drillgr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Και σε ένα δικό μου που χάλασε το digitizer το άλλαξα μόνος με περίπου το ίδιο κόστος, κατά τα άλλα αυτό έχει κλείσει ήδη 16 μήνες λειτουργίας και ένα δεύτερο 14 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorcool Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Πριν κανα 10μηνο πηρα το παραπανω κινητο ολα καλα μεχρι εδω απο προχθες κανω κλικ στο λογισμικο της καμερας και μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την καμερα ψαχνοντας βρηκα και αλλους με το ιδιο προβλημα δοκιμα να κανω και soft(μεσα απο το κινητο) και hard reset (power+vol up) τιποτα δοκιμασα να κανω firmware upgrade alla to sp tool που δινει η εταιρεια link εχει θεμα οποτε δεν ξερω ποια εκδοση να κανω χρηση γιατι κατεβασα την πιο τελευταια μεν εχω και την ROM(υποθετω οτι δεν ειναι η ιδια εκδοση με την δικια μου πρεπει να εχουν καποια αναβαθμιση λογικα) ακολουθησα τις οδηγιες οπως ελεγε αλλα παπαλα δεν περνουσε μου βγαζε καποιο ακαταλαβιστικο μυνημα για εμενα δεν ξερω τι να κανω καμμια ιδεα? βασικα περασα τους driver εβγαλα την μπατταρια ετρεξα τα sp flash πατησα download συνδεσα το κινητο πατησα power το δεχτηκε και μετα εβγαλε ενα μυνημα και αυτο ηταν τζιφος:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας; Από το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 εχεις viber?δοκιμασε αν το βγαλεις μηπως φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorcool Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) εχεις viber?δοκιμασε αν το βγαλεις μηπως φτιαχνει. α) δοκιμασα αλλο aplication τιποτα το ιδιο προβλημα β) τι εννοεις αν εχω viber? αφου εκανα reset ολα σβηστικαν εινα καθαρο το τηλεφονο Edited October 27, 2015 by razorcool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts