ntinoscrypton Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Θηκη flip με μαγνιτη μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Θηκη flip με μαγνιτη μπορουμε να βαλουμε? Προσωπικα δε θα εβαζα. Στο Νοτε 2 ειχαν παρατηρηθει καποιες δυσλειτουργιες με το s pen οι οποιες ειχαν να κανουν με τον μαγνητη. Οποτε η αποψη μου ειναι πως καλυτερα να επιλεξεις μια διχως μαγνητη :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Aς κάνουμε λοιπόν ένα :ban:άκι στο Gear Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 ένας γνωστός πήρε θήκη για το ς4 φλιπ κοβερ από το παζάρι στο σκιστο μέτρια ποιότητα αλλά είχε το τσιπακι και δούλευε το S view. Τιμή 3 € δεν ξέρω αν έχει και για το Δικό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Προσωπικα δε θα εβαζα. Στο Νοτε 2 ειχαν παρατηρηθει καποιες δυσλειτουργιες με το s pen οι οποιες ειχαν να κανουν με τον μαγνητη. Οποτε η αποψη μου ειναι πως καλυτερα να επιλεξεις μια διχως μαγνητη :)Κατι τετοιο ειχα ακουσει και ηθελα να το επιβεβαιωσω! Aς κάνουμε λοιπόν ένα :ban:άκι στο Gear Τελικα ειναι αδιαβροχο η οχι?Η Samsung τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τελικα ειναι αδιαβροχο η οχι?Η Samsung τι λεει? H Samsung έχει γίνει Apple......... δεν μιλάει ....... αλλά εμείς βλέπουμε :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ε δεν πιστεύω ότι αν βρέχει πρέπει να βγάλεις το ρολόι... Αν αντέχει σε πίεση κάτω από νερό...πιστεύω μόνον σε φυσιολογική (πλύσιμο χεριών) πρέπει και πάλι να αντέχει. Προσωπικές εκτιμήσεις πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Έχει πολύ ευαίσθητο touch και με την πίεση του νερού αλλάζει οθόνες :). Το λιγότερο θα πρέπει να μην παθαίνει τίποτα στο πλύσιμο των χεριών τουλάχιστον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ακόμα και τα κινητά αντέχουν αυτό το στρες τεστ του νερού όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία αλλά να αντέχουν σε μια βροχή π.χ Ένα βίντεο που βρήκα με S4 "Samsung Galaxy S4 Water Damage Test" στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=MW4pi_dkx9w&feature=youtube_gdata_player Βέβαια. Εννοείτε ότι το γκεαρ πρέπει να είναι φτιαγμένο για κάτι τέτοιο και όχι απλά να το ψιλό αντέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Sony SW2 is rated to IP57 -- dust and submersion in up to a meter of water for 30 minutes. Galaxy Gear is rated for IP55 -- protected against dust and water jets for a few minutes οποτε με το Sony κανεις και μια βουτια ενω με το Gear κανεις το παπακι :p http://www.pcworld.idg.com.au/article/525505/spec_stand_off_samsung_galaxy_gear_vs_sony_smartwatch_2/ http://en.wikipedia.org/wiki/IP_Code Edited November 18, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εντάξει αν θέλει κάποιος να το αγοράσει, σίγουρα δεν θα είναι για χρήση ρολόι. Επομένως ας μην ξενερώσει με αυτά που διαβάζει. Gadget είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Τα πάντα είναι φίλε apitsakis και τελικά τα κάνει όλα, μάλιστα πολύ καλύτερα από ότι μας λέγανε οι reviewers New smartwatch in town Qualcomm Toq (349,99$) Available on December 2nd http://toq.qualcomm.com/ Edited November 19, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για το smartwatch το δίνω σε καλή τιμή δεν το έχω ούτε 2 εβδομάδες. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω θηκη s-view εστω και μεταχειρισμενη?????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω θηκη s-view εστω και μεταχειρισμενη?????/ Στα public είναι σίγουρο ότι θα βρεις... Για μεταχειρισμενη κοίτα σε κανένα φόρουμ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω θηκη s-view εστω και μεταχειρισμενη?????/ extreme-mobile.gr εχει s-view αλλα δεν ξερω απο χρωματα τι εχει τωρα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δυστηχως και τα δυο μαγαζια που μου ειπατε εχουν μονο ασπρη που ειναι το μοναδικο χρωμα που δεν θελω..... Κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Eρώτηση Τι θα θέλαμε να έχει/κάνει ένα Smart Watch? Ας μην απαντήσουμε για μπαταρία που είναι το αυτονόητο και για ομορφιά που είναι υποκειμενική, αλλά για τα υπόλοιπα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά η s-view θήκη καταναλώνει περισσότερη μπαταρία? Το έχει προσέξει κανένας αυτό? γιατί θέλω να την πάρω και βλέπω στα διαφημιστικά ότι δείχνει συνέχεια τις ειδοποιήσεις στο πλαίσιο.. Αληθεύει? Thanks προκαταβολικά! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά η s-view θήκη καταναλώνει περισσότερη μπαταρία? Το έχει προσέξει κανένας αυτό? γιατί θέλω να την πάρω και βλέπω στα διαφημιστικά ότι δείχνει συνέχεια τις ειδοποιήσεις στο πλαίσιο.. Αληθεύει? Thanks προκαταβολικά! Δεν νομίζω να έχει διαφορά... σβήνει το πλαίσιο όταν θα έσβηνε και η οθόνη γυμνή σε μια ειδοποίηση... αλλά δεν έχω σίγουρα να ξέρω. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δεν νομίζω να έχει διαφορά... σβήνει το πλαίσιο όταν θα έσβηνε και η οθόνη γυμνή σε μια ειδοποίηση... αλλά δεν έχω σίγουρα να ξέρω. Μάλλον έτσι θα είναι όπως το λες γιατί διαφορετικά θα έχει τρελλή κατανάλωση στη μπαταρία... Κάποιος άλλος που να τη "φοράει" ας μας το επιβεβαιώνσει. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μάλλον έτσι θα είναι όπως το λες γιατί διαφορετικά θα έχει τρελλή κατανάλωση στη μπαταρία... Κάποιος άλλος που να τη "φοράει" ας μας το επιβεβαιώνσει. Έτσι είναι, δεν καταναλώνει μπαταρία παραπάνω, μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλείνει... Στα συν που βλέπω σε σχέση με την Flip Cover του Note2 που είχα, προστατεύει καλύτερα στις γωνίες... Αν και η τιμή της είναι τσουχτερή ειναι must.... Φιλικά Γιωργος Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έτσι είναι, δεν καταναλώνει μπαταρία παραπάνω, μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλείνει... Στα συν που βλέπω σε σχέση με την Flip Cover του Note2 που είχα, προστατεύει καλύτερα στις γωνίες... Αν και η τιμή της είναι τσουχτερή ειναι must.... Φιλικά Γιωργος :thanks: Του έχω πάρει την original flip της Samsung (που είχες και εσύ στο Note 2) και είναι καλή αλλά αφού έδωσα που έδωσα 51 ευρώ (mobilefun.com) τουλάχιστον θα έπαιρνα αυτήν για να γλυτώνω ανοίγματα - κλεισίματα στο cover.. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 :thanks: Του έχω πάρει την original flip της Samsung (που είχες και εσύ στο Note 2) και είναι καλή αλλά αφού έδωσα που έδωσα 51 ευρώ (mobilefun.com) τουλάχιστον θα έπαιρνα αυτήν για να γλυτώνω ανοίγματα - κλεισίματα στο cover.. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.. κατι ακυρο απλα επειδη ειδα οτι εχεις αγορασει απο mobilefun. πηρα μια θηκη την περασμενη εβδομαδα η οποια εφυγε την περασμενη τεταρτη. μου γραφει οτι εφυγε με dhl global mail χωρις tracking number. ποσες μερες κανει να ερθει ? και θα ερθει με dhl σπιτι ή με το ταχυδρομειο? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 κατι ακυρο απλα επειδη ειδα οτι εχεις αγορασει απο mobilefun. πηρα μια θηκη την περασμενη εβδομαδα η οποια εφυγε την περασμενη τεταρτη. μου γραφει οτι εφυγε με dhl global mail χωρις tracking number. ποσες μερες κανει να ερθει ? και θα ερθει με dhl σπιτι ή με το ταχυδρομειο? Μου ήρθε με ταχυδρομείο απλό φίλε μου και η αλήθεια είναι ότι άργησε.. περίπου μία εβδομάδα έκανε να μου έρθει αλλά 1ον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη την ημέρα που την παρήγγειλα (ήρθε σε στοκ την επόμενη μέρα) οπότε το shipment έγινε τη μεθεπόμενη της παραγγελίας, 2ον μεσολάβησε η γενική απεργία καθώς και Σ/Κ που δεν γίνονται παραδόσεις από τα ΕΛΤΑ Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts