ggazas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τι ήταν αυτό???? :confused: http://awesomescreenshot.com/01125g6m69 Η σελίδα δεν υπάρχει πια. Στο σκρουτζ έχουν μείνει οι "αποδείξεις".... Ένα απλό λάθος, σαν αυτά που γίνονται κατά καιρούς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σημερα περασα απο το birdphone. Καμια σχεση με τα υπολοιπα μαγαζακια. Οργανωση και προσωπικο. Αποδειξη κανονικη με το imei της συσκευης γραμμενο και οχι απλη αποδειξη ταμειακης οπως κανουν καποιοι αλλοι. Οπως καταλαβατε εκανα την καταθεση μου και πηρα το μαυρο. Το συγκεκριμενο μαγαζι σας το συστηνω. Επισης για φθηνα αξεσουαρ δοκιμαστε το mobilecenter Δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα, ας είναι και από ταμειακη. Αρκει να εχει σφραγιδα στο πισω μερος και αναγραφομενο το ΙΜΕΙ (αυτοκολλητο η και χειρόγραφα)... Κανονικότατα εγγυηση με αυτό τον τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ατοκες δοσεις εχει κανενα καταστημα που να το πουλαει σε λογικη τιμη ;(ΟΧΙ ΤΑ 800αρια) Κανείς δεν κάνει δόσεις, ούτε το Πλαίσιο. Οι τράπεζες σου κάνουν δόσεις, τα καταστήματα τα παίρνουν τα λεφτά αμέσως. Αν η πιστωτική σου σηκώνει δόσεις από την τράπεζα, τότε θα στις περάσει και στο μηχάνημα. Ξέρω ότι αυτό που λέω δεν ισχύει σε πολλά καταστήματα, αλλά θα έπρεπε να ισχύει σε όλους όσοι εξυπηρετούν πιστωτικές. Το πλαισιο στην θεσσ/νικη στην καλαμαρια το δινει με ατοκες δοσεις με πιστωτικη, κ προφανως ισχυει κ για αθηνα, οπως κ το public ατοκα μεχρι κ 24 δοσεις, το πηρα εγω εχθες για τη γυναικα μου:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Οι τόκοι δηλαδή είναι 200€ για αυτό οι διάφορα τιμής με όλα τα άλλα μαγαζιά; είναι και ένας από τους λόγους αυτό πάντως που δεν ψωνίζω από κοτσοβολο πχ. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 ποσο το εκτιματε να πεσει κ ποσο συντομα? δεν εχω παρακολουθησει την πορεια της πτωσης του στα σκρουτζομαγαζα κ ενδιαφερομαι να το αγορασω σχετικα αμεσα. αν ωστοσο βρω καποιο μεταχειρησμενο ισως να μην περιμενω κ να πεσει :) Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δεν θα πέσει πολύ ακόμα μέχρι να βγει το s5, αντε κάνα 50αρικο τους επόμενους 2-3 μήνες λέω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δεν θα πέσει πολύ ακόμα μέχρι να βγει το s5, αντε κάνα 50αρικο τους επόμενους 2-3 μήνες λέω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. και εγω το ιδιο πιστευω.ηδη εχει πεσει αρκετα. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Οντως στα 500 που εχει πεσει ειναι χωμα τιμη Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ναι έχω περάσει και έχω αγοράσει από πολλά τέτοια μαγαζιά. Για το συγκεκριμένο μαγαζί αγοράς χρυσού βέβαια, συμφωνώ και επαυξάνω, ούτε και εγώ θα αγόραζα από εκεί. Δεν είναι ο κανόνας όμως αυτός, δεν είναι έτσι οι περισσότεροι. Γιατί δηλαδή είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Νίκο; birdphone, ebw, play247 για παράδειγμα (από προσωπική μου εμπειρία), είναι πλέον σοβαρά μαγαζιά που εξυπηρετούν ικανοποιημένους πελάτες. Το αν θα κλείσουν ή όχι αυτό δεν οφείλεται στην ποιότητα των προϊόντων τους. Το ότι μπορούν και πουλάνε τα ίδια προϊόντα της ελληνικής αντιπροσωπείας, με τις ίδιες ακριβώς παροχές (DOA, ελληνικό service) σε χαμηλότερες τιμές (extreme mobile, play247), αποδεικνύει ότι τα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά, μας κοροϊδεύουν και μας εκμεταλλεύονται. Αν το δέχεσαι, κανένα πρόβλημα, εγώ δεν το δέχομαι. Τι διαφορά έχει η συσκευή που προορίζεται για τον Γερμανό με αυτήν για τον Έλληνα; Γιατί ο Γερμανός να την αγοράζει με 480€ και εγώ να είμαι υποχρεωμένος να δώσω 800€;; Γιατί ο Νίκος πουλάει με 515 και ο πλαίσιος με 800€;; ΟΚ. περισσότερα λειτουργικά έξοδα. Μαζί με τα κινητά όμως, πουλάει και άλλα 5 εκατομμύρια προϊόντα, και μπορεί και συντηρεί 20 καταστήματα. Τα μεγάλα supermarket γιατί είναι πιο φθηνά από τα περίπτερα & τα ψιλικατζίδικα, και δεν ισχύει και στον χώρο της τεχνολογίας το ίδιο;;;; Εννοείται ότι δεν θα πατήσεις σε κάποιον που δεν δίνει απόδειξη, δεν έχει POS και η συσκευασία δείχνει παραβιασμένη, δεν θέλει και πολύ νιονιό. Αυτός δεν είναι επιχείρηση, αρπαχτή είναι. Συμφωνω και επαυξανω!!!!! :thumbup: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τι ήταν αυτό???? :confused: http://awesomescreenshot.com/01125g6m69 Η σελίδα δεν υπάρχει πια. Στο σκρουτζ έχουν μείνει οι "αποδείξεις".... Προχτες καποιος εβαλε μια αλλη σελιδα με τιμη 261€ για το Note 2, απο το Public,αλλα ψαχνοντας μεσα στο σαιτ,δεν το βρισκαμε. Οσον αφορα στο POS ,τι ειναι αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Point of Sale, το μέρος όπου ολοκληρώνεις τις αγορές σου με την πληρωμή τους, το ταμείο στην ουσία. Έχει επικρατήσει να λέγονται έτσι τα μηχανάκια των τραπεζών όπου περνιούνται οι κάρτες, ένα κομμάτι του συστήματος POS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά το κινητο το βρίσκω στο smarties.gr 505Ε και στο Birdphone 534Ε Ξερω οτι το bird ειναι αξιόπιστο εχει service εχει DOA και οτι δεν αξιζει για 30Ε να πας αλλου ,αλλα παίρνεις και μια θηκη στο κατω κατω! Τι λέτε; ποια ειναι η γνώμη σας; Επίσης έχει ψωνίσει κανείς απο εσας απο καποιο site ελληνικο που οι τιμές κυμαίνονται εκεί και έχει DOA και τα σχετικά; Κάθε γνώμη μετράει για εμενα! Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @PaulosChania εγώ θα το παραγγείλω από extreme-mobile περιμένω να φέρει. 'Αμα θες κάνε ένα τηλ. αύριο. Έχει και DOA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά το κινητο το βρίσκω στο smarties.gr 505Ε και στο Birdphone 534Ε Ξερω οτι το bird ειναι αξιόπιστο εχει service εχει DOA και οτι δεν αξιζει για 30Ε να πας αλλου ,αλλα παίρνεις και μια θηκη στο κατω κατω! Τι λέτε; ποια ειναι η γνώμη σας; Επίσης έχει ψωνίσει κανείς απο εσας απο καποιο site ελληνικο που οι τιμές κυμαίνονται εκεί και έχει DOA και τα σχετικά; Κάθε γνώμη μετράει για εμενα! Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! ριξε μια ματια και http://www.extreme-mobile.gr εχει ολα οσα ζητας αποδειξεις εγγυηση σερβις κτλ ;).και αυτο αξιοπιστο ειναι σαν το birdphone και μετα αποφασιζεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά το κινητο το βρίσκω στο smarties.gr 505Ε και στο Birdphone 534Ε Ξερω οτι το bird ειναι αξιόπιστο εχει service εχει DOA και οτι δεν αξιζει για 30Ε να πας αλλου ,αλλα παίρνεις και μια θηκη στο κατω κατω! Τι λέτε; ποια ειναι η γνώμη σας; Επίσης έχει ψωνίσει κανείς απο εσας απο καποιο site ελληνικο που οι τιμές κυμαίνονται εκεί και έχει DOA και τα σχετικά; Κάθε γνώμη μετράει για εμενα! Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί αλλά χθες που το έψαχνα είδα ότι έχει DOA και τιμή 508,99 ευρώ. Αν κάποιος ξέρει παραπάνω πράγματα ας μας πει για το συγκεκριμένο κατάστημα http://galaxystore.gr/index.php?id_product=441&controller=product&id_lang=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά έλαβα e-mail απο smarties.gr Έχει DOA 7 ημερών που ισχύει σε περίπτωση που το κινητό ειναι εργοστασιακά ελλατωματικό και συγκεκριμένα ειναι νεκρό! Επίσης στην απόδειξη που θα μου δώσουν αναγράφεται το ΙΜΕΙ της συσκευης για να ισχύουν τα δυο χρόνια εγγύησης της αντιπροσωπείας! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εχω παραγγείλει εδω και 3 μερες απο smarties.gr χωρις να εχω λαβει καμιά ειδοποίηση παρα ενα απλο e-mail οτι η παραγγελία μου ειναι σε επεξεργασία! Θα παρουν 550Ε και κάνουν και τις πάπιες...απαράδεκτοι! Θα περιμένω και αύριο λόγω της σημερινής αργίας και μετά θα πεσει ακυρο! και ας το στείλουν! θα το παρουν πίσω! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εχω παραγγείλει εδω και 3 μερες απο smarties.gr χωρις να εχω λαβει καμιά ειδοποίηση παρα ενα απλο e-mail οτι η παραγγελία μου ειναι σε επεξεργασία! Θα παρουν 550Ε και κάνουν και τις πάπιες...απαράδεκτοι! Θα περιμένω και αύριο λόγω της σημερινής αργίας και μετά θα πεσει ακυρο! και ας το στείλουν! θα το παρουν πίσω! Γενικά αυτές οι μέρες είναι περίεργες. Κάνε λίγο υπομονή. Σήμερα αργία, χθες αργία λογικά από σύριο θα έχεις ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δε ξερω παιδιά τι παιζει μου ειπαν παλι μετα απο email που τους εστειλα οτι ειναι υπο επεξεργασία η παραγγελία και οτι χρειάζονται 3 εργάσιμες! θα περιμένω μεχρι Πέμπτη που θα εχουν περάσει 3 εργάσιμες στη σειρά! Ωστόσο δεν ειναι μονο αυτο! Μπήκα στη σελιδα του Smarties και η συσκευή δεν υπάρχει πια! Πάντως αν αργήσουν παραπάνω απο την αλλη βδομάδα χωρις να με ενημερώσουν(γτ πχ μπορει να μην εχουν στοκ! αλλα πρεπει να το ξερω!) θα τη παρουν πισω τη συσκευή! και θα παω απο κατάστημα! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Αγόρασε κανένας απο phonegallery; Και αν ναι είχε κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Αγόρασε κανένας απο phonegallery; Και αν ναι είχε κάποιο πρόβλημα; Μα έχει 70 αξιολογήσεις στο Skroutz, τι παραπάνω θα σου προσφέρει η μία άντε δύο που θα βρεις εδώ (και αν έχει αγοράσει από εκεί κάποιος που παρακολουθεί αυτό το thread). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εχω παραγγείλει εδω και 3 μερες απο smarties.gr χωρις να εχω λαβει καμιά ειδοποίηση παρα ενα απλο e-mail οτι η παραγγελία μου ειναι σε επεξεργασία! Θα παρουν 550Ε και κάνουν και τις πάπιες...απαράδεκτοι! Θα περιμένω και αύριο λόγω της σημερινής αργίας και μετά θα πεσει ακυρο! και ας το στείλουν! θα το παρουν πίσω! Φίλε δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά έχω άσχημη εμπειρία από αυτό το κατάστημα .Δες αν το έχει κάποιος άλλος και παρτο από αλλού ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Η παραγγελία ακυρώθηκε! Μπορείτε να μου συστήσετε καποιο site? Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Η παραγγελία ακυρώθηκε! Μπορείτε να μου συστήσετε καποιο site? extreme-mobile απο τα ποιο αξιοπιστα για μενα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Tελικα και εγω σε phonegallery θα καταλήξω! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts