DeathAngel Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Το original δικαρτο κινέζικο είναι το sm-n9002. Το sm-n9006 πολλοί λένε ότι είναι απλά κλώνος και δεν υπάρχει στη λίστα των εκδόσεων του note 3. Κι αυτό εδώ τι είναι; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Παιδες θα περασω σε φιλου Note 3 N9005 LTE την rom FOUGAT N7 V6 (S8 UX) Πειτε μου: 1) Περναω το twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.img.tar με odin 2) Περναω την rom 3) Περναω εναν Kernel. Ποιον Kernel?. Ποιον συστηνετε? Δωστε link να τον κατεβασω. Ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Έχει αγοράσει κάποιος μπαταρία για το nοte 3 από το e-shop για να μου πει αν είναι γνήσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Έχει αγοράσει κάποιος μπαταρία για το nοte 3 από το e-shop για να μου πει αν είναι γνήσια Έχω πήρα από σκροτζομαγαζο με 10€ και μια μια χαρά βγήκε. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Έχω πήρα από σκροτζομαγαζο με 10€ και μια μια χαρά βγήκε. Μπορείς να μου πεις το μαγαζί γιατί στην smartec στο Χαϊδάρι δεν έχει Πόσες ώρες ενεργή οθόνη βγάζει τώρα με την μπαταρία που πήρες Edited June 16, 2017 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μπορείς να μου πεις το μαγαζί γιατί στην smartec στο Χαϊδάρι δεν έχει Πόσες ώρες ενεργή οθόνη βγάζει τώρα με την μπαταρία που πήρες Από το electrocholic την έχω πάρει.+1ωρα είδα στην οθόνη. Αλλά είναι σχετικό αυτό αναλογα με ποια rom έχω περασμενη αλλαζει και η οθονη. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Από το electrocholic την έχω πάρει.+1ωρα είδα στην οθόνη. Αλλά είναι σχετικό αυτό αναλογα με ποια rom έχω περασμενη αλλαζει και η οθονη. Σε σύνολο βγάζεις 5 με 6 ώρες ενεργή οθόνη γιατί Εγώ με αυτή που έχω βγάζω 3μηση ώρες με magma v8.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Σε σύνολο βγάζεις 5 με 6 ώρες ενεργή οθόνη γιατί Εγώ με αυτή που έχω βγάζω 3μηση ώρες με magma v8.5 5 με 6 ώρες Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ούτε με την προηγούμενη μπαταρία.τωρα είναι στις 3.5 με 4 το πολύ.5 είχα δει μόνο με aryamod v9! Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά δεδομένα-wifi-gps-sync δεν τα σβήνω ποτέ.η φωτεινότητα στο αυτόματο. Αν υπήρχε τρόπος να πάω σε 420dpi την aryamod v9 δεν θα άλλαζα rom ποτέ.δεν θέλω να βάλω nova launcher. Edited June 16, 2017 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ρε παιδια ακολουθω τις οδηγιες της magma για την white gallery αλλα ακομα το κανει. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ρε παιδια ακολουθω τις οδηγιες της magma για την white gallery αλλα ακομα το κανει. Καμια ιδεα; Αν διαβάσεις πιο κάτω το ποστ στο xda εχει και ένα zip να το φλασαρεις να ηρεμήσεις μια και καλή. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπερα μια βοηθεια. Το Note 3 μου δεν μπορει να συνδεθει με τα bluetooth του αυτοκινητου. Ενω ηταν συνδεδεμένο ξαφνικά βγήκε από την λίστα και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό πλεον. Δεν έχει θέμα το bluetooth του αμαξιου καθως η αρραβωνιαστικά μου συνδέεται κανονικα, και μάλιστα έκανα στο κινητο της ξανα την διαδικασία συγχρονισμου. Καποια σκέψη για το πως θα το συνεφέρω; (Eιμαι root αλλα δεν έχω πειράξει τιποτα από το κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπερα μια βοηθεια. Το Note 3 μου δεν μπορει να συνδεθει με τα bluetooth του αυτοκινητου. Ενω ηταν συνδεδεμένο ξαφνικά βγήκε από την λίστα και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό πλεον. Δεν έχει θέμα το bluetooth του αμαξιου καθως η αρραβωνιαστικά μου συνδέεται κανονικα, και μάλιστα έκανα στο κινητο της ξανα την διαδικασία συγχρονισμου. Καποια σκέψη για το πως θα το συνεφέρω; (Eιμαι root αλλα δεν έχω πειράξει τιποτα από το κινητο) Τι from εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Νέος Bootloader https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/SLK/download/N9005XXSGBPL7/173949/ Θέλει κατέβασμα η Rom και ξεζιπαρισμα το bootloader και φλασαρισμα μέσω odin Το προηγουμενο ήταν το N9005XXSGBPL6 Το νέο N9005XXSGBPL7 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Νέος Bootloader https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/SLK/download/N9005XXSGBPL7/173949/ Θέλει κατέβασμα η Rom και ξεζιπαρισμα το bootloader και φλασαρισμα μέσω odin Το προηγουμενο ήταν το N9005XXSGBPL6 Το νέο N9005XXSGBPL7 Send From Note 3 With S8 Port Rom Αυτό είναι το ποιο νέο build date 5/5/2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/NEE/download/N9005XXSGBQD1/166862/ Αυτό που έβαλες είναι build date 27/12/2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Αυτό είναι το ποιο νέο build date 5/5/2017 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note3/SM-N9005/NEE/download/N9005XXSGBQD1/166862/ Αυτό που έβαλες είναι build date 27/12/2016 Θα κάνουν οι συγκεκριμένοι Bootloader modem όμως? Έχουν πολύ διαφορετικα γράμματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Θα κάνουν οι συγκεκριμένοι Bootloader modem όμως? Έχουν πολύ διαφορετικα γράμματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι κάνουν είναι τα τελευταία Εγώ τα έκανα εξαγωγή από την Rom και τα έβαλα όποιος θέλει να τα ανεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ναι κάνουν είναι τα τελευταία Εγώ τα έκανα εξαγωγή από την Rom και τα έβαλα όποιος θέλει να τα ανεβάσω Αν τα έχεις ανέβασε τα να τα περάσω μην κατεβάζουμε όλοι την Rom. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τωρα προσφατα εκανα φορματ στο Νοτε 3 εβαλα μια Ελληνικη ρομ το εκανα ρουτ εβαλα και το σωστο ρικοβερυ και οποιαδηποτε ρομ και να βαλω δεν ξεκινα μενει στο samsung Galaxy Note 3 δεν ξερω τι συμβαινει ενω πριν το φορματ ειχα βαλει αρκετες καστομ ρομ Καμμια ιδεα ?? Την κανονικη ρομ ομως την δουλευει κανονικα οταν την περνω μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τωρα προσφατα εκανα φορματ στο Νοτε 3 εβαλα μια Ελληνικη ρομ το εκανα ρουτ εβαλα και το σωστο ρικοβερυ και οποιαδηποτε ρομ και να βαλω δεν ξεκινα μενει στο samsung Galaxy Note 3 δεν ξερω τι συμβαινει ενω πριν το φορματ ειχα βαλει αρκετες καστομ ρομ Καμμια ιδεα ?? Την κανονικη ρομ ομως την δουλευει κανονικα οταν την περνω μεσω odin Άμα βάζεις πχ magma Rom πρέπει να βάλεις και κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Άμα βάζεις πχ magma Rom πρέπει να βάλεις και κερνελ Οπως εκανα εγκατασταση πριν ενα μηνα περιπου στην magma και δουλευε μια χαρα το ιδιο εκανα και τωρα κατι συμβαινει αυτο που προσεξα ειναι οτι σε download mode γραφει με μπλε γραμματα secure download enable προφανως κλειδωμενος bootloader ? αν ναι τι κανω ξερει κανεις ? Edited June 27, 2017 by SKORPIOS007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Liam69 τι εννοεις from;απο ελληνικο καταστημα το πήρα;μπορω να το δω απο κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Liam69 τι εννοεις from;απο ελληνικο καταστημα το πήρα;μπορω να το δω απο κάπου; Rom εννοώ βαλε την τελευταία απο nodric countries αυτην εβαλα εγω τωρα και την εκανα root και βγαζω πλέον 6 ωρες sot οθόνης ενώ με την magna v8.5 το πολύ 4 ωρες με την καινούργια μπαταρία που εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Οπως εκανα εγκατασταση πριν ενα μηνα περιπου στην magma και δουλευε μια χαρα το ιδιο εκανα και τωρα κατι συμβαινει αυτο που προσεξα ειναι οτι σε download mode γραφει με μπλε γραμματα secure download enable προφανως κλειδωμενος bootloader ? αν ναι τι κανω ξερει κανεις ? Τελικα δεν γνωριζει κανενας μηπως βγαλω μια ακρη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τελικα δεν γνωριζει κανενας μηπως βγαλω μια ακρη ? Και σε μένα λέει secure και ειναι μπλε. Οπότε να μην κάνεις τιποτα Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Και σε μένα λέει secure και ειναι μπλε. Οπότε να μην κάνεις τιποτα Οκ φιλε ευχαριστω αν και θα προσπαθησω να κανω υποβαθμιση και ευχομαι να πετυχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts