Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τελικά δε μπόρεσα να πάρω efs backup πέρασα και γω X note

Το Samsung tools μου εμφανίζει ένα αρχείο 512kb

Και ο emulator αυτό[ATTACH]42609[/ATTACH]

Καμιά ιδέα;

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τελικά δε μπόρεσα να πάρω efs backup πέρασα και γω X note

Το Samsung tools μου εμφανίζει ένα αρχείο 512kb

Και ο emulator αυτό[ATTACH]42609[/ATTACH]

Καμιά ιδέα;

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι πολύ απλή απλά στο μέρος της εντολης που γραφεις extsdcard γραψε extSdCard και είσαι ετοιμος

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκιμασε και τις ρυθμίσεις κερνελ που εχω στη υπογραφη μου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Κατά πόσο είναι battery friendly αυτές οι ρυθμίσεις?

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Με το samsung tool που έδωσε ο Μένιος πανεύκολα μέσω της εφαρμογής.

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι πολύ απλή απλά στο μέρος της εντολης που γραφεις extsdcard γραψε extSdCard και είσαι ετοιμος

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε αναμονή έχει καλούς χρόνους. με governor intellidemand δε νομίζω να έχει καλύτερη από ondemand. βεβαια ολα ειναι θέμα και τη χρήση κάνεις.

[/color]

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5267939#post5267939 και εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5266871#post5266871

Με το samsung tool που έδωσε ο Μένιος πανεύκολα μέσω της εφαρμογής.

Σε αναμονή έχει καλούς χρόνους. με governor intellidemand δε νομίζω να έχει καλύτερη από ondemand. βεβαια ολα ειναι θέμα και τη χρήση κάνεις.

Του ψιλο... τη μαμά :P θέλω άνετα να μου βγάζει μέρα και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν το βλέπω :P

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5267939#post5267939 και εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5266871#post5266871

Εντάξει πείστηκα θα το κρατήσω με τις ρυθμίσεις σου και θα σας πω σε λίγες μέρες :)

Arctic Black

Πώς δηλαδή ξεχωριστά το extsdcard; σαν άλλη εντολή;
βαλε αυτο το apk http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=3258&task=get ειναι πολυ απλο.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις Ρομ.

Πιστεύω ότι σε στοκαδουρα η civ μαζί με την crash είναι οι καλύτερες...

Σε παραμεροποιηση η x note απλά δεν συγκρίνεται με καμία.

Οπότε παραμένω θερμός υποστηρικτής της x note ...

Από χθες με την καινούρια έκδοση που έδωσε είμαι με τον στοκ κερνελ και βλέπω μια ακόμη καλύτερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση...

Σε δύο τρεις μέρες θα βάλω και τον πολύ καλό κερνελ του civ με τις ρυθμίσεις του φίλου συμφουριτη και θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πώς δηλαδή ξεχωριστά το extsdcard; σαν άλλη εντολή;

αυτο θα τρεξεις και εισαι οκ dd if=/dev/block/mmcblk0p11 of=/storage/extSdCard/efs.img bs=4096

Arctic Black

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις Ρομ.

Πιστεύω ότι σε στοκαδουρα η civ μαζί με την crash είναι οι καλύτερες...

Σε παραμεροποιηση η x note απλά δεν συγκρίνεται με καμία.

Οπότε παραμένω θερμός υποστηρικτής της x note ...

Από χθες με την καινούρια έκδοση που έδωσε είμαι με τον στοκ κερνελ και βλέπω μια ακόμη καλύτερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση...

Σε δύο τρεις μέρες θα βάλω και τον πολύ καλό κερνελ του civ με τις ρυθμίσεις του φίλου συμφουριτη και θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Μια ερώτηση φίλε μου έχεις κάποιο θέμα με το εικονίδιο της μπαταρίας?Την μία μου είναι μικρό την αλλή μεγγάλο.Έχω αλλάξει τόσα icons απο το xnote app ολα μου κάνουν τα ιδια.

Arctic Black

Μια ερώτηση φίλε μου έχεις κάποιο θέμα με το εικονίδιο της μπαταρίας?Την μία μου είναι μικρό την αλλή μεγγάλο.Έχω αλλάξει τόσα icons απο το xnote app ολα μου κάνουν τα ιδια.

Κάνε μία επανεκοινηση στο τηλέφωνο και θα έρθει στο κανονικό μέγεθος...

Φυσικά απενεργοποιησε το ποσοστό στην μπαταρία πριν από αυτό...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

πως αλλαζω ονομα στην καρτα μνημης?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πριν λίγες μέρες πέρασα τον civ kernel να τον δοκιμάσω είμαι με omega V11 και το τηλ άρχισε να κάνει κάτι τρελά με τους επεξεργαστές όταν ζοριζοταν και τον έβγαλα

Πέρασα πάλι της ομεγα και όλα καλά το κουσούρι όμως έμεινε και χθες το τηλ την μισή μέρα δουλευε κάπως έτσι παραθέτω φώτο

Μετά απ 3 full wipe και 3 φορές format system και sd cart έστρωσε

δείτε την max ταχύτητα που μου δούλευε ο επεξεργαστής χωρίς να μπορώ να τον αλλάξω σε 2.26

Το έχει δει κάποιος άλλος αυτο

Κάνε μία επανεκοινηση στο τηλέφωνο και θα έρθει στο κανονικό μέγεθος...

Φυσικά απενεργοποιησε το ποσοστό στην μπαταρία πριν από αυτό...

Με έσωσες το ποσοστό έφταιγε και είχα φάει τον κόσμο.Σε ευχαριστώ :D

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως αλλαζω ονομα στην καρτα μνημης?

Μέσα απο το κινητό δεν ξέρω κάποιο τρόπο γιατι δεν το έχω ψάξει αλλα μπορείς να την βάλεις σε ενα pc με card reader και να την κάνεις μετανομασία εκεί

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λίγες μέρες πέρασα τον civ kernel να τον δοκιμάσω είμαι με omega V11 και το τηλ άρχισε να κάνει κάτι τρελά με τους επεξεργαστές όταν ζοριζοταν και τον έβγαλα

Πέρασα πάλι της ομεγα και όλα καλά το κουσούρι όμως έμεινε και χθες το τηλ την μισή μέρα δουλευε κάπως έτσι παραθέτω φώτο

Μετά απ 3 full wipe και 3 φορές format system και sd cart έστρωσε

δείτε την max ταχύτητα που μου δούλευε ο επεξεργαστής χωρίς να μπορώ να τον αλλάξω σε 2.26

Το έχει δει κάποιος άλλος αυτο

Εγώ είμαι στην X-Note με civ kernel απο εχτές.Πέρασα στο synapse της ρυθμίσεις ενός παιδιού απο το forum.Το κινητό μου έκανα 3 reboot μέσα σε μία μέρα.Όπως καταλαβαίνεις τον έβγαλα και έβαλα τον linear και το κινητό πετάει και έχει πολυ χαμηλή κατανάλωση.Πιστεύω οτι το θέμα που είχες οφείλεται στο γεγονός οτι στην αλλαγή που έκανες στον kernel δεν θα εκανες clear dalvik και cache που πρεπει να γινεται οταν φλασαρεις new kernel.

Arctic Black

Πριν λίγες μέρες πέρασα τον civ kernel να τον δοκιμάσω είμαι με omega V11 και το τηλ άρχισε να κάνει κάτι τρελά με τους επεξεργαστές όταν ζοριζοταν κ

Το έχει δει κάποιος άλλος αυτο[/QUO

[/color]

Μέσα απο το κινητό δεν ξέρω κάποιο τρόπο γιατι δεν το έχω ψάξει αλλα μπορείς να την βάλεις σε ενα pc με card reader και να την κάνεις μετανομασία εκεί

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ είμαι στην X-Note με civ kernel απο εχτές.Πέρασα στο synapse της ρυθμίσεις ενός παιδιού απο το forum.Το κινητό μου έκανα 3 reboot μέσα σε μία μέρα.Όπως καταλαβαίνεις τον έβγαλα και έβαλα τον linear και το κινητό πετάει και έχει πολυ χαμηλή κατανάλωση.Πιστεύω οτι το θέμα που είχες οφείλεται στο γεγονός οτι στην αλλαγή που έκανες στον kernel δεν θα εκανες clear dalvik και cache που πρεπει να γινεται οταν φλασαρεις new kernel.

Ο κερνελ δουλευει μονο με το synapse, Οτιδήποτε άλλο πρόγραμμα το πετάμε,ο φίλος είχε το setup spu και για αυτό είχε θέμα.

Μένιο ο τελευταίος civz κερνελ έχει θέμα. Αναφέρθηκε και απο άλλον στο xda. Δεν φταίνε όλες οι ρυθμίσεις. Τα reboot τα κάνει οταν έχεις governor intellidemand. Αν το αφήσεις στο default interactive δε παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.

Μένιο ο τελευταίος civz κερνελ έχει θέμα. Αναφέρθηκε και απο άλλον στο xda. Δεν φταίνε όλες οι ρυθμίσεις. Τα reboot τα κάνει οταν έχεις governor intellidemand. Αν το αφήσεις στο default interactive δε παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.

Σε intellidemand το ειχα αφησει και εγω για αυτο μου τα εκανε αυτα ε?Δεν πειραζει θα περιμενω για update.Ευχαριστω για το info.

Arctic Black

Οι φωτογραφίες είναι με omega kernel και αφού είχαν προηγηθεί 2 full wipe

με τον civ kernel δεν ασχολήθηκα και πολύ με το που έκανε την πρώτη στραβή τον έβγαλα αμέσως ίσως να φταίει ότι έκανα όντως χαζομάρα και πέρασα τον civ χωρίς format chase και dalvik και γιαυτό την άκουσε

Αλά και restore που έκανα από nandroid πάλι έτσι δούλευε

Περίεργο πολύ.. Τέλος πάντων από χθες το απόγευμα δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο θα το παρακολουθώ

Καλημέρα παιδιά έβαλα xnote και civz kernel και έχω ένα θέμα μόνο μου βγάζει γρατζουνισμα στο ηχείο είτε με τον ήχο κλήσης είτε με αναπαραγωγή μουσικής το έχει κανένας παρατηρήσει;

ο φιλος με τις φωτογραφίες το ειχε interactive ομως.

Χμμμ τι να πω δε ξερω. Εγω με στοκ ondemand και cfq μου φαινεται καλυτερη αποδοση
ondemand μην βαζεις στα 4.4 Δεν δουλεύει σωστά, για αυτό το έχει καταργήσει ο civz σαν επιλογή στον κερνελ του.

Εγώ πάντως παιδιά έβαλα τον linear είναι στα 2.73ghz απο εχτές το κινητο δεν ζεσταίνεται κτλ. Εδω και 4 ωρες ειναι στο 95% με κανονικη χρηση θα ποσταρω battery αυριο να σας πω.

Οι φωτογραφίες είναι με omega kernel και αφού είχαν προηγηθεί 2 full wipe

με τον civ kernel δεν ασχολήθηκα και πολύ με το που έκανε την πρώτη στραβή τον έβγαλα αμέσως ίσως να φταίει ότι έκανα όντως χαζομάρα και πέρασα τον civ χωρίς format chase και dalvik και γιαυτό την άκουσε

Αλά και restore που έκανα από nandroid πάλι έτσι δούλευε

Περίεργο πολύ.. Τέλος πάντων από χθες το απόγευμα δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο θα το παρακολουθώ

To nandroid back up σου γυρναει και τον kernel που είχες :)

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα παιδιά έβαλα xnote και civz kernel και έχω ένα θέμα μόνο μου βγάζει γρατζουνισμα στο ηχείο είτε με τον ήχο κλήσης είτε με αναπαραγωγή μουσικής το έχει κανένας παρατηρήσει;

Έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις ήχου στο synapse app?

Edited by asbanoglou

Arctic Black

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις