Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι είδα κάποια βιντεάκια, απλά αυτό με τους κόκους σκόνης που μπορεί να πέσουν σε δευτερόλεπτα και να κάνουν φουσκάλα είναι ρίσκο γιατί έχεις μόνο μία ευκαιρία, ενώ με τις ζελατίνες μπορείς να πάρεις 3-4 (από θέμα κόστους εννοώ).

http://www.ebay.com/itm/191357917766?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Και αυτή φαίνεται πως έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Δεν έχει τελικά; Την είχα δει αυτή που έβαλες στο link αλλά νόμιζα πως η μόνη διαφορά τους είναι στο κομμάτι της αντοχής.

Κάνεις την τοποθέτηση μέσα στο μπάνιο με υδρατμούς ή μέσα σε μια σακούλα και είσαι μια χαρά από σκόνη.

Είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι ψάχνατε ένα δίχρωμο bumper. Δεν ξέρω αν τελικώς ευρέθη το αξεσουάρ αυτό, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα του ταίριαζε απολύτως.

[ATTACH]53513[/ATTACH]

Είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι ψάχνατε ένα δίχρωμο bumper. Δεν ξέρω αν τελικώς ευρέθη το αξεσουάρ αυτό, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα του ταίριαζε απολύτως.

Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλά κάθονται πάνω στο κινητό ή αν είναι χαλαρά. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.

Φιλικά Γιώργος

Μόλις μου ήρθε το bumper μετά από ενα μήνα αναμονής .Το σημαντικό ειναι οτι δεν κόβει σήμα ουτε σε wifi αλλά ούτε και απο τον παροχο .

Ειναι πολύ όμορφο αλλά θέλει προσοχή στο πιάσιμο ,έτσι για αλλαγή και για τα λεφτά του μια χαρά είναι .

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120248_zps22c2f57d.jpg

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120458_zps6738edb2.jpg

Samsung galaxy s21+

Μόλις μου ήρθε το bumper μετά από ενα μήνα αναμονής .Το σημαντικό ειναι οτι δεν κόβει σήμα ουτε σε wifi αλλά ούτε και απο τον παροχο .

Ειναι πολύ όμορφο αλλά θέλει προσοχή στο πιάσιμο ,έτσι για αλλαγή και για τα λεφτά του μια χαρά είναι .

Ζηλέψαμε και εμείς Μιχάλη.:p

Περιμένουμε πληροφορίες για να αγοράσουμε και εμείς.:)

Φιλικά Γιώργος

Εδω είναι ο πωλητής ,πάντως είναι αρκετά όμορφο και δίνει άλλο στυλ στην συσκευή .

Samsung galaxy s21+

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120248_zps22c2f57d.jpg

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120458_zps6738edb2.jpg

Μπαίνει εύκολα;; Επειδή έχω και δεύτερη μπαταρία και βγάζω συνέχεια το καπάκι, θα βολεύει ή παιζει να τραυμστιστει το bezel??

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εδω είναι ο πωλητής ,πάντως είναι αρκετά όμορφο και δίνει άλλο στυλ στην συσκευή .

Ευχαριστώ, θα το πάρω και εγώ.

Φιλικά Γιώργος

Μπαίνει εύκολα;; Επειδή έχω και δεύτερη μπαταρία και βγάζω συνέχεια το καπάκι, θα βολεύει ή παιζει να τραυμστιστει το bezel??

Εχει απο μέσα το bumper κάτι σαν αφρολεξ και πιστεύω οτι προστατεύει αρκετά το bezel .

Samsung galaxy s21+

Εχει απο μέσα το bumper κάτι σαν αφρολεξ και πιστεύω οτι προστατεύει αρκετά το bezel .

Μιχάλη το κινητό το μεγαλώνει;

Φιλικά Γιώργος

Όχι ,σχεδόν καθόλου ,περίμενα οτι θα το μεγάλωνε αρκετά αλλά τελικά έκανα λάθος .

Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω bumper και δεν ήξερα πως θα κάτσει στην συσκευή ,είμαι ευχαριστημένος από αυτο που ήρθε και έστω και για λιγο θα δώσει μια άλλη όψη στο τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

Όχι ,σχεδόν καθόλου ,περίμενα οτι θα το μεγάλωνε αρκετά αλλά τελικά έκανα λάθος .

Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω bumper και δεν ήξερα πως θα κάτσει στην συσκευή ,είμαι ευχαριστημένος από αυτο που ήρθε και έστω και για λιγο θα δώσει μια άλλη όψη στο τηλέφωνο .

Μιχάλη το παράγγειλα και εγώ και θα περιμένω να περάσει ο μήνας για να παραλάβω.

Φιλικά Γιώργος

Μιχάλη το παράγγειλα και εγώ και θα περιμένω να περάσει ο μήνας για να παραλάβω.

Το παρήγγειλα και εγώ :)

Ωραία αφού έγινε mainstream δε το παίρνω :) . Έχει να προτείνει κάνεις back cover αλλά με καλό grip σαν γόμα? Όπως είναι περίπου το nexus 5 ας πούμε. Είδα της nilkin που φέρνουν λίγο σε αυτό που θέλω αλλά αν την έχει κανείς να μου πει γνώμη θα ήμουν υπόχρεος.

Ωραία αφού έγινε mainstream δε το παίρνω :) . Έχει να προτείνει κάνεις back cover αλλά με καλό grip σαν γόμα? Όπως είναι περίπου το nexus 5 ας πούμε. Είδα της nilkin που φέρνουν λίγο σε αυτό που θέλω αλλά αν την έχει κανείς να μου πει γνώμη θα ήμουν υπόχρεος.

Έχω της nilkin και είναι πολύ καλό.. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έχω της nilkin και είναι πολύ καλό.. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έχεις να μας δώσεις κανένα url να το δούμε;:D

Φιλικά Γιώργος

Έχεις να μας δώσεις κανένα url να το δούμε;:D

κάτι τέτοιο σου κάνει?

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Matte-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-III-Note-3-GT-N9000-/141075603503?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d8c2e02f

Καλημέρα! Θέλω να βάλω ένα καλό γυαλί στο νότε. Είχα βάλει 2 από ένα γνωστό μαγαζί αλλά όπως είχα δείξει και σε κάποιες φώτο λίγες μέρες μετά μου φουσκωνε από τη δεξιά πάνω γωνία και προχωραγε μέχρι κάτω. Από τι είδα μετά όταν το έβγαλα διαχωριζοταν η σιλικόνη με το Τζαμακι..

Θελω ένα μαγαζί στα νότια προάστια για να πάω να πάρω. Ξέρει κανείς κάποιο;

αυτο εχω και γω και ειναι απιστευτο!!

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Ωραία. Τι χρώμα έχετε το nilkin παίδες? Μάλλον θα πάρω το μαύρο σίγουρα και ένα άσπρο. Απλά το άσπρο αντέχει ή θα αρχίσει να ξεβάφει ή να λερώνει εύκολα?

σε λευκη την εχω παρει!μια βδομαδα την εχω και μεχρι στιγμης δεν ξεβαφει-βαφει

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Παιδιά γνωρίζεται αν παίζει κάποιος αντάπτορας τηλεόρασης στο Note 3; Σαν αυτό π.χ.: https://www.skroutz.gr/s/4033064/Elgato-EyeTV-Micro-DTT.html?from=drop

σε λευκη την εχω παρει!μια βδομαδα την εχω και μεχρι στιγμης δεν ξεβαφει-βαφει

Βάλε καμιά φώτο μπρος πίσω να το δω αν μπορείς!

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)