει .

Μια απο τα ιδια κανει και σε μενα αλλα μετα πεφτει κανονικα.Νομιζω οτι πρεπει να φταιει και κατι με το calibration της μπαταριας αλλα απο προσφατο αρθρο που διαβασα απο την google το battery calibration ειναι μυθος οποτε δεν με απασχολει πολυ ας κατεβαινει στο 95 σφερα και μετα ας ξεχναω να το φορτισω.Εχω να το νιωσω αυτο απο εποχες με νοκια +symbian ξεχναγα να τα φορτισω.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Απο ics και μετα τα κινητα μονα τους κανουν calibration

έχεις κάποιο λινκ γιαυτό?

από που το διάβασες?

Το ειχα διαβασει παλαιοτερα στο xda. Συγκεκριμενα ανεφεραν οτι το android κανει wipe battery μονο του σε καθε φορτιση 100%. Γιαυτο και αν θυμασαι απο καποια περιοδο και μετα οταν εβαζες custom rom 4.0 και πανω στις οδηγιες δεν υπηρχε wipe battery ενω στις ginger οι developers το ειχαν ως βημα στην εγκατασταση. Το θυμαμαι καλα στο HD2 που ειχα. Οπως επισης αν προσεξεις σχεδον σε ολα τα CWM recovery πλεον δεν υπαρχει επιλογη για wipe battery.

Link δεν εχω :-)

Edited by kosmasgr

Δεύτερος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ κερνελ νομίζω τα πάει πολύ καλά.

Καλησπέρα!Από ότι βλέπω είναι χρήση ομιλίας - Internet Και γενικός χωρίς παιχνίδια.Αν παίξεις πόσο περίπου μειώνεται; Ευχαριστώ

Δεύτερος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ κερνελ νομίζω τα πάει πολύ καλά.

με εκνευριζεις :Ρ που την βρισκεις αυτη την μπαταρια ρε ?? τι ρομ χρισημοποιεις ??

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Καλησπέρα!Από ότι βλέπω είναι χρήση ομιλίας - Internet Και γενικός χωρίς παιχνίδια.Αν παίξεις πόσο περίπου μειώνεται; Ευχαριστώ
Κανά δυο φορές που έπαιξα περίπου μισάωρο δεν είδα και καμία τρελή πτώση μπαταρίας.

με εκνευριζεις :Ρ που την βρισκεις αυτη την μπαταρια ρε ?? τι ρομ χρισημοποιεις ??
Είναι η ρομ τις υπογραφής μου με τις ρυθμίσεις από το λινκ που δίνω αλλά τη ταχύτητα του επεξεργαστή την έχω 2,26.

Δευτερη φορτιση με lean 2.1
Άρε Κοσμά για αυτό δεν έχεις καλούς χρόνους, fb και xda τα πετάς, θα μπαίνεις από τον explorer που δουλεύεις. Αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε μπαταρία.Εγω στο 70% ειχα 3 ωρες οθονη.

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία