menioseten Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτά τα δυο προγράμματα τα οποία κάνουν παπάδες στο θέμα μπαταριάς. Το πρώτο είναι το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite και με αυτες τις ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53236523&postcount=528 Η μπαταρία δεν κουνιέται . Το δεύτερο είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver Το οποίο είναι για αυτούς που έχουν ανοιχτούς συγχρονισμούς. Και τα δυο είναι λίγο μπελάς μέχρι να τα στήσετε ιδίως το lux με τη φωτεινότητα αλλά μετά από δόκιμες δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτά τα δυο προγράμματα τα οποία κάνουν παπάδες στο θέμα μπαταριάς. Το πρώτο είναι το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite και με αυτες τις ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53236523&postcount=528 Η μπαταρία δεν κουνιέται . Το δεύτερο είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver Το οποίο είναι για αυτούς που έχουν ανοιχτούς συγχρονισμούς. Και τα δυο είναι λίγο μπελάς μέχρι να τα στήσετε ιδίως το lux με τη φωτεινότητα αλλά μετά από δόκιμες δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα. Το δοκίμασες με auto το πρώτο; Ή αλλάζεις χειροκίνητα μεταξύ μέρας- νύχτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το δοκίμασες με auto το πρώτο; Ή αλλάζεις χειροκίνητα μεταξύ μέρας- νύχτας;Ανάλογα τις συνθήκες ,τώρα το έχω χειροκίνητα νύχτα. Θέλει αρκετές δοκιμές μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Αυτό που πρέπει να είναι; τι κάνει; [ATTACH]50370[/ATTACH] Edit Το βρήκα σε αυτή τη ρύθμιση δείξει το σωστό φωτισμό την στιγμή που ξεκλειδώνει το κινητό και μετά αν χρειαστεί την ρίχνει αλλά δεν την ξανά ανεβάζει μέχρι να το κλείσεις ανοίξεις πάλι. Το δυναμικό την ρυθμίζει συνεχώς αλλά θα σπατάλες και μπαταρία οπότε είναι δώρο αδωρο Edited September 27, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το ds όσο κοιμίζει το κινητό ειναι πολύ καλό αλλά άμα το ανοίξεις (το κινητό) παρατηρώ την μπαταρία να πεφτει βροχή. Μπορεί βέβαια να είναι και της ιδέας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το ds όσο κοιμίζει το κινητό ειναι πολύ καλό αλλά άμα το ανοίξεις (το κινητό) παρατηρώ την μπαταρία να πεφτει βροχή. Μπορεί βέβαια να είναι και της ιδέας μου.Ιδέα σου είναι, δούλεψε το λίγο και θα δεις βελτίωση στην μπαταρία σου. Βέβαια αυτό το πρόγραμμα είναι για αυτούς που έχουν τα πάντα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ιδέα σου είναι, δούλεψε το λίγο και θα δεις βελτίωση στην μπαταρία σου. Βέβαια αυτό το πρόγραμμα είναι για αυτούς που έχουν τα πάντα ανοιχτά. Ανοιχτά τα έχω όλα (εκτος του ΒΤ και gps). Πάντως νομίζω το ανοιξε κλείσε το wifi, από το μόνιμα ανοιχτό και έχει ρουφάει ποιο γρήγορα την μπαταρία. Θα επανέλθω σε 2-3 μέρες που θα το χω τσεκάρει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μολις Εκανα ροοτ..Εβαλα greenify . Εβγαλα μερικες εφαρμογές με titanium .Τι Αλλο μου προτνενεται να κάνω για να δω αποτέλεσματα στην μπαταριά. Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μολις Εκανα ροοτ..Εβαλα greenify . Εβγαλα μερικες εφαρμογές με titanium .Τι Αλλο μου προτνενεται να κάνω για να δω αποτέλεσματα στην μπαταριά. Σου προτείνω να συνηθίσεις την φωτεινότητα στο Αυτόματο +5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εβαλα greenify αλλα δεν βλεπω τρελες διαφορες στη μπαταρια... Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εβαλα greenify αλλα δεν βλεπω τρελες διαφορες στη μπαταρια... Είσαι root? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι εκανα με towerloot... Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Καλα εγω εχω αρρωστημενη σχεση με το greenify. Δε μου χει ξανατυχει ποτε σε εφαρμογή αυτο το πραγμα. Συνηθως αποφασιζω οτι καποια μου κανει η δε μου κανει και τελος. Το greenify το εχω κτεβασει 10 φορες πάντα θεωρώντας πως θα βοηθησει τρελλα αφου το λενε ολοι. Και καθε φορα εκνευριζομαι που δε βλεπω διαφορα και χανω ειδοποιησεις και το σβηνω. Μαζι με xposed κανονικα και με επιλογη να ερχονται οι ειδοποιησεις. Το μονο στο οποιο σαφεστατα εχει βελτιωσει είναι στο facebook. Εκει βοηθαει. Μονο που εγω πλεον το εκανα freeze με το titanium και το facebook να τελειωνω. Viber με greenify χανω ειδοποιησεις δεν ξερω γιατι. Και ειναι η δεύτερη πηγη προβληματων μπαταριας μετα το fb για μενα. Αυτγ τη στιγμη ειμαι χωρις greenify και νιωθω καλα. :D Γι καποιο λογο ειδα μεγαλη διαφορα οταν εσβησα ενα απο τα xposed modules μου "location consent" ,παγωσα το συμπαν απο τιτανιο και εκανα διαγραφη και επανεγκατασταση των google play services. Edited October 1, 2014 by General_lee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Και εγώ το Greenify το θεωρώ απάτη. Είναι καλό μόνο για το facebook. Τέλος αυτό αυτό με τα xposed modules το έχω παρατηρήσει και εγώ. Κάποια τρώνε μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλα εγω εχω αρρωστημενη σχεση με το greenify. Δε μου χει ξανατυχει ποτε σε εφαρμογή αυτο το πραγμα. Συνηθως αποφασιζω οτι καποια μου κανει η δε μου κανει και τελος. Το greenify το εχω κτεβασει 10 φορες πάντα θεωρώντας πως θα βοηθησει τρελλα αφου το λενε ολοι. Και καθε φορα εκνευριζομαι που δε βλεπω διαφορα και χανω ειδοποιησεις και το σβηνω. Μαζι με xposed κανονικα και με επιλογη να ερχονται οι ειδοποιησεις. Το μονο στο οποιο σαφεστατα εχει βελτιωσει είναι στο facebook. Εκει βοηθαει. Μονο που εγω πλεον το εκανα freeze με το titanium και το facebook να τελειωνω. Viber με greenify χανω ειδοποιησεις δεν ξερω γιατι. Και ειναι η δεύτερη πηγη προβληματων μπαταριας μετα το fb για μενα. Αυτγ τη στιγμη ειμαι χωρις greenify και νιωθω καλα. :D Γι καποιο λογο ειδα μεγαλη διαφορα οταν εσβησα ενα απο τα xposed modules μου "location consent" ,παγωσα το συμπαν απο τιτανιο και εκανα διαγραφη και επανεγκατασταση των google play services. To έχω αγορασμένο, όλα ενεργοποιημένα και δεν χάνω καμμιά ειδοποίηση. :worry: Επίσης είσαι σωστός στο θέμα των google play services. Είχα το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Και πως συγχρονιζετε ή εχετε play store χωρις google services? Όσο για το greenify θα συμφωνησω μαζι σας,παρ ολο που το εχω αγορασμενο δεν βλέπω να κάνει και τιποτα. Κλείνει κάποιες εφαρμογές αλλά το σύστημα στη θέση τους ανοίγει άλλες,με ή χωρίς αυτό πάντα την ίδια ελεύθερη ram εχω. Για το xposed που χρησιμοποιει αν παρατηρησετε προσεκτικα θα δειτε οτι δημιουργει μια γενικη μικρη καθυστερηση γι αυτό και δεν το χρησιμοποιω. Edited October 1, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μα το greenify δεν "κλείνει" τις εφαρμογές. Σε sleep mode τις βάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Μα το greenify δεν "κλείνει" τις εφαρμογές. Σε sleep mode τις βάζει. Το ξερω παληκαρι μου, σχημα λογου το "κλείνει" Edited October 1, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στο Battery DS έχετε συνεχώς ενεργοποιημένα Sync και Mobile Data? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στο Battery DS έχετε συνεχώς ενεργοποιημένα Sync και Mobile Data?sync και wifi γιατί data πολύ σπάνια τα ανοίγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στο Battery DS έχετε συνεχώς ενεργοποιημένα Sync και Mobile Data? Ναι ανοιχτά. Το wifi αργεί να πάρει μπορώ να πω, αλλά τα data ανοίγουν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τώρα κατάλαβα γιατί όλοι βλέπετε τόσες ώρες οθόνη. Εγώ είχα συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα η το wifi και με αρκετή χρήση μου έβγαζε το πολύ 4 ώρες. Σήμερα που το δοκίμασα λίγο με κλειστά τα δεδομένα είχα αυτά τα αποτελέσματα. Αν και πιστεύω ότι το κινητό αυτό δεν έχει νόημα χωρίς συνεχή χρήση ίντερνετ. [ATTACH]50547[/ATTACH][ATTACH]50548[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τώρα κατάλαβα γιατί όλοι βλέπετε τόσες ώρες οθόνη. Εγώ είχα συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα η το wifi και με αρκετή χρήση μου έβγαζε το πολύ 4 ώρες. Σήμερα που το δοκίμασα λίγο με κλειστά τα δεδομένα είχα αυτά τα αποτελέσματα. Αν και πιστεύω ότι το κινητό αυτό δεν έχει νόημα χωρίς συνεχή χρήση ίντερνετ. [ATTACH]50547[/ATTACH][ATTACH]50548[/ATTACH] Τα δεδομένα τρώνε πολύ μπαταρία αλλά εγώ με μόνιμη σύνδεση σε wifi βγάζω 7 ώρες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Φίλος πήρε χτες το 3 και στις 12 την νύχτα το έβαλε για φόρτιση (πρώτη). Στις 7 το πρωί ήταν ακόμη στο 80%. Έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τα δεδομένα τρώνε πολύ μπαταρία αλλά εγώ με μόνιμη σύνδεση σε wifi βγάζω 7 ώρες άνετα. Με 3g πόσο βγάζεις φίλε μου. Εγώ τα έχω μόνιμος ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts