konstantinos7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Έχει κανείς αυτό? http://www.verizonwireless.com/accessories/tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-3/ ?$acc-lg$&wid=565&hei=565&fmt=jpg&bgc=ebeeee&qlt=75 Βασικά, γενικά τα tempered screen protectors, έχετε κάποιο αξιόπιστο? τα Η μέχρι πόσο φτάνουν?? 9Η είναι το πιο ανθεκτικό? Edited June 13, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχει κανείς αυτό? http://www.verizonwireless.com/accessories/tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-3/ ?$acc-lg$&wid=565&hei=565&fmt=jpg&bgc=ebeeee&qlt=75 Βασικά, γενικά τα tempered screen protectors, έχετε κάποιο αξιόπιστο? τα Η μέχρι πόσο φτάνουν?? 9Η είναι το πιο ανθεκτικό? Σε θεωρητικό επίπεδο, και από πλευράς ονοματολογίας, το μόνο που μπορείς να βρείς και να χαράσσει ένα 9Η υλικό, είναι ένα 10Η και πάνω, δηλαδή διαμάντι. (υπάρχουν και κάποια άλλα εξωτικά υλικά, αλλά....αμφιβάλω αν τα βρεί κανείς) Το θέμα είναι πόσο πιστευτό είναι το 9Η! Προς το παρόν πάντως, το δικό μου δεν έχει ακόμα σημάδια (ορατά τουλάχιστον) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Σε θεωρητικό επίπεδο, και από πλευράς ονοματολογίας, το μόνο που μπορείς να βρείς και να χαράσσει ένα 9Η υλικό, είναι ένα 10Η και πάνω, δηλαδή διαμάντι. (υπάρχουν και κάποια άλλα εξωτικά υλικά, αλλά....αμφιβάλω αν τα βρεί κανείς) Το θέμα είναι πόσο πιστευτό είναι το 9Η! Προς το παρόν πάντως, το δικό μου δεν έχει ακόμα σημάδια (ορατά τουλάχιστον) Πρόσεξε το 9H που χρησιμοποιούν δεν ανήκει στην κλίμακα του Μος. Αναφέρεται σε κλίμακα σκληρότητας μολυβιων. Οπότε υπάρχουν πολλά υλικά που μπορούν να χαράζουν τα Tempered glasses όπως η άμμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πρόσεξε το 9H που χρησιμοποιούν δεν ανήκει στην κλίμακα του Μος. Αναφέρεται σε κλίμακα σκληρότητας μολυβιων. Οπότε υπάρχουν πολλά υλικά που μπορούν να χαράζουν τα Tempered glasses όπως η άμμος. Τι σημαίνει "κλίμακα σκληρότητας μολυβιών"; Πιο πιθανό μου ακούγεται να αφορά πράγματι την κλίμακα Μος, και απλώς το "9" να είναι ένα φτηνό διαφημιστικό κινέζικο τρικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τι σημαίνει "κλίμακα σκληρότητας μολυβιών"; Πιο πιθανό μου ακούγεται να αφορά πράγματι την κλίμακα Μος, και απλώς το "9" να είναι ένα φτηνό διαφημιστικό κινέζικο τρικ. Από όσο θυμάμαι αφορά τη σκληρότητα του γραφίτη στο μολύβι που μπορεί να χαράξει το γυαλί. Αποκλείεται να είναι στη κλίμακα Μος, γιατί ακόμα και το πιο σκληρό γυαλί είναι πολύ κάτω από 9 σε αυτή τη κλίμακα, είναι γύρω στο 5,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Από όσο θυμάμαι αφορά τη σκληρότητα του γραφίτη στο μολύβι που μπορεί να χαράξει το γυαλί. Αποκλείεται να είναι στη κλίμακα Μος, γιατί ακόμα και το πιο σκληρό γυαλί είναι πολύ κάτω από 9 σε αυτή τη κλίμακα, είναι γύρω στο 5,5. Αν είναι στην κλίμακα των lead hardness των μολυβιών, το 9Η είναι τόσο "μαλακό" που να αφήνει σημάδι (μολυβιά) σε επιφάνειες αρκετά πιο μαλακές από απλό γυαλί. Οπότε αυτό δεν παίζει ....:rolleyes: Είναι απίθανο, έως αδύνατο, να έχει 9Η σκληρότητα το συγκεκριμένο γυαλί. Είναι διαφημιστικό τρικ, αφού δεν αναφέρει πουθενά ότι αυτό αφορά κάποια αναγνωρισμένη κλίμακα, αλλά το πετάει έτσι ξεκάρφωτα. Νομίζω ότι 9Η έχει το ζαφείρι. Που έχουν τα ακριβά ρολόγια και φημολογείται ότι θα έρθει σε κινητά σύντομα, Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μάλλον είναι νέα κλίμακα H(ardness) που έφτιαξαν.. :p Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Kαλημερα σας παιδια.σκεφτομαι να παρω το samsung galaxy gear (το πρωτο smartwatch της samsung) και θα ηθελα την γνωμη σας απο τα παιδια που το εχουν-ειχαν.Καταρχας το πρωτο θετικο ειναι οτι εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του και το βρισκω με 140 ευρω απο σκρουτζ.αξιζει και παλι τοσο το συγκεκριμενο ρολοι;διοτι οταν πρωτο βγηκε δεν συγκινησε και πολυ κοσμο.δευτερο θετικο απο οτι ειδα παιρνει μια αναβαθμιση και αλλαζει το λειτουργικο σε tizen απο android;εχετε κανει εσεις αυτη την αναβαθμιση;αξιζει;η αν το παρω να μη τη κανω;και τελος ειμαι αναμεσα σε δυο χρωματα στο lime green και το μαυρο.εσας ποια ειναι η γνωμη σας;εχει κανεις το lime green;μηπως λερωνει το λουρακι;σας παρακαλω βοηθηστε.ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Kαλημερα σας παιδια.σκεφτομαι να παρω το samsung galaxy gear (το πρωτο smartwatch της samsung) και θα ηθελα την γνωμη σας απο τα παιδια που το εχουν-ειχαν.Καταρχας το πρωτο θετικο ειναι οτι εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του και το βρισκω με 140 ευρω απο σκρουτζ.αξιζει και παλι τοσο το συγκεκριμενο ρολοι;διοτι οταν πρωτο βγηκε δεν συγκινησε και πολυ κοσμο.δευτερο θετικο απο οτι ειδα παιρνει μια αναβαθμιση και αλλαζει το λειτουργικο σε tizen απο android;εχετε κανει εσεις αυτη την αναβαθμιση;αξιζει;η αν το παρω να μη τη κανω;και τελος ειμαι αναμεσα σε δυο χρωματα στο lime green και το μαυρο.εσας ποια ειναι η γνωμη σας;εχει κανεις το lime green;μηπως λερωνει το λουρακι;σας παρακαλω βοηθηστε.ευχαριστω παρα πολυ. Καλύτερα να απευθυνθείς στο ανάλογο θέμα - Samsung Galaxy Gear - όπου σίγουρα θα πάρεις και περισσότερες απαντήσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Φίλε μου καλημέρα και καλορίζικη η αγορά σου! Ο μόνος λόγος που κάνω το comment (το οποίο είναι και λίγο off-topic) είναι γιατί ειλικρινά μου έκανε φοβερά μεγάλη εντύπωση αυτό το κομμάτι του σχολίου σου! Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν έχω μετοχές-συμφέροντα από το μαγαζί, όπως επίσης δεν είμαι συγγενής του συγκεκριμένου ανθρώπου, αντιθέτως τον γνώρισα (όπως και πάρα πολλοί από δω μέσα) από αγορές που έχω κάνει κατά καιρούς από κει. Επίσης να δηλώσω ότι μέχρι και σήμερα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις (ευγένεια, τιμές προϊόντων, εξυπηρέτηση). Απλά για να καταλάβω φίλε μου, εσύ όταν ακούς πολλές καλές κριτικές για ένα μαγαζί (οποιουδήποτε τύπου) αρνείσαι να πας από αντίδραση? Μου φαίνεται πολύ περίεργη λογική... Να σημειώσω, ότι δεν είναι το μοναδικό μαγαζί που προτείνουν οι φίλοι εδώ όλη την ώρα. Το Kaizer και το Birdphone είναι 2 μαγαζιά τα οποία ακούγονται επίσης πάρα πολύ και για τα οποία λέγονται τα καλύτερα. Με την λογική σου δεν πρέπει να πας ούτε σε αυτά...Και για να σου είμαι ειλικρινής, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτά τα 2 μαγαζιά, όχι γιατί δεν πιστεύω ότι είναι καλά μαγαζιά -αντιθέτως- , αλλά γιατί είμαι της άποψης ότι όταν κάτι λειτουργεί καλά και είσαι ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις (τιμή/ποιότητα κλπ) δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις ακόμα και αν υπάρχουν εξίσου καλά μαγαζιά. Και γενικώς να ξέρεις ότι ο καθένας (και αυτό ισχύει ΣΧΕΔΟΝ πάντα) θα σου προτείνει αυτό (προϊόν/υπηρεσία/whatever) το οποίο έχει δοκιμάσει και είναι ευχαριστημένος... Anyway, το μήνυμα μου έχει τελείως ΦΙΛΙΚΟ χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σου υποδείξω τι να κάνεις. Απλά το ξαναλέω για πολλοστή φορά, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το διάβασα... Να είσαι καλά εκεί στην ξενιτιά! P.S. Sorry προς τους admin για το off-topic!!! Ευχαριστώ φιλε μου, προφανως δεν παρεξηγώ οποιοδηποτε σχολιο. Καταρχην μολις την εβαλα την καρτα ολα καλα. Εχω μια ελαφρα εντυπωση οτι το κινητο ειναι ενα κλικ πιο αργο σε καποια πραγματα αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου εντελως αυτο και να μη δικαιολογειται. Στο θεμα που εθεσες: Προσωπικα δεν μπαινω τοσο πολυ σε ολα τα θεματα του myphone για να εχω πληρη εικονα. Απο οσα μπαινω εχω δει να προτείνεται παρα πολυ το συγκεκριμένο μαγαζι. Μπορει να ειμαι λαθος, αυτη την εντύπωση έχω. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση από τα αλλά μαγαζια (η αν στα αλλα υπαρχουν παραπονα πχ) θεωρω με το δικο μου μυαλο σωστο να υπαρχει ισορροπια στα προτεινομενα μαγαζια. Αν δω οτι ενα μαγαζι δεν έχει κανέναν δυσαρεστημενο πελατη και εχει λιγη πελατεία γιατι δεν εχει προωθηθει πολυ και ενα αλλο παλι κανεναν και το προτεινουν ολοι και ειναι τιγκα, τοτε επιτρεψε μου να θελω να πουλήσει και ο κακομοιρης που προσφερει το ιδιο και δεν τον αναφερουν. Εχεις δει υποθετω στην επαρχια 5 ιδιες καφετέριες στη σειρα, οι 4 αδειες και η μια τιγκα χωρις να είναι καλύτερη/φτηνοτερη. Αυτο ειναι που δε μαρεσει και ειναι εντονη ταση στην ελλαδα. Επαναλαμβάνω δεν ξέρω το μαγαζι και τον ανθρωπο. Μπορει να ειναι καλυτερος απο ολους και να το αξιζει 100%. Ισως δεν έχω εγώ πετυχει τα σχόλια που δειχνουν οτι διαφοροποιειται απο αλλα μαγαζια λογω καλυτερης εξυπηρέτησης. Αυτα και σορρυ για το οφ τοπικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλησπέρα, ψάχνω Car Holder με κοντό λαιμό που να χωράει το κινητό με τη θήκη που έχω τύπου Flip Wallet. Παίζει κάτι τέτοιο? Και οικονομικό όσο γίνεται!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Πηρα σήμερα ένα Apple keyboard και δουλεύει παρα πολυ ωραια με το Note(το ήθελα για το μακμπουκ βασικα) . Το πιο ωραίο είναι ότι έχει δική το θύρα usb όπου συνδέω και το mouse και έχω δύο σε ένα χωρίς να ψάχνω ανταπτορα να γίνεται από 1 usb σε δύο. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως αλλάζω γλώσσα σε ελληνικά χωρίς να ψάχνω στα μενού της σαμσουνγκ. Έχω SwiftKey και δεν φαίνεται να υπάρχει shortcut στο keyboard... Καμια ιδέα? Edited June 16, 2014 by General_lee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πηρα σήμερα ένα Apple keyboard και δουλεύει παρα πολυ ωραια με το Note(το ήθελα για το μακμπουκ βασικα) . Το πιο ωραίο είναι ότι έχει δική το θύρα usb όπου συνδέω και το mouse και έχω δύο σε ένα χωρίς να ψάχνω ανταπτορα να γίνεται από 1 usb σε δύο. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως αλλάζω γλώσσα σε ελληνικά χωρίς να ψάχνω στα μενού της σαμσουνγκ. Έχω SwiftKey και δεν φαίνεται να υπάρχει shortcut στο keyboard... Καμια ιδέα? Δοκιμασε ctrl+space; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πηρα σήμερα ένα Apple keyboard και δουλεύει παρα πολυ ωραια με το Note(το ήθελα για το μακμπουκ βασικα) . Το πιο ωραίο είναι ότι έχει δική το θύρα usb όπου συνδέω και το mouse και έχω δύο σε ένα χωρίς να ψάχνω ανταπτορα να γίνεται από 1 usb σε δύο. Το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως αλλάζω γλώσσα σε ελληνικά χωρίς να ψάχνω στα μενού της σαμσουνγκ. Έχω SwiftKey και δεν φαίνεται να υπάρχει shortcut στο keyboard... Καμια ιδέα? Δοκιμασε ctrl+space; Νομίζω ,δεν θα δουλέψει έτσι. Θέλει το external keyboard helper από το play store. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ναι δυστυχώς χρειαζόταν τελικα να το κατεβάσω το ext keyboard helper. Ηλπιζα οτι ειναι καποιος συνδυασμός που δε βρίσκω αλλα αποτι φαίνεται δεν ηταν. Τωρα δουλευει μια χαρα. Ευχαριστώ πολύ. (Εντυπωσιακό το ποσο ωραία δουλεύει το note με πληκτρολόγιο και ποντίκι.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μου εστειλαν μυνημα απο xtreme guard για τις νεες tempered glass που εβγαλαν βαζεις τον κωδικο Huge90off2 για αγορα 2 μεμβρανων απο 39,99$ η μια , ερχονται με δωρεαν μεταφορικα οι δυο με 8$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Πάντως εγώ έκανα παραγγελία... Μια χαρά τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 παιδια εχει να μ προτινει κανεις καμια καλη θηκη ρεπλικα slim armor s view (spigen) για το κινητο;απο ebay; δε με παιρνει να δωσω καμια 60αρια για θηκη .ευχαριστω Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τι εννοεί εδω ο καλλιτέχνης Wireless charging case http://gr.mobilefun.com/40793-official-samsung-galaxy-note-3-qi-wireless-charging-cover-black.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τι εννοεί εδω ο καλλιτέχνης Wireless charging case http://gr.mobilefun.com/40793-official-samsung-galaxy-note-3-qi-wireless-charging-cover-black.htm Αν και δεν ανοιγει το λινκ που εδωσες . Λέει οτι με τον καταλληλο φορτιστή μπορεί να φορτώνει ασύρματα με μόνο να το ακουμπάς πάνω στην βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αν και δεν ανοιγει το λινκ που εδωσες . Λέει οτι με τον καταλληλο φορτιστή μπορεί να φορτώνει ασύρματα με μόνο να το ακουμπάς πάνω στην βάση. Το λινκ ανοίγει κάπου έχεις θέμα πάλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Το λινκ ανοίγει κάπου έχεις θέμα πάλι:) Xara τρόμαξα χάχα από κινητό μου ανοίγει από το pc που ήμουν πριν δεν άνοιγε. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) ΟΚ διαβασα και μορφωθηκα Μου αρέσει η ιδέα Κάποιο λινκ για αγορα πακετου θηκης με belt clip με δέκτη φόρτισης και Pad? ειδα τα μαμα Samsung αλλα ειναι ακριβές λύσεις Εδω το pad εχει 35.98 λιρες http://www.ebay.com/itm/131037046426 και η θηκη s-view 40 Λιρες http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-WIRELESS-CHARGING-FLIP-CASE-COVER-BLACK-Qi-/181271251520?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a349bca40 Edited June 18, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τι εννοεί εδω ο καλλιτέχνης Wireless charging case http://gr.mobilefun.com/40793-official-samsung-galaxy-note-3-qi-wireless-charging-cover-black.htm Να ξερεις αν το παρεις οτι το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις θηκη διοτι ειναι λιγο πιο χοντρο απο στανταρ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Επανέρχομαι με ερώτηση για Car Holder που να πιάνει το κινητό με θήκη flip folio παίζει? Έχουν περιθώρια? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts