gerstavros2 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλησπερα θελω να ρωτησω επειδη ειμαι νεος στο φορουμ εχω το dooge collo 100 διαβαζοντας ολες τις πληροφοριες προσπαθησα να κανω ενα πληρες backup της rom με mtkdroid tools αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη backup userdata and cache στη καρτελα root,backup,recovery. θα μπορουσατε να βοηθησετε . τι να κανω???? Δεν υπάρχει πλέον στο mtkdroid tools αυτή η επιλογή, παιρνει αυτόματα backup και τα usrdata & cache Ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό για την γυναίκα μου. Θέλει μικρό άρα 4 ιντσών. Από ότι διάβασα είναι καλό για τα λεφτά του. Σκέφτομαι να το πάρω από minideal που έχω ξαναπάρει από εκεί. Επειδή βλέπω στην αρχή ότι δεν μπενουν σε όλα οι rom, πρέπει να κάνω κάτι πριν το πάρω? Δεν θέλει τίποτα η γυναίκα μου. Να έχει ελληνικά κανένα Facebook κλπ. Εγώ σε όλα βάζω recovery. Θα μπορώ να βάλω στο καινούργιο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά είναι για γυναίκα... :p Τηλέφωνο πλέον είναι άψογο. Προβλήματα είχαν παλιότερα hardware revisions (αν και δε συνάντησα ποτέ κανένα), πλέον τα τελευταία του δεκέμβρη και του φλεβάρη δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Δε θα πειράξεις τίποτα απο ρομ. CWM recovery φτιάξε μόνος σου με το MTKdroid tools, ενα κλικ θέλει απλά, και φτιάχνει ένα κατάλληλο για το κινητό σου αυτόματα, με λειρουργικό backup-restore Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 τα παρακάτω ακουστικά θα δουλέψουν στο doogee? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664 κάποιος που τα αγόρασε αναφέρει πως είναι τύπου ακρόασης omtp θα είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 τα παρακάτω ακουστικά θα δουλέψουν στο doogee? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664 κάποιος που τα αγόρασε αναφέρει πως είναι τύπου ακρόασης omtp θα είναι οκ?Με επιφύλαξη, το DG100 χρησιμοποιεί OMTP. Αν έχεις άλλα ακουστικά, κάνε δοκιμή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 χτύπησε τα αλύπητα φίλε είναι καταπληκτικά ακουστικά. μόλις τα δοκίμασα και παίζουν κανονικά χωρίς να χρειάζονται αντάπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Γεια σε όλους, είμαι καινούργιος στο forum Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό(τώρα τον Απρίλιο) και λόγω ότι πείραξα μάλλον πράγματα που δεν έπρεπε :rolleyes: δεν ξεκινούσε και κολλούσε στην εικόνα Doogee έβγαλα την μπαταρία ξαναπροσπάθησα αλλά πάλι τα ίδια. Διαβάζοντας στο forum κατάφερα να flash την ROM με το SP Flash Tool , πλην όμως δεν βρήκα από την επίσημη σελίδα το firmware που είχα που αν θυμάμαι καλά είναι το 1016 και έβαλα ένα παλαιότερο(0917) και το ακούω που ανοίγει κανονικά αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λύση ή να ανεβάσει κάποιος Full Rom Image μαζί με το ανάλογο Scatter-loading μήπως και καταφέρω να δουλέψει. Ευχαριστώ Edited April 24, 2014 by iliasign Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπέρα. Το έχει αγοράσει ένας φίλος μου και έχει τα εξείς προβλήματα, τα ακουστικά δεν δουλεύουν. Όταν επιλέγει το ράδιο και τα έχει συνδεμένα του ζητά να βάλει ακουστικά. Δοκιμάσαμε και με άλλα διαφορετικά αλλά δεν. Φυσικά ούτε στις κλήσεις δουλεύουν Επίσης η κάμερα όταν την ανοίγει δεν έχει επιλογή να επιλέξει την μπροστινή η την πίσω με αποτέλεσμα να ανοίγει μόνο η μπροστινή. Να σημειώσω ότι όπως μου είπε στην αρχή δεν τα είχε αυτά τα προβλήματα αλλά κάποια άσχετη στιγμή εκεί που άκουγε ράδιο τα ακουστικά σταμάτησαν να λειτουργούν, και άρχισε να έχει το πρόβλημα με την κάμερα. Εφαρμογές περίεργες δεν έχει εγκαταστήσει, είχε βάλει το avast και το έβγαλε. Εκανε μια δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμία βοήθεια ? (δεν είμαστε σχετικοί με θέματα root ,αναβαθμίσεων κτλ) Ευχαριστώ Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Γεια σε όλους, είμαι καινούργιος στο forum Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό(τώρα τον Απρίλιο) και λόγω ότι πείραξα μάλλον πράγματα που δεν έπρεπε :rolleyes: δεν ξεκινούσε και κολλούσε στην εικόνα Doogee έβγαλα την μπαταρία ξαναπροσπάθησα αλλά πάλι τα ίδια. Διαβάζοντας στο forum κατάφερα να flash την ROM με το SP Flash Tool , πλην όμως δεν βρήκα από την επίσημη σελίδα το firmware που είχα που αν θυμάμαι καλά είναι το 1016 και έβαλα ένα παλαιότερο(0917) και το ακούω που ανοίγει κανονικά αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λύση ή να ανεβάσει κάποιος Full Rom Image μαζί με το ανάλογο Scatter-loading μήπως και καταφέρω να δουλέψει. Ευχαριστώ Σήμερα βρήκα και έβαλα την DOOGEE-COLLO-DG100-20131101 αλλά δυστυχώς η οθόνη δεν δείχνει τίποτα ενώ ανάβει και το κινητό ακούγεται να λειτουργεί κανονικά αν έχει κανείς κάποιο πιο καινούργιο ας το κάνει upload plz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Σήμερα βρήκα και έβαλα την DOOGEE-COLLO-DG100-20131101 αλλά δυστυχώς η οθόνη δεν δείχνει τίποτα ενώ ανάβει και το κινητό ακούγεται να λειτουργεί κανονικά αν έχει κανείς κάποιο πιο καινούργιο ας το κάνει upload plz. Δοκίμασε και την 1219 που ανέβασε ο gerstavros. https://mfi.re/download/6ycv5jf0g73pjmm/dg100_2014-03-10.09.11.09.7z Σε εμένα δούλεψε κανονικά. Επίσης σε ρώσικο φόρουμ βρήκα και μια ποιο νέα την 20140217 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=496188 Edited April 25, 2014 by thegoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στο DG100 μην εγκαθιστάτε άλλα firmware πέρα από αυτό με το οποίο σας ήρθε, έχουν αλλάξει hardware Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα. Το έχει αγοράσει ένας φίλος μου και έχει τα εξείς προβλήματα, τα ακουστικά δεν δουλεύουν. Όταν επιλέγει το ράδιο και τα έχει συνδεμένα του ζητά να βάλει ακουστικά. Δοκιμάσαμε και με άλλα διαφορετικά αλλά δεν. Φυσικά ούτε στις κλήσεις δουλεύουν Επίσης η κάμερα όταν την ανοίγει δεν έχει επιλογή να επιλέξει την μπροστινή η την πίσω με αποτέλεσμα να ανοίγει μόνο η μπροστινή. Να σημειώσω ότι όπως μου είπε στην αρχή δεν τα είχε αυτά τα προβλήματα αλλά κάποια άσχετη στιγμή εκεί που άκουγε ράδιο τα ακουστικά σταμάτησαν να λειτουργούν, και άρχισε να έχει το πρόβλημα με την κάμερα. Εφαρμογές περίεργες δεν έχει εγκαταστήσει, είχε βάλει το avast και το έβγαλε. Εκανε μια δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμία βοήθεια ? (δεν είμαστε σχετικοί με θέματα root ,αναβαθμίσεων κτλ) Ευχαριστώ Έχω γράψει και σε προηγούμενο post: Το πρόβλημα με το handsfree και το ράδιο λύθηκε με το πρόγραμμα SoundAbout Pro.Απλώς για να δουλέψει και το ράδιο πρέπει στις ρυθμίσεις του phone call audio να επιλέξετε wired headphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δοκίμασε και την 1219 που ανέβασε ο gerstavros. https://mfi.re/download/6ycv5jf0g73pjmm/dg100_2014-03-10.09.11.09.7z Σε εμένα δούλεψε κανονικά. Επίσης σε ρώσικο φόρουμ βρήκα και μια ποιο νέα την 20140217 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=496188 Σε ευχαριστώ πολύ το κατέβασα αλλά πως τα περνάω αυτά στο κινητό δούλεψα λίγο με το SP_Flash_Tool αυτά τα βάζω με άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ το κατέβασα αλλά πως τα περνάω αυτά στο κινητό δούλεψα λίγο με το SP_Flash_Tool αυτά τα βάζω με άλλο πρόγραμμα? ειναι backup για το cwm recovery, ψαξε πιο πίσω, έχω οδηγίες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ειναι backup για το cwm recovery, ψαξε πιο πίσω, έχω οδηγίες Αυτό το έκανα αλλά η οθόνη δεν ανοίγει ώστε να μπορώ να επιλέξω :( μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος , μήπως είναι εύκολο να ανεβάσεις όλο το rom για να το κάνω με το SP flash tool Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αυτό το έκανα αλλά η οθόνη δεν ανοίγει ώστε να μπορώ να επιλέξω :( μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος , μήπως είναι εύκολο να ανεβάσεις όλο το rom για να το κάνω με το SP flash tool Ευχαριστώ για την βοήθεια Πρεπει να ξαναβαλεις τη ρομ με την οποία σου ήρθε το κινητό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Πρεπει να ξαναβαλεις τη ρομ με την οποία σου ήρθε το κινητό Πρέπει να είχε την 20140217 αλλά δεν μπορώ να την βρω περιμένω ακόμα ένα ίδιο μπορώ να κάνω backup με αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973 και μετά SP flash tool? Edited April 25, 2014 by iliasign Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zvourou Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα.Πήρα κ εγώ ένα doogee dg100 και μέσα σε 2 μήνες χάλασε.τα κουμπιά τα κατω δεν πατιούνται καν ,το touch κολάει και δεν λειτουργεί καλά με αποέλεσμα να το κλείνω συνέχεια.Από την αρχή είχα πρόβλημα με τις κλήσεις.Όταν τελείωνε μια κλήση δεν έκλεινε αμέσως και αναβόσβηνε η οθόνη.Τι μου προτείνετε να κάνω τώρα?Θα μπορούσα να το πάω σε κάποιον να το δει?Ή θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος από το forum?και μένω και επαρχία.Έστειλα μήνυμα στο εργοστάσιο και δεν μου απάντησε και έχω μείνει τώρα χωρίς συσκευή.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα.Πήρα κ εγώ ένα doogee dg100 και μέσα σε 2 μήνες χάλασε.τα κουμπιά τα κατω δεν πατιούνται καν ,το touch κολάει και δεν λειτουργεί καλά με αποέλεσμα να το κλείνω συνέχεια.Από την αρχή είχα πρόβλημα με τις κλήσεις.Όταν τελείωνε μια κλήση δεν έκλεινε αμέσως και αναβόσβηνε η οθόνη.Τι μου προτείνετε να κάνω τώρα?Θα μπορούσα να το πάω σε κάποιον να το δει?Ή θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος από το forum?και μένω και επαρχία.Έστειλα μήνυμα στο εργοστάσιο και δεν μου απάντησε και έχω μείνει τώρα χωρίς συσκευή.:cry: Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι του συγκεκριμένου τηλ. αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα. Προσωπικά το έχω παροπλίσει :( Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μόλις τα κατάφερα επιτέλους με ένα rom από Ρώσικο site http://rusfolder.com/40159639 είναι η έκδοση 20131125 για την ώρα άνοιξε και δουλεύει κανονικά , αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Μόλις τα κατάφερα επιτέλους με ένα rom από Ρώσικο site http://rusfolder.com/40159639 είναι η έκδοση 20131125 για την ώρα άνοιξε και δουλεύει κανονικά , αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια Όλα φαίνονται καλά πλην όμως δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στην google (σελίδες ανοίγει κανονικά) , βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης με τον διακομιστή. Έχει ιδέα κανείς τι είναι αυτό και πως διορθώνεται? Edited April 27, 2014 by iliasign Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Όλα φαίνονται καλά πλην όμως δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στην google (σελίδες ανοίγει κανονικά) , βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης με τον διακομιστή. Έχει ιδέα κανείς τι είναι αυτό και πως διορθώνεται? Το κατάφερα και αυτό για όλα έχει στο internet :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το κατάφερα και αυτό για όλα έχει στο internet :D:D Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. άμα δε βαριέσαι μοιράσου και με την υπόλοιπη κοινότητα τον τρόπο που το έφτιαξες. Ίσως χρειαστεί και κάποιος άλλος να το κάνει και να τον γλυτώσεις τον χρόνο και το άγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. άμα δε βαριέσαι μοιράσου και με την υπόλοιπη κοινότητα τον τρόπο που το έφτιαξες. Ίσως χρειαστεί και κάποιος άλλος να το κάνει και να τον γλυτώσεις τον χρόνο και το άγχος. Αυτό είναι το link και έκανα την πρώτη μέθοδο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2110225 και επειδή δεν μπορούσα να βάλω το TotalCommander έβαλα το αρχείο apk στην κάρτα και έκανα install από εκεί. Edited April 28, 2014 by iliasign Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasign Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αυτό είναι και το rom που πείρα από το καινούργιο κινητό Collo-DG100-20140217 https://drive.google.com/file/d/0B-VuvbxpFGhrY09HMUxsMzhJUlk/edit?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ξαφνικα σταματησε το εμπρος ηχειο να δουλευει Τι μπορει να εγινε? Συμφαιρει να σταλει πισω για επισκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornilo Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό το κινητό το εστειλα κινα πίσω στην εταιρια , περιμένω 3 μήνες τώρα και τίποτα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts