Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω στη συσκευη μου AP:N9005XXUDMJ7.ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω για να κανω root?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω στη συσκευη μου AP:N9005XXUDMJ7.ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω για να κανω root?
Εάν θέλεις την γνώμη μου, άσε πρώτα να σου έρθει η 4.4 και μετά να κάνεις root θα είναι ποιο απλά τα πράγματα.

Ευχαριστώ!θα περιμένω αλλά αργεί η αναβάθμιση και μου φαίνεται πολύ βαρύ το λειτουργικό....υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές πού δεν τις χρειάζομαι και θέλω να τις αφαιρέσω.και η ελεύθερη μνήμη κατεβαίνει πολύ χαμηλά .αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις!ας περιμένουμε λοιπόν...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ!θα περιμένω αλλά αργεί η αναβάθμιση και μου φαίνεται πολύ βαρύ το λειτουργικό....υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές πού δεν τις χρειάζομαι και θέλω να τις αφαιρέσω.και η ελεύθερη μνήμη κατεβαίνει πολύ χαμηλά .αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις!ας περιμένουμε λοιπόν...
Κοίτα η διαδικασία είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 Απλά εάν είχες 4.4 θα απόφευγες το βήμα ένα ,δεν είναι κάτι δύσκολο εάν θέλεις το κάνεις και δεν περιμένεις.

Κοίτα η διαδικασία είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 Απλά εάν είχες 4.4 θα απόφευγες το βήμα ένα ,δεν είναι κάτι δύσκολο εάν θέλεις το κάνεις και δεν περιμένεις.
θα το μελετησω λιγο και θα το δοκιμασω.εχω ρουταρει ολα τα προηγουμενα κινητα που ειχα,δεν μπορει να γλυτωσει αυτο!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τον κερνελ της ωμέγα είχα καλύτερη μπαταρία από τον λεινκερνελ αλλά μικρή διαφορά και για την σπιρτάδα του δεύτερου αξίζει, τον έχω 2-3 μέρες είναι πολύ σταθερός.

θα το μελετησω λιγο και θα το δοκιμασω.εχω ρουταρει ολα τα προηγουμενα κινητα που ειχα,δεν μπορει να γλυτωσει αυτο!:)
το να κάνεις root στο N3 είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτά που κάναμε στον θρύλο HD2:respect:

το να κάνεις root στο N3 είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτά που κάναμε στον θρύλο HD2:respect:
εχεις δικιο!:)το hd2 το εχω χαρισει σε ενα φιλαρακι μου με adnroid rom μεσα,και δουλευει μια χαρα!

για το n3 πρεπει να βρω εναν οδηγο γτα αγγλικα η βιντεο στα ελληνικα γιατι αυτο που ειδα πριν λιγο δεν καταλαβα και πολλα....:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά Καλησπέρα μια ερώτηση δεν ξέρω αν είναι χαζή. .. Στην μαμά ρομ μπορούμε να βάλουμε άλλον κερνελ ; είμαι ρουτ κανονικά.

Φυσικά και μπορείς. Αρκεί να έχεις και custom recovery για να φλασάρεις το zip. Και φυσικά πάντα backup πρώτα καλού κακού.

Είναι πολύ καλή ρομ. Πολύ σταθερή και νομίζω με ουσιαστικές αλλαγές. Κοντά στη stock. Αποψή μου, η πιο "σοβαρή" από αυτές που δοκίμασα.

Είναι πολύ καλή ρομ. Πολύ σταθερή και νομίζω με ουσιαστικές αλλαγές. Κοντά στη stock. Αποψή μου, η πιο "σοβαρή" από αυτές που δοκίμασα.
έφαγα ήτα. Ήμουν 6.5 ώρες οθόνη με 49% μπαταρία και άλλαξα κερνελ , και τώρα μου λέει ότι το φόρτησα πριν 7 ώρες και έχω 2.5 ώρες οθόνη, κρίμα πήγα να σπάσω το κοντέρ.

και εγώ έβαλα 2.3 και έχασα τα νούμερα δεν πειράζει αύριο θα είναι ποιο σωστα.

ωμέγα ρομ έχω πάντα και την έχω φέρει στα μέτρα μου με θέματα μοντουλες κτλ.

θα έλεγα να αφήσεις και τον κερνελ της ωμέγα να τον δεις είναι και αυτός πολύ καλός σε μπαταρία ...

Ετσι φαίνεται. ξεκίνησα να στήνω το τηλέφωνο και η μπαταρία πάει καλά :) θα φανεί μετά την πρώτη φόρτιση.

Εάν θέλεις την γνώμη μου, άσε πρώτα να σου έρθει η 4.4 και μετά να κάνεις root θα είναι ποιο απλά τα πράγματα.

...αυτό τον οδηγό μπορούν να τον ακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν 4.4.2; Ανεξαρτήτως AP και CSC;

...αυτό τον οδηγό μπορούν να τον ακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν 4.4.2; Ανεξαρτήτως AP και CSC;
Ναι . Εφόσον έχεις 4.4 πας κατευθείαν στο βήμα δύο , κάνεις root και μετά βάζεις το recovery.

Παιδιά καλημέρα...

Είμαι καινούργιος στο Note3. Με το Θέμα του wake up lag υπάρχει καμία λύση;;; Είναι φοβερό!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλημέρα...

Είμαι καινούργιος στο Note3. Με το Θέμα του wake up lag υπάρχει καμία λύση;;; Είναι φοβερό!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Το ποιο ;????

Παιδιά καλημέρα...

Σας ευχαριστώ πολύ

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο Νοτε 3.

Μήπως έχεις το Galaxy S2;:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο Νοτε 3.

Μήπως έχεις το Galaxy S2;:)

Υπαρχει αυτο το θεμα. Πατας power η home button για να ξυπνησει το κινητο και ανοιγει μετα απο 1.5 δευτερολεπτο και ειναι σπαστικο.

Using Tapatalk

Υπαρχει αυτο το θεμα. Πατας power η home button για να ξυπνησει το κινητο και ανοιγει μετα απο 1.5 δευτερολεπτο και ειναι σπαστικο.

Αληθεια τωρα πρεπει να εχεις αλλο κινητο (πραγματικα χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας).Απλα δεν υπαρχει αυτη η καθυστερηση που λες.Ειναι σχεδον αμεσο το wake up.Μηπως να πεις με τι ρομ εισαι και ποιες εφαρμογες ?

Αν θες δες και το video

http:// https://www.dropbox.com/s/xfnttcbkf8s935c/VID_20140406_122044.mp4

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αληθεια τωρα πρεπει να εχεις αλλο κινητο (πραγματικα χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας).Απλα δεν υπαρχει αυτη η καθυστερηση που λες.Ειναι σχεδον αμεσο το wake up.Μηπως να πεις με τι ρομ εισαι και ποιες εφαρμογες ?

Αν θες δες και το video

omega v 11 kernel omega 1.2.2 και καμια 10ρια xposed. Δεν ειναι ομως προβλημα της ρομ η του kernel η εφαρμογων. Υπαρχουν πολλοι στο internet που το εχουν και σε stock. Ουτε εγω το ειχα αλλα εδω και μια εβδομαδα υπαρχει και πραγματικα πιστεψε με ειναι σπαστικο!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλημέρα...

Σας ευχαριστώ πολύ

Κατα 99% εχεις sd μεσα. Βγαλε την και δες. Για εμενα ετσι δουλεψε!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες δες και το video

Εβγαλα την sd και ηρθε παλι στα φυσιολογικα του οπως στο βιντεο σου!!! δε μπορω να καταλαβω γιατι ειναι class 10..

Using Tapatalk

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις