Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο crash με ondemand δουλευει ομως. Τι να πω
δες τι λεει ο civato http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50364459&postcount=74Αυτόν εμπιστεύομαι σε θέμα κερνελ ο crash φτιάχνει ρομ.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφου το εξηγει ο civato οκ :-) το ξαναγυρισα interactive.

Μενιο κανονισε καφε αντε.

Edited by kosmasgr

Παιδιά τελικά ο civz kernel μου κάνει το γρατζουνισμα στον ήχο μόλις το γύρισα σε stock X note μια χαρά τον ξανά περνάω με wipe dalvik και cache και έχω πάλι γρατζουνισμα

Ερώτηση: γιατί να χρονισεις ποιο ψηλά ένα τέτοιο επεξεργαστή ενώ παίζει σφαίρα;

Παιδιά τελικά ο civz kernel μου κάνει το γρατζουνισμα στον ήχο μόλις το γύρισα σε stock X note μια χαρά τον ξανά περνάω με wipe dalvik και cache και έχω πάλι γρατζουνισμα

Ερώτηση: γιατί να χρονισεις ποιο ψηλά ένα τέτοιο επεξεργαστή ενώ παίζει σφαίρα;

Δεν ειχα αντιμετωπησει το συγκεκριμενο προβλημα ποτε με το ιδιο setup αλλα αφου ειναι ολα οκ με stock τοτε κανενα προβλημα.Οσο για το OC η απαντηση που δινω στον εαυτο μου ειναι γιατι μπορω ,γιατι θελω και γιατι εχω android που μου δινει αυτη την επιλογη.Προφανως στην τελικη εμπειρια χρησης δεν προσδιδει κατι στην συγκεκριμενη συσκευη αφου πεταει αλλα το οτι παιρνας εναν custom kernel δεν ειναι μονο για το OC αλλα και για τα αλλα features που προσφερει οπως αλλαγη τψν χρωματων οθονης ,audio κτλ η λιστα ειναι πολυ μεγαλη.:)

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Απλά τα πράγματα παλιά ήταν διαφορετικά όσες φορές χρονισα παραπάνω το sgs1 μετά από λίγο έκλεινε

Μια βοήθεια για τον linear γιατί δεν μπορώ να τον βρω στο xda

Edited by kaeser

Να πω επίσης ότι σε όποιον ο κερνελ του civz δεν κάθεται καλά και έχει θέματα να τον αφήσει στοκ τελείως...

Είναι και πάλι καλύτερος σε σχέση με τον στοκ nc2...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Απλά τα πράγματα παλιά ήταν διαφορετικά όσες φορές χρονισα παραπάνω το sgs1 μετά από λίγο έκλεινε

Μια βοήθεια για τον linear γιατί δεν μπορώ να τον βρω στο xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω επίσης ότι σε όποιον ο κερνελ του civz δεν κάθεται καλά και έχει θέματα να τον αφήσει στοκ τελείως...

Είναι και πάλι καλύτερος σε σχέση με τον στοκ nc2...

Για να ξαναπερασω stock τον civz απλα το ξαναφλασαρω ετσι?

Arctic Black

Aπό εχτές είμαι με linear kernel δυστυχώς ο kernel του civ δεν καθόταν καλά στο κινητό μου.Ολη την ώρα είχα random restarts.Για τον linear έχω να πω τα καλυτερα ελαφρυς και γρηγορος και απο μπαταρια πραγματικα αν δεν ασχολουμαι με το κινητο εχω την εντυπωση οτι παγωνει δεν κατεβαινει με τιποτα η μπαταρια :) θα το αφησω να κανει 1-2 cycles και θα ποσταρω screen shot.

Arctic Black

Aπό εχτές είμαι με linear kernel δυστυχώς ο kernel του civ δεν καθόταν καλά στο κινητό μου.Ολη την ώρα είχα random restarts.Για τον linear έχω να πω τα καλυτερα ελαφρυς και γρηγορος και απο μπαταρια πραγματικα αν δεν ασχολουμαι με το κινητο εχω την εντυπωση οτι παγωνει δεν κατεβαινει με τιποτα η μπαταρια :) θα το αφησω να κανει 1-2 cycles και θα ποσταρω screen shot.

Μήπως μπορείτε να δώσετε λινγκ για να τον κατεβάσω τον κερνελ παιδιά...

Κορυφη ο κερνελ. Εγω ειμαι 18 ωρες λειτουργια , 3:30 ωρες οθονη και μπαταρια στο 50%. Πολυ wifi

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μήπως μπορείτε να δώσετε λινγκ για να τον κατεβάσω τον κερνελ παιδιά...
εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Αλλά εγώ δεν ψήθηκα μένω πιστός στον civz.

Καλησπέρα ζητώ βοήθεια το πληκτρολόγιο ξαφνικά δεν αλλάζει από ελληνικά σε αγγλικά γιατί μέχρι και την ρομ ξανά πέρασα αλλά τίποτα γιατί;

Σημερα ειπα να βαλω κ εγω την ρομ του civato με τον δικο του κερνελ. Δε ξερω γιατι αλλα συνεχεια χτυπουσε ο ηχος του μηνυματος χωρις ομως να εχω κατι. Επισης πατουσα να μου εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας κ μια που το εδειχνε κ μετα εξαφανιζοταν. Τελικα ξαναγυρισα στην echoe και βλεπουμε παλι σε καποιο αλλο update της civz.

Καλησπέρα ζητώ βοήθεια το πληκτρολόγιο ξαφνικά δεν αλλάζει από ελληνικά σε αγγλικά γιατί μέχρι και την ρομ ξανά πέρασα αλλά τίποτα γιατί;

Πω εχει γινει χαμος με αυτο το πληκτρολογιο, μακαρι να το διορθωσει η σαμμυ σε κανα update.

Αυτο σου συμβαινει λογω bug. Δημιουργειται αν εχεις καποια εφαρμογη στο ΟN στα accessibility settings. Ειτε την απενεργοποιεις και εχεις παλι την αλλαγη γλωσσας ειτε ζεις με αυτο, ειτε αλλαζει πληκτρολογιο.

Sorry :(

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 η ρομ είναι μόλις 300mb.Για οποίον θέλει ενα καθαρό περιβάλλον android την συνιστω ανεπιφύλακτα.Ξεχαστε οτι ξέρετε απο ταχύτητα όλα πάνε βολίδα ,βαρεθηκα τις σαβουρες τις Samsung.Καιρό εψαχνα μια cm11 να την στύσω όπως παλιά σε αυτό το εργαλείο.

Ναι το σκεφτόμουν και εγώ να βάλω cm περιμένω νέα από μπαταρία και ελαφρώς χειρότερη να είναι είναι σίγουρο ότι σε ανταμείβει η ταχύτητα τούς. ..

Περιμένουμε και απόδοση μπαταρίας στην CM μένιο. Εκεί έχουν θέμα.

Ναι το σκεφτόμουν και εγώ να βάλω cm περιμένω νέα από μπαταρία και ελαφρώς χειρότερη να είναι είναι σίγουρο ότι σε ανταμείβει η ταχύτητα τούς. ..
η μπαταρία πρός το παρών δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει το spen (εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν το ξέρω) αλλά εγώ δεν το πολύ δουλευα οπότε δεν με χαλάει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648002 η ρομ είναι μόλις 300mb.Για οποίον θέλει ενα καθαρό περιβάλλον android την συνιστω ανεπιφύλακτα.Ξεχαστε οτι ξέρετε απο ταχύτητα όλα πάνε βολίδα ,βαρεθηκα τις σαβουρες τις Samsung.Καιρό εψαχνα μια cm11 να την στύσω όπως παλιά σε αυτό το εργαλείο.

Έχεις παρει note για να βαλεις AOSP πληγωνομαι!!!!Κριμα :(

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η μπαταρία πρός το παρών δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει το spen (εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν το ξέρω) αλλά εγώ δεν το πολύ δουλευα οπότε δεν με χαλάει.

Εννοείται πως δεν δουλευει σε CM ουτε θα έχεις τις λειτουργιες του.Μονο σαν mouse δουλευει νομιζω.Ειναι κριμα να εχεις το note με AOSP το μισο κινητό αχρηστεύεται.

Arctic Black

Έχεις παρει note για να βαλεις AOSP πληγωνομαι!!!!Κριμα :(

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοείται πως δεν δουλευει σε CM ουτε θα έχεις τις λειτουργιες του.Μονο σαν mouse δουλευει νομιζω.Ειναι κριμα να εχεις το note με AOSP το μισο κινητό αχρηστεύεται.

Εντάξει έχεις δίκιο, δόκιμες κάνουμε ,ποιο πολύ για θυμηθούμε τα παλιά. Σε κάνα δυο μέρες θα έχω άλλη.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις