fioravanti90 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν έχεις κάποιον γνωστό Κύπρο από εδώ: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&tt=graphic&lang=l1&p_id=1027829. Από εκεί είχα πάρει το S4 Octa. Να σκεφτείς όμως σοβαρά το θέμα της εγγύησης... Ευχαριστω πολυ για την ουσιαστικη βοηθεια. Γνωριζω για το θεμα εγγυηση αλλα ελπιζω αφενος να ειναι το ιδιο αξιοπιστα με τα νοτε ΙΙ και αφετερου στην πανευρωπαϊκη εγγυηση της σαμσουνγκ (Κυπρος=Ε.Ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλημερα καταρχην και χρονια καλα σε ολους. Σχετικα οφφ τοπικ ερωτηση αλλα δεν βρηκα αλλο πιο καταλληλο νημα για να ρωτησω. Με 2 νοτε ΙΙ στην οικογενεια και οντας υπερευχαριστημενος και απο τα 2, ψαχνω το νοτε 3 οκτα κυριως λογω καλυτερης καμερας αλλα στην ελλαδα δεν εχω βρει απολυτως τιποτε. Δεν εχω πιστωτικη ή χρεωστικη ουτε και πέιπαλ. Καποιος που να το εχει ή να γνωριζει κατι παραπανω; Χωρίς κανένα ίχνος επιθετικότητας ή αντιπαράθεσης, θες ειλικρινά να πάρεις το octa μόνο και μόνο για μια ελαφρώς καλύτερη κάμερα; Θα θυσιάσεις τοοοοοσα πολλά (λεφτά, χαρακτηριστικά, ενδεχομένως εγγύηση + ό,τι άλλο) για κάτι το οποίο πιθανότατα δεν θα παρατηρήσεις καν σαν διαφορά/βελτίωση; Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάμερα, γιατί δεν μένεις με το 2 και αυτά που θα χάσεις σε σχέση με την αγορά του από εδώ, να τα δώσεις για μια ψηφιακή μηχανή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη πάντως : στα 506 ευρω το έχουν τα σκρουτζομάγαζα και στα 599 ο Στεφανής. Οταν λες ότι θα θυσιασει χαρακτηριστικά τί εννοεις (απ'όσα ειχα διαβασει,η εκδοση με τον Octa είχε καλύτερες επιδόσεις) ?οσον αφορά την εγγυηση, αν σου τυχει κάτι θα εχεις σαφώς μεγαλύτερο χρονο αναμονης από το κανονικό στην Ελλάδα (πρέπει να το στείλεις Κύπρο, ο Στεφανής να το στείλει κάπου στη Μεση Ανατολή,να επιδιορθωθεί,να ξαναφτασει στον Στεφανη και αυτός να στο στείλει :cool: ). Πράγματι,το θεμα με την εγγυηση (όχι οτι δεν καλύπτεται,αλλά το ότι σε πιθανο πρόβλημα θα έχεις αρκετά μεγάλο downtime) είναι το μόνο πιθανο dealbreaker για μένα. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη πάντως : στα 506 ευρω το έχουν τα σκρουτζομάγαζα και στα 599 ο Στεφανής. Οταν λες ότι θα θυσιασει χαρακτηριστικά τί εννοεις (απ'όσα ειχα διαβασει,η εκδοση με τον Octa είχε καλύτερες επιδόσεις) ?οσον αφορά την εγγυηση, αν σου τυχει κάτι θα εχεις σαφώς μεγαλύτερο χρονο αναμονης από το κανονικό στην Ελλάδα (πρέπει να το στείλεις Κύπρο, ο Στεφανής να το στείλει κάπου στη Μεση Ανατολή,να επιδιορθωθεί,να ξαναφτασει στον Στεφανη και αυτός να στο στείλει :cool: ). Πράγματι,το θεμα με την εγγυηση (όχι οτι δεν καλύπτεται,αλλά το ότι σε πιθανο πρόβλημα θα έχεις αρκετά μεγάλο downtime) είναι το μόνο πιθανο dealbreaker για μένα. Χωρίς κανένα ίχνος επιθετικότητας ή αντιπαράθεσης, θες ειλικρινά να πάρεις το octa μόνο και μόνο για μια ελαφρώς καλύτερη κάμερα; Θα θυσιάσεις τοοοοοσα πολλά (λεφτά, χαρακτηριστικά, ενδεχομένως εγγύηση + ό,τι άλλο) για κάτι το οποίο πιθανότατα δεν θα παρατηρήσεις καν σαν διαφορά/βελτίωση; Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάμερα, γιατί δεν μένεις με το 2 και αυτά που θα χάσεις σε σχέση με την αγορά του από εδώ, να τα δώσεις για μια ψηφιακή μηχανή; None taken Σταυρο. Αλλα στα υποχονδρια ματια μου η διαφορα ειναι σημαντικη, και οχι δεν μου περισευει ενα κατοσταρικο (και να μου περισευε δηλαδη δεν θα το χαραμιζα σε κατι που κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει). Για το αλλο θεμα δυστυχως εχουμε περασει ανεπιστρεπτι στις συσκευες ολα σε 1. Βοηθέ ακριβως αυτη η διαδικασια ειναι που με φρεναρει προς το παρον. Θα το ψαξω μετα τις γιορτες και με τη σαμσουνγκ ελλας κι αν δεν βρω καποια καλυτερη λυση θα αποφασισω. Ειδικα μετα την 4.3 δεν καιγομαι τοσο τρελα να το αλλαξω Edited December 27, 2013 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτό με την κάμερα για το Ν3 πρώτη φορά το ακουω.Απο οτι ξέρω φοράνε την ίδια κάμερα και τα 2...Τα S4 είχαν διαφορετική.Που το διαβάσατε αυτο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Όταν λες ότι θα θυσιάσει χαρακτηριστικά τί εννοείς (απ'όσα είχα διαβάσει,η έκδοση με τον Octa είχε καλύτερες επιδόσεις) Ο octa είναι χρονισμένος στα 1.9GHz. Επίσης, φαντάζομαι έμαθες για την "απάτη" (αν και λίγο αδόκιμος ο όρος) με τους οκταπύρηνους. Δεν μπορεί προς το παρόν η Samsung να υποστηρίξει ταυτόχρονη λειτουργία τους, άρα και ολίγον τι άχρηστοι. Το μόνο καλό της συγκεκριμένης CPU είναι η κατανάλωση όταν δουλεύουν οι 4 χαμηλής δυναμικής πυρήνες, όταν δεν υπάρχει ανάγκη επεξεργαστικής ισχύος δηλαδή. Δεν ξέρω που διάβασες για καλύτερη λειτουργία του οκταπύρηνου, θα ήθελα να μου το δείξεις να το δω και εγώ. Αλλά ο S800 αυτή την στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος επεξεργαστής που υπάρχει σε συσκευές, και η samsung προσπαθεί να ξεστοκάρει τους octa αυτήν την στιγμή, μιας και έχει αποδεχθεί την "ήττα" τους. Προσωπικά, χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι στην Ελλάδα θα εισαχθεί μόνο το N9005. Όχι ότι αγόρασα ελληνικό, αλλά ότι θα υπάρχει υποστήριξη εδώ για το συγκεκριμένο, και όχι το Ν9000. Επίσης, τα όποια προβλήματα της κάμερας, θεωρώ, ότι πιο πολύ software είναι, παρά οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει κάνει σφάλματα hardware στο παρελθόν, ελπίζω να διορθωθούν σύντομα με κάποιο update. Edited December 27, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Ο octa είναι χρονισμένος στα 1.9GHz. Επίσης, φαντάζομαι έμαθες για την "απάτη" (αν και λίγο αδόκιμος ο όρος) με τους οκταπύρηνους. Δεν μπορεί προς το παρόν η Samsung να υποστηρίξει ταυτόχρονη λειτουργία τους, άρα και ολίγον τι άχρηστοι. Το μόνο καλό της συγκεκριμένης CPU είναι η κατανάλωση όταν δουλεύουν οι 4 χαμηλής δυναμικής πυρήνες, όταν δεν υπάρχει ανάγκη επεξεργαστικής ισχύος δηλαδή. Δεν ξέρω που διάβασες για καλύτερη λειτουργία του οκταπύρηνου, θα ήθελα να μου το δείξεις να το δω και εγώ. Αλλά ο S800 αυτή την στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος επεξεργαστής που υπάρχει σε συσκευές, και η samsung προσπαθεί να ξεστοκάρει τους octa αυτήν την στιγμή, μιας και έχει αποδεχθεί την "ήττα" τους. Προσωπικά, χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι στην Ελλάδα θα εισαχθεί μόνο το N9005. Όχι ότι αγόρασα ελληνικό, αλλά ότι θα υπάρχει υποστήριξη εδώ για το συγκεκριμένο, και όχι το Ν9000. Επίσης, τα όποια προβλήματα της κάμερας, θεωρώ, ότι πιο πολύ software είναι, παρά οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει κάνει σφάλματα hardware στο παρελθόν, ελπίζω να διορθωθούν σύντομα με κάποιο update. Σαν επεξεργαστής ο οκτα ειναι δυνατότερος ακόμα και στα 1.9..στην κάρτα γραφικών ειναι που χανει.Και πιστεύω οτι αυτο έγινε για να υπαρχει ένα balance μεταξη τον εκδόσεων.Γιατι αλλιώς η έκδοση με οκτα θα ξέφευγε κατά πολύ.. Edited December 27, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ο octa είναι χρονισμένος στα 1.9GHz. Επίσης, φαντάζομαι έμαθες για την "απάτη" (αν και λίγο αδόκιμος ο όρος) με τους οκταπύρηνους. Δεν μπορεί προς το παρόν η Samsung να υποστηρίξει ταυτόχρονη λειτουργία τους, άρα και ολίγον τι άχρηστοι. Το μόνο καλό της συγκεκριμένης CPU είναι η κατανάλωση όταν δουλεύουν οι 4 χαμηλής δυναμικής πυρήνες, όταν δεν υπάρχει ανάγκη επεξεργαστικής ισχύος δηλαδή. Δεν ξέρω που διάβασες για καλύτερη λειτουργία του οκταπύρηνου, θα ήθελα να μου το δείξεις να το δω και εγώ. Τελικά μου είχε μείνει ο 600αρης του S4 που έχανε από τον Octa. Ο 800αρης Snapdragon φαινεται να είναι περίπου ο ιδιος και oριακά ελαφρώς καλύτερος. Δικό μου το λάθος περι καλύτερου Octa στο Note III . Τελικώς είναι περιπου τα ίδια,αν δεν υπερτερει και λίγο ο 800αρης. Πάντως, η επεξεργαστική ισχυς δεν είναι θεμα μη αγοράς του Octa. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και επειδή δεν βλέπω γενικά να μιλάμε με αριθμούς, λέω να ξεκινήσουμε να μιλάμε με αποδείξεις. Γνωστό το θέμα με τα benchmarks της Samsung, αλλά μια πειραγμένη συσκευή, θα βγάλει ίδια αποτελέσματα σε ίδιο όργανο μέτρησης, άρα το σφάλμα μέτρησης εξαλείφεται. Αυτό προς αποφυγή σχολίων περί σφαλμάτων μέτρησης λόγω πειραγμένου λογισμικού από την Samsung για καλύτερες μετρήσεις. Η μέτρηση αφορά συνολική λειτουργία συσκευής, και όχι μόνο επεξεργαστή, κάτι το οποίο και είχα θίξει αρχικά. Δεν είχα εστιάσει στον επεξεργαστή, ένα παράδειγμα έφερα. Καλό θα ήταν λοιπόν, να βρούμε και μετρήσεις από N9000. Προφανώς και η CPU δεν είναι το dealbreaker για ένα από τα 2. 4G & 4K video recording όμως; Ειδικά για το παλικάρι που τον ενδιαφέρει η κάμερα. https://www.imageshack.com/i/ght29yj Edited December 27, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...σκεφτομαι να το παρω και γω απο "σκρουτζομαγαζο" και γενικα σαν "πρωταρης" σε Android και γενικα αγορας συσκευης απο τετοια μαγαζια τι να προσεξω??? πχ ειναι ελληνικα η ξενα τα τηλεφωνα? αν ειναι ξενα αλλαζουν σε "ελληνικα"? υπαρχει κατι να δω μηπως ειναι fake η συσκευη? γενικα οποια πληροφορια σας θα με "φωτισει" ευχαριστω...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...σκεφτομαι να το παρω και γω απο "σκρουτζομαγαζο" και γενικα σαν "πρωταρης" σε Android και γενικα αγορας συσκευης απο τετοια μαγαζια τι να προσεξω??? πχ ειναι ελληνικα η ξενα τα τηλεφωνα? αν ειναι ξενα αλλαζουν σε "ελληνικα"? υπαρχει κατι να δω μηπως ειναι fake η συσκευη? γενικα οποια πληροφορια σας θα με "φωτισει" ευχαριστω...:) Αυτήν την εποχή ο Νίκος στο extreme mobile έχει γαλλικά mj1. Αν σε ενδιαφέρει προχωράς άφοβα. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU-French-stock.903018.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτήν την εποχή ο Νίκος στο extreme mobile έχει γαλλικά mj1. Αν σε ενδιαφέρει προχωράς άφοβα. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU-French-stock.903018.html Ευχαριστω παντως για την απαντηση,αλλα δε μου λυθηκαν οι αποριες...:) και ειμαι Θεσσαλονικη... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisis90 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα σας, θέλω να κανω μια ερώτηση. Θα μου στείλουν ενα Galaxy note 3 απο Αυστραλία. Θα δουλεύει κανονικα στα δυκτια Ελλάδας; (Συγκεκριμένα Vodafone) Η χρειάζεται ξεκλειδωμα; -> 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models CDMA 800 / 1900 - N9009 ->3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - N9005, N9002, N9006 HSDPA 850 / 1900 / 2100 - N900W8 CDMA2000 1xEV-DO - N9009 ->4G Network LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - N9005 LTE 700 / 1900 / 2100 - N900W8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...σκεφτομαι να το παρω και γω απο "σκρουτζομαγαζο" και γενικα σαν "πρωταρης" σε Android και γενικα αγορας συσκευης απο τετοια μαγαζια τι να προσεξω??? πχ ειναι ελληνικα η ξενα τα τηλεφωνα? αν ειναι ξενα αλλαζουν σε "ελληνικα"? υπαρχει κατι να δω μηπως ειναι fake η συσκευη? γενικα οποια πληροφορια σας θα με "φωτισει" ευχαριστω...:) Ελληνικα εχουν είτε από Γαλλία είτε από Γερμανία που εισαγουν οι περισσότεροι. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα σας, θέλω να κανω μια ερώτηση. Θα μου στείλουν ενα Galaxy note 3 απο Αυστραλία. Θα δουλεύει κανονικα στα δυκτια Ελλάδας; (Συγκεκριμένα Vodafone) Η χρειάζεται ξεκλειδωμα; -> 2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models CDMA 800 / 1900 - N9009 ->3G NetworkHSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - N9005, N9002, N9006 HSDPA 850 / 1900 / 2100 - N900W8 CDMA2000 1xEV-DO - N9009 ->4G NetworkLTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - N9005 LTE 700 / 1900 / 2100 - N900W8 Να το ανάψουν εκεί με μια τοπική κάρτα και να μπει στο δίκτυο, να μην κάνουν καμιά αναβάθμιση μήπως και θες να κάνεις root και έχει <=mj1 και να το κλείσουν. Μόλις το ανάψεις εδώ θα πρέπει να έχει ξεκλειδώσει και να παίξει κανονικά. Αν σου βγάλει μήνυμα κλειδώματος μόλις το ανάψεις εδώ πας σε Samsung service και υποχρεούνται να το ξεκλειδώνουν δωρεάν. Φυσικά μιλάω για simfree αυστραλεζικο τηλέφωνο από μαγαζί και όχι κανένα κλειδωμένο με συμβόλαιο στην Αυστραλία, εκεί δεν έχω απάντηση. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ευχαριστω παντως για την απαντηση,αλλα δε μου λυθηκαν οι αποριες...:) και ειμαι Θεσσαλονικη... Eπειδή είπες σκέφτεσαι να το πάρεις εγώ σου πρότεινα κατευθείαν ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Και στέλνει και Θεσσαλονικη....:p Ελληνικό μενού έχουν όλα είτε είναι ελληνικό είτε εισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisis90 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Να το ανάψουν εκεί με μια τοπική κάρτα και να μπει στο δίκτυο, να μην κάνουν καμιά αναβάθμιση μήπως και θες να κάνεις root και έχει <=mj1 και να το κλείσουν. Μόλις το ανάψεις εδώ θα πρέπει να έχει ξεκλειδώσει και να παίξει κανονικά. Αν σου βγάλει μήνυμα κλειδώματος μόλις το ανάψεις εδώ πας σε Samsung service και υποχρεούνται να το ξεκλειδώνουν δωρεάν. Φυσικά μιλάω για simfree αυστραλεζικο τηλέφωνο από μαγαζί και όχι κανένα κλειδωμένο με συμβόλαιο στην Αυστραλία, εκεί δεν έχω απάντηση. Κατάλαβα! Απλα, ΠΡΕΠΕΙ να ανοίξουν εκει το κίν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Κάπου είχα διαβάσει ότι ήθελε και τουλάχιστον 5 λεπτά σε εισερχόμενες 'η εξερχόμενες κλήσεις, για να ξεκλειδώσει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Δεν έχω ακούσει κάτι για κλήσεις, αλλά αφού θα ανοιχτεί και θα μπει που θα μπει η τοπική sim, ΟΚ, πες τους να κάνουν και κανα-δυό κλήσεις. Αλλά όντως να μην συνδεθεί σε δίκτυο και κατεβάσει update, να γίνουν όλες οι ενημερώσεις από εδώ. Όντως είναι υποχρεωμένοι να το ξεκλειδώσουν εδώ δωρεάν αν κάτι πάει στραβά, αλλά δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις και ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις. Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων, Ελλάδα είσαι. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...σκεφτομαι να το παρω και γω απο "σκρουτζομαγαζο" και γενικα σαν "πρωταρης" σε Android και γενικα αγορας συσκευης απο τετοια μαγαζια τι να προσεξω??? πχ ειναι ελληνικα η ξενα τα τηλεφωνα? αν ειναι ξενα αλλαζουν σε "ελληνικα"? υπαρχει κατι να δω μηπως ειναι fake η συσκευη? γενικα οποια πληροφορια σας θα με "φωτισει" ευχαριστω...:) Δεν έχεις πρόβλημα, από όπου και αν είναι, εντός Ευρώπης. Αν όμως επιμένεις ντε και καλά να είναι ελληνικό, και αυτό γίνεται. Περνάς την επίσημη ελληνική ROM, είτε μόνος σου από KIES (αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι γίνεται έτσι απλά), είτε το πας στην Samsung. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η διαδικασία. Ο πιο εύκολος τρόπος να τσεκάρεις μόνος σου αν είναι fake (ας πούμε ότι έχεις πέσει σε μερακλή αντιγραφέα), είναι να τσεκάρεις έκδοση λειτουργικού, kernel, και να βεβαιωθείς ότι υπάρχει το KNOX εγκατεστημένο και μη παραβιασμένο. Ένας άλλος εύκολος τρόπος, βλέπεις το S/N ή το ΙΜΕΙ και το διασταυρώνεις πάλι μέσω της Samsung. Αυτό ισχύει για τα πάντα, όχι μόνο για τα κινητά. Πάντως υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα σκρουτζομάγαζα, με μια γρήγορη αναζήτηση θα τα βρεις σε skroutz & bestprice (όπου εκεί υπάρχει και ένα είδος πιστοποίησης αξιοπιστίας τους), και μάλιστα σε τιμές χαμηλότερες του Νίκου. Και μη σε φοβίζουν οι αγορές μέσω τέτοιων μαγαζιών, αν εσένα δεν σε συμφέρει μια, αυτούς δεν τους συμφέρει δέκα. Edited December 28, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Πάντως υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα σκρουτζομάγαζα, με μια γρήγορη αναζήτηση θα τα βρεις σε skroutz & bestprice (όπου εκεί υπάρχει και ένα είδος πιστοποίησης αξιοπιστίας τους), και μάλιστα σε τιμές χαμηλότερες του Νίκου. Και μη σε φοβίζουν οι αγορές μέσω τέτοιων μαγαζιών, αν εσένα δεν σε συμφέρει μια, αυτούς δεν τους συμφέρει δέκα. Τι εννοεις με μια γρηγορη αναζητηση,με τα αστερακια;Μα αυτα,νομιζω λενε μονο για το αν στο εστειλε γρηγορα ή αργα,ή αν σου ακυρωσε την παραγγελια,γιατι δεν ειχε τελικα το τηλεφωνο.Δεν ξερω να λενε κατι για μαιμουδιες στο ιδιο το τηλεφωνο για να του αλλαξεις διαβατηριο. Η κανω λαθος; Και τελικα,πως την κανεις την αναζητηση αυτη,για να ξερουμε. Και κατι αλλο. Υπαρχουν μαγαζια,που πουλανε το τηλεφωνο,σε τιμες Σκρουτζ,εισαγομενο απο καποια Χωρα της Ευρωπης,και καποιο γνωστο μαγαζι,που πουλαει δυο σειρες τηλεφωνων.Μια Σκρουτζοειδη,με χαμηλοτερη τιμη,και μια Ελληνικης Αντιπροσωπειας,με ακριβοτερη. Υπαρχουν ομως και καποια μαγαζια,που πουλανε τηλεφωνα με ενδειξη EU,σε χαμηλη τιμη. Ποια η διαφορα,μεταξυ του Ελληνικης Αντιπροσωπειας τηλεφωνου,και του με ενδειξη EU; Και μηπως τα φτηνα ΕU τηλεφωνα,ειναι πιο υποπτα για μαιμουδια για αλλαγη διαβατηριου; Edited December 28, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Τα'χεις κάνει λίγο κουλουβάχατα μέσα στο μυαλό σου, δεν πρέπει να έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Και βασικά, ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ το διαβατήριο; Ακόμα και αν κόλλαγε κάπου, να σου θυμίσω ότι ήμαστε στην συνθήκη της Schengen, δεν υπάρχουν διαβατήρια στην ΕΕ από το 1992 που μπήκε η Ελλάδα. Και πραγματικά, πως το συνδύασες το διαβατήριο; Πως σου ήρθε; Το εμπόριο και τα προϊόντα δεν έχουν διαβατήριο για να μετακινούνται. Την αναζήτηση την κάνεις μπαίνοντας στα 2 γνωστότερα sites, skroutz.gr & bestprice.gr, γράφεις στο search το προϊόν που θες και σου βγάζει τις χαμηλότερες τιμές. Τα αστεράκια που λες είναι αξιολογήσεις των πελατών στα καταστήματα και τα προϊόντα που επέλεξαν και αγόρασαν. Άλλο η αναζήτηση των καταστημάτων, και άλλο οι αξιολογήσεις, και αυτά τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δεν λένε κάτι για μαϊμουδιές γιατί απλά δεν υπάρχουν, και κατά δεύτερον, ξέρουν από που ψωνίζουν. Αλλά ακόμα και να υπήρχαν, πίστεψέ με θα το έγραφαν. Τώρα βέβαια σου αναλύω δευτερεύοντα πράγματα, και εσύ ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει τα αρχικά. Η μόνη διαφορά που έχει το ελληνικό με το EU είναι στην τιμή, καμία άλλη διαφορά. Αν θες το δέχεσαι, αν δεν θες όχι. Απλά σαν κλασσικοί Έλληνες επιχειρηματίες, προσπαθούν να βγάλουν 2 & 3 φορές την τιμή αγοράς του. Οι μισοί από εδώ μέσα (μπορεί να λέω και λίγους) ψωνίζουν από συσκευές εξωτερικού. Για δες τι γίνεται στο thread του G2. Από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν όλα. Εμπιστεύεσαι δηλαδή πιο πολύ τον Έλληνα έμπορο από τον Ελβετό, Ιταλό & Γάλλο; Που ήμαστε η Νο1 χώρα σε λαμογιά και απάτη; Τέσπα, ψιλά γράμματα, τα έχεις μπερδέψει πολύ στο μυαλό σου, και το Note 2 που έχεις, υπεραρκετό είναι. Πάντως, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Εγγεγραμμένος χρήστης σχεδόν δεκαετία, έχεις πάνω από 2000 μηνύματα, άρα δείχνει ότι ασχολείσαι, και δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με e-shopping? skroutz, ebay, amazon? Μόνο πλαίσιο, γερμανό και multirama? Edited December 28, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Υελικα,μαλλον αλλος δεν καταλαβε τι εγραψα εγω.Εκτος και αν τογραψα τοσο περιεργα,πουναλλαζε το νοημα του. Και προφανως βεβαια,δεν εννοουσα διαβατηριο,σαν κι αυτο που εννοεις εσυ.Εννοουσα την Χωρα για την οποια προοριζοταν το κινητο απο την Εταιρια,και που το γραφει στα στοιχεια του.Δεν ειμαι πια τοοσο εκτός,ωστε να αγνοω ολα αυτα που γραφεις. Οσον αφορα στα μαγαζια,μιας και καποιος μιλησε για μαιμουδιες με αλλαγη Χωρας του τηλεφωνου,ειναι,αν και απο τα αστερακια,μπορει να ψαξει κανεις,αν υπαρχει καποιος μαγαζατορας,που το εκανε πραγματι και πιαστηκε στα πρασα,ή αν γραφτηκε καπου αλλού,για να το διαβασω,ή ειναι απλως φημη. Τελος για το e-shopping,πρεπει να εχω αγορασει απο το eBay μονον,καμια κατοσταριά ειδη,πληρωμη με PayPal,χωρια τα κατ´ευθειαν απο μαγαζι,με καρτα ή και παλι PayPal.Κυριως εξωτερικου,και απο ολο τον κοσμο. Edited December 28, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Για τα skroutzoμαγαζα εχω να πω το εξης. Εχετε περασει ποτε απο κανενα τετοιο μαγαζι; εαν ναι θα μπαινατε με ελαφρα την καρδια να ψωνισετε; Γιατι περασα τις τελευταιες μερες απο 3 ψαχνοντας για το note 3. Η απαντηση μου ειναι οτι δεν τους εκανα την καταθεση μου. Τα περισσοτερα σημερα ειναι ανοιχτα και αυριο κλειστα. Ανταλλαγε - μεταχειρισμενα- αγορες χρυσου και παει λεγοντας οι ταμπλελες απο εξω. Οσο για την συσκευασια απο μαγαζι που θεωρειται οι πιο πολλοι αξιοπιστο δεν εχω να πω τιποτα. Τα μισα αυτοκολλητα ελειπαν.... Κατι μυριζει εδω. Αποδειξη ταμιακης ουτε καν imei και φυσικα για πληρωμη με πιστωτικη στο μαγαζι οι περισσοτεροι ουτε καν. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Για τα skroutzoμαγαζα εχω να πω το εξης. Εχετε περασει ποτε απο κανενα τετοιο μαγαζι; εαν ναι θα μπαινατε με ελαφρα την καρδια να ψωνισετε; Γιατι περασα τις τελευταιες μερες απο 3 ψαχνοντας για το note 3. Η απαντηση μου ειναι οτι δεν τους εκανα την καταθεση μου. Τα περισσοτερα σημερα ειναι ανοιχτα και αυριο κλειστα. Ανταλλαγε - μεταχειρισμενα- αγορες χρυσου και παει λεγοντας οι ταμπλελες απο εξω. Οσο για την συσκευασια απο μαγαζι που θεωρειται οι πιο πολλοι αξιοπιστο δεν εχω να πω τιποτα. Τα μισα αυτοκολλητα ελειπαν.... Κατι μυριζει εδω. Αποδειξη ταμιακης ουτε καν imei και φυσικα για πληρωμη με πιστωτικη στο μαγαζι οι περισσοτεροι ουτε καν. Δεν θελω να κανω διαφημιση, αλλα αν σε βγαλει ο δρομος σου προς τον αλιμο, περνα απο ενα πολυ γνωστο καταστημα που υπαρχει στο skroutz, να δεις περι τινος προκειται, ενα καταστημα με ποσα κινητα στο εσωτερικο ενεργα να τα δεις, οχι οπως σε πολλα μεγαλα υποτιθεται καταστηματα, οπου εχουν ρεπλικες πλαστικες... Με υπαλληλους αψογους και εξυπηρετηση τηλεφωνικη που θα παθεις πλακα. Δεν ειναι ολα τα καταστηματα στο skroutz το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Για τα skroutzoμαγαζα εχω να πω το εξης. Εχετε περασει ποτε απο κανενα τετοιο μαγαζι; εαν ναι θα μπαινατε με ελαφρα την καρδια να ψωνισετε; Γιατι περασα τις τελευταιες μερες απο 3 ψαχνοντας για το note 3. Η απαντηση μου ειναι οτι δεν τους εκανα την καταθεση μου. Τα περισσοτερα σημερα ειναι ανοιχτα και αυριο κλειστα. Ανταλλαγε - μεταχειρισμενα- αγορες χρυσου και παει λεγοντας οι ταμπλελες απο εξω. Οσο για την συσκευασια απο μαγαζι που θεωρειται οι πιο πολλοι αξιοπιστο δεν εχω να πω τιποτα. Τα μισα αυτοκολλητα ελειπαν.... Κατι μυριζει εδω. Αποδειξη ταμιακης ουτε καν imei και φυσικα για πληρωμη με πιστωτικη στο μαγαζι οι περισσοτεροι ουτε καν. Αφού μπαίνεις στον κόπο και το γράφεις όλο αυτό γιατί δεν γράφεις και το μαγαζί για να προσέχουν οι συμφορουμίτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts