sot20 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αυτή δηλαδή κάνει και μετά θα είναι σωστό το τηλέφωνο http://www.e-gate.gr/samsung-evo-microsdhc-32gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-mb-mp32da-eu.html ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ναι είδα κάποια βιντεάκια, απλά αυτό με τους κόκους σκόνης που μπορεί να πέσουν σε δευτερόλεπτα και να κάνουν φουσκάλα είναι ρίσκο γιατί έχεις μόνο μία ευκαιρία, ενώ με τις ζελατίνες μπορείς να πάρεις 3-4 (από θέμα κόστους εννοώ). http://www.ebay.com/itm/191357917766?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Και αυτή φαίνεται πως έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Δεν έχει τελικά; Την είχα δει αυτή που έβαλες στο link αλλά νόμιζα πως η μόνη διαφορά τους είναι στο κομμάτι της αντοχής. Κάνεις την τοποθέτηση μέσα στο μπάνιο με υδρατμούς ή μέσα σε μια σακούλα και είσαι μια χαρά από σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι ψάχνατε ένα δίχρωμο bumper. Δεν ξέρω αν τελικώς ευρέθη το αξεσουάρ αυτό, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα του ταίριαζε απολύτως. [ATTACH]53513[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Είχα διαβάσει εδώ παλαιότερα ότι ψάχνατε ένα δίχρωμο bumper. Δεν ξέρω αν τελικώς ευρέθη το αξεσουάρ αυτό, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα του ταίριαζε απολύτως. Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλά κάθονται πάνω στο κινητό ή αν είναι χαλαρά. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόλις μου ήρθε το bumper μετά από ενα μήνα αναμονής .Το σημαντικό ειναι οτι δεν κόβει σήμα ουτε σε wifi αλλά ούτε και απο τον παροχο . Ειναι πολύ όμορφο αλλά θέλει προσοχή στο πιάσιμο ,έτσι για αλλαγή και για τα λεφτά του μια χαρά είναι . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120248_zps22c2f57d.jpg http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120458_zps6738edb2.jpg Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόλις μου ήρθε το bumper μετά από ενα μήνα αναμονής .Το σημαντικό ειναι οτι δεν κόβει σήμα ουτε σε wifi αλλά ούτε και απο τον παροχο . Ειναι πολύ όμορφο αλλά θέλει προσοχή στο πιάσιμο ,έτσι για αλλαγή και για τα λεφτά του μια χαρά είναι . Ζηλέψαμε και εμείς Μιχάλη.:p Περιμένουμε πληροφορίες για να αγοράσουμε και εμείς.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδω είναι ο πωλητής ,πάντως είναι αρκετά όμορφο και δίνει άλλο στυλ στην συσκευή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Μόλις μου ήρθε το bumper μετά από ενα μήνα αναμονής .Το σημαντικό ειναι οτι δεν κόβει σήμα ουτε σε wifi αλλά ούτε και απο τον παροχο . Ειναι πολύ όμορφο αλλά θέλει προσοχή στο πιάσιμο ,έτσι για αλλαγή και για τα λεφτά του μια χαρά είναι . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120248_zps22c2f57d.jpg http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/IMG_20141203_120458_zps6738edb2.jpg Μπαίνει εύκολα;; Επειδή έχω και δεύτερη μπαταρία και βγάζω συνέχεια το καπάκι, θα βολεύει ή παιζει να τραυμστιστει το bezel?? Edited December 3, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδω είναι ο πωλητής ,πάντως είναι αρκετά όμορφο και δίνει άλλο στυλ στην συσκευή . Ευχαριστώ, θα το πάρω και εγώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μπαίνει εύκολα;; Επειδή έχω και δεύτερη μπαταρία και βγάζω συνέχεια το καπάκι, θα βολεύει ή παιζει να τραυμστιστει το bezel?? Εχει απο μέσα το bumper κάτι σαν αφρολεξ και πιστεύω οτι προστατεύει αρκετά το bezel . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εχει απο μέσα το bumper κάτι σαν αφρολεξ και πιστεύω οτι προστατεύει αρκετά το bezel . Μιχάλη το κινητό το μεγαλώνει; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Όχι ,σχεδόν καθόλου ,περίμενα οτι θα το μεγάλωνε αρκετά αλλά τελικά έκανα λάθος . Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω bumper και δεν ήξερα πως θα κάτσει στην συσκευή ,είμαι ευχαριστημένος από αυτο που ήρθε και έστω και για λιγο θα δώσει μια άλλη όψη στο τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Όχι ,σχεδόν καθόλου ,περίμενα οτι θα το μεγάλωνε αρκετά αλλά τελικά έκανα λάθος . Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω bumper και δεν ήξερα πως θα κάτσει στην συσκευή ,είμαι ευχαριστημένος από αυτο που ήρθε και έστω και για λιγο θα δώσει μια άλλη όψη στο τηλέφωνο . Μιχάλη το παράγγειλα και εγώ και θα περιμένω να περάσει ο μήνας για να παραλάβω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μιχάλη το παράγγειλα και εγώ και θα περιμένω να περάσει ο μήνας για να παραλάβω. Το παρήγγειλα και εγώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ωραία αφού έγινε mainstream δε το παίρνω :) . Έχει να προτείνει κάνεις back cover αλλά με καλό grip σαν γόμα? Όπως είναι περίπου το nexus 5 ας πούμε. Είδα της nilkin που φέρνουν λίγο σε αυτό που θέλω αλλά αν την έχει κανείς να μου πει γνώμη θα ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ωραία αφού έγινε mainstream δε το παίρνω :) . Έχει να προτείνει κάνεις back cover αλλά με καλό grip σαν γόμα? Όπως είναι περίπου το nexus 5 ας πούμε. Είδα της nilkin που φέρνουν λίγο σε αυτό που θέλω αλλά αν την έχει κανείς να μου πει γνώμη θα ήμουν υπόχρεος. Έχω της nilkin και είναι πολύ καλό.. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχω της nilkin και είναι πολύ καλό.. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Έχεις να μας δώσεις κανένα url να το δούμε;:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχεις να μας δώσεις κανένα url να το δούμε;:D κάτι τέτοιο σου κάνει? http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Matte-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-III-Note-3-GT-N9000-/141075603503?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d8c2e02f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημέρα! Θέλω να βάλω ένα καλό γυαλί στο νότε. Είχα βάλει 2 από ένα γνωστό μαγαζί αλλά όπως είχα δείξει και σε κάποιες φώτο λίγες μέρες μετά μου φουσκωνε από τη δεξιά πάνω γωνία και προχωραγε μέχρι κάτω. Από τι είδα μετά όταν το έβγαλα διαχωριζοταν η σιλικόνη με το Τζαμακι.. Θελω ένα μαγαζί στα νότια προάστια για να πάω να πάρω. Ξέρει κανείς κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 κάτι τέτοιο σου κάνει? http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Matte-Hard-Case-Cover-LCD-For-Samsung-Galaxy-Note-III-Note-3-GT-N9000-/141075603503?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d8c2e02f αυτο εχω και γω και ειναι απιστευτο!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ωραία. Τι χρώμα έχετε το nilkin παίδες? Μάλλον θα πάρω το μαύρο σίγουρα και ένα άσπρο. Απλά το άσπρο αντέχει ή θα αρχίσει να ξεβάφει ή να λερώνει εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 σε λευκη την εχω παρει!μια βδομαδα την εχω και μεχρι στιγμης δεν ξεβαφει-βαφει Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παιδιά γνωρίζεται αν παίζει κάποιος αντάπτορας τηλεόρασης στο Note 3; Σαν αυτό π.χ.: https://www.skroutz.gr/s/4033064/Elgato-EyeTV-Micro-DTT.html?from=drop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ποιο tempeeated glass προτεινετε απο ebay για το κινητακι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 σε λευκη την εχω παρει!μια βδομαδα την εχω και μεχρι στιγμης δεν ξεβαφει-βαφει Βάλε καμιά φώτο μπρος πίσω να το δω αν μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts