menioseten Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Έψαξα στο trhead αλλα δεν βρήκα κάτι.Και ούτε θα βρεις, μόνο με root φεύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει στο root του note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τι ακριβως θες; Εχει φλασαρει ποτε αλλη μαμα ρομ μεσω odin ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Windows phone και samsung s2 έκανα root αλλά ο bootloader δεν άλλαξε και δεν μπορώ να βάλω την rom Edited April 16, 2014 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Η διαδικασία ειναι ιδια με του note 2. Προσοχη πρεπει να βρεις τα αντιστοιχα αρχεια για note 3. Ξεκινα λιγο διαβασμα απο δω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 για να κατανοήσεις πως γίνεται περιπου και ρωτας οτι θελεις. Επισης να ξερεις οτι χανεις την εγγύηση σου καθως γραφει ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω ποιες rom είναι deodex και ποιες odex; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 έχω κάνει root αλλά δεν μπορώ να περάσω την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Οι στοκ ειναι παντα odex ενω οι custom συνήθως deodexed. Αναφέρεται συνήθως στα χαρακτηριστικα της custom rom που θες. Αν θες να δεις επισης αν η ρομ που φφορας ειναι odex πας με ενα root explorer στο φακελο system/app και αν υπαρχουν αρχεια .odex οπως εδω πχ σημαινει οτι φορας odex rom https://www.dropbox.com/sc/14s9ixrg2qafmhp/-j7-ES0yuQ Edited April 16, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Οι στοκ ειναι παντα odex ενω οι custom συνήθως deodexed. Αναφέρεται συνήθως στα χαρακτηριστικα της custom rom που θες. Ευχαριστώ πολύ Η omega είναι odex δηλαδή; Edited April 16, 2014 by cj_billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 δηλαδή. αν μπορείς να μου δώσεις ποιο σαφείς οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ Η omega είναι odex δηλαδή; Οπως σου ειπα αν δεις το thread της omega προς το τελος λεει αυτο [ATTACH]43901[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 δηλαδή. αν μπορείς να μου δώσεις ποιο σαφείς οδηγίες Έχεις περάσει custom recovery ώστε να φλασαρεις την rom ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 όταν τρέχω το CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005\n9005-cwm-recovery-6.0.4.6-kk(0119).tar ενώ πρέπει να κάνει επανεκκίνηση μένη κολλημένο . menioseten σε ευχαριστώ για την βοήθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATFirma Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καποιος να βοηθησει παιδια....... εβλα τ κιτκατ πριν λιγο καιρο και βλεπω οτι το κινητο κολαει καπως.. και το σκορ στο αντουτου μου βγαζει 26.945 απο εκει που ηταν στο νουμερο 1 :blink::blink::blink::blink::blink: κατι παιζει......... S O S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καποιος να βοηθησει παιδια....... εβλα τ κιτκατ πριν λιγο καιρο και βλεπω οτι το κινητο κολαει καπως.. και το σκορ στο αντουτου μου βγαζει 26.945 απο εκει που ηταν στο νουμερο 1 :blink::blink::blink::blink::blink: κατι παιζει......... S O Sέχεις δίκιο κάτι τρέχει με τα σκορ και εγώ εγώ χαμηλό.Ενω πριν είχα 39000+ Μάλλον φταίει το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 modem NC2 δοκιμασε κανεις ?? ρωταω γιατι παρολο που οι τελευταιες roms ειναι NC2 based το modem το εχουν αφησει NB1 προφανως για το call recording Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 έχω την 4.3 dmj7 εέκανα root με το cf-auto-root ποια rom μπορώ να βάλω και με ποιο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 έχω την 4.3 dmj7 εέκανα root με το cf-auto-root ποια rom μπορώ να βάλω και με ποιο τρόπο Εκτος απο το ρουτ περασες καποιο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 έβαλα αυτή την rom με το odin (N9005XXUDMJ7-PRE-ROOTED-KNOX-FREE-ODEX-BL-FREE) αλλά δεν άλλαξε τπτ. εχω ακομα την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Με odin περναμε ΜΟΝΟ ΜΑΜΑ FIRMWARE.. Προσοχή μη χαλάσεις τη συσκευή σου. Για να φλασαρεις οποιαδηποτε custom rom χρειάζεσαι καποιο recovery οπως ειπε ο φιλος απο πανω.Θα σου προτινα το philz.Απο'κει μεσα φλασαρεις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) με την rom που πέρασα χάθηκε το knox. μετα το πρόγραμμα αυτό ποια ρομ μπορώ να βάλω Edited April 17, 2014 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 με την rom που πέρασα χάθηκε το knox. μετα το πρόγραμμα αυτό ποια ρομ μπορώ να βάλω φιλε μου πρώτα απο ολα θα περασεις την επίσημη κιτ κατ εγω ειχα περασει αυτην πρωτα http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26549 μολις κατέβει το κανεις αποσυμπίεση και βαλε την στην επιφάνεια εργασίας για οταν το χρειαστείς!! μετα κατεβασε το οντιν απο εδω https://app.box.com/s/m2z1sca8rb97pxyjmptz και τα δυο αρχεια και βαλτα σε ενα φακελο! τωρα αν εχεις περασει τους drivers του τηλεφωνου ξεκινάς!σιγουρέψου οτι δεν τρεχει στον pc σου το kies!! βαλε το τηλέφωνο σου σε download mode! τρεξε το οντιν !συνέδεσε το τηλεφωνο σου περίμενε μεχρι να δεις ενα μπλε εικονίδιο στο ID:COM τωρα φόρτωσε την επισημη κιτ κατ που κατεβασες και φόρτωσε την στο AP σιγουρεψου τα μονα τικαρισμενα σημεία στο οντιν ειναι Auto Reboot kai to F.Reset Time και τιποτα αλλο!! πατας το start και περιμένεις μεχρι να τελειωσει και να σου ανοιξει το τηλεφωνο σου για να κανεις της αρχικές σου ρυθμίσεις!! καλο ειναι μετα το φλασαρισμα να κανεις μια επαναφοαρα εργοστασιακών ρυθμίσεων! εισαι ετοιμος !! τωρα αν θες custom rom πρωτα απο ολα θα περασεις custom recovery και περνα το με οντιν ειναι ιδια η διαδικασια οπως περνας και την ρομ!!εγω εχω αυτο http://d-h.st/users/xiaolu/?fld_id=31963 κατεβασε την σωστη που ειναι για το μοντελο σου!! μολις τελειωσεις θα μπει στο recovery και οταν θα κανεις reboot θα σου πει οτι δεν εχεις ροοτ και αν θελεις να το προσθεσεις!! και τωρα εισαι έτοιμος να περασεις οτι ρομ θελεις φυσικα παντα θα διαβάζεις την διαδικασια του καθε dev!!! εγω εχω την ωμεγα και ειναι σταθερότατη και πολυ καλη!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 δεν έχει σημασία που έχω διαφορετικά τα στοιχεία της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 δεν έχει σημασία που έχω διαφορετικά τα στοιχεία της συσκευής τι εννοείς διαφορετικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ok όλα καλά . έχεις να μου προτείνεις κάποια castom rom και αν ναι με odin την περνάω η με recοvery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts