araditsas Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Ναι όταν φορτώνει ζεσταίνετε από το ρεύμα μια χαρά είσαι. Το καλοκαιράκι θα βαράμε 60 άρια και 65 άρια χαχα και πάλι φυσιολογικό θα είναι. Edited March 26, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 11 ωρες χρησης οι 9 με wifi στο messenger μετικα τηλεφωνα μηνυματα λιγο ικαριαμ και η μπαταρια ειναι 84%:confused::confused: :cool: NOTE 3 FTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 11 ωρες χρησης οι 9 με wifi στο messenger μετικα τηλεφωνα μηνυματα λιγο ικαριαμ και η μπαταρια ειναι 84%:confused::confused: :cool: NOTE 3 FTW Ποτς γενεν αυτο ? Αδυνατο 9 wifi και μπαταρια 84% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ποτς γενεν αυτο ? Αδυνατο 9 wifi και μπαταρια 84% δε καιγομουν συνεχεια πανω απο το κινητο ηταν μονιμως στο μαγαζι στο wifi και οταν μου εστελνε κανεις το κοιταζα η οταν βαριομουν με την ιδια χρηση με το s4 ειχα 40-50% μπαταρια!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Με 4.3 εισαι λογισμικο ?? Ε ναι ετσι δικαιολογειται τοσες ωρες. Το κοιτουσες οταν ειχες κατι :-) Edited March 26, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Με omega ν12 και τον δικό της κερνελ χωρίς καμία ρύθμιση, κρίμα που δεν θα το πάω μέχρι τέρμα γιατί αύριο χρειάζομαι το κινητό αρκετά και θα το βάλω για φόρτωμα. [ATTACH]43022[/ATTACH][ATTACH]43023[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 to better battery stats πως δουλευει γιατι δεν βγαζω ακρη? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Με 4.3 εισαι λογισμικο ?? Ε ναι ετσι δικαιολογειται τοσες ωρες. Το κοιτουσες οταν ειχες κατι :-) me 4.4 καταναλωνει παραπανω?:blink::blink: στο s4 βελτιωθηκε πολυ η καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχετε παρατηρήσει ότι από το 100 μέχρι το 90 το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται με πιο γρήγορο ρυθμό από ότι από το 90 και κάτω; ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχετε παρατηρήσει ότι από το 100 μέχρι το 90 το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται με πιο γρήγορο ρυθμό από ότι από το 90 και κάτω; ή είναι η ιδέα μου; ιδεα σου εγω με το s4 νομιζα οτι με φορτιση απο pc κραταγε περισσοτερο απ οτι με το φορτιστη :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχετε παρατηρήσει ότι από το 100 μέχρι το 90 το ποσοστό της μπαταρίας μειώνεται με πιο γρήγορο ρυθμό από ότι από το 90 και κάτω; ή είναι η ιδέα μου; Εγω πάλι δεν νομίζω και ούτε είναι ιδέα μου, είμαι απολύτος σίγουρος (τουλάχιστον στο δικό μου) ότι απο το 100% μέχρι και το 90% πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι μετά!!:) Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 τι να σου πω 2η αποφορτιση ειναι και εμενα δε ξερω παντως θυμαμαι με 6 ωρες χρησης και με wifi ημουν στο 93% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εγω πάλι δεν νομίζω και ούτε είναι ιδέα μου, είμαι απολύτος σίγουρος (τουλάχιστον στο δικό μου) ότι απο το 100% μέχρι και το 90% πέφτει πολύ πιο σύντομα από ότι μετά!!:) Δεν μπορεί να κάνωτοσο λάθος. Ιδίως μέχρι το 95 πέφτει σε ένα τέταρτο συνεχούς χρήσης. Από εκεί και κάτω όντως κυλάει πολύ πιο αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν μπορεί να κάνωτοσο λάθος. Ιδίως μέχρι το 95 πέφτει σε ένα τέταρτο συνεχούς χρήσης. Από εκεί και κάτω όντως κυλάει πολύ πιο αργά...Έχεις δίκιο και σε εμένα έτσι κάνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχεις δίκιο και σε εμένα έτσι κάνει . Μια απο τα ιδια κανει και σε μενα αλλα μετα πεφτει κανονικα.Νομιζω οτι πρεπει να φταιει και κατι με το calibration της μπαταριας αλλα απο προσφατο αρθρο που διαβασα απο την google το battery calibration ειναι μυθος οποτε δεν με απασχολει πολυ ας κατεβαινει στο 95 σφερα και μετα ας ξεχναω να το φορτισω.Εχω να το νιωσω αυτο απο εποχες με νοκια +symbian ξεχναγα να τα φορτισω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Απο ics και μετα τα κινητα μονα τους κανουν calibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Απο ics και μετα τα κινητα μονα τους κανουν calibration έχεις κάποιο λινκ γιαυτό? από που το διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Το ειχα διαβασει παλαιοτερα στο xda. Συγκεκριμενα ανεφεραν οτι το android κανει wipe battery μονο του σε καθε φορτιση 100%. Γιαυτο και αν θυμασαι απο καποια περιοδο και μετα οταν εβαζες custom rom 4.0 και πανω στις οδηγιες δεν υπηρχε wipe battery ενω στις ginger οι developers το ειχαν ως βημα στην εγκατασταση. Το θυμαμαι καλα στο HD2 που ειχα. Οπως επισης αν προσεξεις σχεδον σε ολα τα CWM recovery πλεον δεν υπαρχει επιλογη για wipe battery. Link δεν εχω :-) Edited March 27, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεύτερος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ κερνελ νομίζω τα πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεύτερος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ κερνελ νομίζω τα πάει πολύ καλά. Καλησπέρα!Από ότι βλέπω είναι χρήση ομιλίας - Internet Και γενικός χωρίς παιχνίδια.Αν παίξεις πόσο περίπου μειώνεται; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεύτερος κύκλος φόρτισης με αυτήν την ρομ κερνελ νομίζω τα πάει πολύ καλά. με εκνευριζεις :Ρ που την βρισκεις αυτη την μπαταρια ρε ?? τι ρομ χρισημοποιεις ?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπέρα!Από ότι βλέπω είναι χρήση ομιλίας - Internet Και γενικός χωρίς παιχνίδια.Αν παίξεις πόσο περίπου μειώνεται; ΕυχαριστώΚανά δυο φορές που έπαιξα περίπου μισάωρο δεν είδα και καμία τρελή πτώση μπαταρίας. με εκνευριζεις :Ρ που την βρισκεις αυτη την μπαταρια ρε ?? τι ρομ χρισημοποιεις ??Είναι η ρομ τις υπογραφής μου με τις ρυθμίσεις από το λινκ που δίνω αλλά τη ταχύτητα του επεξεργαστή την έχω 2,26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δευτερη φορτιση με lean 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δευτερη φορτιση με lean 2.1Άρε Κοσμά για αυτό δεν έχεις καλούς χρόνους, fb και xda τα πετάς, θα μπαίνεις από τον explorer που δουλεύεις. Αυτές οι εφαρμογές ρουφάνε μπαταρία.Εγω στο 70% ειχα 3 ωρες οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ξερω ναι με browser :-) ποιον χρησιμοποιεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts