truckman Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Σε 2,5-3 ωρες χρησης το πολυ απο το 100% πεφτει στο 20-18% και το παρουσίασε απότομα πριν δέκα ημέρες. Φυσικά έλεγξα αμέσως αν την καταπίνει κάτι άλλα δεν. ..!!!Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι την κατέβαζε πολυ εν χρήση και όχι στο stand by.Όταν άλλαξα την μπαταρία με την δικιά μου έφυγε κάθε αμφιβολία για το χάλι της.Μεταφερθηκε το προβλημα στο δικο μου και το note του γιου μου ηρθε στη φυσιολογικη του λειτουργια. Edited November 1, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καμία ιδέα που θα βρούμε αυτο το bumper ? ebay δεν βρήκα κάτι :( Ρε τι ομορφιά είναι αυτή ,ψάξτε όλοι να την βρούμε την Θέλω..ΧΑΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ρε τι ομορφιά είναι αυτή ,ψάξτε όλοι να την βρούμε την Θέλω..ΧΑΧΑ Και γω το θέλω :P Όχι στο κίτρινο βέβαια αλλα ειναι κορυφή Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καμία ιδέα που θα βρούμε αυτο το bumper ? ebay δεν βρήκα κάτι :( μηπως ειναι αυτό; http://www.aliexpress.com/item-img/2014-New-product-Dual-Color-Polished-Aluminum-metal-bumper-case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000/2038229105.html και εγώ το θελω πάντως παιδια παρακαλω στειλτε pm αν το βρείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μόλις επικοινώνησα με την σμαρτεκ,η samsung δίνει 2 χρόνια εγγύηση για την μπαταρία!!!Σήμερα κιόλας το στέλνω εκεί και όσοι αλλοι έχετε θέμα μην το σκέφτεστε καθόλου ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλημέρα. Μέσα σε 10 μέρες έχω αγοράσει 2 temperated glass από γνωστό κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά.. Μέσα σε 3 μερες το πρώτο Τζαμακι πάνω δεξιά γωνία άρχισε να φουσκώσει σαν κεφάλι καρφιτσας και μετά από 2 μέρες προχώρησε στη μισή πλευρά δεξιά. Παω στο κατάστημα να δω μήπως σώζεται και για να μου λυθεί η απορία γιατί έγινε. Η απάντηση είναι ότι είτε το τράβηξα είτε κάπου βρήκε... Δεν ήθελα περαιτέρω και αγοράζω άλλο ένα. Με το που τοποθετεί παρατηρώ στο ίδιο σημείο ότι έχει ένα ανεπεσθειτο σημαδακι στο ίδιο σημείο. Λεω το βλέπεις στο δείχνω για να μην μου πεις κάτι μετά.. Μου λεει έτσι είναι η κατασκευή του.. Απο χθες Τετάρτη ημέρα άρχισε να προχωράει Να πω ότι το 2ο Τζαμακι το πήρα με έκπτωση 9 ευρώ από 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγώ πάντως είμαι με το nillkin 2.5d και την s view cover σχεδόν 1 χρόνο. Αν εξαιρέσεις μια βλακεία που έκανα κατά την τοποθέτηση (ήταν το 1ο μου tempered glass) δεν έχω κανένα θέμα. Πάντως χωρίς θήκη δεν κάνει να πιέζονται οι άκρες, ενός φίλου μου έγινε έτσι επειδή το έβαζε στην τσέπη του παντελονιού. Η πίεση που δέχεται είναι ανομοιόμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδες υπαρχει κανενα s pen σε μεγαλύτερες διαστάσεις τυποθ κανονικου στυλο; Οχι generic ομως, s pen. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλημέρα, μόλις απέκτησα ένα μεταχειρισμένο note 3 και ήθελα να με διαφωτίσετε όσον αφορά την ασφάλειά του. Μου έδωσαν ένα metal bumber και σκέφτομαι να πάρω και ένα tampered glass. Eίναι καλή λύση? προστατεύει εάν πέσει κάτι πάνω στην οθόνη, από νερό , ή να προτιμήσω μία flip cover όπως είχα και στο note 2? Μπορείτε να μου προτείνετε κάπαια συγκεκριμένα, όχι όμως και πανάκριβα:lol:. Ευχαριστώ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το glass προτείνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ έβαλα ένα στο Νίκο extreme Mobile καο είμαι πολύ ευχαριστημενος.. το τοποθέτησε άψογα όπως πάντα και το δάχτυλο γλιστράει καλύτερα απο ότι σκέτη η οθόνη όπως το είχα μέχρι τώρα. Τώρα για τηνsview είναι θέμα γούστου. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδες υπαρχει κανενα s pen σε μεγαλύτερες διαστάσεις τυποθ κανονικου στυλο; Οχι generic ομως, s pen. https://www.google.gr/search?q=mont+blanc+note+4&client=firefox-a&hs=mRc&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&tbm=isch&imgil=ZxgLWah5efm8wM%253A%253B-qj_UdYcUTaD0M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.androidcentral.com%25252Fgetting-fancy-galaxy-note-4-and-mont-blanc&source=iu&pf=m&fir=ZxgLWah5efm8wM%253A%252C-qj_UdYcUTaD0M%252C_&usg=__1RQpujH7uL9OZDKMQELUVXnDzIQ%3D&biw=560&bih=497&ved=0CDQQyjc&ei=omhXVJsxxvM8yLqB2AI#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ZxgLWah5efm8wM%253A%3B-qj_UdYcUTaD0M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.androidcentral.com%252Fsites%252Fandroidcentral.com%252Ffiles%252Fstyles%252Flarge_wm_brw%252Fpublic%252Farticle_images%252F2014%252F09%252Fmont_blanc_note4_1.jpg%253Fitok%253DWlq3WgwR%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.androidcentral.com%252Fgetting-fancy-galaxy-note-4-and-mont-blanc%3B800%3B600 , Μη ρωτησεις μονο ποσο κανει,γιατι θα στενοχωρηθεις.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μηπως ειναι αυτό; http://www.aliexpress.com/item-img/2014-New-product-Dual-Color-Polished-Aluminum-metal-bumper-case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000/2038229105.html και εγώ το θελω πάντως παιδια παρακαλω στειλτε pm αν το βρείτε Παρτάκιας έ;:lol: Και γιατί να το στείλει πμ και να μην το πεί σε όλους να χαρούμε και εμείς? ε? ε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 https://www.google.gr/search?q=mont+blanc+note+4&client=firefox-a&hs=mRc&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&tbm=isch&imgil=ZxgLWah5efm8wM%253A%253B-qj_UdYcUTaD0M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.androidcentral.com%25252Fgetting-fancy-galaxy-note-4-and-mont-blanc&source=iu&pf=m&fir=ZxgLWah5efm8wM%253A%252C-qj_UdYcUTaD0M%252C_&usg=__1RQpujH7uL9OZDKMQELUVXnDzIQ%3D&biw=560&bih=497&ved=0CDQQyjc&ei=omhXVJsxxvM8yLqB2AI#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ZxgLWah5efm8wM%253A%3B-qj_UdYcUTaD0M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.androidcentral.com%252Fsites%252Fandroidcentral.com%252Ffiles%252Fstyles%252Flarge_wm_brw%252Fpublic%252Farticle_images%252F2014%252F09%252Fmont_blanc_note4_1.jpg%253Fitok%253DWlq3WgwR%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.androidcentral.com%252Fgetting-fancy-galaxy-note-4-and-mont-blanc%3B800%3B600 , Μη ρωτησεις μονο ποσο κανει,γιατι θα στενοχωρηθεις.:lol: Χαχαχχαα ειπαμε να παρω s pen replacement, οχι να ξεπαραδιαστω για Mont Blank :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παρτάκιας έ;:lol: Και γιατί να το στείλει πμ και να μην το πεί σε όλους να χαρούμε και εμείς? ε? ε?:lol: Έτσι ακριβώς :lol:,είπαμε κάτι τέτοια τα μοιραζόμαστε ,αντε ρε παιδιά δεν βρήκε κανείς τίποτα ,πως θα γίνει να το πάρουμε απο το ινδικό ebay . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλημέρα. Μέσα σε 10 μέρες έχω αγοράσει 2 temperated glass από γνωστό κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά.. Μέσα σε 3 μερες το πρώτο Τζαμακι πάνω δεξιά γωνία άρχισε να φουσκώσει σαν κεφάλι καρφιτσας και μετά από 2 μέρες προχώρησε στη μισή πλευρά δεξιά. Παω στο κατάστημα να δω μήπως σώζεται και για να μου λυθεί η απορία γιατί έγινε. Η απάντηση είναι ότι είτε το τράβηξα είτε κάπου βρήκε... Δεν ήθελα περαιτέρω και αγοράζω άλλο ένα. Με το που τοποθετεί παρατηρώ στο ίδιο σημείο ότι έχει ένα ανεπεσθειτο σημαδακι στο ίδιο σημείο. Λεω το βλέπεις στο δείχνω για να μην μου πεις κάτι μετά.. Μου λεει έτσι είναι η κατασκευή του.. Απο χθες Τετάρτη ημέρα άρχισε να προχωράει Να πω ότι το 2ο Τζαμακι το πήρα με έκπτωση 9 ευρώ από 12. Καλησπερα.Το διο ειχε συμβει και σε μενα,αλλα οταν το παρατηρησα καλα,ειδα οτι ητανε απο το εσωτερικο του τηλεφωνου,και οχι απο το temperated glass.Μεχρι να το παρω πρεφα ειχα αλλαξει δυο τζαμακια(αδικα)Φυσικα το πηγα στην αντιπροσωπεια, και μου το αλλαξανε,μιας και δεν ητανε σπασμενο-ραγισμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι το ίδιο. Μόλις βγάλω το Τζαμακι δεν υπάρχει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι το ίδιο. Μόλις βγάλω το Τζαμακι δεν υπάρχει τπτ Ή δεν είχε καθαριστεί καλά το σημείο αυτό η οθόνη, ή ακούμπησε το δάχτυλο εκεί κατά την τοποθέτηση. Κανονικά θέλει γάντια η δουλειά αυτή και πολύ πολύ καλά καθαρισμένη οθόνη. Και το δικό μου έχει δίπλα στο ακουστικό (πολύ μικρότερο) και το κατάλαβα όταν το έβαζα ότι έκανα κουτσουκέλα.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδιά παίζει να είναι αυτό το bumper το οποίο άρεσε σε όλους μας; :P http://i.ebayimg.com/00/s/NTIwWDUxNw==/z/PAsAAOSwU9xUPm32/$_12.JPG Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο, δώσε link. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο, δώσε link. Εδώ το λινκ παιδιά.. Τι να πω.. Στο χρυσό του , μου φαίνεται σχεδόν ίδιο.. Η χρυσή λεπτομέρεια στο κουμπί δεξιά είναι ίδια , η οποια λείπει απο το 90% των Bumper του Ebay.. Οπως και να χει , καλή φαίνεται για 4 ευρώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 To οτι ειναι αλουμινιο, δεν υπαρχει θεμα με το σημα κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 προβλημα ειναι το αλουμινιο! εχω bumper αλουμινιου και ειναι κλαφτα!!! -2 μπαρες σε σημα/wifi σημα/ και δεν μιλαω για κλειδωμα gps αστο εκει!!! την αλλαξα και ηρεμησα Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εδώ το λινκ παιδιά.. Τι να πω.. Στο χρυσό του , μου φαίνεται σχεδόν ίδιο.. Η χρυσή λεπτομέρεια στο κουμπί δεξιά είναι ίδια , η οποια λείπει απο το 90% των Bumper του Ebay.. Οπως και να χει , καλή φαίνεται για 4 ευρώ :) εγώ πάντως το παράγγειλα χθες και θα δούμε πως θα είναι όταν θα έρθει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 εγώ πάντως το παράγγειλα χθες και θα δούμε πως θα είναι όταν θα έρθει. Μεγειά σου λοιπόν. Σήμερα μου ήρθε της nilkin η λεπτή θήκη , πολύ καλή ποιοτητα, λινκ εδώ.. Περιμένω το αντίστοιχο glass πλεον !! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πήρα μια κανονική και μια 6400 της ανκερ. Ελπίζω να με βγάλουν ασπροπροσωπο Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts