sdaoulas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καλησπερα. Γιατί καθε φορα που κανω επανεκκινηση χάνει την λειτουργία S VIEW και πρεπει να βγαλω την θήκη και να την ξαναβάλω? Οχι εμενα δεν το κανει αυτο. Μου φαινεται πολυ παραξενο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Οχι εμενα δεν το κανει αυτο. Μου φαινεται πολυ παραξενο. και δεν ξερω τι φταιει..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μήπως μπορεί κάποιος να δώσει ένα link από glass screen protector που έχει πάρει από ebay γιατί βλέπω παίζουν μεγάλες διαφορές στη τιμή και δεν ξέρω τι να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μήπως μπορεί κάποιος να δώσει ένα link από glass screen protector που έχει πάρει από ebay γιατί βλέπω παίζουν μεγάλες διαφορές στη τιμή και δεν ξέρω τι να πάρω Και εγώ ψάχνομαι αλλά ένα είναι σίγουρο ότι καλύτερη όλων αν διαθέτεις χρήμα είναι η spigen. Αν όχι από το ψάξιμο ένας φίλος χθες μου πρότεινε μια και φαίνεται καληηη δεν 1-2 σελίδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Και εγώ ψάχνομαι αλλά ένα είναι σίγουρο ότι καλύτερη όλων αν διαθέτεις χρήμα είναι η spigen. Αν όχι από το ψάξιμο ένας φίλος χθες μου πρότεινε μια και φαίνεται καληηη δεν 1-2 σελίδες πίσω. Οκ ευχαριστώ θα ψάξω λίγο και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Και εγώ ψάχνομαι αλλά ένα είναι σίγουρο ότι καλύτερη όλων αν διαθέτεις χρήμα είναι η spigen. Αν όχι από το ψάξιμο ένας φίλος χθες μου πρότεινε μια και φαίνεται καληηη δεν 1-2 σελίδες πίσω. μήπως μπορεί κάποιος να δώσει ένα link από glass screen protector που έχει πάρει από ebay γιατί βλέπω παίζουν μεγάλες διαφορές στη τιμή και δεν ξέρω τι να πάρω Οκ ευχαριστώ θα ψάξω λίγο και εγώ Eγω ματα απο ψαξιμο για μια φθηνη λύση .Κατέληξα σε αυτην.Ακόμη δεν την έχω παραλάβει για να σας πω εντυπωσεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 παιδια βοηθεια.θελω να μου πειτε αν αυτη η s view κανει δουλεια,ειναι η γνησια;και αν δεν ειναι κανει ακριβως αυτα που κανει η γνησια;; http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-III-N9000-/171198558738?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dc3ab212 Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 παιδια βοηθεια.θελω να μου πειτε αν αυτη η s view κανει δουλεια,ειναι η γνησια;και αν δεν ειναι κανει ακριβως αυτα που κανει η γνησια;; http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-III-N9000-/171198558738?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dc3ab212 Αυτο το διαβασες; Important note: The Galaxy Note 3 with Baseband version & Build number “MK1” or “NA1” cannot use the S-view function. If you want to use the S-View function, please change to the other version (go to Samsung customer service or find the version on forum to change it to “MI" or "MJ" or ohters) (please check your version in your phone: setting->more->about device: Baseband version, Build number, it is the last 3 words) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτο το διαβασες; Important note: The Galaxy Note 3 with Baseband version & Build number “MK1” or “NA1” cannot use the S-view function. If you want to use the S-View function, please change to the other version (go to Samsung customer service or find the version on forum to change it to “MI" or "MJ" or ohters) (please check your version in your phone: setting->more->about device: Baseband version, Build number, it is the last 3 words) MJ7 ειναι εμενα φιλε οποτε μια χαρα ετσι;σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 MJ7 ειναι εμενα φιλε οποτε μια χαρα ετσι;σε ευχαριστω πολυ!! Για την ώρα θα σου δουλέψει. Αλλά δεν θα κάνεις αναβάθμιση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ειναι κοντα η επομενη αναβαθμιση λες,ε; :/ Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ειναι κοντα η επομενη αναβαθμιση λες,ε; :/ Ναι φίλε είναι πολύ κοντά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ειναι κοντα η επομενη αναβαθμιση λες,ε; :/ Ήδη οι Πολωνοί την πήραν. Aλλά στο eshop παίζει με αυτήν και επιπλέον ασύρματη φόρτιση: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.014533 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Επειδη δεν εχω καταλαβει:Εννοειται οσοι εχουν την γνησια s view αγορασμένη απο τις αρχες οτι με την αναβαθμιση δε θα λειτουργει σε 4.4.2; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Επειδη δεν εχω καταλαβει:Εννοειται οσοι εχουν την γνησια s view αγορασμένη απο τις αρχες οτι με την αναβαθμιση δε θα λειτουργει σε 4.4.2; Όσοι έχουν γνήσια S-view θα δουλεύει κανονικά.Οι υπόλοιπες s-view (ακόμα και αυτές που έχουν τσιπάκι αλλά όχι γνήσιο)δεν θα δουλεύουν με την 4.4.2. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όσοι έχουν γνήσια S-view θα δουλεύει κανονικά.Οι υπόλοιπες s-view (ακόμα και αυτές που έχουν τσιπάκι αλλά όχι γνήσιο)δεν θα δουλεύουν με την 4.4.2. Οκ.ευχαριστω.Δεν ειχα καταλαβει σωστα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μόλις φόρεσα την Neo Hybrid! Κάνει λίγο γομάρι την συσκευή σε σχέση με την s view που έχω συνηθίσει αλλά δείχνει ότι προστατεύει την συσκευή πολύ καλά! http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201015789349&globalID=EBAY-GB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μόλις φόρεσα την Neo Hybrid! Κάνει λίγο γομάρι την συσκευή σε σχέση με την s view που έχω συνηθίσει αλλά δείχνει ότι προστατεύει την συσκευή πολύ καλά! http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201015789349&globalID=EBAY-GB Με τι προστατευει γυρω γυρω το κινητο,με το μεταλλο;Γιατι ετσι,δεν ειναι καλα.Στο Note 2,ειχα παρει μια γνησια Samsung πολυκαρβονικη,με σιλικονη γυρω γυρω,που το προστατευε τελεια. Θα ηθελα να παρω μια τετοια παλι,γιατι μια χαρα ειναι και 17€ εκανε μονον.Υπαρχει καμια για το 3; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με τι προστατευει γυρω γυρω το κινητο,με το μεταλλο;Γιατι ετσι,δεν ειναι καλα.Στο Note 2,ειχα παρει μια γνησια Samsung πολυκαρβονικη,με σιλικονη γυρω γυρω,που το προστατευε τελεια. Θα ηθελα να παρω μια τετοια παλι,γιατι μια χαρα ειναι και 17€ εκανε μονον.Υπαρχει καμια για το 3; Στην αυθεντική Neo Hydrid είναι πλαστικό το στεφάνι. Φαίνεται να προστατεύει πολύ καλά. Αν την δεις από κοντά θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στην αυθεντική Neo Hydrid είναι πλαστικό το στεφάνι. Φαίνεται να προστατεύει πολύ καλά. Αν την δεις από κοντά θα καταλάβεις τι εννοώ. Την έχω και είναι φανταστική γύρο γύρο μαλακό πλαστικό που ακουμπάει στο εσωτερικό που είναι σιλικόνουχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ποιες εφαρμογες πρεπει να κατεβασω πρωτα,για να αρχισω να ψαχνω τη συμπεριφορα του mw1; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Με τι προστατευει γυρω γυρω το κινητο,με το μεταλλο;Γιατι ετσι,δεν ειναι καλα.Στο Note 2,ειχα παρει μια γνησια Samsung πολυκαρβονικη,με σιλικονη γυρω γυρω,που το προστατευε τελεια. Θα ηθελα να παρω μια τετοια παλι,γιατι μια χαρα ειναι και 17€ εκανε μονον.Υπαρχει καμια για το 3; Όχι έχει σιλικόνη από μέσα όπως είπαν και τα παιδιά και το αγκαλιάζει γύρω γύρω. Κι εγώ νόμιζα ότι θα είναι πολύ λεπτή έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και είχα ενδοιασμούς μέχρι σήμερα που μου ήρθε! Edited January 21, 2014 by NickMrg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όχι έχει σιλικόνη από μέσα όπως είπαν και τα παιδιά και το αγκαλιάζει γύρω γύρω. Κι εγώ νόμιζα ότι θα είναι πολύ λεπτή έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και είχα ενδοιασμούς μέχρι σήμερα που μου ήρθε! Παντως,στα feedback που ειδα στο σαιτ της Spigen,διαβασα οτι το πλαστικο απ'εξω,σπαει αμα το τηλεφωνο πεσει κατω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το πλαστικό ας κάνει οτι θέλει. Το θέμα είναι να την γλυτωσει το κινητό. Άλλωστε μπορεί να γίνεται επίτηδες για να απορροφά τους κραδασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Παντως,στα feedback που ειδα στο σαιτ της Spigen,διαβασα οτι το πλαστικο απ'εξω,σπαει αμα το τηλεφωνο πεσει κατω. Εμένα έπεσε από 1,5 μέτρο με φορά το κινητό συρθηκε περίπου 2 μέτρα ευτυχώς ήμουνα σε καφετέρια και κάτω είχε πλακάκια και στην θήκη δεν έγινε ούτε η παραμικρή γρατζουνιά δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Σίγουρα βοήθησε ότι είχε κάτω πλακάκια αλλά έφαγε τούμπα καλή. Edited January 21, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts