king2009 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θα το χτυπησω σε 10 μερουλες παιδια και ας εχει οσο θελει.Ειναι κινηταρα οπως και να το κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 μα αυτο θελω τη μεγαλη οθονη :D θα δω μηπως παω να το παρω τεταρτη δε κρατιεμαιιιιιιιιι :D Θα το χτυπησω σε 10 μερουλες παιδια και ας εχει οσο θελει.Ειναι κινηταρα οπως και να το κανουμε. Το έχω 2 βδομαδες απλα είναι κινηταρα δεν θα το μετανιωσετε με τιποτα :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ειναι το καλυτερο κινητο για το 2013 και ετσι οπως παει μεχρι να βγει το note 4 θα παραμεινει το καλυτερο. Το μονο προβληματακι ειναι το knox γιατι με το που το παρω θα βαλω custom rom.Μακαρι καπως να γινετε να μηδενιστει ο μετρητης του knox στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ειναι το καλυτερο κινητο για το 2013 και ετσι οπως παει μεχρι να βγει το note 4 θα παραμεινει το καλυτερο. Το μονο προβληματακι ειναι το knox γιατι με το που το παρω θα βαλω custom rom.Μακαρι καπως να γινετε να μηδενιστει ο μετρητης του knox στο μελλον. Δυστηχως το θεμα με τον knox δεν βλεπω να αλλαζει.Εγω με το που το πηρα το δουλεψα 5 λεπτα να δω οτι ολα ειναι καλα και μετα κατευθειαν root και custom rom :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δυστηχως το θεμα με τον knox δεν βλεπω να αλλαζει.Εγω με το που το πηρα το δουλεψα 5 λεπτα να δω οτι ολα ειναι καλα και μετα κατευθειαν root και custom rom :) Λες ε?Ακριβως το ιδιο κανω με τα κινητα μου και εγω.Τα φερνω στα μετρα μου και τα ευχαριστιεμε πληρως.Θα επανελθω στο θεμα του note3 οταν με το καλο το παρω για τυχον αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 δε κρατηθηκα τελικα πηγα και το πηρα 420 απο καιζερ και δωρο μια θηκη :DDDDDDD ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:lol::lol::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 δε κρατηθηκα τελικα πηγα και το πηρα 420 απο καιζερ και δωρο μια θηκη :DDDDDDD ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:lol::lol::rolleyes: Καλοριζικο αντε και στα δικα μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 μεγεια κωστα. Κοιτα να το χαρεις και να το προσεχεις σαν τα ματια σου :cool: Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Χτες Δευτέρα από Note 2 σε Note 3 (μαύρο). Extreme-mobile. 425 ευρώ. Από το site ήξερα ήδη ότι είναι γερμανικό... X-one screen protector, με άψογη τοποθέτηση από το κατάστημα, και αγόρασα και μία θήκη Case mate sport με τρομερή εφαρμογή. Καταπληκτικό κινητό και τρομερή εξυπηρέτηση. :) Edited March 25, 2014 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ασπρο η μαυρο ειναι πιο ομορφο παιδια?Το lg που εχω ειναι ολο ασπρο και ειναι πολυ ομορφο σαν κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 εννοειται ασπρο και το s4 που ειχα σε ασπρο ο αδερφος μου οταν το ειδε επαθε πλακα που ειχε μαυρο (και θελει ασπρο note3 κι αυτος τωρα χχα) το νοτε3 που εχουν 2 φιλοι ενας σε ασπρο και ενας σε μαυρο το ασπρο ηταν πολυ πιο ομορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Διαβασα οτι το μαυρο δινει μια αισθηση δερματος δηλαδη πιο premium απο το ασπρο που ειναι τελειως πλαστικο.Ασπρο εχω 8 μηνες και οντως ειναι πανεμορφο αλλα ισως κανω την αλλαγη εφοσον το μαυρο εχει καλυτερο grip στο χερι και δινει αισθηση premium κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Διαβασα οτι το μαυρο δινει μια αισθηση δερματος δηλαδη πιο premium απο το ασπρο που ειναι τελειως πλαστικο.Ασπρο εχω 8 μηνες και οντως ειναι πανεμορφο αλλα ισως κανω την αλλαγη εφοσον το μαυρο εχει καλυτερο grip στο χερι και δινει αισθηση premium κινητου. δε νομιζω να εχει διαφορα ρε ιδιο κινητο απλα σε μαυρο θα ειναι ακομη και το δερμα που εχει πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τελικά αποφάσισα να το πάρω και εγώ. Επειδή όμως βλέπω στο skroutz.gr, οτι γίνεται ένας χαμός απο εκδόσεις, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντάς μου απο πού να το πάρω; Για παράδειγμα, σκεφτόμουν να το πάρω απο εδώ μετά απο τόσα καλά λόγια που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να με προβληματίσει το ΕU που ανγράφει στην έκδοση. Επίσης, σε αυτό το κατάστημα, βλέπω οτι έχει διαφορά 300€, αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο λόγος :) Τι άλλο πρέπει να προσέξω; Θέλω το 4G Black :p Περιμένω την βοήθειά σας για να το παραγγγείλω σήμερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 δε νομιζω να εχει διαφορα ρε ιδιο κινητο απλα σε μαυρο θα ειναι ακομη και το δερμα που εχει πισω Οχι ρε συ τσεκαρε στο youtube note 3 black vs white και δες πχ το μαυρο απο πισω ειναι σαν δερμα εχει και ραφες ενω το ασπρο αν και πιο ομορφο μοιαζει τελειως πλαστικο. Μαλλον θα παρω το μαυρο και μαζι και ενα καπακι ασπρο για πισω για οποτε θελω να αλλαζω με 3 ευρο και ειμαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οχι ρε συ τσεκαρε στο youtube note 3 black vs white και δες πχ το μαυρο απο πισω ειναι σαν δερμα εχει και ραφες ενω το ασπρο αν και πιο ομορφο μοιαζει τελειως πλαστικο. Μαλλον θα παρω το μαυρο και μαζι και ενα καπακι ασπρο για πισω για οποτε θελω να αλλαζω με 3 ευρο και ειμαι κομπλε. το δικο μου ασπρο παντως εχει και ραφες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Διαβασα οτι το μαυρο δινει μια αισθηση δερματος δηλαδη πιο premium απο το ασπρο που ειναι τελειως πλαστικο.Ασπρο εχω 8 μηνες και οντως ειναι πανεμορφο αλλα ισως κανω την αλλαγη εφοσον το μαυρο εχει καλυτερο grip στο χερι και δινει αισθηση premium κινητου. Εχει μια μικρη διαφορα στην αφη ναι. Εχω το ασπρο και προχθες επιασα απο γνωστη το μαυρο. Η διαφορα ειναι απειροελαχιστη ομως, οχι σε σημειο να κανει τη διαφορα. Νομιζω πως αν δεν το ειχα διαβασει στο φορουμ μπορει και να μην το καταλαβαινα δηλαδη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 δε νομιζω να εχει διαφορα ρε ιδιο κινητο απλα σε μαυρο θα ειναι ακομη και το δερμα που εχει πισω To καπάκι στο μαύρο είναι πιο μαλακό. Είναι και ο λόγος που είχα διαλέξει το μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 To καπάκι στο μαύρο είναι πιο μαλακό. Είναι και ο λόγος που είχα διαλέξει το μαύρο. Κι εγω για τον ιδιο λογο το πηρα σε μαυρο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Επειδη ειναι πιο μαλακο θα το προτιμησω.Καλυτερο grip στο κρατημα.Μαζι και ενα ασπρο καπακι να αλλαζουμε οποτε θελουμε και ολα κομπλε. Πιστευω η προσοψη σε μαυρο ειναι πιο ομορφη και δινει αλλη αισθηση απο το ασπρο που φωτιζει περισσοτερο την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τελικά αποφάσισα να το πάρω και εγώ. Επειδή όμως βλέπω στο skroutz.gr, οτι γίνεται ένας χαμός απο εκδόσεις, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντάς μου απο πού να το πάρω; Για παράδειγμα, σκεφτόμουν να το πάρω απο εδώ μετά απο τόσα καλά λόγια που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να με προβληματίσει το ΕU που ανγράφει στην έκδοση. Επίσης, σε αυτό το κατάστημα, βλέπω οτι έχει διαφορά 300€, αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο λόγος :) Τι άλλο πρέπει να προσέξω; Θέλω το 4G Black :p Περιμένω την βοήθειά σας για να το παραγγγείλω σήμερα :lol: Γιατί να σε προβληματίσει? Το eu σημαίνει ότι είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως από τα ελληνικά. Η εγγύηση σε καλύπτει πλήρως. Το μαγαζί και ο ιδιοκτήτης είναι λίρα εκατό. Μην το σκέφτεσαι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Σκέφτομαι και εγώ να μπω στο club σας,από που μου προτινεται.kaιzeishop ,kaizerstore πανεπιστημίου,η kaizerstore 3ης Σεπτεμβρίου,θα κατέβω Ομόνοια γιαυτο αναφέρω τα τρία αυτά μαγαζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Σκέφτομαι και εγώ να μπω στο club σας,από που μου προτινεται.kaιzeishop ,kaizerstore πανεπιστημίου,η kaizerstore 3ης Σεπτεμβρίου,θα κατέβω Ομόνοια γιαυτο αναφέρω τα τρία αυτά μαγαζιά Σήμερα μίλησα με kaizershop και το έχουν διαθέσιμο στο κατάστημά τους. Οι υπόλοιποι κατόπιν παραγγελίας αν δε κάνω λάθος. Σε το παρήγγειλα από extreme-mobile και πρέπει να περιμένω. Edited March 26, 2014 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 προχθες το πηρα απο πανεπιστημιου kaizerstore τους πηρα 2 ωρες νωριτερα και το κρατησα στο ονομα μου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Kaizershop στα 414 αύριο μεσημεράκι.ανυπομονω ελπίζω να είναι σωστοί,γιατί δεν έχω ξανά ψωνίσει από αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts