menioseten Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ωραίος. Κατεβάζω και ξεκινάω... :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλη μία ερώτηση αν είναι εύκολο διότι δεν ξέρω καλά αγγλικά... Ποιά wipe λέει να κάνουμε για την πιό καλή εγκατάσταση? Από TWRP ή από το aroma? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)twrphttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160918/acc1858e2e1ed74e5e3b7724ed66651c.jpg Στο άρωμα την τρίτη επιλογή που έχει τικ,πρώτη και δεύτερη καθαρίζουν κύρια μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ευχαριστώ φίλε. Πολύτιμη η βοήθεια σου όπως και των άλλων παιδιών εδώ μέσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Περασα phronesis v1 και φαίνεται αρκετά καλη σε σχεση με αλλες n7 port.Το θέμα μου ειναι οπως και σε προηγουμενες phronesis οτι σε εξοικ.ενεργειας σε καθε είσοδο στο messenger μου κανει σύνδεση εκεινη τη στιγμή με αποτελεσμα να χανω όλες τις ειδοποιήσεις. Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μια ερώτηση Μενιο έχω πάει μέσα στις ρυθμίσεις στην μπαταρία και έχω απενεργοποιησει κάποιες εφαρμογές αλλά πάλι ξανά ανοίγουν και μου βγάζουν ειδοποίησεις πως τις κλεινω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εσεις που βαλατε την n7 phronesis στο πενακι και την εξυπνη επιλογη οταν μαρκαρεται κατι σας παιρνει το σωστό ή οτι να ναι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εσεις που βαλατε την n7 phronesis στο πενακι και την εξυπνη επιλογη οταν μαρκαρεται κατι σας παιρνει το σωστό ή οτι να ναι; Παίρνει τη σωστή περιοχή και στο πλαίσιο και στην εξαγωγή κειμένου. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μια ερώτηση Μενιο έχω πάει μέσα στις ρυθμίσεις στην μπαταρία και έχω απενεργοποιησει κάποιες εφαρμογές αλλά πάλι ξανά ανοίγουν και μου βγάζουν ειδοποίησεις πως τις κλεινω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/8ba8d432292eb1a2a26f47d2137ca947.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Παίρνει τη σωστή περιοχή και στο πλαίσιο και στην εξαγωγή κειμένου. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και στο facebook και στο instagram; Δεν ξερω τι αλλα εμενα κατι επιρρεαζει την εφαρμογη της καμερας και την παραμορφωνει οπως και την εξυπνη επιλογη..το γραψαν και αλλοι χρηστες αλλα δεν δοθηκε καμια απαντηση.. Edited September 19, 2016 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ευχαριστώ πολύ.. Με αυτές τις επιλογές εκτός από ειδοποίησεις τις κόβει και από να λειτουργούν στο background Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Eπιβεβαιώνω ότι η καινούρια Phorensis μαζί με τον κέρνελ που έχει είναι πάρα πολύ γρήγορη (ακόμα το στήνω) Μερικές ερωτήσεις... 1)Τα προγράμματα που έχει για τον ήχο (viper , dolby atmos , beats audio) τα χρησιμοποιούμε κατά βούληση ή τρέχουν όλα μαζί? Διότι ο ήχος κλήσης σαν να μου φάνηκε "μπουκωμένος" Ή μήπως δουλεύουν μόνο με ακουστικά κ.λ.π και δεν δουλεύουν με το μεγάφωνο του κινητού? 2)Xposed ποιό βάζουμε εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και στο facebook και στο instagram; Δεν ξερω τι αλλα εμενα κατι επιρρεαζει την εφαρμογη της καμερας και την παραμορφωνει οπως και την εξυπνη επιλογη..το γραψαν και αλλοι χρηστες αλλα δεν δοθηκε καμια απαντηση.. Και σε αυτά κανονικά. Μιλάω για την εφαρμογή του instagram και το facebook lite. Μηπως δεν έκατσε καλά η ρομ. Εννοείται ότι εκανες καθαρη εγκατάσταση , ε? Δοκίμασε εναν καθαρισμό της cache / dalvik cache και με την ευκαιρία πέρνα και το φιξ για το εικονίδιο του wifi. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και σε αυτά κανονικά. Μιλάω για την εφαρμογή του instagram και το facebook lite. Μηπως δεν έκατσε καλά η ρομ. Εννοείται ότι εκανες καθαρη εγκατάσταση , ε? Δοκίμασε εναν καθαρισμό της cache / dalvik cache και με την ευκαιρία πέρνα και το φιξ για το εικονίδιο του wifi. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την μεγενθυση κτλ φταιει η εξοικονομιση ενέργειας..την ρομ την περασα 4 φορες για να κατσει ετσι οπως θελω... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για την μεγενθυση κτλ φταιει η εξοικονομιση ενέργειας..την ρομ την περασα 4 φορες για να κατσει ετσι οπως θελω... Γιατι το έκανες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Γιατι το έκανες αυτό? Γιατι ειχα προβληματα..μια μς την επναφορα τν εφαρμογω..μια με την μεγενθυση και νομοζα οτι εφταιγε κατι αλλο..μια που πειραξα ατν εμφανιση εκει που λεει μικρα μεγαλα εικονιδια και φαινοταν μετα λες και ειχα βαλει το dpi στο 300 και δεν επανερχοταν με τιποτα και δεν λςιτουργουσε η εξυπνη επικογη...και τελευταοα φορά ποθ την εβαλα και εκατσε ετσι οπως ηθελα..αμα φτιαξουμ την μπαταρια το κινητο παει ανετα αλλο 1 χρονο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ok φίλε. Εγώ το στήνω από την αρχή και έχω πάαααρα πολύ δουλειά για να το φέρω στα μέτρα μου... Όσο γι' αυτά που ρώτησα εδώ... 1)Τα προγράμματα που έχει για τον ήχο (viper , dolby atmos , beats audio) τα χρησιμοποιούμε κατά βούληση ή τρέχουν όλα μαζί? Διότι ο ήχος κλήσης σαν να μου φάνηκε "μπουκωμένος" Ή μήπως δουλεύουν μόνο με ακουστικά κ.λ.π και δεν δουλεύουν με το μεγάφωνο του κινητού? 2)Xposed ποιό βάζουμε εδώ? Για το 1... έπαιξα λίγο με αυτά τα προγράμματα και όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά και έφτιαξα και το "μπούκωμα" που είχα στον ήχο κλήσης. Όλα αυτά με το μεγάφωνο του κινητού... με κάποια "σοβαρά" ακουστικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Για το 2... βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και θα το περάσω αργότερα και... ο Θεός βοηθός...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ok φίλε. Εγώ το στήνω από την αρχή και έχω πάαααρα πολύ δουλειά για να το φέρω στα μέτρα μου... Όσο γι' αυτά που ρώτησα εδώ... Για το 1... έπαιξα λίγο με αυτά τα προγράμματα και όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά και έφτιαξα και το "μπούκωμα" που είχα στον ήχο κλήσης. Όλα αυτά με το μεγάφωνο του κινητού... με κάποια "σοβαρά" ακουστικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό. Για το 2... βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και θα το περάσω αργότερα και... ο Θεός βοηθός...:lol: Δεν ξέρω αν βρήκες το ίδιο, αλλά η N2ο είχε αυτό. Λογικά θα κάνει αλλά πρίν το δοκιμάσω θέλω να πάρω backup https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160919/c31c1a2aec271d016438443e238006db.jpg Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Ναι αυτό είναι το apk αλλά πρόσεχε δεν θέλει μόνο αυτό... Θέλει και ένα zip να φλασάρεις από recovery πρώτα και μετά το apk Aπό την kitkat και μετά θέλει τέτοια "κόλπα" :blink::wacko::mad::D:lol: Edit Πρώτα το apk και μετά το zip που δίνει ο aopvet από κάτω Edited September 19, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Για τη phronesis n7 το zip για το xposed είναι αυτό https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424962808 Πρώτα εγκαθιστούμε την εφαρμογή και μετά φλασάρουμε το zip αφού πάρουμε nandroid backup. Edited September 19, 2016 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ok αυτό βρήκα και θα το κάνω όπως λες... Πρώτα το apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν κάνω δηλαδή επαναφορά το xposed από το titanium θα έχω προβλημα; Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν κάνω δηλαδή επαναφορά το xposed από το titanium θα έχω προβλημα; Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το titanium θα γίνει επαναφορά της εφαρμογής xposed και προαιρετικά των modules που είχες εγκατεστημένα. Όμως πρέπει μετά να φλασαρεις το zip που έδωσα πιο πάνω. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Από το titanium θα γίνει επαναφορά της εφαρμογής xposed και προαιρετικά των modules που είχες εγκατεστημένα. Όμως πρέπει μετά να φλασαρεις το zip που έδωσα πιο πάνω. Α, οκ. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Στην lollipop 5.1.1 με την βελτιστοποιηση εκλεινε η εφαρμογη που δεν ηθελα οπως το facebook και δεν επεφτε η μπαταρια..στην 6.0.1 αυτο πως γινεται;εχω βαλει τις εφαρμογες που δεν θελω να κλεινουν οπως το whatsapp αλλα το facebook που δεν με ενδιαφερει ερχονται απευθειας οι ειδοποιησεις και το βγαζει στην 2η θεση καταναλωσης μπαταριας..το εχουν φτιαξει με τετοιο τροπο ωστε να κλεινει οπως στην 5.1.1 αλλα ν ερχονται οι ειδοποιησεις χωρις να τρωει μπαταρια ή κανω εγω κατι λαθος; Το doze που λενε το εχει αυτοματα μεσα ή πρςπει να το κανουμε εγκατασταση;εχω πολλες αποριες σχετικα μ αυτό.. Edited September 20, 2016 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μάγκες στην phronesis η κάμερα δεν τραβάει video με 30 fps;Επίσης υπάρχει τρόπος να βάλω drama shoot και φώτο με κίνηση όπως είχε η stock ρομ;Είναι τα μόνα που μου λείπουν πριν βάλω custom rom (μαζί με το hdr). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπερα.εχω τη μαμα ρομ αλλα θελω να περασω το accuweather του note 4 s7.κανενα λινκ και καποιος τροπος να το περασω;είμαι ρουτ απλα φοραω τη δικια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts