king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει μια η lineage OS Nougat 7.1.1 official από cyanogen οπότε καταλαβαίνετε πόση υποστήριξη υπάρχει. Αθάνατο κινητό πολλές Rom και πιστεύω να πάρουμε και Android O. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει μια η lineage OS Nougat 7.1.1 7.1.2 είναι δεν το έχουν αλλάξει στο OP. Η καλύτερη με απίστευτη παραμετροποίηση είναι αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/unofficial-resurrection-remix-t3528943 αλλά προς το παρόν έχει σταματήσει την υποστήριξη. Μετά υπάρχει αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/android-7-0-cm14-trader418-unofficial-t3459973 η οποία είναι πιο στεγνή αλλά ο dev την υποστηρίζει. Και στις δύο έβαλα [Hlte][Xenial][31.05.17][LA14.1] κερνελ γιατί ο μαμά έχει θέματα. Με δύο λόγια 7.1.2 πάει σφαίρα αλλά μπαταρία με την δικιά μού χρήση σίγουρα μια ωρίτσα οθόνη κάτω από TW rom. Βέβαια μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 7.1.2 είναι δεν το έχουν αλλάξει στο OP. Η καλύτερη με απίστευτη παραμετροποίηση είναι αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/unofficial-resurrection-remix-t3528943 αλλά προς το παρόν έχει σταματήσει την υποστήριξη. Μετά υπάρχει αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/android-7-0-cm14-trader418-unofficial-t3459973 η οποία είναι πιο στεγνή αλλά ο dev την υποστηρίζει. Και στις δύο έβαλα [Hlte][Xenial][31.05.17][LA14.1] κερνελ γιατί ο μαμά έχει θέματα. Με δύο λόγια 7.1.2 πάει σφαίρα αλλά μπαταρία με την δικιά μού χρήση σίγουρα μια ωρίτσα οθόνη κάτω από TW rom. Βέβαια μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Ευχαριστημένος έτσι? Εγώ θα κάτσω στη magma S8 Rom για αρκετό καιρό μιας και δεν μου λείπει τίποτα και δουλεύει και το cosmote GO. Θα εμένα στην lineage αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει σωστά το systemless Root και το suhide. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μετά απο αρκετό καιρό άλλαξα rom απο του civato που είχα σε Lineage rom.Αρκετα γρήγορη και "καθαρή". Το θέμα μου είναι γιατί δε μου εμφανίζει τις επαφές της κάρτας sim.Υπαρχει κάποια λύση η πρεπει να ξανά φλασάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μετά απο αρκετό καιρό άλλαξα rom απο του civato που είχα σε Lineage rom.Αρκετα γρήγορη και "καθαρή". Το θέμα μου είναι γιατί δε μου εμφανίζει τις επαφές της κάρτας sim.Υπαρχει κάποια λύση η πρεπει να ξανά φλασάρω?Δεν υπάρχει λόγος να τις έχεις στην κάρτα sim. Από τις επαφές ρυθμίσεις κάνεις ένα backup και τις επαναφέρει ατοφιες. Το αρχείο Επαφές.vcf είναι συμβατό σε όλες τις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν υπάρχει λόγος να τις έχεις στην κάρτα sim. Από τις επαφές ρυθμίσεις κάνεις ένα backup και τις επαναφέρει ατοφιες. Το αρχείο Επαφές.vcf είναι συμβατό σε όλες τις ρομ. Ναι εχεις δίκιο απλα δε μου ειχε ξανατυχει και δεν επαιρνα backup.Και στην s8 μου το έκανε αλλα για κάποιο λογο μου τις εμφάνισε μονο του μετά απο λίγη ώρα χρήσης.Δε το ξαναγλιτωνω το φλασαρισμα κάνει και ζεστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παιδες θα μπορουσε καποιος με λιγα βηματα απλα και λιτα να μου δωσει Links για να κανω root ενα Note 3 και να περασω μια rom 7.0 που να μοιαζει σε Note 7 ή σε οτι τελευταιο υπαρχει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παιδες θα μπορουσε καποιος με λιγα βηματα απλα και λιτα να μου δωσει Links για να κανω root ενα Note 3 και να περασω μια rom 7.0 που να μοιαζει σε Note 7 ή σε οτι τελευταιο υπαρχει.Για αρχή δες αυτό Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Οσες 6.0.1 rom εχω δοκιμασει, σε ολες το κινητο ζεστενεται αρκετα και η μπαταρια δεν κραταει σχεδον καθολου. Σχεδον η μιση διαρκεια σε σχεση πχ με την phronesis 6.5 που ειχα για καιρο. Ετσι ειναι και στις δικες σας συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Οσες 6.0.1 rom εχω δοκιμασει, σε ολες το κινητο ζεστενεται αρκετα και η μπαταρια δεν κραταει σχεδον καθολου. Σχεδον η μιση διαρκεια σε σχεση πχ με την phronesis 6.5 που ειχα για καιρο. Ετσι ειναι και στις δικες σας συσκευες?Aspire.C9.V-2.0 έχει phantom-kernel . Θερμοκρασίες τέλος και πολύ καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Aspire.C9.V-2.0 έχει phantom-kernel . Θερμοκρασίες τέλος και πολύ καλή μπαταρία. Όταν βγει κάτι που έχει και ελληνικά ενημέρωσε μας να την βάλω και εγώ περιμένω πως και πως να την δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αυτην εχω τωρα και δυστυχως τα ιδια κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εχω phronesis 6.5 εδω και αρκετο καιρο. Αρχικα ημουν πολυ ευχαριστημένος. Τελευταια μου κανει πολλα κολλήματα, κρασαρισματα, και χανει ευκολα gps. Δυο ερωτήσεις σύντομες : 1. Εχει βγει μετα το phronesis 6.5 κατι πιο φρεσκο (πχ note7 rom) που ομως να ειναι 100% αξιόπιστο οπως θεωρούνταν το 6.5? Δεν εχω χρονο και κεφι να ψαχνω λυσεις σε μικροπροβληματα οταν τη βάλω. 2. Αν δε βαλω αλλη ρομ, αρκει να κανω ενα factory reset? Η πρεπει να ψαχνω να βρω παλι modem, bootloaders, τα αρχεια της ρομ, κερνελ κλπ. και οοοοολα αυτα να τα ξαναπερασω? (βαριεμαι λιγο την ολη διαδικασια αλλα αν πρεπει θα το κανω οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Αυτην εχω τωρα και δυστυχως τα ιδια κανει.Αυτές είναι οι μαμά ρυθμίσεις και σου ανεβάζει θερμοκρασία? Από την κάτω φωτογραφία εννοώ. Καλησπέρα παιδιά. Εχω phronesis 6.5 εδω και αρκετο καιρο. Αρχικα ημουν πολυ ευχαριστημένος. Τελευταια μου κανει πολλα κολλήματα, κρασαρισματα, και χανει ευκολα gps. Δυο ερωτήσεις σύντομες : 1. Εχει βγει μετα το phronesis 6.5 κατι πιο φρεσκο (πχ note7 rom) που ομως να ειναι 100% αξιόπιστο οπως θεωρούνταν το 6.5? Δεν εχω χρονο και κεφι να ψαχνω λυσεις σε μικροπροβληματα οταν τη βάλω. 2. Αν δε βαλω αλλη ρομ, αρκει να κανω ενα factory reset? Η πρεπει να ψαχνω να βρω παλι modem, bootloaders, τα αρχεια της ρομ, κερνελ κλπ. και οοοοολα αυτα να τα ξαναπερασω? (βαριεμαι λιγο την ολη διαδικασια αλλα αν πρεπει θα το κανω οκ)Για αρχή δοκίμασε μόνο αλλαγή κερνελ idleKernel-hlte-eur-6.6.3-note5port.zip(δοκιμασμένα η καλύτερη έκδοση). Αν έχεις θέματα ξανά, βάλε την ρομ από πάνω χωρίς κανένα wipe. Edited June 11, 2017 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ναι, αυτες ειναι οι μαμα ρυθμισεις και ανεβαζει θερμοκρασιες. Εχω δοκιμασει phronesis, magma kai aspire c9 roms. Σε ολες ακριβως το ιδιο. Η συσκευη ζεστενετε πολυ και η μπαταρια τελειωνει γρηγορα. Επισης δοκιμασα και συνδιασμους με αλλους kernels. Αλλα παλι τιποτα. Το μονο που ψιλοφτιαχνει την κατασταση ειναι να ριξω τη συχνοτητα του επεξεργαστη στα 1.500 περιπου, αλλα ετσι το κινητο συνηθως σερνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ναι, αυτες ειναι οι μαμα ρυθμισεις και ανεβαζει θερμοκρασιες. Εχω δοκιμασει phronesis, magma kai aspire c9 roms. Σε ολες ακριβως το ιδιο. Η συσκευη ζεστενετε πολυ και η μπαταρια τελειωνει γρηγορα. Επισης δοκιμασα και συνδιασμους με αλλους kernels. Αλλα παλι τιποτα. Το μονο που ψιλοφτιαχνει την κατασταση ειναι να ριξω τη συχνοτητα του επεξεργαστη στα 1.500 περιπου, αλλα ετσι το κινητο συνηθως σερνεταιΟι πυρήνες μπαίνουν offline ή δουλεύουν συνέχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μπαινουν offline... Τι αλλο μπορω να δοκιμασω? Εχω ριξει τη συχνοτητα της cpu και εχω κανει και undrvolt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ξερει καποιος πως μπορεις να μπλοκαρεις απο συγκεκριμενο αριθμο την αποστολη μηνυματων ΑΛΛΑ να μην εμφανιζεται στον αποστολεα η ενδειξη πως το μηνυμα του παρεληφθη; Μπλοκαρισμα εχω πετυχει με διαφορους τροπους και app, ΑΛΛΑ παντα εμφανιζοταν στον αποστολεα πως παρελαβα το μηνυμα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μπαινουν offline... Τι αλλο μπορω να δοκιμασω? Εχω ριξει τη συχνοτητα της cpu και εχω κανει και undrvolt.UV Μην κάνεις ποτέ γιατί κόβεις τα ρεύματα του επεξεργαστή. Δοκίμασε να το δουλέψεις χωρίς κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ξέρει κάποιος ποια η διαφορά από το μοντέλο N9006??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Συμφωνα με το λινκ ειναι η dual sim china εκδοση χωρις 4g https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574886 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Δηλαδή αξίζει να το πάρω; είναι original?έχει διαφορά στον επεξεργαστή η στα γραφικά;το καλύπτει η εγγύηση η όχι λόγω Κινας; Edited June 11, 2017 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Υπαρχει τροπος να δω την πραγματικη χωρητικοτητα και την φθορά της μπαταριας απο τη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δηλαδή αξίζει να το πάρω; είναι original?έχει διαφορά στον επεξεργαστή η στα γραφικά;το καλύπτει η εγγύηση η όχι λόγω Κινας; Κάποια γνώμη; κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Κάποια γνώμη; κανεις; Το original δικαρτο κινέζικο είναι το sm-n9002. Το sm-n9006 πολλοί λένε ότι είναι απλά κλώνος και δεν υπάρχει στη λίστα των εκδόσεων του note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts