DrFrap Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Ναι δεν σε χρειάζεται . Αν σου το ζητήσει κάποια εφαρμογή θα το κατεβάσεις από το play. Πιστεύω σήμερα να την βάλεις την ρομ γιατί από το στάδιο που είσαι δεν θυμάμαι να έχει κάτι άλλο. Α οταν κάνεις reboot θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις install τον su εσύ θα πατήσεις do not install. Καλή επιτυχία. Σας έπρηξα αλλά τα κατάφερα :D . έγινε εγκατάσταση και ξεκινάω το setup του κινητού. Δεν μου βγήκε τέτοιο μήνυμα για τον su πουθενά στην πορεία. Όταν άρχισα να σετάρω το κινητό, μετά το μαιλ έλεγε για κατέβασμα κάποιων apps απο wifi, αλλά δεν γινόταν τπτ και προχώρησα χωρίς να δείξει κάτι. Δεν ξέρω εαν έγινε κάτι λάθος εκεί. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγνώμη για τα συνεχή/κουραστικά ποστ ίσως, απλά σήμερα μόνο έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Σας έπρηξα αλλά τα κατάφερα :D . έγινε εγκατάσταση και ξεκινάω το setup του κινητού. Δεν μου βγήκε τέτοιο μήνυμα για τον su πουθενά στην πορεία. Όταν άρχισα να σετάρω το κινητό, μετά το μαιλ έλεγε για κατέβασμα κάποιων apps απο wifi, αλλά δεν γινόταν τπτ και προχώρησα χωρίς να δείξει κάτι. Δεν ξέρω εαν έγινε κάτι λάθος εκεί. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγνώμη για τα συνεχή/κουραστικά ποστ ίσως, απλά σήμερα μόνο έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ. Κοίτα να χαρείς την κινηταρα. Με την συγκεκριμένη Rom το κινητό πήρε αξία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Σας έπρηξα αλλά τα κατάφερα :D . έγινε εγκατάσταση και ξεκινάω το setup του κινητού. Δεν μου βγήκε τέτοιο μήνυμα για τον su πουθενά στην πορεία. Όταν άρχισα να σετάρω το κινητό, μετά το μαιλ έλεγε για κατέβασμα κάποιων apps απο wifi, αλλά δεν γινόταν τπτ και προχώρησα χωρίς να δείξει κάτι. Δεν ξέρω εαν έγινε κάτι λάθος εκεί. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγνώμη για τα συνεχή/κουραστικά ποστ ίσως, απλά σήμερα μόνο έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ.Με γεια το S8+ Βάλτα ολα τέρμα να το ευχαριστηθείς το N3 δεν έχει ταβάνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλημέρα επειδή έφαγα κόλλημα πως φεύγει αυτή η ενημέρωση....; Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Πολύ καλή η magma. Βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με τη darklord. Χτες ξεκίνησα να σεταρω ρυθμίσεις Και να περνάω εφαρμογές. Το φορτισα 100% και το άφησα εκτός να δω κατανάλωση το βράδυ. Σε 6 ώρες έχασε 2% (χωρίς aod). Το πρωί ενεργοποίησα το aod. Εντάξει, ίσως θέλει ακόμα λίγο να κάτσει καλά η ρομ.....? Διαπίστωσα ότι δεν κοιμούνται όλοι οι cores του επεξεργαστή. Να φταίει το infinity wallpaper? Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2017 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Πολύ καλή η magma. Βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με τη darklord. Χτες ξεκίνησα να σεταρω ρυθμίσεις Και να περνάω εφαρμογές. Το φορτισα 100% και το άφησα εκτός να δω κατανάλωση το βράδυ. Σε 6 ώρες έχασε 2% (χωρίς aod). Το πρωί ενεργοποίησα το aod. Εντάξει, ίσως θέλει ακόμα λίγο να κάτσει καλά η ρομ.....? Διαπίστωσα ότι δεν κοιμούνται όλοι οι cores του επεξεργαστή. Να φταίει το infinity wallpaper? Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛογικά επέλεξες lss οπότε ανεβάζει θερμοκρασία. Βάλε phantom και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Λογικά επέλεξες lss οπότε ανεβάζει θερμοκρασία. Βάλε phantom και είσαι έτοιμος. Μς τον phantom ομως δεν θα χασει λιγο σε ταχυτητα και σβελταδα?Μπορει να κανω λαθος...γιατι στην προηγουμενη εκδοση της magma ειχα phantom και η ρομ δεν ηταν τοσο σβελτη οπως τωρα η 8.5 με lss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Λογικά επέλεξες lss οπότε ανεβάζει θερμοκρασία. Βάλε phantom και είσαι έτοιμος. Μένιο για την magna με phantom κερνελ έχω ένα θέμα ενώ σε αναμονή είναι πολύ καλή η κατανάλωση όταν το χρησιμοποιώ το κινητό πέφτει η μπαταρία αρκετά γρήγορα τι μπορώ να κάνω;;;;και επίσης τι ρυθμίσεις έχεις και σου βγάζει τέτοιο χρόνο η μπαταρία;;; Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Από εχτες έβαλα αυτήν την νέα Rom και πάει πολύ καλά https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aspireteam-c9-pro-v2-0-t3610152 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Μς τον phantom ομως δεν θα χασει λιγο σε ταχυτητα και σβελταδα?Μπορει να κανω λαθος...γιατι στην προηγουμενη εκδοση της magma ειχα phantom και η ρομ δεν ηταν τοσο σβελτη οπως τωρα η 8.5 με lssΌ επεξεργαστής δουλεύει μόνιμα πανω από τα 300, λογικό δεν είναι να πάει καλύτερα? Άρα χάνεις σε μπαταρία και σίγουρα ανεβάζει θερμοκρασία . Αυτές τις ρομ δεν τις λες σβελτες απλά έχουν κάποια καλούδια όπου κάνουμε λίγο πάσο μπρος στα κάλλη. Μένιο για την magna με phantom κερνελ έχω ένα θέμα ενώ σε αναμονή είναι πολύ καλή η κατανάλωση όταν το χρησιμοποιώ το κινητό πέφτει η μπαταρία αρκετά γρήγορα τι μπορώ να κάνω;;;;και επίσης τι ρυθμίσεις έχεις και σου βγάζει τέτοιο χρόνο η μπαταρία;;; Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις δίκιο, στην αναμονή είναι καλή αλλά άν το δουλέψεις λίγο πέφτει γρήγορα. Τον phantom τον έχω stock αλλά μην φανταστείς ότι έχω κάθε μέρα 5 ώρες οθόνη. Σήμερα που το δούλεψα από το 70%μονο WiFi μετά της 18.30 (απο 92%έως το 70% 08.00 -18.30 ήμουν LTE μονο τηλέφωνα λίγο viper κτλ) δες αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Θα δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμα, να κάτσει η ΡΟΜ. Έβγαλα και τοinfinity, να δω εάν αλλάξει πολύ. Κάτι άλλο, ξέρετε πώς να κάνω το πληκτρολόγιο Samsung να έχει στα πλήκτρα και τα σύμβολα? Μονο στα Αγγλικά τα έχει... Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αααα ξέχασα, όταν bootarei αφού βγαίνει η κεντρική οθόνη, μου βγάζει ένα μήνυμα ( Σαν αυτό του su χαμηλά) ότι τοsynapse failed to boot. Και μετά ότι πήρε δικαιώματα κελύφους κλπ... Τι είναι αυτό? Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εχει καποιος θεμα με την φωτεινωτητα στην magma; Με pantom kernel; Συμβαινουν 2 διαφορετικά πρα΄γματα 1. Οταν δεν εχω το auto και βγαινω εξω το βαζω full. Οταν μετα απο λιγη ωρα ανοιγω την οθονη ειναι ακομα στο full αλλα πολυ σκοτεινη και ρπεπει να χαμηλωσω την φωτεινοτητα και να την ξανα ανεβασω 2. Οταν το εχω στο auto (λιγο πανω απο την μεση) μολις αναβω την οθονη θελει 3-4 δευτερολεπτα να επανελθει σε ανεκτα επιπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Με lss kernel δουλεύει μια χαρά για την ώρα. Πρίν με τηνdarklord είχα θέματα παρόμοια με την φωτεινότητα. Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Ό επεξεργαστής δουλεύει μόνιμα πανω από τα 300, λογικό δεν είναι να πάει καλύτερα? Άρα χάνεις σε μπαταρία και σίγουρα ανεβάζει θερμοκρασία . Αυτές τις ρομ δεν τις λες σβελτες απλά έχουν κάποια καλούδια όπου κάνουμε λίγο πάσο μπρος στα κάλλη. Έχεις δίκιο, στην αναμονή είναι καλή αλλά άν το δουλέψεις λίγο πέφτει γρήγορα. Τον phantom τον έχω stock αλλά μην φανταστείς ότι έχω κάθε μέρα 5 ώρες οθόνη. Σήμερα που το δούλεψα από το 70%μονο WiFi μετά της 18.30 (απο 92%έως το 70% 08.00 -18.30 ήμουν LTE μονο τηλέφωνα λίγο viper κτλ) δες αποτελέσματα. Το σύστημα και ο κερνελ δεν τρώνε πολύ;;;; εμένα κατάπινει τρελά την μπαταρία βέβαια βολή μέρα με δεδομένα και πολύ ομιλία και φαντάσου το φορτησα το μεσημέρι μέχρι 70% Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2017 by fraggreg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregfrag Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 You caan recalibrate automatic brightness. Turn autobrightness off, then turn it on. It will select a brightness level according to light that comes to light sensonr on top of the screen. Now, if you increase brightness at this stage, you can increase light calibrationn so that the screen brightness for the same light that comes onto light sensor would give a higher screen brightness than earlier. Step by step: 1. Turn off autobrightness 2. Turn on autobrightness 3. Increase brightness manually (to any level) 4. Calibration is done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εχει καποιος θεμα με την φωτεινωτητα στην magma; Με pantom kernel; Συμβαινουν 2 διαφορετικά πρα΄γματα 1. Οταν δεν εχω το auto και βγαινω εξω το βαζω full. Οταν μετα απο λιγη ωρα ανοιγω την οθονη ειναι ακομα στο full αλλα πολυ σκοτεινη και ρπεπει να χαμηλωσω την φωτεινοτητα και να την ξανα ανεβασω 2. Οταν το εχω στο auto (λιγο πανω απο την μεση) μολις αναβω την οθονη θελει 3-4 δευτερολεπτα να επανελθει σε ανεκτα επιπεδα You caan recalibrate automatic brightness. Turn autobrightness off, then turn it on. It will select a brightness level according to light that comes to light sensonr on top of the screen. Now, if you increase brightness at this stage, you can increase light calibrationn so that the screen brightness for the same light that comes onto light sensor would give a higher screen brightness than earlier. Step by step: 1. Turn off autobrightness 2. Turn on autobrightness 3. Increase brightness manually (to any level) 4. Calibration is done. Στάλθηκε από το SM-G950K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ρε παιδες. Μου εμφανιζει δυο φακέλους Downloads downloads. Και καποιες φορες κρυβει τα αρχεια απτον εναν. Μπορει να περιεχουν τα ιδια. Αν σβησω με γεματο φακελο χανονται και απο τους δυο. Αν δειχνουν 0 αρχεια και σβησω εναν απο τους δυο εμφανιζονται. Τι φαση? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris_ Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε κάτι.. Έχω το note 3 σε Android 5 και θα ήθελα να βάλω τη πιο πρόσφατη έκδοση του S8 ας πούμε.. Επειδή είμαι άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε βήμα βήμα να εγκαταστήσω τη πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού; Θα περιμένω απάντηση.. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris_ Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 ??? Καμιά απάντηση; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris_ Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ευχαριστώ για τη βοήθεια... -.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε κάτι.. Έχω το note 3 σε Android 5 και θα ήθελα να βάλω τη πιο πρόσφατη έκδοση του S8 ας πούμε.. Επειδή είμαι άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε βήμα βήμα να εγκαταστήσω τη πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού; Θα περιμένω απάντηση.. Ευχαριστώ :) Για αρχή κάνε εγκατάσταση το TWRP μέσο Odin Από εδώ https://mega.nz/#!9dMjiIjT!0vmuc95hEwcnm8RmCXRPZSdPin2Ciu6BHB3YHvjMJCw Δες εδώ Πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε κάτι.. Έχω το note 3 σε Android 5 και θα ήθελα να βάλω τη πιο πρόσφατη έκδοση του S8 ας πούμε.. Επειδή είμαι άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε βήμα βήμα να εγκαταστήσω τη πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού; Θα περιμένω απάντηση.. Ευχαριστώ :) Φιλε μου με την πρωτη ευκαιρια καποιο παιδι απο το φορουμ θα σε βοηθηση.Περιμενω να.μιλησουν τα παιδια που γνωριζουν περισοτερα απο εμενα για να σε κατατοπισουν σωστα για να μην σου πω κατι λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris_ Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Μακάρι να τα καταφέρω.. ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου με την πρωτη ευκαιρια καποιο παιδι απο το φορουμ θα σε βοηθηση.Περιμενω να.μιλησουν τα παιδια που γνωριζουν περισοτερα απο εμενα για να σε κατατοπισουν σωστα για να μην σου πω κατι λαθος Πήρα μια απάντηση μακάρι να τα καταφέρω γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris_ Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δεν νομίζω να τα καταφέρνω.. κάτι ποιο εύκολο; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δεν νομίζω να τα καταφέρνω.. κάτι ποιο εύκολο; :/ Μετα το ποιο εύκολο είναι να αγοράσεις ένα Samsung s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts