jonk Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 δεν μου εμφανιζει τιποτα Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 επισεις να ρωτησω κατι ... αξιζει να εχουμε αλλο Launcher . εννοω ποιο ειναι πιο friendly Προς to αndroid και ειδικα την συσκευη μας . ωστε να μην εχουμε ερρορ , Battery drain Κλπ Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 το record ειναι θέμα Modem. δουλεύει με NB1 μόνο για πες με lean kernel . εβαλες το καινουριο ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Οχι 2.3 ειμαι ακόμα απλά έβαλα την ALEXANDR rom ND3 :) Edited April 25, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Τελικα φλασαρα xnote παιδια. Οταν παω να μοιραστώ μια φωτογραφία στο whatsapp, βγαζει αδυνατη αποστολή. . Καμια ιδεα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παλικάρια το rotation στο lockscreen πως σας το δείχνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμενα μια χαρα.αλλα τι στο διαολο κανανε. Θεμα ρομ ειναι το ροτατιον? Επισης νομιζω οτι η μπαταρια επεσε παρα πολυ.σκατα λεμε....μενιο τι λες ??? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σου δειχνει ολοκληρο το wallpaper ?? Με ποια ρομ εισαι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σου δειχνει ολοκληρο το wallpaper ?? Με ποια ρομ εισαι ?? Civato αλλα μαζι με το μπασκετ σημερα θα δοκιμασω και τιποτα αλλο τυπου χνοτε η ομεγα.θα δουμε τωρα γιατι ξενερωσα με την μπαταρια Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμενα μια χαρα.αλλα τι στο διαολο κανανε. Θεμα ρομ ειναι το ροτατιον? Επισης νομιζω οτι η μπαταρια επεσε παρα πολυ.σκατα λεμε....μενιο τι λες ???βάζω τώρα την πρώτη ρομ που δοκίμασα όταν πήρα το τηλέφωνο :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535355 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι crash rom.για πες μας εντυπωσεις μετα και αν φαινεται ολοκληρο το wallpaper στο landscape του wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μενιο και κοσνα στειλτε ινβοξ αν θελετε αν εχετε κανα φατσοβιβλιο να τα πουμε . Σημερα ειναι μερα πειραματισμου Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγω δοκιμαζω cm11 nightly.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παρακολούθησε το λίγο γιατί ως παλιός χρήστης της S,είμαι αρκετά ευαίσθητος με το wake up lag (δες s2) :) Αν το είχε και το note 3 θα πήγανε στο recycle bin κατευθείαν Λοιπόν, μετά απο πολύ ψάξιμο αφου εκανα full wipe, αφου περασα official nb4 απο την αρχη, αφού περασα την Omega v12 με omega kernel, και αφου μετα απο ψαξιμο με τα xposed κατέληξα οτι το wanam xposed ευθύνεται για το wake up lag που μου συμβαίνει (καθυστερηση 1 με 2.5 δευτερολεπτα να ξυπνήσει η οθόνη είτε το ανοιγω με το home button είτε με παίρνουν τηλεφωνο) παγωσα με titanium το wanam xposed και το τεσταρα ετσι 5 μερες. Ουτε ίχνος lag!! Στη συνεχεια κατέβασα το DVFS disabler, διότι διαπίστωσα μετά από πολύ ώρα monitor της cpu με PerfMon και Cool Tool, ότι όχι μόνο το κινητο λόγω της DVFS δούλευε maximum εως περιππου 1036 mhz αλλα και οτι και οι τεσσερεις πυρηνες ήταν ανοιχτοι συνεχώς και δεν εβγαινε κανένας offline. Με την ενεργοποίηση του DVFS disabler το θέμα αυτό λύθηκε, το gaming βελτιώθηκε, πλην όμως επέστρεψε παλι το wake up lag. Με την απενεργοποίηση του λύθηκε παλι το προβλημα του lag πράγμα που σημαίνει ότι αυτό ευθύνονταν απο την αρχη καθώς είχα το DVFS πάντα απενεργοποιημένο. Δεν ξερω αν συμβαίνει και σε άλλους καλό θα ήταν να το πουν αν συμβαίνει η όχι για τον ιδιο λογο εφοσον το έχουν τεστάρει αλλιως δεν ξέρω.. Oταν και αν αλλαξω από omega βλεπω πάλι :) Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδες θυμιστε μου λιγο, με ποιον κωδικο στον dialer βγαινει η επιλογη για fast dormancy enable/disable? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι crash rom.για πες μας εντυπωσεις μετα και αν φαινεται ολοκληρο το wallpaper στο landscape του wallpaperμε κλείδωμα δεν κάνει landscape,η οθόνη στον browser είναι πολύ άσπρη και δεν έχει το έντονο μπλε. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση. Κατά τα άλλα φυσάει, γρήγορη, smooth, ο κερνελ είναι μαμά και τα πάει πολύ καλά . Δείτε φωτογραφία για να καταλάβετε τι λέω ,οθόνη -5 auto. Αν ξέρει κάποιος πως κάνουμε τα γράμματα ποιο έντονα σκούρα ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μενιοοοο απίστευτη η cyanogen απο aosp.. Ασε που έχω 2.2 free ram :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μενιοοοο απίστευτη η cyanogen απο aosp.. Ασε που έχω 2.2 free ram :)οι aosp είναι για λίγο, θα την βαρεθείς στο φτερό. Τώρα σετάρισα την crash είχα ξεχάσει πόσο καλή ήταν. Το μόνο αρνητικό είναι η οθόνη στο browsing ,το είχε γράψει κάποιος φίλος (ότι του civato έχει καλύτερα χρώματα) και τώρα είδα την διαφορά. Έβαλα και τον επεξεργαστή ondemand μετά από πολύ καιρό και η μπαταρία δεν κουνιέται. Άξιζε η αλλαγή πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ondemand , intellidemand , interactive x .μπορει καποιος στα ελληνικα να πει διαφορες? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 οι aosp είναι για λίγο, θα την βαρεθείς στο φτερό. Τώρα σετάρισα την crash είχα ξεχάσει πόσο καλή ήταν. Το μόνο αρνητικό είναι η οθόνη στο browsing ,το είχε γράψει κάποιος φίλος (ότι του civato έχει καλύτερα χρώματα) και τώρα είδα την διαφορά. Έβαλα και τον επεξεργαστή ondemand μετά από πολύ καιρό και η μπαταρία δεν κουνιέται. Άξιζε η αλλαγή πιστεύω. Κάποιο Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) νερο και αλατι οτι ειπα . δειτε υπογραφη μου . δεν εχω δει ακομα μπαταρια αλλα στο antutu .... βαρεσε 39989 !!!!!!!!!!!!!! μουχαχαχαχαχαχαχαχα (με τι ρυθμισεις του civato ) παμε και μια ανανεωση. πανω που το εστρωσα τσουπ ... N9005XXUEND5 απο την μαμα σαμμυ . και λινκ οποιος θελει μου λεει Edited April 26, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) παιδια τα φωτα σας.Εχω βαλει την τελευταια του civato .Και εχω καποια προβληματα 1.Δεν μπορω να βάλω google acount μου βγαζει there was a problem communicating with google serves.(δεν εχω το 2-step verification) 2.Στο dropbox Unfortunately has stopped working. 3.Τα προγράμματα που εχω επιλεξει απο το aroma δεν τα βλεπω καπου.Οπως επισης τα xpose module synapse Busybox,SpenWindow manager & MultiWindow manager.... Edited April 26, 2014 by valentinosael Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 νερο και αλατι οτι ειπα . δειτε υπογραφη μου . δεν εχω δει ακομα μπαταρια αλλα στο antutu .... βαρεσε 39989 !!!!!!!!!!!!!! μουχαχαχαχαχαχαχαχα (με τι ρυθμισεις του civato ) παμε και μια ανανεωση. πανω που το εστρωσα τσουπ ... N9005XXUEND5 απο την μαμα σαμμυ . και λινκ οποιος θελει μου λεει πολυ ωραια πραγματακια βλεπω καλημερα!οκ το antutu αλλα εσυ απο αισθηση και αποκριση τι καταλαβαινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγω οταν περναω ρομ κανω wipe τα παντα μεσω twr. Σβηνω εσωτερικη και εξωτερικη μνημη για να μην μενει τιποτα μεσα. Απο αποκριση μου φαινεται κομπλε. Κανενα προβλημα Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 παιδια τα φωτα σας.Εχω βαλει την τελευταια του civato .Και εχω καποια προβληματα 1.Δεν μπορω να βάλω google acount μου βγαζει there was a problem communicating with google serves.(δεν εχω το 2-step verification) 2.Στο dropbox Unfortunately has stopped working. 3.Τα προγράμματα που εχω επιλεξει απο το aroma δεν τα βλεπω καπου.Οπως επισης τα xpose module synapse Busybox,SpenWindow manager & MultiWindow manager.... ολα καλα ξανακατεβασα την ρομ και δουλευει μια χαρα τ΄ωρα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts