Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια υπενθύμιση και φυσικά για όσους δεν το γνωρίζουν.

Όποιος θέλει να βάζει αρχείο μεγαλύτερο από 4GB στην microSD (π.χ. ταινία HD), μπορεί να την φορμάρει σε ExFAT.

Δουλεύει άψογα!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια υπενθύμιση και φυσικά για όσους δεν το γνωρίζουν.

Όποιος θέλει να βάζει αρχείο μεγαλύτερο από 4GB στην microSD (π.χ. ταινία HD), μπορεί να την φορμάρει σε ExFAT.

Δουλεύει άψογα!

Από PC η από το κινητό?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Έχω το SBH-52 που το πήρα από clover και το έχω μια βδομάδα τώρα. Δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς αποσυνδέσεις κλπ και το πρόγραμμα της Sony στο κινητό επίσης λειτουργεί κανονικά.

Τα θετικά του:

1. Καθαρή οθόνη και μπορείς να διαβάζεις τα πάντα και σε ήλιο κανονικά.

2. Απίστευτα χρήσιμο το σκηνικό πως χωρίς τα ακουστικά απαντάς ένα τηλεφώνημα βάζοντάς το στο αυτί, μου έχει λύσει τα χέρια γιατί βλέπω ποιος με παίρνει με το όνομά του γιατί διαβάζει τις επαφές του κινητού και τις εμφανίζει κανονικά στις οθονίτσα του χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την παντόφλα που αγοράσαμε καθόλου από την τσέπη ούτε να είμαι αστείος με καλωδιάκια στα αυτιά να κρέμονται κλπ ... επίσης έχω ψαρώσει απίστευτο κόσμο λέγοντάς του πως είναι το καινούργιο μίνι κινιτό της Sony. :lol::lol::lol:

3. Σου εμφανίζει τις χαμένες κλήσεις και μπορείς να κάνεις κλήση. Επίσης σου έχει όλες τις κλήσεις που έχει το κινητό στην λίστα κλήσεων.

4. Το ραδιόφωνο πιάνει μια χαρά ακόμα και σε περίεργα μέρη (στη δουλειά μου έχουμε και -2 υπόγειο και σπάνια έπιανα εκεί.. με αυτό πιάνω.

5. Κοντρολάρει και παίζει μια χαρά όλα τα mp3 του κινητού με εμφάνιση τίτλων στην οθόνη του κλπ.

6. Χρόνος φόρτισης μιάμιση ώρα περίπου

7. Βάζεις ότι ακουστικά θες.

8. Πολλές επιλογές για προγράμματα που εγκαθίστανται έξτρα στο Sony Manager στο κινητό και μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις σχεδόν από τα πάντα... μέχρι και το Viber μου δείχνει τα μηνύματά του

Τα αρνητικά:

1. Η μπαταρία αν ακούς ραδιόφωνο τη βγάζει για κάνα 10ωρο και αν ακούς Mp3 από το κινητό ο χρόνος είναι λιγότερος.

2. Τα ακουστικά έχουν μικρό καλώδιο... δεν είναι ελάχιστο το καλώδιο αλλά είναι μόνο για τσέπες πουκαμίσων κλπ.

3. Το ραδιόφωνο σώνει μόνο 1 σταθμό!!!:blink::blink: .. βρίσκομαι σε μια κουβέντα στο Sony Support site προσπαθώντας να τους πίσω πως αυτό είναι βλακεία και θα έπρεπε να σώνει τουλάχιστον 5 ή το πρόγραμμα της Sony να το κάνει αυτό.

Οι επαφές και τίτλοι mp3 εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες;

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Οι επαφές και τίτλοι mp3 εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες;

Την τεραστια παραθεση τι χρειαζοταν και την εβαλες; για να κανεις μια ερωτηση και να γεμιζουν οι σελιδες χωρις λογο.

Να σκεφτομαστε και λιγο τους αλλους, δεν κανει κακο.

Στην ερωτηση τωρα. Ξερεις καποια συσκευη, ειδικα hi end που να μην το κανει, 2013 εχουμε.

Την τεραστια παραθεση τι χρειαζοταν και την εβαλες; για να κανεις μια ερωτηση και να γεμιζουν οι σελιδες χωρις λογο.

Να σκεφτομαστε και λιγο τους αλλους, δεν κανει κακο.

Στην ερωτηση τωρα. Ξερεις καποια συσκευη, ειδικα hi end που να μην το κανει, 2013 εχουμε.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο κινητό, αλλά στο hands free.

Όποιος ξέρει απαντάει....

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Τώρα μόλις τσέκαρα και δείχνει ελληνικά κανονικά

Και το sbh50 ομοίως.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αυτά τα Bt υποστηρίζουν και αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά? Μιλάω για αυτά που αναφέρθηκαν τα Sony SBH-50 και SBH-52 Έχει δοκιμάσει κανείς το Sony Smart Wireless headset Pro ΜW1 ? το συγκεκριμένο στο S4 δεν υποστήριζε την λειτουργία αναγνώρισης κλήσεων απο τις επαφές έβγαζε μόνο τους αριθμούς.....εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργία ...

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Αυτά τα Bt υποστηρίζουν και αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά? Μιλάω για αυτά που αναφέρθηκαν τα Sony SBH-50 και SBH-52 Έχει δοκιμάσει κανείς το Sony Smart Wireless headset Pro ΜW1 ? το συγκεκριμένο στο S4 δεν υποστήριζε την λειτουργία αναγνώρισης κλήσεων απο τις επαφές έβγαζε μόνο τους αριθμούς.....εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λειτουργία ...

To sbh50 ναι φίλε μου, βγάζει τις επαφές στα ελληνικά, σίγουρα και το sbh52 ,μιας και ουσιαστικά είναι τα ίδια εκτός το ακουστικό που έχει το sbh52 .

Είναι από τις καλύτερες, εμένα με χουν σώσει πολλές φορές από τούμπες στο μήλο... δεν παθαίνει τίποτα η συσκευή.:lol:

Βαγγέλη, στην παρουσίαση είχαν δείξει αυτά τα back cover battery

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4936477#post4936477

Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστούν στην αγορά??

Βαγγέλη, στην παρουσίαση είχαν δείξει αυτά τα back cover battery

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4936477#post4936477

Γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστούν στην αγορά??

Ειδικά αυτά θα αργήσουν. Εδω δυσκολεύονται να φέρουν τα αυθεντικά Flip cases...

To sbh50 ναι φίλε μου, βγάζει τις επαφές στα ελληνικά, σίγουρα και το sbh52 ,μιας και ουσιαστικά είναι τα ίδια εκτός το ακουστικό που έχει το sbh52 .

Μολις το αγορασα(sbh 50) και δυστυχως δεν μου εμφανιζει τις επαφες στην αναγνωριση...μονο αριθμο...πρεπει να ρυθμισω κατι? Εχω τις επαφες μου στο gmail αν βοηθαει αυτο αν και περασα μια στην συσκευη και παλι τιποτα.... βοηθεια plz

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Εντυπωσεις απο το ρολογακι (smartwatch 2 sony).

Ελαφρυ, πολυ βολικο, αλουμινιο και ποιοτικο λουρακι που αλλαζει με οποιοδηποτε generic.

Γρηγορο στην πλοηγηση, με μπολικες εφαρμογες, ηδη βλεπω gmail, exchange email, incoming calls, missed calls, sms, google maps (ναι, καλα διαβασατε), contacts και θα δοκιμασω και αλλα στη συνεχεια.

Φαινεται να βγαζει ενα διημερο αυτονομιας, με αρκετη χρηση. Μια χαρα δηλαδη.

Ειναι αδιαβροχο, ομορφο κατα τη γνωμη μου και πλεον σε συνδυασμο με Bluetooth μπορω να κανω πολλες εργασιες απο αυτο κατευθειαν.

Καμια σχεση με το παρελθον και τα smartwatches των sony/sonyericsson.

Το αγορασα για δοκιμη και τελικα θα το κρατησω καθως με βολεψε πολυ...

Υπάρχει κάπου ετοιμοπαράδοτο?

edit:

μολις διαβασα οτι μονο απανταει στις κλησεις και δεν μπορεις να μιλησεις κατευθειαν απο αυτο, οποτε δεν με ενδιαφερει.

Edited by Jig
edit

Υπάρχει κάπου ετοιμοπαράδοτο?

edit:

μολις διαβασα οτι μονο απανταει στις κλησεις και δεν μπορεις να μιλησεις κατευθειαν απο αυτο, οποτε δεν με ενδιαφερει.

Απο εξπανσυς το πηρα , θα το εχει συντομα κι η ελληνικη αντιπροσωπεια στα 174 με δωρο bt αξιας 39 ευρω.

Οχι δεν εχει ηχειο - μικροφωνο, κατι τελειως αχρηστο σε ενα ρολοι καθως χανεται η ιδιωτικοτητα κι η ποιοτητα συνομιλιας ειναι κατω του μετριου (βλεπε galaxy gear που κοστιζει 299 ευρω κι εχει τη μιση αυτονομια).

Απο εξπανσυς το πηρα , θα το εχει συντομα κι η ελληνικη αντιπροσωπεια στα 174 με δωρο bt αξιας 39 ευρω.

Οχι δεν εχει ηχειο - μικροφωνο, κατι τελειως αχρηστο σε ενα ρολοι καθως χανεται η ιδιωτικοτητα κι η ποιοτητα συνομιλιας ειναι κατω του μετριου (βλεπε galaxy gear που κοστιζει 299 ευρω κι εχει τη μιση αυτονομια).

Αχρηστο για εμενα χωρις μικροφωνο, να θελω να γραψω μια φωνητικη σημειωση και να μην μπορω.

Μολις το αγορασα(sbh 50) και δυστυχως δεν μου εμφανιζει τις επαφες στην αναγνωριση...μονο αριθμο...πρεπει να ρυθμισω κατι? Εχω τις επαφες μου στο gmail αν βοηθαει αυτο αν και περασα μια στην συσκευη και παλι τιποτα.... βοηθεια plz

Περίεργο ,εγώ δεν έκανα τίποτα.Ουπς ακυροοοοοο.Πρέπει να βάλεις την ανάλογη εφαρμογή από το play store.Λέγεται sbh 50.

Εντυπωσεις απο το ρολογακι (smartwatch 2 sony).

Ελαφρυ, πολυ βολικο, αλουμινιο και ποιοτικο λουρακι που αλλαζει με οποιοδηποτε generic.

Γρηγορο στην πλοηγηση, με μπολικες εφαρμογες, ηδη βλεπω gmail, exchange email, incoming calls, missed calls, sms, google maps (ναι, καλα διαβασατε), contacts και θα δοκιμασω και αλλα στη συνεχεια.

Φαινεται να βγαζει ενα διημερο αυτονομιας, με αρκετη χρηση. Μια χαρα δηλαδη.

Ειναι αδιαβροχο, ομορφο κατα τη γνωμη μου και πλεον σε συνδυασμο με Bluetooth μπορω να κανω πολλες εργασιες απο αυτο κατευθειαν.

Καμια σχεση με το παρελθον και τα smartwatches των sony/sonyericsson.

Το αγορασα για δοκιμη και τελικα θα το κρατησω καθως με βολεψε πολυ...

Βαγγέλη αν συνδέεται με bluetooth ,μπορεί και συνδέεται και δεύτερο bluetooth για φωνή επάνω;

Περίεργο ,εγώ δεν έκανα τίποτα.Ουπς ακυροοοοοο.Πρέπει να βάλεις την ανάλογη εφαρμογή από το play store.Λέγεται sbh 50.

Βαγγέλη αν συνδέεται με bluetooth ,μπορεί και συνδέεται και δεύτερο bluetooth για φωνή επάνω;

Φυσικα, εγω αυτο τον συνδυασμο εχω (smartwatch + bt handsfree sony για ομιλια και παιζουν ολα αψογα).

Φυσικα, εγω αυτο τον συνδυασμο εχω (smartwatch + bt handsfree sony για ομιλια και παιζουν ολα αψογα).

Δηλαδή αν έχεις αναπάντητη τη βλέπεις στο ρολόι και από αυτό καλείς τον αριθμό ,χωρίς να αγγίξεις το κινητό μιλώντας από το bluetooth φωνής που έχεις;

Διορθωσέ με αν λέω κάτι λάθος.

Δηλαδή αν έχεις αναπάντητη τη βλέπεις στο ρολόι και από αυτό καλείς τον αριθμό ,χωρίς να αγγίξεις το κινητό μιλώντας από το bluetooth φωνής που έχεις;

Διορθωσέ με αν λέω κάτι λάθος.

Σίγουρα το κάνει αυτο Nik.

Για το 8κταρακι σου αυτό τα σπάει αν μπορούν να συνδεθούν δυο συσκευές και στο ρολόι όπως στο ΒΤ

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)