ggazas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ολα τα αξεσουαρ εχουν εγγυηση ενα χρονο. Κανονικά σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε., που δεν ξεχωρίζει αξεσουάρ, δύο χρόνια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 παντα εψαχνα κατι τετοιο.. εσεις τι λετε?? http://www.ebay.com/itm/OTG-MHL-to-HDMI-Multi-function-Charger-Dock-for-Samsung-Galaxy-S5-S4-S3-Note-3-2-/261536999636?pt=LH_DefaultDomain_0&var=560412303160&hash=item3ce4d1e8d4 Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 παιδια εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη να μου πει εντυπωσεις?χοντραινει πολυ?τη γνωμη σας πριν την παραγγειλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 παιδια εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη να μου πει εντυπωσεις?χοντραινει πολυ?τη γνωμη σας πριν την παραγγειλω! Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά το κύριο πρόβλημα είανι ότι γλιστράει.... Είναι γυαλιστερό το πίσω μέρος και δεν μου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά το κύριο πρόβλημα είανι ότι γλιστράει.... Είναι γυαλιστερό το πίσω μέρος και δεν μου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Ok σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα το σκεφτω ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) επειδη την εχω...ειναι καπως μεγαλη αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα προσωπικα μου αρεσει,λεπτη ειναι αυτη http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-ultra-fit.html Edited April 24, 2015 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ποια μπαταρία, έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα, χωρίς να χρειάζεται να αλλαχτεί το καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ποια μπαταρία, έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα, χωρίς να χρειάζεται να αλλαχτεί το καπάκι; Η μαμίσια της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 επειδη την εχω...ειναι καπως μεγαλη αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα προσωπικα μου αρεσει,λεπτη ειναι αυτη http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-ultra-fit.html Ναι Γιαννη αλλα προστασια μηδεν η λεπτη.Μαλλον θα την κανω την κινηση ενοψει και καλοκαιριου και πιστευω να μην μετανιωσω.Ξερει κανεις καπου να ειναι σε καλη τιμη?γιατι βρισκω ebay 15£ τη φθηνοτερη,μηπως εχουμε κατι καλυτερο? Γιαννης κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παιδια εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη να μου πει εντυπωσεις?χοντραινει πολυ?τη γνωμη σας πριν την παραγγειλω! Ωραία θήκη αλλά γλιστράει πολύ και πλαταίνει πολύ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ψάξε φίλε για την smartgeek η πιο όμορφη θήκη με πολύ καλή προστασία και τέλειο grip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ψάξε φίλε για την smartgeek η πιο όμορφη θήκη με πολύ καλή προστασία και τέλειο grip. Οκ.Ebay παιζει?ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Οκ.Ebay παιζει?ξερεις? Αυτή είναι. Χτύπα τη. [ATTACH]60013[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αυτή είναι. Χτύπα τη. [ATTACH]60013[/ATTACH]οκ να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 οκ να σαι καλα Και το καλό είναι ότι ταιριάζει και σε άσπρη κα σε μαύρη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Πως μπορω να ξερω αν οι θηκες των καταστημαων ειναι οι αυθεντικες οι απομιμησεις τυπου ebay http://www.mobilecenter.gr/flip-wallet-samsung-ef-wn900bbegww-black-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-n9005.html Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε από eBay και να αλλάξω το γύρο γύρο ασημένιο πλαίσιο στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Πως μπορω να ξερω αν οι θηκες των καταστημαων ειναι οι αυθεντικες οι απομιμησεις τυπου ebay http://www.mobilecenter.gr/flip-wallet-samsung-ef-wn900bbegww-black-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-n9005.htmlη συγκεκριμενη ειναι αυθεντικη,εχω παρει απο αυτους σε 2-3 χρωματα.θα το καταλαβεις ευκολα απο την συσκευασια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 thanx. Θελω τη συγκεκριμενη αλλα μου τη δινει που κουμπωνει απο πισω μεχρι μπρος. Γνωριζουμε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο με τις θηκες ipad που απλα πιανει λιγο σο πλαι και παει μονο μπρος, σαν αυτο http://76.my/Malaysia/bdotcom-apple-ipad-mini-retina-momax-leather-flip-cover-stand-case-bdotcom-1401-15-BdotCom@3.jpg Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soilime Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπερα παιδια.Υπαρχει καμμια αδιαβροχη θηκη για note 3;Κατι παρομοιο με τις Lifeproof,εφοσον η Lifeproof δε βγαζει για Note.Εχω ακουσει για την Otterbox αλλα δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο στεγανη απο τη στιγμη που το S Pen παραμενει απροστατευτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπερα παιδια.Υπαρχει καμμια αδιαβροχη θηκη για note 3;Κατι παρομοιο με τις Lifeproof,εφοσον η Lifeproof δε βγαζει για Note.Εχω ακουσει για την Otterbox αλλα δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο στεγανη απο τη στιγμη που το S Pen παραμενει απροστατευτο!!! Σου έστειλα ένα πμ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει πίσω καπάκι δερμάτινο; σαν του G4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Αν λες κάτι τέτοιο ναι αλλά την ομορφιά που έχει του g4 δύσκολο το βλέπω. Ψάξε note3 leather backcover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Καλησπερα. Υπαρχει Θηκη Ζωνης που να χωραει το Note3? Κανει μια που εχει το πλαισιο για το 6plus? Ευχαριστω Edited May 20, 2015 by thursday6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει πίσω καπάκι δερμάτινο; σαν του G4; Αν βρεις κατι αξιολογο στειλε μ εδω η πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts