anergos13 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Υπαρχουν καποια αλλα,που διατηρουν την ικανοτητα στο τηλεφωνο να ανταλλασσει δεδομενα με αλλο τηλεφωνο,οταν ειναι κοντα.NFC ή καπως ετσι. Εχω παραγγειλει ενα τετοιο,και το περιμενω. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Φιλε μου οταν ερθουν σουερθουν τα accesories για την ασυρματη φορτιση κανε αν θες ενα mini review.... γιατι απ οσο θυμαμε τα ειχες βρει σε πολυ καλη τιμη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Φιλε μου οταν ερθουν σουερθουν τα accesories για την ασυρματη φορτιση κανε αν θες ενα mini review.... γιατι απ οσο θυμαμε τα ειχες βρει σε πολυ καλη τιμη.... Hρθε το ενα,το pad δηλαδη,και περιμενω το receiver τωρα.Οταν θα ελθει,θα κανω τις μετρησεις μου.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Hρθε το ενα,το pad δηλαδη,και περιμενω το receiver τωρα.Οταν θα ελθει,θα κανω τις μετρησεις μου.:p Αναμένουμε εναγωνίως:) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Α). Σωστά ναι Β). Δεν επηρεάζει καθόλου η πλάτη. Εγώ έχω τη ψιλοδερματινη sview flip cover άνευ παρεμβολών Εμένα πάντως δεν δουλεύει. Υπάρχει κάτι που να δουλεύει με την s view; Πώς κατάφερες να το δουλέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μα δε το προσπάθησα καθόλου. Απλώς τα πέταξα :-) και δούλεψαν Όπως δε μπορώ να κάνω να δουλέψει η αναγνώριση ελληνικής γραφής από την άλλη :-[ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εμένα πάντως δεν δουλεύει. Υπάρχει κάτι που να δουλεύει με την s view; Πώς κατάφερες να το δουλέψεις; Επειδή βλέπω Στο ebay ότι κυκλοφορούν διάφοροι receivers. Εσύ ποιον έχεις πάρει ; Εγώ έχω αυτόν http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=310803667407 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Χαιρετω. Ηλθε και το receiver,και εκανα μια φορτιση,σημειωνοντας χρονους. Νομιζω οτι ειναι ανωτερο των ΄προδοκιων μου. Εχουμε και λεμε λοιπον. Ηταν στο 83% και ξεκινησα στις 10 05. Μετα απο 45 λεπτα,λοιπον,πηγε στο 97%,μετα απο αλλα 20 λεπτα,πηγε στο 99%,και μετα απο αλλα 3 λεπτα,τελειωσε η φορτιση,και αναψε το πρασινο φωτακι στο τηλεφωνο. Συνολο,σε χρονο 68 λεπτα,ανεβασαν 17 μοναδες τη φορτιση. Η θερμοκρασια του pad,χαμηλη,του τηλεφωνου,ομοιως. Η φορτιση εγινε ΜΕ την Ισπανικη θηκη. Για ο,τι αλλο,εδω ειμαι.:) ΥΓ.Η φορτιση εγινε απο το usb του desktop ,και εχω κι εγω καποια ερωτηματα. Μπορω να συνδεσω τον φορτιστη του τηλεφωνου,με το καλωδιο του pad,μιας και ειναι usb κι αυτο;Γιατι,αν το κανω,λογικα θα φορτιζει ακομα ταχυτερα. Και δευτερο,αμα πρεπει να φορτιζω απο το desktop,πρεπει να βγαζω το καλωδιο φορτισεως του pad απο τον υπολογιστη,ή μπορω να το αφηνω συνεχεια συνδεδεμενο; Edit. Διορθωση.97 ηθελα να γραψω,οχι 87. Edited February 27, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δε θα φορτίζει πιο γρήγορα Θόδωρε διότι ο άσχετα με το τι δίνει ο φορτιστής του τηλεφώνου το θέμα είναι τι περνάει το receiver και αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει αντίστοιχο receiver για τον φορτιστή του note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ΥΓ.Η φορτιση εγινε απο το usb του desktop ,και εχω κι εγω καποια ερωτηματα. Μπορω να συνδεσω τον φορτιστη του τηλεφωνου,με το καλωδιο του pad,μιας και ειναι usb κι αυτο;Γιατι,αν το κανω,λογικα θα φορτιζει ακομα ταχυτερα. Και δευτερο,αμα πρεπει να φορτιζω απο το desktop,πρεπει να βγαζω το καλωδιο φορτισεως του pad απο τον υπολογιστη,ή μπορω να το αφηνω συνεχεια συνδεδεμενο; Τα usb είχα την εντύπωση οτι max δίνουν μέχρι 500mAh, ενώ τα qi chargers συνήθως ζητούν 1500mAh-2000mAh. Οπότε θεωρητικά κάτι χάνεις. Επίσης το receiver max πιάνει μέχρι 600mAh (αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κλειδωμένο στοκ kernel). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εχει κανεις αποψη για αυτη τη βαση? http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1219&category_id=246&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτην http://www.ebay.com/itm/GripGo-Mount-grip-go-hands-free-mobile-cell-phone-GPS-car-holder-Universal-/131124889239?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e87a70697 Πολυ καλο κρατημα και βαζεις πανω οποιο κινητο θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ιδια φαση ειναι.την παρηγγειλα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτην http://www.ebay.com/itm/GripGo-Mount-grip-go-hands-free-mobile-cell-phone-GPS-car-holder-Universal-/131124889239?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e87a70697 Πολυ καλο κρατημα και βαζεις πανω οποιο κινητο θελεις Μπα, προφανώς δε την έχεις καιρό. Περίμενε να δεις πως θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα. Χώρια που αφήνει υπολείμματα, ενώ κολλάει καλά μόνο σε πλαστικό. Στο ψευτοδέρμα του Note 3 σου κολλάει καλά και δεν αφήνει κόλλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Χαιρετω. ΥΓ.Η φορτιση εγινε απο το usb του desktop ,και εχω κι εγω καποια ερωτηματα. Μπορω να συνδεσω τον φορτιστη του τηλεφωνου,με το καλωδιο του pad,μιας και ειναι usb κι αυτο;Γιατι,αν το κανω,λογικα θα φορτιζει ακομα ταχυτερα. Και δευτερο,αμα πρεπει να φορτιζω απο το desktop,πρεπει να βγαζω το καλωδιο φορτισεως του pad απο τον υπολογιστη,ή μπορω να το αφηνω συνεχεια συνδεδεμενο; Δεν έχεις θέμα αν το αφήσεις. Τα usb είχα την εντύπωση οτι max δίνουν μέχρι 500mAh, ενώ τα qi chargers συνήθως ζητούν 1500mAh-2000mAh. Οπότε θεωρητικά κάτι χάνεις. Επίσης το receiver max πιάνει μέχρι 600mAh (αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κλειδωμένο στοκ kernel). Περίπου έτσι. Θα πάρει 500mah από το usb, 640 από φορτιστή. Δεν είναι αμελητέα η διαφορά. (1.4 ώρες για φόρτιση 0-100). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μπα, προφανώς δε την έχεις καιρό. Περίμενε να δεις πως θα γίνει μετά από κάποιο διάστημα. Χώρια που αφήνει υπολείμματα, ενώ κολλάει καλά μόνο σε πλαστικό. Στο ψευτοδέρμα του Note 3 σου κολλάει καλά και δεν αφήνει κόλλες; Το νοτε 3 ακομα δεν το πηρα Στο νοτε 2 που ειχα ειχα πανω και μια θηκη σιλικονης και κολουσε πολυ καλα Υπολειματα δεν αφησε ποτε και μεχρι και πριν μια εβδομαδα που ειχα το νοτε 2 κολουσε καλα. Το μονο κακο ειναι πως θα το εβγαζες γιατι κολουσε πολυ δυνατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Η καλύτερη για το Note και όχι μόνο είναι η Original της Samsung. http://www.ebay.de/itm/Original-Samsung-Galaxy-Note-2-LTE-II-GT-N7105-Kraftfahrzeughalter-ECS-K200BE-/230889532976? Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ευκολία βάλε-βγάλε με το ένα χέρι γιατί έχει το κουμπάκι από πίσω. Edited February 27, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Χαιρετω. Ηλθε και το receiver,και εκανα μια φορτιση,σημειωνοντας χρονους. Νομιζω οτι ειναι ανωτερο των ΄προδοκιων μου. Εχουμε και λεμε λοιπον. Ηταν στο 83% και ξεκινησα στις 10 05. Μετα απο 45 λεπτα,λοιπον,πηγε στο 97%,μετα απο αλλα 20 λεπτα,πηγε στο 99%,και μετα απο αλλα 3 λεπτα,τελειωσε η φορτιση,και αναψε το πρασινο φωτακι στο τηλεφωνο. Συνολο,σε χρονο 68 λεπτα,ανεβασαν 17 μοναδες τη φορτιση. Η θερμοκρασια του pad,χαμηλη,του τηλεφωνου,ομοιως. Η φορτιση εγινε ΜΕ την Ισπανικη θηκη. Για ο,τι αλλο,εδω ειμαι.:) ΥΓ.Η φορτιση εγινε απο το usb του desktop ,και εχω κι εγω καποια ερωτηματα. Μπορω να συνδεσω τον φορτιστη του τηλεφωνου,με το καλωδιο του pad,μιας και ειναι usb κι αυτο;Γιατι,αν το κανω,λογικα θα φορτιζει ακομα ταχυτερα. Και δευτερο,αμα πρεπει να φορτιζω απο το desktop,πρεπει να βγαζω το καλωδιο φορτισεως του pad απο τον υπολογιστη,ή μπορω να το αφηνω συνεχεια συνδεδεμενο; Edit. Διορθωση.97 ηθελα να γραψω,οχι 87. τα ψωνια σου. ηταν...αυτα? http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 τα ψωνια σου. ηταν...αυτα? http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Το δευτερο,ειναι αυτο,και το πηρα απο αυτον ακριβως που εχει το λινκ. Το πρωτο,ειναι μεν αυτος ο δισκος,αλλα δεν το πηρα απλως απο τον ιδιο. Οταν θα παω στο σπιτι,θα βρω απο που το πηρα και θα στο γραψω. Παντως,ηλθαν γρηγορα για αποστολη απο Κινα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σημερα πηρα το tempered glass της nillkin, σαν πρωτη φορα κολλησαν καποια χνουδακια στην κατω επιφανεια του γυαλιου που δεν ειχα δει, μπορω να το βγαλω να το καθαρισω και να το ξανατοποθετησω; και πως; Αν το αφησω οπως εχει μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα στην οθονη του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) τα ψωνια σου. ηταν...αυτα? http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Σου χρωσταω κατι... http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Βεβαια,αμα βρεις και το receiver στον πωλητη που δινει και το pad,παρτα και τα δυο απ'αυτον. Αρκει να ειναι αυτο που γραφει οτι υποστηριζει το NFC. Edited February 27, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σημερα πηρα το tempered glass της nillkin, σαν πρωτη φορα κολλησαν καποια χνουδακια στην κατω επιφανεια του γυαλιου που δεν ειχα δει, μπορω να το βγαλω να το καθαρισω και να το ξανατοποθετησω; και πως; Αν το αφησω οπως εχει μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα στην οθονη του κινητου; Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Το γυαλί έχει από κάτω σιλικόνη αν δεν κάνω λάθος και τα χνουδάκια θα έχουν κολλήσει. Την πάτησα και εγώ έτσι και δοκίμασα να το "σηκώσω" και να τα βγάλω. Τελικά γέμισε με ίνες από το πανάκι που πήγα να χρησιμοποιήσω και παραλίγο να αναγκαστώ να το πετάξω (ευτυχώς τη γλίτωσα!). Για το δεύτερο που ρωτάς δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σου χρωσταω κατι... http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Βεβαια,αμα βρεις και το receiver στον πωλητη που δινει και το pad,παρτα και τα δυο απ'αυτον. Αρκει να ειναι αυτο που γραφει οτι υποστηριζει το NFC. To pad ειναι το ιδιο ....με αυτο που πηρες....:blink: γιατι λες να παρω και το receiver απ τον ιδιο ? για την αποστολη? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ και τα δύο tempered glass που έχω βάλει τα έχω βάλει στο μπάνιο με υδρατμούς από ζεστό νερό και έχουν μπει κουφέτο. Ούτε ίχνος σκόνης. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μωρε ειναι πολυ μικρα και φαινονται μονο υπο γωνια, το θεμα ειναι μην γινει καμια ζημια στην οθονη του κινητου αλλιως δεν με πειραζει και τοσο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το wireless receiver σας φουσκωνει λιγακι το καπακι της μπαταριας? Δεν ειναι καποιο προβλημα, απλα για στατιστικους λογους ρωταω. Εχω παρει αυτο με το nfc support. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts