sider Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ποιά έκδοση twrp έβαλες; Όπως έχουμε πει πολλές φορές, συμβατή είναι η έκδοση 2.8.7 . Αν έβαλες την εκδοση 3 τότε πρέπει να την αλλάξεις.όλα καλά σε ευχαριστώ. Ποιό kernel να βάλω γιατί χάνι το σήμα της κεραίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 όλα καλά σε ευχαριστώ. Ποιό kernel να βάλω γιατί χάνι το σήμα της κεραίας. Το σήμα δεν επηρεάζεται από τον kernel αλλά από το modem που έχεις εγκατεστημένο. Προσωπικά δεν έχω να σου προτείνω κάποιο μιας και όλα τα modem που εγκατέστησα μέχρι τώρα είχαν ίδια απόδοση. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Παιδια καλημερα.Ειμαι με.magma 8.5 και παει πολυ καλα αλλα εχω ενα θεμα ζεστενεται πολυ το κινητο.Κερνελ εχω lss3.8ux και παρατηρω πως απο συχνοτητες χρησιμοποιει μονο την χαμηλοτερη και μετα την μεγιστη.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο synapse ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Παιδια καλημερα.Ειμαι με.magma 8.5 και παει πολυ καλα αλλα εχω ενα θεμα ζεστενεται πολυ το κινητο.Κερνελ εχω lss3.8ux και παρατηρω πως απο συχνοτητες χρησιμοποιει μονο την χαμηλοτερη και μετα την μεγιστη.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο synapse ? Βάλε phantom kernel είναι πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 το modem εκτός από odin γιατί από την ωρα που έβαλα την 8,5 το κινητο ούτε σήμα με τον παροχο εχει ουτε με το pc κανει σύνδεση υπάρχει κάποια άλλη λύση για να το περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Βάλε phantom kernel είναι πολύ καλός Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω.Ελεγα να εβαζα και darklord kernel για δοκιμη...εχει κανεις αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_u8800 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 το modem εκτός από odin γιατί από την ωρα που έβαλα την 8,5 το κινητο ούτε σήμα με τον παροχο εχει ουτε με το pc κανει σύνδεση υπάρχει κάποια άλλη λύση για να το περασω. Καλημέρα, αρχικά, για να «δει» το pc σου το note θα πρέπει απαραιτήτως να εγκαταστήσεις τους drivers. Μετά μπορείς να περάσεις κανονικά άλλο modem από Odin. Παράθεση Lenovo K3 Note Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 το modem εκτός από odin γιατί από την ωρα που έβαλα την 8,5 το κινητο ούτε σήμα με τον παροχο εχει ουτε με το pc κανει σύνδεση υπάρχει κάποια άλλη λύση για να το περασω. Για το σήμα που έχεις θέμα πρέπει όταν έκανες την εγκατάσταση να έχεις επιλέξει να στέλνεις διαγνωστικά στην Samsung θα πρέπει να το βρεις και να το από επιλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Για το σήμα που έχεις θέμα πρέπει όταν έκανες την εγκατάσταση να έχεις επιλέξει να στέλνεις διαγνωστικά στην Samsung θα πρέπει να το βρεις και να το από επιλεξεις Νομιζω πρεπει να μην επιλεξει και οχι να επιλεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Νομιζω πρεπει να μην επιλεξει και οχι να επιλεξει Αυτό είπα και εγώ να το αποεπιλέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αυτό είπα και εγώ να το αποεπιλέξει Συγνωμη φιλε μου δεν το διαβασα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους έβαλα άλλη Rom και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Παιδια καλημερα.Καμια ιδεα φια τον darklord kernel αξιζει να τον βαλω?.Ειμαι με magma 8.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Παιδιά την βοήθεια σας...παλιοτερα είχα βάλει phronesis αλλά για κάποιους λόγους γύρισα σε στοκ. Η διαδικασία που είχα ακολουθήσει ήταν: CF auto root - ClockWorkMod - Phronesis. Επειδή σκέφτομαι να βάλω την magma διαβάζω ότι προτείνετε twrp σαν recovery. Είναι καλύτερο; Χρειάζεται root πριν το περάσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δεν έχω άποψη για το CWM μιας και δε το έβαλα ποτέ στο note3. Για το TWRP 2.8.7 μπορώ να σου πω ότι είναι συμβατό με όλες τις custom roms που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Μπορείς να κάνεις τη δοκιμή με το CWM και να μας ενημερώσεις για το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Καλησπέρα. Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα με τους χάρτες Google? Είμαι με magma8.5 . Καταρχήν δεν δουλεύει καθόλου το gps ( ούτε με sygic) δεν συγχρονίζει. Θα διαβάσω όμως, υπάρχει έναfix νομίζω και είχε προτείνει ο menios κάποια ποστ νωρίτερα μια λύση. Το πρόβλημά μου είναι ότι έκανα εγκατάσταση τους χάρτες και με το που ανοίγω την εφαρμογή και δεν επιτρέπω να βρίσκει την τοποθεσία ( στο παραθυράκι που ανοίγει), μετά σέρνεται...... σκρολαρει ο χάρτης με κολλήματά, δεν πατιουνται τα κουμπιά των ρυθμίσεων, σέρνεται η εφαρμογή μόνο. Καμιά ιδέα? ( έκανα επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια) Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Κάποιος εάν έχει την ευγενική καλοσύνη να μου πει πως διορθώνεται το bug από το gallery magma 8.5 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Κάποιος εάν έχει την ευγενική καλοσύνη να μου πει πως διορθώνεται το bug από το gallery magma 8.5 Ευχαριστώ Υπάρχει ένα zip note 5 gallery το τρέχεις μέσω recovery (How to fix gallery white thumbnail bug.) Το βρίσκεις εκεί που λέει mod s fix στην πρώτη σελίδα. Edited June 3, 2017 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ευχαριστώ φίλτατε. Το πρόβλημα διορθώθηκε εν τέλη με ένα clear cache στην ίδια την εφαρμογή. Όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εγκατέστησα την τελευταία magma αλλά από τότε δεν συνδέεται καθόλου σε δίκτυα κινητής. Δηλαδή δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ προφανώς μέσω δικτύου. Μόνο WiFi λειτουργεί. Τι έκανα λάθος. Csc επέλεξα EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εγκατέστησα την τελευταία magma αλλά από τότε δεν συνδέεται καθόλου σε δίκτυα κινητής. Δηλαδή δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ προφανώς μέσω δικτύου. Μόνο WiFi λειτουργεί. Τι έκανα λάθος. Csc επέλεξα EUR.βρες τα διαγνωστικά και κάνε το τικ off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ευχαριστώ φίλτατε. Το πρόβλημα διορθώθηκε εν τέλη με ένα clear cache στην ίδια την εφαρμογή. Όλα καλά. Θα στο ξανακανει καποια στιγμη 100% πρεπει να περασεις το zip που σου ειπε ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Menioseten σε ευχαριστώ! Όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Όσοι βαρέθηκαν την ρομ τους και έχουν χρόνο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3610152 Ότι καλύτερο σε ταχύτητα και μπαταρία. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Διαβάστε λίγο το θέμα από το τέλος και θα καταλάβετε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Όσοι βαρέθηκαν την ρομ τους και έχουν χρόνο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3610152 Ότι καλύτερο σε ταχύτητα και μπαταρία. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Διαβάστε λίγο το θέμα από το τέλος και θα καταλάβετε :cool: Την έχω βάλει εδώ και μέρες και είχα γράψει και εδώ το λινκ στις 22 Μάιου είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts