Te_salat Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αν είναι να τα έχουμε όλα κλειστά για να λέμε ότι έχουμε μπαταρία δεν αξίζει να έχουμε smartphone τέτοιων δυνατοτήτων. Εμένα βγάζει 4 με 5 ώρες αλλά με gaming, wifi μονίμως ανοιχτό και browsing, location services, google now, συγχρονισμός μόνιμος ( 4 Mail, Dropbox, drive κτλ.) και χρήση gps τακτικά. Την οθόνη εντός σπιτιού την έχω στο 20 με 30% και μόνο εκτός την ανεβάζω. Πραγματικά μου φαίνεται αρκετά καλή η μπαταρία του. Προφανώς ο άνθρωπος το έβαλε γι αυτούς που παραπονούνται ότι με όλα κλειστά χάνουν μεγάλο ποσοστό το βράδυ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δοκιμάστε το automateit παίδες, είναι Free και κάνεις ότι θες, πχ το βράδυ εμένα 2 με 7 μπαίνει σε airplane, για πλάκα έβαλα όταν φορτίζει να μου φωνάζει "φορτισα ρεεεε", επίσης μόλις συνδέεται σε wifi κλείνει τα data της Vodafone τελείως, ανοίγει το gps αν ανοίξει κάποια εφαρμογή χαρτών κλπ κλπ, αυτό μαζί με το greenify και με ξεσκαρταρισμα τις κούκου εφαρμογές που λιώνουν την μπαταρία πλέον έχω τρομερή διάρκεια. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Aυτο ουτε στο σινεμα δεν το εχω δει :p ......το Gear μου κραταει 12ημερες..................κλειστο Araditsas Power :lol: Χαχαχα Όντος δεν είχε τύχει να μην το δουλέψω μια ολόκληρη μέρα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση Με official rom ειναι ο χρονος αυτος η custom rom και αν με ποια; Οφισιαλ με ρουτ και σβήσιμο όλης της σαβουρας Αν είναι να τα έχουμε όλα κλειστά για να λέμε ότι έχουμε μπαταρία δεν αξίζει να έχουμε smartphone τέτοιων δυνατοτήτων. Εμένα βγάζει 4 με 5 ώρες αλλά με gaming, wifi μονίμως ανοιχτό και browsing, location services, google now, συγχρονισμός μόνιμος ( 4 Mail, Dropbox, drive κτλ.) και χρήση gps τακτικά. Την οθόνη εντός σπιτιού την έχω στο 20 με 30% και μόνο εκτός την ανεβάζω. Πραγματικά μου φαίνεται αρκετά καλή η μπαταρία του. Οοουπς με κατάλαβες και ήθελα να πουλήσω φιγούρα ότι έχω την καλύτερη μπαταρία. Sorry Προφανώς ο άνθρωπος το έβαλε γι αυτούς που παραπονούνται ότι με όλα κλειστά χάνουν μεγάλο ποσοστό το βράδυ. +1 έτσι ακριβώς. Η φώτο είναι με τις υπόλοιπες 13 ώρες όλα κλειστά χωρίς να το δουλέψω και το μόνο ανοιχτό το wifi με συγχρονισμό καιρού και 3 mail. Και κλείσεις 3 λεπτά. Edited December 30, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χαχαχα Όντος δεν είχε τύχει να μην το δουλέψω μια ολόκληρη μέρα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση Οφισιαλ με ρουτ και σβήσιμο όλης της σαβουρας Οοουπς με κατάλαβες και ήθελα να πουλήσω φιγούρα ότι έχω την καλύτερη μπαταρία. Sorry +1 έτσι ακριβώς. Η φώτο είναι με τις υπόλοιπες 13 ώρες όλα κλειστά χωρίς να το δουλέψω και το μόνο ανοιχτό το wifi με συγχρονισμό καιρού και 3 mail. Και κλείσεις 3 λεπτά. Απ´ολα αυτά που έγραψα μόνο αυτό αποκόμισες εσύ; Γενικά το έγραψα και δεν απευθύνθηκα σ´ εσένα. Συγχωρεμένος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε νομίζω κανείς να έχει βίτσιο το να μην χρησιμοποιεί το κινητό για να δείξει μετά ότι αυτός την έχει μεγαλύτερη (την αυτονομία). Απλά κάτι φόρε τυχαίνει και δεν χρησιμοποιούμε το κινητό καθόλου. Κι εγώ προχθές ήμουν όλοι μέρα για ψώνια. Σε 10 ώρες κοίταξα το κινητό 5-6 φορές και μίλησα 2-3 λεπτά.. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Έχω γυρίσει και με 20% το βράδυ στο σπίτι. Εξαρτάται... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πάντως εγώ ότι και να του κάνω δεν μπορώ να τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα πρέπει Δλδ να το προσπαθήσω για να τα καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δοκιμάστε το automateit παίδες, είναι Free και κάνεις ότι θες, πχ το βράδυ εμένα 2 με 7 μπαίνει σε airplane, για πλάκα έβαλα όταν φορτίζει να μου φωνάζει "φορτισα ρεεεε", επίσης μόλις συνδέεται σε wifi κλείνει τα data της Vodafone τελείως, ανοίγει το gps αν ανοίξει κάποια εφαρμογή χαρτών κλπ κλπ, αυτό μαζί με το greenify και με ξεσκαρταρισμα τις κούκου εφαρμογές που λιώνουν την μπαταρία πλέον έχω τρομερή διάρκεια. Χρειάζεται να είσαι root;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δοκιμάστε το automateit παίδες, είναι Free και κάνεις ότι θες, πχ το βράδυ εμένα 2 με 7 μπαίνει σε airplane, για πλάκα έβαλα όταν φορτίζει να μου φωνάζει "φορτισα ρεεεε", επίσης μόλις συνδέεται σε wifi κλείνει τα data της Vodafone τελείως, ανοίγει το gps αν ανοίξει κάποια εφαρμογή χαρτών κλπ κλπ, αυτό μαζί με το greenify και με ξεσκαρταρισμα τις κούκου εφαρμογές που λιώνουν την μπαταρία πλέον έχω τρομερή διάρκεια. Προσθέτω και το greenify. Για δώσε ένα λινκ με την εφαρμογή Edit αυτή λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waswas.quickterminal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δώσε χρόνο κάνα μήνα να βγάλουν οι καλοί κατσκευαστες τις μπαταρίες τους είναι νωρίς ακόμα, αν βιάζεσαι πάρε αυτήν που από τις 3 διαφορετικές που πήρα αυτή βγάζει 3700 περιπου http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=231083252851&globalID=EBAY-GB Περιμένω την anker και mugen να βγάλουν καλές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στο κανονικό μέγεθος. Είσαι ευχαριστημένος ακόμη από αυτήν την μπαταρία; Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποείς για να βρεις τη χωρητικότητα της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Με την mbuy3900 ναι παίζει μια χαρά ακόμα, τώρα έχω πάνω μια gold4350 που μάλλον είναι άλογο αν και 3η μέρα τώρα φόρτιση λιώσιμο για αποφόρτιση δείχνει να ανεβαίνει σε διάρκεια. Αν είχα ένα φορτιστή σαν αυτόν που έχω στα τηλεκατςυθυνομενα θα την έβαζα πάνω να έκανε όποια μπαταρία ήθελα καμιά 10αρια κύκλους και θα ήμουν ποιο σίγουρος στο τι λεω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για δώσε λινκ για την 4350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Με την mbuy3900 ναι παίζει μια χαρά ακόμα, τώρα έχω πάνω μια gold4350 που μάλλον είναι άλογο αν και 3η μέρα τώρα φόρτιση λιώσιμο για αποφόρτιση δείχνει να ανεβαίνει σε διάρκεια. Αν είχα ένα φορτιστή σαν αυτόν που έχω στα τηλεκατςυθυνομενα θα την έβαζα πάνω να έκανε όποια μπαταρία ήθελα καμιά 10αρια κύκλους και θα ήμουν ποιο σίγουρος στο τι λεω Όταν έχεις εικόνα πες μας χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για δώσε λινκ για την 4350 Δεν την προτείνω ρε συ με τίποτα. Αν κάποιος θέλει μπαταρία καλύτερη από τη μαμά η mbuynow 3900 με NFC μόνο αξίζει. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δεν την προτείνω ρε συ με τίποτα. Αν κάποιος θέλει μπαταρία καλύτερη από τη μαμά η mbuynow 3900 με NFC μόνο αξίζει. Chris γιατι δε τη προτείνεις με τιποτα ; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Προφανώς αυτήν εδώ λέει, http://www.ebay.co.uk/itm/4350mAh-Gold-Battery-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-N9002-N900-/360773522769?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item53ffc71551, την είχα δει και εγώ αυτή, αλλά κολλάω όχι στα λεφτά, αλλά μην κάνει καμιά χειρότερη ζημιά. Πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις, ούτε και μετά από 2 μήνες λειτουργίας και 20 κύκλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αυτές οι μπαταρίες φορτιζονται κανονικά στο κινητό και στον φορτιστή της samsung ή θέλουν δικό τους; Ψηνομαι για την 4350 και ας μην έχει NFC. Πάντως κάτι anker που είχα πριν στο s3 φούσκωσαν και οι δυο με το που ξεκίνησα να τις φορτιζω με τον φορτιστή της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πραγματικά μένω έκπληκτος από την ευκολία με την οποία βάζετε μέσα σε μια τόσο ακριβή συσκευή όπως το Note 3 μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών αμφιβόλου ποιότητας, αγορασμένες από Κινέζους στο eBay, που ισχυρίζονται ότι έχουν χωρητικότητα 4350 mAh και κοστίζουν μόλις £7.29. Τζάμπα πράμα, κάποιος να ενημερώσει τη Samsung να τις βάλει στο Note 4... Αν δεν το ξέρετε, οι κακής ποιότητας μπαταρίες Li-Ion είναι άκρως επικίνδυνες, φουσκώνουν, εκρήγνυνται και παίρνουν φωτιά. Τι να πω ρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας και καλή τύχη να έχετε! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δεν ξέρω παίδες, εγώ μάλιστα τις φορτίζω με qi οπότε παίρνουν 640ma αλλά και καμιά φορά με το φορτιστή όλα καλά. Όταν μια μπαταρία την έχουν πάρει 5000 άτομα στο xda χωρίς πρόβλημα τότε είναι οκ. Για την gold δεν έχω άποψη για την χωρητικότητα της βασικά, τώρα να σκάσει δεν ξέρω. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Chris, xda παίζει και αυτή εδώ, http://www.mpjbattery.com/battery-for-samsung/for-galaxy-note-iii-3-n9000.html Την έχεις τσεκάρει καθόλου, έστω σε άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ναι την έχω δει αλλά παρακολουθώ το νήμα στο xda να δω τι παίζει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2536324 Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Και εγώ από εκεί την είδα :) Αλλά αυτό που λένε όλοι, και για τις άλλες μπαταρίες, είναι ότι η χωρητικότητα δεν είναι αληθινή, πάντα είναι λίγο μικρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Crash v3!!! Μένεις έκπληκτος με την όλη του λειτουργία αλλά φυσικά και με την μπαταρία του!!! Σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο. Χρήση μόνο wifi προς το παρόν,προς το παρόν... Μέσα στην ημέρα θα το δουλεψω και με data να δω πως παει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Μιας και από τότε που πήρα το τηλ. παρατηρώ battery drain (που λένε και στο χωριό μου), και μιας και η Samsung δεν μας αφήνει να το κάνουμε root, έψαξα και βρήκα 2-3 πραγματάκια για να μειωθεί όσο γίνεται η κατανάλωση μπαταρίας και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας: 1. Battery Guru. Για 2 ημέρες μαθαίνει τη χρήση μας και μετά αναλαμβάνει δράση. Προσωπικά έχω απενεργοποιήσει το Manage Wi-Fi και έχω επιλέξει να κάνει Refresh manual τα: Contacts, Drive, Gallery, S Planner, Samsung account. 2. Google Settings > Location > Untick το Access location Με αυτό το τρόπο δεν επιτρέπουμε μόνο τις εφαρμογές της google να έχει πρόσβαση στο location services. Οι υπόλοιπες εφαρμογές έχουν κανονικά (βλ. Facebook, Android Weather κλπ). Προφανώς το ενεργοποιύμε όταν μας χρειάζεται (π.χ. Maps). 3. 3g -> 2g Το κακό σήμα δικτύου είναι ένας λόγος για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε όταν δεν χρησιμοποιούμε τα Data του 3g μπορούμε να το γυρνάμε σε GSM για να κερδίζουμε σε μπαταρία και σήμα. Οπότε: Settings > Connections > More Networks > Untick Mobile data και Network mode / GSM only. Προφανώς όταν θέλουμε Mobile internet κάνουμε την αντίστροφη διαδικασία. Για ευκολία υπάρχει και το συγκεκριμένο widget (thanks @ Nicpol1982) 4. Καθολική απενεργοποίηση του Wi-Fi: Όταν απενεργοποιούμε το Wi-Fi αυτό από default παραμένει ανοικτό για την google και κάποιες άλλες εφαρμογές για εντοπίζουν λέει την τοποθεσία μας :!:. Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε στα στατιστικά της μπαταρίας όπου η μπάρα του Wi-Fi φαίνεται μονίμως μπλε δηλαδή μόνιμα ενεργό. Για να το απενεργοποιήσουμε: Settings > Connections > Wi-Fi > Πατάμε το αριστερά κουμπάκι δίπλα από το κεντρικό κουμπί > Advanced > Untick Always allow scanning. 5. Wallpaper: Μιας και έχουμε Amoled οθόνη ας κάνουμε λίγη οικονομία βάζοντας αυτό το πανέμορφο wallpaper. 6. Email Sync: Για όσους δεν καίγονται για τα email τους, μπορούμε αν ρυθμίσουμε τα email accounts να συγχρονίζουν κάθε μισάωρο ή κάθε ώρα ας πούμε. Αν κάποιος τα ακολουθήσει ας κάνει ένα κόπο να αναφέρει τις εντυπώσεις του. Screenshots: Edited January 5, 2014 by paschalism Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Crash v3!!! Μένεις έκπληκτος με την όλη του λειτουργία αλλά φυσικά και με την μπαταρία του!!! Σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο. Χρήση μόνο wifi προς το παρόν,προς το παρόν... Μέσα στην ημέρα θα το δουλεψω και με data να δω πως παει...να συμπληρώσω την ελεύθερη ραμ πού έχουμε μετά το πέταμα τις σαβουρας. Το τηλέφωνο ξεκινάει με 2GB ελεύθερα. Επίσης έχω κατεβάσει τον επεξεργαστή στα 1475 (χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια διαφορά από πριν που ήταν 2,2) με συνέπεια το τηλέφωνο να έχει ακόμη καλύτερη κατανάλωση. Edited January 5, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Οτι μοντα δοκιμάζεται να μας λέτε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts