Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, αν δεν έχει τρέξει το smart connect δεν βγάζει ονόματα όντως, βασικα μην ενεργοποιειτε όλα τα extra plug in του έτσι λαλαει σίγουρα.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ποιο hands free ειναι καλυτερο; το SONY SBH50 η το SBH52 ;; συνδεονται και τα δυο με το NOTE 3 ?

Το sbh50 που έχω δεν μου έχει κάνει ποτέ αποσυνδέσεις. Μνήμη στο ραδιόφωνο να είχε και θα ήταν τέλειο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Α ωραία και το 50 δεν έχει μνήμες; ρε σεις μπείτε όλοι στο support της Sony εδώ και γκρινοιαξτε, εγω το έχω ανοίξει το νήμα και με γράφουν. Μου απάντησαν μόνο πως να σώσω έναν οι αστείοι τύποι.

http://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH-52-FM-Radio-Stations/m-p/421091/highlight/false?sl=y&sso_no_log=y#M2769

Admin CorollaClub.com

Α ωραία και το 50 δεν έχει μνήμες; ρε σεις μπείτε όλοι στο support της Sony εδώ και γκρινοιαξτε, εγω το έχω ανοίξει το νήμα και με γράφουν. Μου απάντησαν μόνο πως να σώσω έναν οι αστείοι τύποι.

http://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH-52-FM-Radio-Stations/m-p/421091/highlight/false?sl=y&sso_no_log=y#M2769

Έγραψα και εγώ.Να σε ρωτησω ρε blueChris ,kai που το σώζεις στη μνήμη ,πως πας εκεί με ένα κλικ.;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πας στη συχνότητα που θες και πατάς ταυτόχρονα forward και rewind λίγη ώρα και τη σωνει και κάθε φορά που ανοίγεις το ράδιο πάει εκεί. Μα είναι γκαου, έχουν φτιάξει ένα σωρό βλακειες που το φορτώνουν και κολλάει το hands free αν ενεργοποιήσεις όλα τα έξτρα και δεν φτιάχνουν ένα γελοίο plug in στο smart extras να αλλάζεις σταθμούς έστω από το κινητό στο hands free, έλεος, για αυτό η sammy τους έχει πατήσει όλους

Admin CorollaClub.com

Πας στη συχνότητα που θες και πατάς ταυτόχρονα forward και rewind λίγη ώρα και τη σωνει και κάθε φορά που ανοίγεις το ράδιο πάει εκεί. Μα είναι γκαου, έχουν φτιάξει ένα σωρό βλακειες που το φορτώνουν και κολλάει το hands free αν ενεργοποιήσεις όλα τα έξτρα και δεν φτιάχνουν ένα γελοίο plug in στο smart extras να αλλάζεις σταθμούς έστω από το κινητό στο hands free, έλεος, για αυτό η sammy τους έχει πατήσει όλους

Αξίζει να παρω το sbh52 που το βρίσκω στα 84 ευρω ; Η να παρω το sbh50 που το βρίσκω 49 ;

Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Αξίζει να παρω το sbh52 που το βρίσκω στα 84 ευρω ; Η να παρω το sbh50 που το βρίσκω 49 ;

Φίλε μου τα έχω και τα 2. Πήρα πρώτα το 50 και μετά βλέποντας ότι το 52 μπορείς να μιλάς και χωρίς ακουστικά το χτύπησα και αυτό.. Αποτέλεσμα : Έδωσα το 50 στην κοπέλα μου!! :lol: Πολύ πιο βολικό το 52 γιατί δεν έχεις να κουβαλάς ακουστικά, να μπερδεύονται στο κεφάλι σου κλπ κλπ.. Κατά τα άλλα ακριβώς τα ίδια σε ποιότητα υλικών και ακουστική εμπειρία.

Άσχετο αλλά το plug in missed calls χρειάζεται ρε παιδιά? το έχω εγκαταστήσει και δεν βλέπω να χειρίζεται διαφορετικά τα missed calls.. να το απεγκαταστήσω? Χρησιμοποιώ μόνο το calendar reminder και το messaging τα οποία και λειτουργούν κανονικά.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αν δεν θες να απαντάς χωρίς ακουστικά όχι δεν αξίζει, να πω την αλήθεια με ακουστικά το χρησιμοποιώ εγώ οπότε το 50 θα ήταν μια χαρά και για μένα.

ΑΛΛΑ κάνω το εξής με το 52 που επειδή έχει speaker το κρεμάω στο ρελαξ το 7μηνου γιου μου και του βάζω τραγούδια παιδικά ελέγχοντας τα από το κινητό :-) lol

Admin CorollaClub.com

Να ρωτήσω και εγώ κάτι για να λύσω την απορία μου με το sbh52. Όταν το έχεις χωρίς ακουστικά ακούγεται η συνομιλία απο κάποιο εσωτερικό ακουστικό του sbh52 ή απο το μεγάφωνο του?

Έχει εσωτερικό ακουστικό και με πολλή καλή απόδοση μάλιστα. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή το έχω συνδέσει με δύο τηλέφωνα πώς μπορώ να βλέπω από ποιο από τα δύο δέχομαι κλήση;

Έχει εσωτερικό ακουστικό και με πολλή καλή απόδοση μάλιστα. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή το έχω συνδέσει με δύο τηλέφωνα πώς μπορώ να βλέπω από ποιο από τα δύο δέχομαι κλήση;

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά αριστερά στην οθόνη έχει ένα Πλαίσιο άσπρο που γράφει 1 για την 1η συσκευή και 2 για την 2η... θεωρώ χωρίς να το έχω κάνει πως γράφει 2 αν πάρει κάποιος στο 2ο τηλέφωνο.....

Εγώ έχω άλλη ερώτηση.. άλλο το handsfree να έχει μνήμη για 2 συσκευές και ΑΛΛΟ να είναι Live συνδεδεμένο σε 2 συσκευές ταυτόχρονα.. είσαι σίγουρος πως το κάνει?

Admin CorollaClub.com

Τόσο δεν έκαναν στο Extreme Mobile τόσο καιρό;

Δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια,πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα μόλις είδα την τιμή στα 49 :(

Δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια,πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα μόλις είδα την τιμή στα 49 :(

Μπορεί να κάνω και λάθος μην αγχώνεσαι..

Admin CorollaClub.com

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά αριστερά στην οθόνη έχει ένα Πλαίσιο άσπρο που γράφει 1 για την 1η συσκευή και 2 για την 2η... θεωρώ χωρίς να το έχω κάνει πως γράφει 2 αν πάρει κάποιος στο 2ο τηλέφωνο.....

Εγώ έχω άλλη ερώτηση.. άλλο το handsfree να έχει μνήμη για 2 συσκευές και ΑΛΛΟ να είναι Live συνδεδεμένο σε 2 συσκευές ταυτόχρονα.. είσαι σίγουρος πως το κάνει?

Ναι έχει επιλογή που την ονομάζει multipoint και είναι live συνδεδεμένο και με τις 2 συσκευές.

Στο e-shop.gr , βρίσκεις το s-view κάτω από 40 ευρώ Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Παιδιά καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα τη θήκη s-view αγόρασα από έξω (30 ευρώ) αυθεντική αλλά ενώ έχει το τσιπάκι πάνω δε μου λειτουργεί. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση?

Παιδιά καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα τη θήκη s-view αγόρασα από έξω (30 ευρώ) αυθεντική αλλά ενώ έχει το τσιπάκι πάνω δε μου λειτουργεί. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση?

Ρυθμίσεις/γενικα/ασφαλεια/ προβολή εξωφύλλου S / τικαρε το αυτόματο ξεκλείδωμα και ρύθμισε το όπως θες.

σ ευχαριστω πολυ ψαχνω αλλα δεν εχει τετοια επιλογη μεσα στην ασφαλεια

στο γενικα - εξαρτηματα ειναι

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

το έκανα αλλά τίποτα........ φφφφφφφφφφ εχω σκάσει γτ μου άρεσε πάρα πολύ η θήκη

Ναι σωστα

το έκανα αλλά τίποτα........ φφφφφφφφφφ εχω σκάσει γτ μου άρεσε πάρα πολύ η θήκη

Την έβγαλες να την ξαναβάλεις φθηνά την πήρες σίγουρα είναι γνήσια και έλεγε ότι δούλευε το S view?

ναι είναι γνήσια (έγραφε κανονικά οτί υποστηρίζει το view window και έχει από πίσω της αυτά τα τσιπάκια. Την πήρα 30 ευρώ από ebay από πωλητή που μου έχει στείλει και άλλα πράγματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

ναι είναι γνήσια (έγραφε κανονικά οτί υποστηρίζει το view window και έχει από πίσω της αυτά τα τσιπάκια. Την πήρα 30 ευρώ από ebay από πωλητή που μου έχει στείλει και άλλα πράγματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Το μόνο που μένει είναι να την δοκιμάσεις και σε άλλο ένα κινητό για να δεις τι από τα δύο φταίει και αν όχι την επιστρέφεις.

Αν πας σε ένα σαμσουνγκ σέρβις ίσως να μπορούν να σε εξυπηρέτησαν.

Πάντως για μένα αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να ψωνίζω απέξω όλα τα παίρνω από τον Νικόλα και μόνο αν κάτι δεν έχει όπως τώρα την spigen παίρνω από έξω. Πας να γλυτώσεις 10 ευρώ περιμένεις 10-20 μέρες και μετά αν τύχει τρως και την ξενερα σου.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)