menioseten Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εχει κανείς την Magma 9; Εχει πολυ χαμηλό ήχο και φωτισμο ρε παιδια. Το εχω δοκιμασει με gougoudas, LSS, PhantomΑπό το άρωμα θα βάλεις το Sound control, εχει μέσα ViPER4Android και Dolby_ATMOS . Για τον φωτισμό που λες μάλλον έχεις on το μπλε φίλτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Έχω την darkLord (η μόνη νομίζω custom στην οποία δουλεύει η βιντεοκλήση που μου χρειάζεται ) και αντιμετωπιζω το εξής θέμα: Όταν τρέχω sportstracker ή strava μετά από π.χ. ένα μισάωρο το κινητό τερματίζει την εφαρμογή ενω φυσικά μέχρι τότε τρέχει κανονικά και έχει και το εικονίδιο στην γραμμή ειδοποιήσεων που σημαίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να τερματιστεί. Δοκίμασα να βγάλω την βελτιστοποίηση μπαταρίας,άλλαξα kernel (Lss και gugu0das) αλλά δεν διορθώθηκε. Καμιά ιδέα; (αλλιώς πρέπει να γυρίσω stock :(:( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 https://samsungvn.com/index.php?threads/30493/ Δεν έχει Ελληνικό μενού, το πληκτρολόγιο όμως κατεβάζει Ελληνικά. Δουλεύουν τα πάντα όπως στις TW roms αλλά εδώ τα πάντα πάνε σφαίρα. Όσοι την βάλουν θα ενθουσιαστουν απλά το νέο περιβάλλον θέλει λίγο χρόνο για να το μάθεις. Επίσης δουλεύει ο δεύτερος χώρος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) https://samsungvn.com/index.php?threads/30493/ Δεν έχει Ελληνικό μενού, το πληκτρολόγιο όμως κατεβάζει Ελληνικά. Δουλεύουν τα πάντα όπως στις TW roms αλλά εδώ τα πάντα πάνε σφαίρα. Όσοι την βάλουν θα ενθουσιαστουν απλά το νέο περιβάλλον θέλει λίγο χρόνο για να το μάθεις. Επίσης δουλεύει ο δεύτερος χώρος . Βάλε αυτό το Πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whenair.language&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dall+language+apk&pcampaignid=APPU_1_B1V6WYL4CML1UKycmGA και θα έχεις παντού ελληνικά το έχω στην MIUI8_7.1.15_wonitor_V2.0 από xda Edited July 27, 2017 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Βάλε αυτό το Πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whenair.language&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dall+language+apk&pcampaignid=APPU_1_B1V6WYL4CML1UKycmGA και θα έχεις παντού ελληνικά το έχω στην MIUI8_7.1.15_wonitor_V2.0 από xdaΤην είχα δοκιμάσει παλιότερα, είδα στο Updated ότι δεν δουλεύει ο δεύτερος χώρος. Σε αυτή που έχω τώρα τα καλούδια είναι περισσότερα. Εκτός αν τα έχει προσθέσει στην ν2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Έχει αντέξει τόσο καιρό, γιατί δεν την κουράζεις με φλασαρισματα ρομ και κερνελ όλη την ώρα. Είσαι σταθερός τύπος Χαχαχαχαα. Κλάμα..... 3,3 χρόνων μπαταρία εδώ 3500 φορτισεις αλλά τους τελευταίους 2 μήνες τα έχει παίξει κανονικά. Με ένα 10αρι power bank της xiaomi είμαι άρχοντας όμως και δεν ξεμενω ποτέ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλημερα και κάτι μήνα. Είμαι με την τελευταία phronesis. Δεν έχω βρει πως ζουμαρω στον video player. Δηλαδή ενώ παίζει το βίντεο και πατάς παύση, με την κίνηση των δαχτύλων να zoomάρει όπως έκανε με παλαιότερες rom. Τώρα απλά αυξάνει την ένταση ή κάνει fast forward. Κάποια ιδέα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μετά από κανά 2 χρόνια με Phronesis N5 V2 λέω να φρεσκάρω λίγο το κινητό μου. Τι ROM (σε συνδυασμό με kernel) προτείνετε; Προϋπόθεση να δουλεύει κανονικά το spen και κατά προτίμηση να μην είναι από αυτές τις πολύ νέες ROMs που ακόμα δεν δουλεύουν κάποια features. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μετά από κανά 2 χρόνια με Phronesis N5 V2 λέω να φρεσκάρω λίγο το κινητό μου. Τι ROM (σε συνδυασμό με kernel) προτείνετε; Προϋπόθεση να δουλεύει κανονικά το spen και κατά προτίμηση να μην είναι από αυτές τις πολύ νέες ROMs που ακόμα δεν δουλεύουν κάποια features. 2 λυσεις εχεις. AryaMod V9 lollipop 5.0 Phronesis v6.5 lolipop 5.1 note5 port ολες οι αλλες ειναι για εφε και απλα για να λεμε. ππιστεψε με τις εχω βαλει ολες. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Χμμμ.. Την Aryamod θυμάμαι και τότε να την αναφέρουν. Ανάμεσα στις 2 έχει κάποια διάφορες που θα μπορούσαν να με κάνουν να επιλέξω την μία έναντι της άλλης; Επίσης με ποιον kernel προτείνεται να πάω σε καθεμία από τις 2 περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Και η magma εξαιρετικη είναι τη δουλεύω 10 μήνες χωρίς θέμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Η υπογραφή σου λέει S8 port rom. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις τα s-pen features του Note 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Η υπογραφή σου λέει S8 port rom. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις τα s-pen features του Note 3; Όχι έχω όλα τα spen futures του NOTE 7 και αρκετά features του S8. Όλα δουλεύουν άψογα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Χμμμ.. Την Aryamod θυμάμαι και τότε να την αναφέρουν. Ανάμεσα στις 2 έχει κάποια διάφορες που θα μπορούσαν να με κάνουν να επιλέξω την μία έναντι της άλλης; Επίσης με ποιον kernel προτείνεται να πάω σε καθεμία από τις 2 περιπτώσεις; Η phronesis ειναι πιο ομορφη σιγουρα. Η aryamod ειναι οτι πιο κοντινο σε stock note 3 Προσωπικά εδω και καιρο είμαι με aryamod λογω ενος mod που ανεβαζει σκαλες την καμερα του κινητου. Οσο για τους kernel δοκιμαζεις κ οποιος σου κάτσει καλά. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) ...λογω ενος mod που ανεβαζει σκαλες την καμερα του κινητου. Ποιο mod εννοείς; Edited August 13, 2017 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Η phronesis ειναι πιο ομορφη σιγουρα. Η aryamod ειναι οτι πιο κοντινο σε stock note 3 Προσωπικά εδω και καιρο είμαι με aryamod λογω ενος mod που ανεβαζει σκαλες την καμερα του κινητου. Οσο για τους kernel δοκιμαζεις κ οποιος σου κάτσει καλά. Για να είμαι ειλικρινής σε αυτή την φάση δεν με ενδιαφέρει και ΤΟΣΟ η εμφάνιση, όσο οι επιδόσεις και (κυρίως) η διαχείριση της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Ποιο mod εννοείς; https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/mod-camera-mod-note-3-n9005-lollipop-5-0-t3067827 εδω εισαι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να είμαι ειλικρινής σε αυτή την φάση δεν με ενδιαφέρει και ΤΟΣΟ η εμφάνιση, όσο οι επιδόσεις και (κυρίως) η διαχείριση της μπαταρίας... και οι 2 ρομ που ανεφερα νομιζω εχουν την ιδια μπαταρια! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 εδω εισαι! Πού το θυμήθηκες :) Να είσαι καλά σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παιδια επειδη θα το δωσω το Note σε ενα φιλο, σκεφτομαι να του βαλω μια 5αρα rom. Απο Arya και Phronesis ποια προτεινετε και με ποιον kernel γιατι ημουν πολυ καιρο με magma.επισης αν ειναι δυνατο να μου πειτε συμβατο xposed ή βαζω αυτο που ειχα και στην magma (απο magisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Παιδια επειδη θα το δωσω το Note σε ενα φιλο, σκεφτομαι να του βαλω μια 5αρα rom. Απο Arya και Phronesis ποια προτεινετε και με ποιον kernel γιατι ημουν πολυ καιρο με magma.επισης αν ειναι δυνατο να μου πειτε συμβατο xposed ή βαζω αυτο που ειχα και στην magma (απο magisk Αν θες να του δώσεις το κινητό με 5 άρα μαμά rom για μένα πέρνα του civato 2.1 no root. Δουλεύουν τα πάντα και το hdr της κάμερας και είναι απροβληματιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλημέρα Έχω την aryamod 8.1 και κατέβασα από εδώ την 9 https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920/amp/ Όταν ανοίγει η συσκευή όμως δεν αναγνωρίζει την sim. Είναι λάθος έκδοση της rom; ποια είναι η σωστή; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Tesla-hlte-7.1.2.RC.v4.3-UNOFFICIAL-20170728-1057 Synergy-rc18. open_gapps-arm-7.1-pico-2017082 Magisk-v13.6(1360) Κροτίδα και μπαταρία επίπεδα 6.0.1 https://www.dropbox.com/s/agld6c1xjqfd2er/SCR_20170827_200149.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Tesla-hlte-7.1.2.RC.v4.3-UNOFFICIAL-20170728-1057 Synergy-rc18. open_gapps-arm-7.1-pico-2017082 Magisk-v13.6(1360) Κροτίδα και μπαταρία επίπεδα 6.0.1 https://www.dropbox.com/s/agld6c1xjqfd2er/SCR_20170827_200149.mp4?dl=0Βαγγέλη ακόμα φλασαρεις :o Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπερα παιδια μπορουμε να βρουμε μια ROM κοντα πολυ κοντα στο Note 5 ή το Note 7 και να δω ποια θελω να βαλω ; Δεν ξανα ασχολειθηκα με ROOT ROM κλπ κλπ ειναι η αληθεια καποιο οδηγο εχουμε ; Αν τα κανω σαλατα με κρεμμιδακια μπορω μεσω odin να επιστρεψω στην τελευταια ROM που ειχε προεγκατεστημενη ; Ρωταω γιατι θα παρω το Νοτε 3 το πρωτο που βγηκε 200ευρω απο ενα φιλαρακι και θελω να παιξω μαζι του. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπερα παιδια μπορουμε να βρουμε μια ROM κοντα πολυ κοντα στο Note 5 ή το Note 7 και να δω ποια θελω να βαλω ; Δεν ξανα ασχολειθηκα με ROOT ROM κλπ κλπ ειναι η αληθεια καποιο οδηγο εχουμε ; Αν τα κανω σαλατα με κρεμμιδακια μπορω μεσω odin να επιστρεψω στην τελευταια ROM που ειχε προεγκατεστημενη ; Ρωταω γιατι θα παρω το Νοτε 3 το πρωτο που βγηκε 200ευρω απο ενα φιλαρακι και θελω να παιξω μαζι του. Magma φίλε μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts