Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αγορά καινούριας μπαταρίας τι προτείνετε; Γνήσια της samsung ή καμία Anker;

Γνώμη μου που είχα δοκιμάσει στο Νοτε1 είναι και καλύτερα να αντέχουν όλες οι άλλες(σε χρόνους αυτονομιας) καμία δεν άντεχε πάνω από 6 μήνες οπότε εγώ μόνο σαμσουνγκ.

Γνώμη μου που είχα δοκιμάσει στο Νοτε1 είναι και καλύτερα να αντέχουν όλες οι άλλες(σε χρόνους αυτονομιας) καμία δεν άντεχε πάνω από 6 μήνες οπότε εγώ μόνο σαμσουνγκ.

Μα εδώ φαίνεται ότι και της Samsung έχουν πρόβλημα μετά το εξάμηνο. Αναρωτιέμαι αν φταίει η γρήγορη φορτιση του φορτιστή.

Μα εδώ φαίνεται ότι και της Samsung έχουν πρόβλημα μετά το εξάμηνο. Αναρωτιέμαι αν φταίει η γρήγορη φορτιση του φορτιστή.

Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και δεν έχω κανένα θέμα.

Πολλοί έχουν το εξής πρόβλημα με την μετάβαση από τζελι μπι σε κιτκατ το κινητό έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και λέω εγώ τώρα μπας και νομίζουν πως φταίει η μπαταρία.... Δεν ξέρω λέω μήπως...

Το ότι σε κάποιους λίγους μπορεί να έχει πρόβλημα οκ συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια.

Εγώ από την άλλη αγόρασα την Anker extended battery 6400mha με 35 δολάρια μαζί με μεταφορικά και είμαι τρισευτυχισμένος. Κι αν σε 6 μήνες χάσει το 30 τοις εκατό της δύναμης της αγοράζω άλλη μία να βρίσκεται... Η μπαταρία είναι εξαιρετική και από την στιγμή που την συσκευή την κουβαλάω σε τσαντάκι δεν έχω θέμα με την αύξηση του πάχους και του βάρους. Το back cover που συνοδεύει την μπαταρία είναι μεν glossy, μαζεύει δαχτυλιές αλλά το περίμενα πολύ χειρότερο με βάση τα όσα άκουγα. Μάλιστα η αύξηση του βάρους του δίνει μια στιβαρότητα και σου παίρνει μόνο λίγες μέρες να την συνηθίσεις. Πλέον το αισθάνομαι το κινητό σαν πούπουλο... Πάμε όμως στο ουσιαστικό μέρος που είναι οι ώρες ανοιχτής οθόνης.

10351803_862080867135672_6637076009103562256_n.jpg?oh=9691d734564fd4ce673a997e29a33407&oe=54B1D5F3

Οι 11,5 ώρες ήταν με full internet είτε 4g/3g είτε wifi... 1,5 ώρα Ingress δηλαδή gps και δεδομένα ανοιχτά, 1,5 ώρα κλήσεων. Η φωτεινότητα στο αυτόματο. Έβγαλα το κινητό το Σάββατο το μεσημέρι και το ξαναφόρτισα την Δευτέρα το βράδυ την ώρα που βλέπετε στο ss. Ας τα φτύσει λοιπόν η μπαταρία σε 6 μήνες... χαλάλι της. Αν αγοράσω άλλη μία τότε θα έχω δώσει όσα θα έδινα για μία αυθεντική stock battery με τα ίδια mha. :D

ΥΓ. Δεν έχω κάνει το τελευταίο update που λένε οτι βελτιώνει την κατανάλωση. Βέβαια έχω Greenify και Unbounced xposed που το τελευταίο μειώνει τα wake locks από τα google services. Θα περιμένω την 4.4.4 και όταν αυτή ρουταριστεί για να αναβαθμίσω. Είμαι με stock 4.4.2 rooted.

Edited by Androides

Εγώ από την άλλη αγόρασα την Anker extended battery 6400mha με 35 δολάρια μαζί με μεταφορικά και είμαι τρισευτυχισμένος. Κι αν σε 6 μήνες χάσει το 30 τοις εκατό της δύναμης της αγοράζω άλλη μία να βρίσκεται... Η μπαταρία είναι εξαιρετική και από την στιγμή που την συσκευή την κουβαλάω σε τσαντάκι δεν έχω θέμα με την αύξηση του πάχους και του βάρους. Το back cover που συνοδεύει την μπαταρία είναι μεν glossy, μαζεύει δαχτυλιές αλλά το περίμενα πολύ χειρότερο με βάση τα όσα άκουγα. Μάλιστα η αύξηση του βάρους του δίνει μια στιβαρότητα και σου παίρνει μόνο λίγες μέρες να την συνηθίσεις. Πλέον το αισθάνομαι το κινητό σαν πούπουλο... Πάμε όμως στο ουσιαστικό μέρος που είναι οι ώρες ανοιχτής οθόνης.

10351803_862080867135672_6637076009103562256_n.jpg?oh=9691d734564fd4ce673a997e29a33407&oe=54B1D5F3

Οι 11,5 ώρες ήταν με full internet είτε 4g/3g είτε wifi... 1,5 ώρα Ingress δηλαδή gps και δεδομένα ανοιχτά, 1,5 ώρα κλήσεων. Η φωτεινότητα στο αυτόματο. Έβγαλα το κινητό το Σάββατο το μεσημέρι και το ξαναφόρτισα την Δευτέρα το βράδυ την ώρα που βλέπετε στο ss. Ας τα φτύσει λοιπόν η μπαταρία σε 6 μήνες... χαλάλι της. Αν αγοράσω άλλη μία τότε θα έχω δώσει όσα θα έδινα για μία αυθεντική stock battery με τα ίδια mha. :D

ΥΓ. Δεν έχω κάνει το τελευταίο update που λένε οτι βελτιώνει την κατανάλωση. Βέβαια έχω Greenify και Unbounced xposed που το τελευταίο μειώνει τα wake locks από τα google services. Θα περιμένω την 4.4.4 και όταν αυτή ρουταριστεί για να αναβαθμίσω. Είμαι με stock 4.4.2 rooted.

Έχει θήκη αυτή η μπαταρία που να κλείνει μπροστά;

Έχει θήκη αυτή η μπαταρία που να κλείνει μπροστά;

Δυστυχώς δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια θήκη. Νομίζω οτι δύο θήκες κυκλοφορούν για την συγκεκριμένη μπαταρία και η καλύτερη θεωρείται της Seidio αλλά κάνει το κινητό ακόμα πιο ογκώδες. Εγώ δεν του είχα φορέσει θήκη ούτε πριν, ζω την ζωή μου επικίνδυνα. :p

Παιδια τελευταια εχω κ εγω προβλημα με την μπαταρια..με το ζορι να βγαλει 5 ωρες..σαν πρωτη λυση σκεφτηκα root για να φυγει η σαβουρα της samsung..εχω το greenify που λειτουργει αλλα θελω παραπανω..τι προτεινεται;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παιδια τελευταια εχω κ εγω προβλημα με την μπαταρια..με το ζορι να βγαλει 5 ωρες..σαν πρωτη λυση σκεφτηκα root για να φυγει η σαβουρα της samsung..εχω το greenify που λειτουργει αλλα θελω παραπανω..τι προτεινεται;

5 ώρες με full ίντερνετ δεν το λες μεγάλο πρόβλημα. Πόσο έβγαζε πριν; Αν δεν είναι με full internet τότε έχει θέμα. Αν ρουτάρεις μπορείς να βάλεις και το Unbounce mod που ρυθμίζει το κάθε πότε τα google services θα ξυπνάνε τη συσκευή. Σίγουρα όσο αδειάζει η σαβούρα βοηθάει αλλά εξαρτάται τι εννοούμε ακριβώς ως σαβούρα.

5 ώρες γενικά ή 5 ώρες οθόνη; Έχει μεγάλη σημασία.

Από χθες το πρωί χωρίς φόρτιση με σχεδόν μια ώρα wifi hotspot για ενα Nexus 5 φίλου που κάναμε δοκιμές, κλήσεις 40 λεπτά διάρκεια, 20 λεπτά Gps, φωτεινότητα στο αυτόματο και όλες οι ώρες ανοιχτής οθόνης με ανοιχτα δεδομένα 4g ή wifi. Ανοιχτοί συγχρονισμοί στα πάντα. Περιμένω τώρα στο κέντρο για να κρατήσω σημειώσεις σε μια διάλεξη στο Σουηδικό αρχαιολογικό Ινστιτούτο στις 19.00. Θα ποστάρω πάλι όταν γυρίσω σπίτι το σύνολο.

Από χθες το πρωί χωρίς φόρτιση με σχεδόν μια ώρα wifi hotspot για ενα Nexus 5 φίλου που κάναμε δοκιμές, κλήσεις 40 λεπτά διάρκεια, 20 λεπτά Gps, φωτεινότητα στο αυτόματο και όλες οι ώρες ανοιχτής οθόνης με ανοιχτα δεδομένα 4g ή wifi. Ανοιχτοί συγχρονισμοί στα πάντα. Περιμένω τώρα στο κέντρο για να κρατήσω σημειώσεις σε μια διάλεξη στο Σουηδικό αρχαιολογικό Ινστιτούτο στις 19.00. Θα ποστάρω πάλι όταν γυρίσω σπίτι το σύνολο.

Το ότι έχεις μπαταρία αυτοκινήτου δεν μας το λες... Το κρύβεις χαχαχαχα

Το ότι έχεις μπαταρία αυτοκινήτου δεν μας το λες... Το κρύβεις χαχαχαχα

Με Anker 6400mha. Το δήλωσα παραπάνω και θα το βάλω και στην υπογραφή για να μην μπερδευόμαστε. Τελικά γύρισα σπίτι με 8 τοις εκατό και το έβαλα στη φόρτιση. Ώρες ανοιχτής οθόνης 12 ώρες και 50 λεπτά. :cool:

Με Anker 6400mha. Το δήλωσα παραπάνω και θα το βάλω και στην υπογραφή για να μην μπερδευόμαστε. Τελικά γύρισα σπίτι με 8 τοις εκατό και το έβαλα στη φόρτιση. Ώρες ανοιχτής οθόνης 12 ώρες και 50 λεπτά. :cool:

Υπέροχα εγώ φοβάμαι να έχω δίπλα στο αυτί μου μια βόμβα....

Edited by araditsas

Υπέροχα εγώ φοβάμαι να έχω δίπλα στο αυτί μου μια βόμβα....

Γιατί βόμβα;

Η Anker είναι σοβαρή εταιρία, με εγγύηση και πιστοποιησεις.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μια χαρά μπαταρία είναι η Anker. Εγώ δεν μπορώ πια να χρησιμοποιήσω τη μαμά...

Ποια μαμά; Άλλο smartphone χωρίς removable battery και ανάλογη extended μπαταρία δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Γιατί βόμβα;

Η Anker είναι σοβαρή εταιρία, με εγγύηση και πιστοποιησεις.

Είναι εύκολο να δώσεις κάποιο λινκ απο την συγκεκριμένη μπαταρία? Ευχαριστώ

Είναι εύκολο να δώσεις κάποιο λινκ απο την συγκεκριμένη μπαταρία? Ευχαριστώ

Από εδώ την αγόρασα:

http://www.ebay.com/itm/Anker-6400mAh-Replacement-Extended-Battery-for-Samsung-Galaxy-NOTE-3-III-N9000-/331060160883

Και εδώ μπορεί να διαβάσει κανείς 159 reviews με 4,5/5 αστέρια:

http://www.amazon.com/Extended-T-Mobile-Compatibility-18-Month-Warranty/dp/B00FFQLW1U

Αν η μπαταρία έχει ένα μειονέκτημα είναι το glossy πλαστικό του back cover που θέλει συχνό καθαρισμό. Διαφορετικά το βάρος και το πάχος που αυξάνονται δεν είναι τίποτα μπροστά στην υπέροχη αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας.

Πολυ καλή μπαταρία αλλά μένει εκτεθειμένη η οθόνη... Πολύ μειον για μένα.

Τί εννοείς ότι μένει εκτεθημένη η οθόνη;

Ότι δεν υπάρχει θήκη να την καλύψει. Βέβαια με ένα tempered glass δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλο θέμα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ότι δεν υπάρχει θήκη να την καλύψει. Βέβαια με ένα tempered glass δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλο θέμα.

Κανείς λάθος. Υποθέτεις ότι δεν υπάρχει... Όμως υπάρχει.

Μήπως θα μπορούσες να πεις ποιες είναι? Και με κάποιο link αν γίνεται? Η μία είναι της Seidio, αλλά υπάρχουν κι άλλες?

Το bezel κινδυνεύει. Αν το κινητό πέσει κάτω σπάει στην χειρότερη το tempered glass και η οθόνη την βγάζει λάδι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία