Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Λιγότερα και από 13$ γιατί λες 29? Γιατί πρέπει να αγοράσεις και το charging Pad για να λειτουργήσει. 13 κανει το receiver Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Γιατί πρέπει να αγοράσεις και το charging Pad για να λειτουργήσει. 13 κανει το receiver Αναα οκ . Για δες από πάνω τις απορίες μου. Αν είναι να πάρω αυτό η έχουμε κάτι πιο αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αναα οκ . Για δες από πάνω τις απορίες μου. Αν είναι να πάρω αυτό η έχουμε κάτι πιο αξιόπιστο Στο Note με αυτη την μπαταρια δεν ξερω αν πραγματικα χρειαζεται Χρησιμο ομως ειναι 100% αυτο που αγορασε ο BlueChris για την μηχανη η το αυτοκινητο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αγόρασα αυτό, qi ασύρματος Φορτιστής http://dx-box.com/qi-wireless-charger-charging-pad-for-samsung-galaxy-note-iii-3-n900-n9005-n9000.html Μια χαρά θα δουλεύει. Παιδιά το QI είναι standard πρωτόκολλο, ή δουλεύει ή δεν δουλεύει, ούτε ταλαιπωρεί μπαταρίες ούτε τίποτα. Φαντάσου ταλαιπωρία που τρώει η μπαταρια που τρώει από τον μαμα φορτιστή 1.8A!!!!! και όλα αυτά για τον πανικό να φορτίζει σε 2 ώρες λες και αν μείνει από ρεύμα θα περιμένεις 2 ώρες χωρίς να το ακουμπάς το κινητό για να φορτίσει δηλαδή. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα .έχω παραγγείλει από ebay Αγγλίας έναbumper το -οποίο μεεντυπωσίασε με την ποιότητατου καθώς το πλαστικό είναι πολύ καλό. Έχω παραγγείλει και την s view Κατά πόσο προστατεύει το μεταλλικό γύρω γύρω.Το καπάκι δε με πρόβλημαζει Αλλα ρε παιδιά πόσο ακριβά τα αξεσουάρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Γιατί πρέπει να αγοράσεις και το charging Pad για να λειτουργήσει. 13 κανει το receiver Βρε παιδιά αυτό με το βέλος πως γινεται;Το ψάχνω τόση ώρα και δε μπορώ να το βρω Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Βρε παιδιά αυτό με το βέλος πως γινεται;Το ψάχνω τόση ώρα και δε μπορώ να το βρω Με τo Preview app. του Mac το έκανα και όχι από το Note :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Βρε παιδιά αυτό με το βέλος πως γινεται;Το ψάχνω τόση ώρα και δε μπορώ να το βρω Γίνετε και με το snote απλά το σχεδιάζεις το επιλέγεις με το λασο και το κάνεις μετατροπή σε σχήμα. http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/a2uquqy7.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/je5adade.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδιά το βρήκα στο XDA και το έκανα... Εδώ http://www.xtremeguard.com/default.asp με το κουπόνι 85OFF έχετε 85% έκπτωση και με το SAMSUNG10 άλλα 10% Σύνολο 95% έκπτωση... SAMGALNT3XGRDS Samsung Galaxy Note 3 Screen Protector [Options:FULL BODY + Install Kit $10.99] 3 $10.99 $32.97 iPhone_4S_Screen_Protector Apple iPhone 4/4S Screen Protector [Options:FULL BODY + Install Kit $10.99] 2 $10.99 $21.98 Xperia_S_LT26_Screen_Protector Sony Xperia S LT26i Screen Protector [Options: Screen Protector $6.99 ] 2 $6.99 $13.98 DSC-69 10% Off ALL Samsung Products! [sAMGALNT3XGRDS] 1 -$3.30 -$3.30 DSC-70 85% Off Site-Wide! 1 -$55.79 -$55.79 Subtotal: $9.84 Tax: $0.00 Shipping & Handling: $5.87 Grand Total: $15.71 Πήρα τα παραπάνω μόλις και βλέπετε τι πλήρωσα... τώρα για το Full Body για το Note 3 δεν ξέρω τι είναι δεν έχουν φωτό.. αλλά δεν με νοιάζει.. τσάμπα είναι σχεδόν Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλημέρα σας παρακαλώ βοήθεια γιατι χτυπαω το κεφαλι μου στιν τοίχο, εχω sbh52 ολα καλα με κλήσεις και ραδιο αλλα δεν μου μεταφέρει τον ηχο του gps τι κανω . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλημέρα σας παρακαλώ βοήθεια γιατι χτυπαω το κεφαλι μου στιν τοίχο, εχω sbh52 ολα καλα με κλήσεις και ραδιο αλλα δεν μου μεταφέρει τον ηχο του gps τι κανω . Ευχαριστώ Χμμμμμ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάνε το εξής, από το μενού του sbh52 διάλεξε να παίξει τραγούδια από το κινητό, το εικονίδιο με τη νότα δηλαδή, κλείσε το app της μουσικής που θα ανοίξει στο κινητό και μετά δες την πλοήγηση πάλι. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς εάν η συσκευή μας είναι συμβατή με το Headset Pro της Sony που έχει πολλά καλούδια? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ναι στο xda που είδα λένε πως παίζει οκ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλημέρα μετα απο προσπάθεια ετσι οπως μου ειπες έπαιξε . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εμένα σε αντίθεση με το SBH50 που λειτουργεί ΑΨΟΓΑ αναγνώριση μηνύματα email μουσική radio επανάκληση απο το headset όλα ΚΟΜΠΛΕ, το μόνο στο οποίο δεν πάει καλά το Headset Pro(το οποίο θα ήθελα να λειτουργεί ιδανικά γιατί είναι πιο όμορφο) είναι ότι όταν κάνω κλήση απο το Headset δεν μου περνάει πάντα τον ήχο στο ακουστικό περιμένω εγώ να μιλήσω με το ακουστικό και ο ήχος είναι στο τηλέφωνο ενώ έχω προεπιλεγμένο στις ρυθμίσεις του BT στο τηλέφωνο να περνά ο ήχος στο ακουστικό....κρίμα.... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σημερα παραγγειλα και εγω το Sony sbh50:happy: ( σε λευκό φυσικα χρωμα καθότι ήτο το χρωμα της αγνοτης κ του νυφικου :D :p ) Ελπίζω να με βολέψει :O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σημερα παραγγειλα και εγω το Sony sbh50:happy: ( σε λευκό φυσικα χρωμα καθότι ήτο το χρωμα της αγνοτης κ του νυφικου :D :p ) Ελπίζω να με βολέψει :O Θα σου λύσει τα χέρια ,κυριολεκτικά κάνει τα πάντα ...μέχρι και οι εφαρμογούλες για fb και twiter παίζουν κανονικότατα ενώ στο Playstore δεν το αναφέρει σαν συμβατό...Αν είχε η lcd το μέγεθος της lcd του Smart Headset Pro θα μιλούσαμε για το τέλειο ΒΤ..... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Η συγκεκριμενη βαση εχει ενα θεματακι με το Νote III. Λογω υπαρξης USB 3.0 που ειναι διπλασιο απο το 2.0 μπορει να φορτσει το τηλ μονο με καλωδιο USB 2.0 γιατι δεν χωραει αναμεσα απο τα στηριγματα η φισα για την USB 3.0. Ακομα ομως και ετσι το κινητο δεν καθετε καλα στην βαση γιατι η υποδοχη της θυρας USB 2.0 ειναι ελαφρως δεδιοτερα απο το κεντρο οποτε να μεν κουμπωνει αλλα εχει ολο το κινητο μια ελαφρα κλιση προς τα δεξια ετσι ωστε να χωραει το καλωδιο απο κατω να ειναι στον φορτιστη. Εχω την βαση και το ΙΙΙ δεν καθετε καλα..... Μαλλον θα βγει νεα εκδοση της απο την Σαμμυ για το ΙΙΙ. Ήρθε σήμερα και η δική μου. Τελικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης micro USB 2.0, χωράει κανονικά και ''κάθεται'' τέλεια, χωρίς να χρειάζεται κάποια κλίση η συσκευή. Edited October 21, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο link για γνήσια s view cover ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σημερα παραγγειλα και εγω το Sony sbh50:happy: ( σε λευκό φυσικα χρωμα καθότι ήτο το χρωμα της αγνοτης κ του νυφικου :D :p ) Ελπίζω να με βολέψει :O αχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!! Μεγιαααα H Εβελίνα πρέπει να είναι η μοναδική γυναίκα εδώ με το ΙΙΙ, η όχι? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο link για γνήσια s view cover ευχαριστώ http://www.extreme-mobile.gr/pages/23680.Epikoinonia.html Η στα παμπλικ αλλά καλύτερα ο Νίκος θα στο στείλει όπου θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο link για γνήσια s view cover ευχαριστώ Ο Νίκος απο το extreme mobile πρέπει να εχει φέρει :) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-n9005-thiki-S-View-Premium-Cover-Case-Black.892134.html αχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!! Μεγιαααα H Εβελίνα πρέπει να είναι η μοναδική γυναίκα εδώ με το ΙΙΙ, η όχι? :D :D Λες να είμαι η μοναδική ακόμα :p Edited October 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 αχαχαχαχα δεν υπάρχεις!!! Μεγιαααα H Εβελίνα πρέπει να είναι η μοναδική γυναίκα εδώ με το ΙΙΙ, η όχι? Είμαι και γω Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ήρθε σήμερα και η δική μου. Τελικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης micro USB 2.0, χωράει κανονικά και ''κάθεται'' τέλεια, χωρίς να χρειάζεται κάποια κλίση η συσκευή. Χωραει και το καλωδιο της συσκευασιας USB 3.0; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Είμαι και γω Tέλειαα! Δυο λοιπόν!! :) Χωραει και το καλωδιο της συσκευασιας USB 3.0; Δεν το έχω μαζί άλλα μάλλον όχι. Edited October 21, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts