Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε 2,5-3 ωρες χρησης το πολυ απο το 100% πεφτει στο 20-18% και το παρουσίασε απότομα πριν δέκα ημέρες. Φυσικά έλεγξα αμέσως αν την καταπίνει κάτι άλλα δεν. ..!!!Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι την κατέβαζε πολυ εν χρήση και όχι στο stand by.Όταν άλλαξα την μπαταρία με την δικιά μου έφυγε κάθε αμφιβολία για το χάλι της.Μεταφερθηκε το προβλημα στο δικο μου και το note του γιου μου ηρθε στη φυσιολογικη του λειτουργια. Edited by truckman

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμία ιδέα που θα βρούμε αυτο το bumper ? ebay δεν βρήκα κάτι :(

10256380_652399561543825_864551963401751740_n.jpg?oh=0054d5bc49b981f65ed8ed27ffdb8af3&oe=54D9B937

10690109_652399608210487_3559752519067598022_n.jpg?oh=f3599719f8383e425a26b4e72f65c138&oe=54F8BF09

Ρε τι ομορφιά είναι αυτή ,ψάξτε όλοι να την βρούμε την Θέλω..ΧΑΧΑ

Ρε τι ομορφιά είναι αυτή ,ψάξτε όλοι να την βρούμε την Θέλω..ΧΑΧΑ

Και γω το θέλω :P Όχι στο κίτρινο βέβαια αλλα ειναι κορυφή

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καμία ιδέα που θα βρούμε αυτο το bumper ? ebay δεν βρήκα κάτι :(

10256380_652399561543825_864551963401751740_n.jpg?oh=0054d5bc49b981f65ed8ed27ffdb8af3&oe=54D9B937

10690109_652399608210487_3559752519067598022_n.jpg?oh=f3599719f8383e425a26b4e72f65c138&oe=54F8BF09

μηπως ειναι αυτό;

http://www.aliexpress.com/item-img/2014-New-product-Dual-Color-Polished-Aluminum-metal-bumper-case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000/2038229105.html

και εγώ το θελω πάντως παιδια παρακαλω στειλτε pm αν το βρείτε

Μόλις επικοινώνησα με την σμαρτεκ,η samsung δίνει 2 χρόνια εγγύηση για την μπαταρία!!!Σήμερα κιόλας το στέλνω εκεί και όσοι αλλοι έχετε θέμα μην το σκέφτεστε καθόλου ;)

Καλημέρα. Μέσα σε 10 μέρες έχω αγοράσει 2 temperated glass από γνωστό κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά.. Μέσα σε 3 μερες το πρώτο Τζαμακι πάνω δεξιά γωνία άρχισε να φουσκώσει σαν κεφάλι καρφιτσας και μετά από 2 μέρες προχώρησε στη μισή πλευρά δεξιά. Παω στο κατάστημα να δω μήπως σώζεται και για να μου λυθεί η απορία γιατί έγινε. Η απάντηση είναι ότι είτε το τράβηξα είτε κάπου βρήκε... Δεν ήθελα περαιτέρω και αγοράζω άλλο ένα. Με το που τοποθετεί παρατηρώ στο ίδιο σημείο ότι έχει ένα ανεπεσθειτο σημαδακι στο ίδιο σημείο. Λεω το βλέπεις στο δείχνω για να μην μου πεις κάτι μετά.. Μου λεει έτσι είναι η κατασκευή του.. Απο χθες Τετάρτη ημέρα άρχισε να προχωράει

Να πω ότι το 2ο Τζαμακι το πήρα με έκπτωση 9 ευρώ από 12.

Εγώ πάντως είμαι με το nillkin 2.5d και την s view cover σχεδόν 1 χρόνο. Αν εξαιρέσεις μια βλακεία που έκανα κατά την τοποθέτηση (ήταν το 1ο μου tempered glass) δεν έχω κανένα θέμα. Πάντως χωρίς θήκη δεν κάνει να πιέζονται οι άκρες, ενός φίλου μου έγινε έτσι επειδή το έβαζε στην τσέπη του παντελονιού. Η πίεση που δέχεται είναι ανομοιόμορφη.

Παιδες υπαρχει κανενα s pen σε μεγαλύτερες διαστάσεις τυποθ κανονικου στυλο; Οχι generic ομως, s pen.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημέρα, μόλις απέκτησα ένα μεταχειρισμένο note 3 και ήθελα να με διαφωτίσετε όσον αφορά την ασφάλειά του.

Μου έδωσαν ένα metal bumber και σκέφτομαι να πάρω και ένα tampered glass.

Eίναι καλή λύση? προστατεύει εάν πέσει κάτι πάνω στην οθόνη, από νερό , ή να προτιμήσω μία flip cover όπως είχα και στο note 2?

Μπορείτε να μου προτείνετε κάπαια συγκεκριμένα, όχι όμως και πανάκριβα:lol:.

Ευχαριστώ

Νίκος

Το glass προτείνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ έβαλα ένα στο Νίκο extreme Mobile καο είμαι πολύ ευχαριστημενος.. το τοποθέτησε άψογα όπως πάντα και το δάχτυλο γλιστράει καλύτερα απο ότι σκέτη η οθόνη όπως το είχα μέχρι τώρα. Τώρα για τηνsview είναι θέμα γούστου. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει

μηπως ειναι αυτό;

http://www.aliexpress.com/item-img/2014-New-product-Dual-Color-Polished-Aluminum-metal-bumper-case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000/2038229105.html

και εγώ το θελω πάντως παιδια παρακαλω στειλτε pm αν το βρείτε

Παρτάκιας έ;:lol:

Και γιατί να το στείλει πμ και να μην το πεί σε όλους να χαρούμε και εμείς? ε? ε?:lol:

Παρτάκιας έ;:lol:

Και γιατί να το στείλει πμ και να μην το πεί σε όλους να χαρούμε και εμείς? ε? ε?:lol:

Έτσι ακριβώς :lol:,είπαμε κάτι τέτοια τα μοιραζόμαστε ,αντε ρε παιδιά δεν βρήκε κανείς τίποτα ,πως θα γίνει να το πάρουμε απο το ινδικό ebay .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα. Μέσα σε 10 μέρες έχω αγοράσει 2 temperated glass από γνωστό κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά.. Μέσα σε 3 μερες το πρώτο Τζαμακι πάνω δεξιά γωνία άρχισε να φουσκώσει σαν κεφάλι καρφιτσας και μετά από 2 μέρες προχώρησε στη μισή πλευρά δεξιά. Παω στο κατάστημα να δω μήπως σώζεται και για να μου λυθεί η απορία γιατί έγινε. Η απάντηση είναι ότι είτε το τράβηξα είτε κάπου βρήκε... Δεν ήθελα περαιτέρω και αγοράζω άλλο ένα. Με το που τοποθετεί παρατηρώ στο ίδιο σημείο ότι έχει ένα ανεπεσθειτο σημαδακι στο ίδιο σημείο. Λεω το βλέπεις στο δείχνω για να μην μου πεις κάτι μετά.. Μου λεει έτσι είναι η κατασκευή του.. Απο χθες Τετάρτη ημέρα άρχισε να προχωράει

Να πω ότι το 2ο Τζαμακι το πήρα με έκπτωση 9 ευρώ από 12.

Καλησπερα.Το διο ειχε συμβει και σε μενα,αλλα οταν το παρατηρησα καλα,ειδα οτι ητανε απο το εσωτερικο του τηλεφωνου,και οχι απο το temperated glass.Μεχρι να το παρω πρεφα ειχα αλλαξει δυο τζαμακια(αδικα)Φυσικα το πηγα στην αντιπροσωπεια, και μου το αλλαξανε,μιας και δεν ητανε σπασμενο-ραγισμενο :)

Δεν είναι το ίδιο. Μόλις βγάλω το Τζαμακι δεν υπάρχει τπτ

Ή δεν είχε καθαριστεί καλά το σημείο αυτό η οθόνη, ή ακούμπησε το δάχτυλο εκεί κατά την τοποθέτηση.

Κανονικά θέλει γάντια η δουλειά αυτή και πολύ πολύ καλά καθαρισμένη οθόνη. Και το δικό μου έχει δίπλα στο ακουστικό (πολύ μικρότερο) και το κατάλαβα όταν το έβαζα ότι έκανα κουτσουκέλα....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδιά παίζει να είναι αυτό το bumper το οποίο άρεσε σε όλους μας; :P http://i.ebayimg.com/00/s/NTIwWDUxNw==/z/PAsAAOSwU9xUPm32/$_12.JPG

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο, δώσε link.

Samsung galaxy s21+

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο, δώσε link.

Εδώ το λινκ παιδιά.. Τι να πω.. Στο χρυσό του , μου φαίνεται σχεδόν ίδιο.. Η χρυσή λεπτομέρεια στο κουμπί δεξιά είναι ίδια , η οποια λείπει απο το 90% των Bumper του Ebay..

Οπως και να χει , καλή φαίνεται για 4 ευρώ :)

προβλημα ειναι το αλουμινιο!

εχω bumper αλουμινιου και ειναι κλαφτα!!!

-2 μπαρες σε σημα/wifi σημα/

και δεν μιλαω για κλειδωμα gps αστο εκει!!!

την αλλαξα και ηρεμησα

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Εδώ το λινκ παιδιά.. Τι να πω.. Στο χρυσό του , μου φαίνεται σχεδόν ίδιο.. Η χρυσή λεπτομέρεια στο κουμπί δεξιά είναι ίδια , η οποια λείπει απο το 90% των Bumper του Ebay..

Οπως και να χει , καλή φαίνεται για 4 ευρώ :)

εγώ πάντως το παράγγειλα χθες και θα δούμε πως θα είναι όταν θα έρθει.

Samsung galaxy s21+

εγώ πάντως το παράγγειλα χθες και θα δούμε πως θα είναι όταν θα έρθει.

Μεγειά σου λοιπόν. Σήμερα μου ήρθε της nilkin η λεπτή θήκη , πολύ καλή ποιοτητα, λινκ εδώ.. Περιμένω το αντίστοιχο glass πλεον !!

Πήρα μια κανονική και μια 6400 της ανκερ. Ελπίζω να με βγάλουν ασπροπροσωπο

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)