Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα θελω να παρω εnα καλωδιο,που να το συνδεω σε φορτιστη αυτοκινητου,και να βγαζει usb3.0 απο την αλλη,οπως ειναι του Note 3,πως το παραγγελνω;Τι ακριβως γραφω;

Kαι ο φορτιστης που εχω,και που βγαζει usb2.0 , θα κανει γι'αυτη τη δουλεια;

Μιλαμε για φορτιστη,που δεν εχει καλωδιο,αλλα δυο σχισμες,που μπορουν να παρουν δυο καλωδια ταυτοχρονα στην εξοδο του,ενω απο την αλλη βεβαια,μπαινει στην εξοδο του αναπτηρα του αυτοκινητου.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου! με εφαρμογη που υπαρχει για το νοτελι 2 δεν υπαρχει να φανταστω για νοτε 3? κακα τα ψεματα ειναι πανακριβες οι θηκες 45 με 60 ευρω (υπαρχει φθηνοτερη αυθεντικη?) που κανουν οι θηκες... δεν περιμενα οτι θα εχω τετοια θεμα το πολυ πολυ να βαλω μια με 3-5 ευρω σιλικονης για αρχη οπως ειχα στο νοτε 2

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=note+3+s-view&x=0&y=0

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Παιδιά μόλις έκανα την καλύτερη αγορά για το NOTE μου.

αυτή τη θήκη με συνδιασμό με το nilkin tempered glass.

http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html

Πραγματικά απίστευτη θήκη πολύ ποιοτική και σε αίσθηση και σε εμφάνιση και προστατεύει πλήρως το κινητό.(στην αρχή και εγώ δίσταζα λίγο έως πολύ γιατί δεν την έχω ξανακούσει την μάρκα.) (απο Ελλάδα την αγόρασα 15 ευρώ, δεν έχει σημασία το μαγαζί)

Το καλώδιο usb/φόρτισης συνδέεται απροβλημάτιστα, όπως και τα ακουστικά. και οι δύο θύρες κλείνουν με ενσωματωμένη τάπα για σκόνη.

Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω άνετα το νοτε μου χωρίς να ανησυχώ.

Επίσης απότι βλέπω στην σελίδα της εταιρίας η γρίλιες που έχει πίσω στο μέσα κάλυμα και τα κενά με το έξω κάλυμα είναι για αερισμό του κινητού. WOW!!!

Edited by unemployed_ghost

Παιδιά μόλις έκανα την καλύτερη αγορά για το NOTE μου.

αυτή τη θήκη με συνδιασμό με το nilkin tempered glass.

http://www.rockphone.cn/en/Html/Product/49.html

Πραγματικά απίστευτη θήκη πολύ ποιοτική και σε αίσθηση και σε εμφάνιση και προστατεύει πλήρως το κινητό.(στην αρχή και εγώ δίσταζα λίγο έως πολύ γιατί δεν την έχω ξανακούσει την μάρκα.) (απο Ελλάδα την αγόρασα 15 ευρώ, δεν έχει σημασία το μαγαζί)

Το καλώδιο usb/φόρτισης συνδέεται απροβλημάτιστα, όπως και τα ακουστικά. και οι δύο θύρες κλείνουν με ενσωματωμένη τάπα για σκόνη.

Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω άνετα το νοτε μου χωρίς να ανησυχώ.

Επίσης απότι βλέπω στην σελίδα της εταιρίας η γρίλιες που έχει πίσω στο μέσα κάλυμα και τα κενά με το έξω κάλυμα είναι για αερισμό του κινητού. WOW!!!

Aπο ο,τι βρηκα,ο Κινεζος το δινει $16.00 με απλο ταχυδρομειο,και $19.00 ,με συστημενο.

http://www.galaxynote3case.net/rock-tpu-shield-cover-case-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-black/

Αρα,καλα το αγορασες.

Κοσμοτε,100Mbps.

Aπο ο,τι βρηκα,ο Κινεζος το δινει $16.00 με απλο ταχυδρομειο,και $19.00 ,με συστημενο.

http://www.galaxynote3case.net/rock-tpu-shield-cover-case-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-black/

Αρα,καλα το αγορασες.

Δεν είναι το θέμα η τιμή αλλά τα χαρακτηριστικά της. αεραγωγοί shockproof dustproof.....

Δεν είναι το θέμα η τιμή αλλά τα χαρακτηριστικά της. αεραγωγοί shockproof dustproof.....

Θα ηταν ενδιαφερον να δεις αν μπορει να δουλεψει ενας φορτιστης επαγωγης,αυτος δηλαδη που αακουμπας πανω του το τηλεφωνο,αφου πρωτα του εχεις βαλει ενα δεκτη,και το φορτιζει.

Το λεω μηπως λογω παχους της θηκης,δεν μπορει να λειτουργησει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Λοιπον τελικα ο ασυρματος φορτιστης ειναι μεγαλη ευκολια ε. Περιμενα πως θα ηταν αλλο ενα gadget το οποιο θα το χρησιμοποιουσα μια φορα και μετα θα επεστρεφα στον πατροπαραδοτο τροπο, αλλα εκανα λαθος. Ειδικα το βραδυ το εχεις διπλα σου, σηκωνεις το κινητο κοιτας ωρα whatever και δεν ψαχνεις με σβηστα φωτα να βρισκεις θυρες usb και καλωδια. Μακραν απο τις καλυτερες αγορες για τη συσκευη μετα το tempered glass.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λοιπον τελικα ο ασυρματος φορτιστης ειναι μεγαλη ευκολια ε. Περιμενα πως θα ηταν αλλο ενα gadget το οποιο θα το χρησιμοποιουσα μια φορα και μετα θα επεστρεφα στον πατροπαραδοτο τροπο, αλλα εκανα λαθος. Ειδικα το βραδυ το εχεις διπλα σου, σηκωνεις το κινητο κοιτας ωρα whatever και δεν ψαχνεις με σβηστα φωτα να βρισκεις θυρες usb και καλωδια. Μακραν απο τις καλυτερες αγορες για τη συσκευη μετα το tempered glass.

Που να δεις και μία βάση ασύρματης φόρτισης που πήρε για το αυτοκίνητο ένα φιλαράκι. Άρχοντας. Απλά τοποθετεί το κινητό και τελείωσε. Φουλ πλοήγηση, φουλ τηλέφωνο χωρίς περιορισμούς. Με έβαλε σε σκέψεις το παλιόπαιδο

Που να δεις και μία βάση ασύρματης φόρτισης που πήρε για το αυτοκίνητο ένα φιλαράκι. Άρχοντας. Απλά τοποθετεί το κινητό και τελείωσε. Φουλ πλοήγηση, φουλ τηλέφωνο χωρίς περιορισμούς. Με έβαλε σε σκέψεις το παλιόπαιδο

Ωπ για δωσε λινκ στο λαο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα για την ασύρματη φόρτιση ακόμη και από την εποχή του note ii. Και μάλιστα κάποιοι μου την λέγανε για πεταμένα λεφτά, άχρηστα gadget κτλ. Σήμερα ένα από τα κριτήρια αγοράς μου είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιώ κατά βάση φορτίζονται ασύρματα. (Note iii, lumia 1020, nexus 7 2013). Ε μπράβο μου!

Έχω τη flip wallet θήκη με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν θα ήθελα να την αλλάξω. Αν θυμάμαι υπάρχει τρόπος να πετύχω ασύρματη φόρτιση αφού μπορεί να τοποθετηθεί κάτι σαν κάρτα στην μπαταρία. Μπορεί κάποιος φίλος που ξέρει να μου θυμίσει ποιο είναι τι εξάρτημα αυτό;

Εγώ πήρα αυτόν γιατί έχει κάποια κλίση και με βολεύει στο γραφείο που τον έχω, αλλά υπάρχουν και φτηνότεροι όπως η δεύτερη επιλογή

http://www.ebay.com/itm/Trendyp-Wireless-QI-Power-Charger-pad-for-Nexus-4-Lumia-920-i9300-Note-2-Nokia-/390654047151?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item5af4cbb3af

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Power-Charger-Pad-for-Nexus4-Lumia920-HTC-8X-Note-II-S3-i9300-/350864130374?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item51b121c146

Υπαρχουν καποια αλλα,που διατηρουν την ικανοτητα στο τηλεφωνο να ανταλλασσει δεδομενα με αλλο τηλεφωνο,οταν ειναι κοντα.NFC ή καπως ετσι.

Εχω παραγγειλει ενα τετοιο,και το περιμενω.

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Κοσμοτε,100Mbps.

Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα για την ασύρματη φόρτιση ακόμη και από την εποχή του note ii. Και μάλιστα κάποιοι μου την λέγανε για πεταμένα λεφτά, άχρηστα gadget κτλ. Σήμερα ένα από τα κριτήρια αγοράς μου είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιώ κατά βάση φορτίζονται ασύρματα. (Note iii, lumia 1020, nexus 7 2013). Ε μπράβο μου!

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πολύ χρήσιμο gadget. ++

ZRX1200S

Υπαρχουν καποια αλλα,που διατηρουν την ικανοτητα στο τηλεφωνο να ανταλλασσει δεδομενα με αλλο τηλεφωνο,οταν ειναι κοντα.NFC ή καπως ετσι.

Εχω παραγγειλει ενα τετοιο,και το περιμενω.

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Με βάλατε στη μπρίζα για Wireless Charging και με βλέπω να παραγγέλνω ασαπ.

Δύο απορίες...

α) Αυτό μπαίνει στην πλάτη της μπαταρίας; Κάτι σαν αυτοκόλλητο, σωστά;

β) Με s-view flip cover θα φορτίζει Wireless η είναι αρκετά "παχιά" η πλάτη και δε θα το "βλέπει" εχετε σχετική εμπειρία; Δε θέλω να την αποχωριστώ επ'ουδενι.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Α). Σωστά ναι Β). Δεν επηρεάζει καθόλου η πλάτη. Εγώ έχω τη ψιλοδερματινη sview flip cover άνευ παρεμβολών

Α). Σωστά ναι Β). Δεν επηρεάζει καθόλου η πλάτη. Εγώ έχω τη ψιλοδερματινη sview flip cover άνευ παρεμβολών

Το s view σου λειτουργεί; Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω τσςκαρει με αυτη τη θήκη αλλα καπου ειχα διαβασει πως δε λειτουργεί λογω ταυτόχρονης χρησης των pins.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δε μου εχει βγάλει πρόβλημα επαφής ποτέ ή κάτι άλλο. Τι να πω; Μία φορά μου κόλλησε τρελά το sview και αρνιόταν πεισματικά να δουλέψει αλλά δεν είχα βάλει ακόμη το τσιπάκι. Έβγαλα μπαταρία και επανήλθε. Ίσως παίζει και ρόλο και αν είναι αυθεντική η sview και η ποιότητα του receiver.

Ευχαριστώ πολύ.:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)