Stavros_595 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Για τα skroutzoμαγαζα εχω να πω το εξης. Εχετε περασει ποτε απο κανενα τετοιο μαγαζι; εαν ναι θα μπαινατε με ελαφρα την καρδια να ψωνισετε; Γιατι περασα τις τελευταιες μερες απο 3 ψαχνοντας για το note 3. Η απαντηση μου ειναι οτι δεν τους εκανα την καταθεση μου. Τα περισσοτερα σημερα ειναι ανοιχτα και αυριο κλειστα. Ανταλλαγε - μεταχειρισμενα- αγορες χρυσου και παει λεγοντας οι ταμπλελες απο εξω. Οσο για την συσκευασια απο μαγαζι που θεωρειται οι πιο πολλοι αξιοπιστο δεν εχω να πω τιποτα. Τα μισα αυτοκολλητα ελειπαν.... Κατι μυριζει εδω. Αποδειξη ταμιακης ουτε καν imei και φυσικα για πληρωμη με πιστωτικη στο μαγαζι οι περισσοτεροι ουτε καν. Ναι έχω περάσει και έχω αγοράσει από πολλά τέτοια μαγαζιά. Για το συγκεκριμένο μαγαζί αγοράς χρυσού βέβαια, συμφωνώ και επαυξάνω, ούτε και εγώ θα αγόραζα από εκεί. Δεν είναι ο κανόνας όμως αυτός, δεν είναι έτσι οι περισσότεροι. Γιατί δηλαδή είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Νίκο; birdphone, ebw, play247 για παράδειγμα (από προσωπική μου εμπειρία), είναι πλέον σοβαρά μαγαζιά που εξυπηρετούν ικανοποιημένους πελάτες. Το αν θα κλείσουν ή όχι αυτό δεν οφείλεται στην ποιότητα των προϊόντων τους. Το ότι μπορούν και πουλάνε τα ίδια προϊόντα της ελληνικής αντιπροσωπείας, με τις ίδιες ακριβώς παροχές (DOA, ελληνικό service) σε χαμηλότερες τιμές (extreme mobile, play247), αποδεικνύει ότι τα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά, μας κοροϊδεύουν και μας εκμεταλλεύονται. Αν το δέχεσαι, κανένα πρόβλημα, εγώ δεν το δέχομαι. Τι διαφορά έχει η συσκευή που προορίζεται για τον Γερμανό με αυτήν για τον Έλληνα; Γιατί ο Γερμανός να την αγοράζει με 480€ και εγώ να είμαι υποχρεωμένος να δώσω 800€;; Γιατί ο Νίκος πουλάει με 515 και ο πλαίσιος με 800€;; ΟΚ. περισσότερα λειτουργικά έξοδα. Μαζί με τα κινητά όμως, πουλάει και άλλα 5 εκατομμύρια προϊόντα, και μπορεί και συντηρεί 20 καταστήματα. Τα μεγάλα supermarket γιατί είναι πιο φθηνά από τα περίπτερα & τα ψιλικατζίδικα, και δεν ισχύει και στον χώρο της τεχνολογίας το ίδιο;;;; Εννοείται ότι δεν θα πατήσεις σε κάποιον που δεν δίνει απόδειξη, δεν έχει POS και η συσκευασία δείχνει παραβιασμένη, δεν θέλει και πολύ νιονιό. Αυτός δεν είναι επιχείρηση, αρπαχτή είναι. Edited December 28, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδιά σκέφτειτε λίγο γιατί όλα αυτά τα μαγαζιά χρυσού έχουν τέτοιες τιμές; δεν θέλει πολύ κόπο, παρόλα αυτά εγώ τα επικροτώ σε ένα σημείο γιατί έσπασαν τα μονοπώλια οπότε είναι μεγάλο το κέρδος της ύπαρξης τους, όσο καιρό κρατήσει βέβαια το κράτος να μην βλέπει τίποτα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδιά σκέφτειτε λίγο γιατί όλα αυτά τα μαγαζιά χρυσού έχουν τέτοιες τιμές; δεν θέλει πολύ κόπο, παρόλα αυτά εγώ τα επικροτώ σε ένα σημείο γιατί έσπασαν τα μονοπώλια οπότε είναι μεγάλο το κέρδος της ύπαρξης τους, όσο καιρό κρατήσει βέβαια το κράτος να μην βλέπει τίποτα. :blink::worry: :X:ninja: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα κανω την επισκεψη μου δευτερα απο το μαγαζι του Αλιμου να δω απο κοντα. Παντως και ο Νικος στα 515 Γαλλικο δινει με αποδειξη ταμειακης και οχι πιστωτικη καρτα στο φυσικο του μερος (μαγαζι δεν το λες παντως) κατι σε μινι αποθηκη. Ερωτηση σε οσους το πηρατε απο ειασγωγη EU . Στο πλαι ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα με το region lock ? Ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα της samsung ? Ειχε μηπως λευκο διαφανο αυτοκολλητο στο πλαι ? Και μετα θα σας πω τη αυτοκολλητα ειχε του Νικου. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα κανω την επισκεψη μου δευτερα απο το μαγαζι του Αλιμου να δω απο κοντα. Παντως και ο Νικος στα 515 Γαλλικο δινει με αποδειξη ταμειακης και οχι πιστωτικη καρτα στο φυσικο του μερος (μαγαζι δεν το λες παντως) κατι σε μινι αποθηκη. Ερωτηση σε οσους το πηρατε απο ειασγωγη EU . Στο πλαι ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα με το region lock ? Ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα της samsung ? Ειχε μηπως λευκο διαφανο αυτοκολλητο στο πλαι ? Και μετα θα σας πω τη αυτοκολλητα ειχε του Νικου. Ιδια ακριβως συσκευασια με το ελληνικης αντιπροσωπιας με τη μονη διαφορα οτι σου δινουν και ενα βιβλιαρακι με τις ελληνικες οδηγιες του κινητου. Σφραγισμενο με τα αυτοκολλητα που προβλεπονται, απ οτι μου ειπε φιλος μου που δουλευει στη samsung hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα κανω την επισκεψη μου δευτερα απο το μαγαζι του Αλιμου να δω απο κοντα. Παντως και ο Νικος στα 515 Γαλλικο δινει με αποδειξη ταμειακης και οχι πιστωτικη καρτα στο φυσικο του μερος (μαγαζι δεν το λες παντως) κατι σε μινι αποθηκη. Ερωτηση σε οσους το πηρατε απο ειασγωγη EU . Στο πλαι ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα με το region lock ? Ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα της samsung ? Ειχε μηπως λευκο διαφανο αυτοκολλητο στο πλαι ? Και μετα θα σας πω τη αυτοκολλητα ειχε του Νικου. Τα εισαγωγης εχουν οτι τα ελληνικα. 3 αυτοκολκητα μαζι με αυτο στο πλαι. Τωρα τελευταια τα ελληνικης εχουν ενα διαφανο στο πλαι αντι για λευκο που ειχε παλια. Εχω παρει στα χερια μου 4 note 3 ενα απο το νικο ενα απο expansys και 2 απο πλαισιο με επιδοτηση ολα ειχαν τα ιδια αυτοκολητα. Του νικου και απο expansys ηταν eu . Τωρα οσο αφορα τα μαγαζια αυτο που με ενδιαφερει ειναι να με εξηπηρετουν σωστα αυτο εχω ξεχορησει στο νικο και παω εκει για τις αγορες μου. Καλα λογια εχω και για play247 και για το birdphone . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα κανω την επισκεψη μου δευτερα απο το μαγαζι του Αλιμου να δω απο κοντα. Παντως και ο Νικος στα 515 Γαλλικο δινει με αποδειξη ταμειακης και οχι πιστωτικη καρτα στο φυσικο του μερος (μαγαζι δεν το λες παντως) κατι σε μινι αποθηκη. Ερωτηση σε οσους το πηρατε απο ειασγωγη EU . Στο πλαι ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα με το region lock ? Ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα της samsung ? Ειχε μηπως λευκο διαφανο αυτοκολλητο στο πλαι ? Και μετα θα σας πω τη αυτοκολλητα ειχε του Νικου. Συμφωνώ με τα παραπάνω. Έχω αγοράσει πολλά κινητά όπως και το τελευταίο μου note 3 από τον Νικο(extreme-mobile) Ελληνικής αντιπροσωπίας 280 ευρώ φθηνότερα από ότι τα πουλάνε τα (plaisio,mediamarkt κτλ.αλλα αυτό που με κάνει και πάω εκεί είναι η αμεσότητα που εχεις με τον Νικο.θα συζητήσεις θα σου βάλε το screen protector χωρίς να καταστρέψεις 10 μέχρι να τα βάλεις. Δεν ξέρω αλλά εγώ δεν ξανά αγοράζω από μεγάλη αλυσίδα ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα κανω την επισκεψη μου δευτερα απο το μαγαζι του Αλιμου να δω απο κοντα. Παντως και ο Νικος στα 515 Γαλλικο δινει με αποδειξη ταμειακης και οχι πιστωτικη καρτα στο φυσικο του μερος (μαγαζι δεν το λες παντως) κατι σε μινι αποθηκη. Ερωτηση σε οσους το πηρατε απο ειασγωγη EU . Στο πλαι ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα με το region lock ? Ειχε η δεν ειχε τα αυτοκολλητα της samsung ? Ειχε μηπως λευκο διαφανο αυτοκολλητο στο πλαι ? Και μετα θα σας πω τη αυτοκολλητα ειχε του Νικου. Σε εμενα ειχε μονο 2 αυτοκολλητα. Ενα απο την πανω μερια και ενα απο την κατω. Τριτο νομιζω δεν ειδα.θα ξανακοιταξω. Το πηρα απο μαγαζι στην αθηνα ειναι γαλλικο εισαγωγης απο Γερμανια αποτι μου ειπανε. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ατοκες δοσεις εχει κανενα καταστημα που να το πουλαει σε λογικη τιμη ;(ΟΧΙ ΤΑ 800αρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κανείς δεν κάνει δόσεις, ούτε το Πλαίσιο. Οι τράπεζες σου κάνουν δόσεις, τα καταστήματα τα παίρνουν τα λεφτά αμέσως. Αν η πιστωτική σου σηκώνει δόσεις από την τράπεζα, τότε θα στις περάσει και στο μηχάνημα. Ξέρω ότι αυτό που λέω δεν ισχύει σε πολλά καταστήματα, αλλά θα έπρεπε να ισχύει σε όλους όσοι εξυπηρετούν πιστωτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Απ όσο ξέρω τα καταστήματα στο σκρουτζ δεν κάνουν δόσεις καθολου, ειδικά αυτά που έχουν τις χαμηλότερες τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Play247 & birdphone ξέρω ότι κάνουν από προσωπικής εμπειρίας. Και νομίζω και το ebw κάνει. Επαναλαμβάνω δεν είναι επιλογή των καταστημάτων, αλλά της κάρτας σου και της τράπεζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κανείς δεν κάνει δόσεις, ούτε το Πλαίσιο. Οι τράπεζες σου κάνουν δόσεις, τα καταστήματα τα παίρνουν τα λεφτά αμέσως. Αν η πιστωτική σου σηκώνει δόσεις από την τράπεζα, τότε θα στις περάσει και στο μηχάνημα. Ξέρω ότι αυτό που λέω δεν ισχύει σε πολλά καταστήματα, αλλά θα έπρεπε να ισχύει σε όλους όσοι εξυπηρετούν πιστωτικές. Τα καταστηματα δεν παιρνουν τα χρηματα αμεσως οταν σου κανουν δοσεις. Υπαρχουν δυο ειδων διακανονισμων μεταξυ τραπεζης και καταστηματος. Αν το καταστημα επιλεξει να τα παιρνει αμεσως η προμηθεια που ζηταει η τραπεζα ειναι τεραστια, της ταξης του 20% επι του ποσου. Ετσι τα καταστηματα πλεον παιρνουν τα χρηματα σε δοσεις, οσες δηλαδη επιλεξει ο πελατης γιατι εκει η προμηθεια ειναι της ταξης του 3%. Επισης το να εχει ενα καταστημα μηχανακι για πιστωτικη σημαινει οτι πληρωνει ενα επιπλεον ποσο σαν προμηθεια στην τραπεζα. Καποια καταστηματα το αναφερουν, οτι αν χρησιμοποιησεις πιστωτικη σε χρεωνουν εξτρα ενα ποσοστο επι του ποσου αγορας, κακως για μενα γιατικανονικα θα επρεπε το καταστημα να επιβαρυνεται αυτο το ποσο για χρηση πιστωτικης και οχι ο πελατης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το tablet το πήρα με κάρτα χωρίς δόσεις και η προμήθεια ήταν 4.5€ στα 285€ του ποσού. Εξήγησα ότι αυτό, όπως πολύ σωστά λες πρέπει να το επιβαρύνεται το κατάστημα, μιας και είναι δικός του ο συγκεκριμένος τρόπος εξυπηρέτησης. Φυσικά και δεν το δέχτηκε. Αυτό είναι λίγο απατεωνιά, πληρώνεις εσύ τα δικά του έξοδα με την τράπεζα. Σε εξυπηρετεί με δικά σου έξοδα, χαίρω πολύ. Τα ίδια καραγκιοζιλίκια κάνει και το πλαίσιο, που διαφημίζει δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Απ όσο ξέρω τα καταστήματα στο σκρουτζ δεν κάνουν δόσεις καθολου, ειδικά αυτά που έχουν τις χαμηλότερες τιμές Συνηθως,δεν παιρνουν καν καρτες,ακομη και χωρις δοσεις,αν καποιος τις χρησιμοποιει αντι μετρητων για ασφαλεια.Θυμαμαι που ειχα παρει το iPad 3,απο καταστημα στην Ομονοια,κατω απο το Χοντο,αναγκαστηκα και ανεβηκα πανω,που εχει ΑΤΜ,και εβγαλα ενα 600άρι για να το πληρωσω,μιας και δεν δεχοταν την πιστωτικη. Οσον αφορα στην απατεωνιά,σου λεει το εξης,τιμες απολυτως μετρητοις.Μα εσυ,θελεις να δωσεις καρτα,αυτο δεν ειναι απολυτως μετρητοίς,και αρα,οι τιμες αλλαζουν.Λογικο το βρισκω. Edited December 30, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Σημερα περασα απο το birdphone. Καμια σχεση με τα υπολοιπα μαγαζακια. Οργανωση και προσωπικο. Αποδειξη κανονικη με το imei της συσκευης γραμμενο και οχι απλη αποδειξη ταμειακης οπως κανουν καποιοι αλλοι. Οπως καταλαβατε εκανα την καταθεση μου και πηρα το μαυρο. Το συγκεκριμενο μαγαζι σας το συστηνω. Επισης για φθηνα αξεσουαρ δοκιμαστε το mobilecenter Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Σημερα περασα απο το birdphone. Καμια σχεση με τα υπολοιπα μαγαζακια... Δεν έχει σχέση και η τιμή του birdphone με τα υπόλοιπα μαγαζιά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δεν έχει σχέση και η τιμή του birdphone με τα υπόλοιπα μαγαζιά. Δεν μιλουσα γι τις μεγαλες αλυσιδες αλλα για τα υπολοιπα που ειναι πρωτα πρωτα στο skoutz και bestprice. Ενα ματσο χαλια θα ελεγα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αποδειξη κανονικη με το imei της συσκευης γραμμενο και οχι απλη αποδειξη ταμειακης οπως κανουν καποιοι αλλοι. Γινονται δεκτες αυτες οι αποδειξεις ομως απ ολα τα service. Αρκει πισω εκτος απ το αναγραφομενο ΙΜΕΙ να εχουν και υπογραφη και σφραγιδα καταστηματος. Αυτο το λεω και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και κατοπιν ερωτησης στην εξυπηρετηση πελατων της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Γινονται δεκτες αυτες οι αποδειξεις ομως απ ολα τα service. Αρκει πισω εκτος απ το αναγραφομενο ΙΜΕΙ να εχουν και υπογραφη και σφραγιδα καταστηματος. Αυτο το λεω και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και κατοπιν ερωτησης στην εξυπηρετηση πελατων της samsung. Τιμολόγια (για να περαστεί η δαπάνη στα έξοδα) φαντάζομαι κόβουν τα μαγαζιά αυτά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τιμολόγια (για να περαστεί η δαπάνη στα έξοδα) φαντάζομαι κόβουν τα μαγαζιά αυτά ή όχι? Θα σε γελασω για το αν το κανουν ολα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ειναι παρανομο αν δεν το κανουν. Ειναι υποχρεωμενοι να τηρουν τιμολογιο πωλησης. Συχνα η δικαιολογια ειναι οτι το εχουν στον λογιστη τους......αλλα ενταξει αλλαξτε μαγαζι αν εκφερουν τετοιες ηλιθιες δικαιολογιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δεν μιλουσα γι τις μεγαλες αλυσιδες αλλα για τα υπολοιπα που ειναι πρωτα πρωτα στο skoutz και bestprice. Ενα ματσο χαλια θα ελεγα. Και εγώ δεν μιλάω για τις αλυσίδες. Αυτό που λέω είναι το birdphone είναι πολύ ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα σκρουτζομάγαζα. πχ Note 3 533 το birdphone και από 503 οι υπόλοιποι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τιμολόγια (για να περαστεί η δαπάνη στα έξοδα) φαντάζομαι κόβουν τα μαγαζιά αυτά ή όχι? Aπ το ebw ψωνισα με τιμολογιο, κοβουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τι ήταν αυτό???? :confused: http://awesomescreenshot.com/01125g6m69 Η σελίδα δεν υπάρχει πια. Στο σκρουτζ έχουν μείνει οι "αποδείξεις".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts