liam69 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) DarkLord.S7E.G935FXXU1APEK όλες οι άλλες είναι αντιγραφή. DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Για εμένα ο καλύτερος συνδυασμός :cool: Συμφωνώ και εγώ είναι ο καλύτερος συνδυασμός για MM rom Έχεις βάλει κάποιο Mode και αν ναι ποιο Edited June 29, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 DarkLord.S7E.G935FXXU1APEK όλες οι άλλες είναι αντιγραφή. DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Για εμένα ο καλύτερος συνδυασμός :cool: Βλέπω όμως γίνεται εκτενής λόγος για μόνιμα bugs. Πόσο σταθερή είναι? Καταλαβαίνω ότι το χάσμα των συσκευών που προέρχονται αυτές οι ρομ είναι τεράστιο, αλλά εν τω δυνάμει σε τι κατάσταση είναι? Αν δε δουλεύει τίποτα σωστά, δεν βλέπω για ποιο λόγο να τη βάλει κάποιος. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Βλέπω όμως γίνεται εκτενής λόγος για μόνιμα bugs. Πόσο σταθερή είναι? Καταλαβαίνω ότι το χάσμα των συσκευών που προέρχονται αυτές οι ρομ είναι τεράστιο, αλλά εν τω δυνάμει σε τι κατάσταση είναι? Αν δε δουλεύει τίποτα σωστά, δεν βλέπω για ποιο λόγο να τη βάλει κάποιος. Το nfs δεν δουλεύει όπως και κάποια Mods στην κάμερα όπου εμένα δεν με ενδιαφέρουν οπότε δεν έχω θέμα το σημαντικότερο είναι ότι το note 3 πάει σφαίρα σαν να πήρα άλλη συσκευή Εδώ bugs είχε η stock rom για το note3 νομίζω το Bluetooth στην lollipop μόνο η rom από Nordic country ήταν εντάξει αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το nfs δεν δουλεύει όπως και κάποια Mods στην κάμερα όπου εμένα δεν με ενδιαφέρουν οπότε δεν έχω θέμα το σημαντικότερο είναι ότι το note 3 πάει σφαίρα σαν να πήρα άλλη συσκευή Εδώ bugs είχε η stock rom για το note3 νομίζω το Bluetooth στην lollipop μόνο η rom από Nordic country ήταν εντάξει αν θυμάμαι καλά Μιλάμε γι' αυτήν? Αν ναι, βλέπω έχει δύο τύπους? άλλη είναι η full N5 UX και άλλη η S7 Edge.PEK? Ποια είναι η καλύτερη? Και πρέπει να φλασάρω όλα αυτά τα fix Που έχει στο site προκαταβολικά ή αν δε δουλέψει κάτι, τότε φλασάρω ανάλογα? ΥΓ πωπωπωπω ερωτήσεις.. πάει γέρασα :lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μιλάμε γι' αυτήν? Αν ναι, βλέπω έχει δύο τύπους? άλλη είναι η full N5 UX και άλλη η S7 Edge.PEK? Ποια είναι η καλύτερη? Και πρέπει να φλασάρω όλα αυτά τα fix Που έχει στο site προκαταβολικά ή αν δε δουλέψει κάτι, τότε φλασάρω ανάλογα? ΥΓ πωπωπωπω ερωτήσεις.. πάει γέρασα :lol: Αυτήν βάλε https://drive.google.com/file/d/0B3bPsKZIsLDKcm5GeTRHTkRRYzA/view Και μετά αν θες βάζεις και τον darklord kernel v2 από εδώ https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Αυτήν βάλε https://drive.google.com/file/d/0B3bPsKZIsLDKcm5GeTRHTkRRYzA/view Και μετά αν θες βάζεις και τον darklord kernel v2 από εδώ https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687310 Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή λόγω δουλειάς έχω καιρό να διαβάσω, ποια πιστεύετε ότι είναι μια καλή MM για καθημερινή χρήση; αυτή τη στιγμή είμαι με Phronesis 6.5. Ευχαριστώ προκαταβολικά. παιδιά και η aryamod s7edge rom v5.2 είναι πολύ σταθερή χωρίς fix και extra. δουλεύουν όλα χωρίς fc και η έχεις 3 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά. GPS Bluetooth και άλλα δουλευουν ρολόι σε αυτή την rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-3-tw-lollipop-5-1-1-t3326976 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 παιδιά και η aryamod s7edge rom v5.2 είναι πολύ σταθερή χωρίς fix και extra. δουλεύουν όλα χωρίς fc και η έχεις 3 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά. GPS Bluetooth και άλλα δουλευουν ρολόι σε αυτή την rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-3-tw-lollipop-5-1-1-t3326976 Ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θεωρώ την arya πιο "απλή και εύκολη", ίσως την προτιμήσω τελικά. Θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα (ή καθόλου) προβληματάκια... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 απίστευτος kernel. Παίδες μια ερώτηση, είναι ιδέα μου ή η γρήγορη φόρτιση δουλεύει? Τώρα που είμαι διακοπές το βάζω στο 75% και σε κάνα 15λεπτο πάει 98% Αν δεν δουλεύει να κάνω παράπονα στην Samsung χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 απίστευτος kernel. Παίδες μια ερώτηση, είναι ιδέα μου ή η γρήγορη φόρτιση δουλεύει? Τώρα που είμαι διακοπές το βάζω στο 75% και σε κάνα 15λεπτο πάει 98% Αν δεν δουλεύει να κάνω παράπονα στην Samsung χα χα Φίλε μου καλέ, στις διακοπές ο χρόνος ΠΕΡΝΑΕΙ πάντα πιο γρήγορα... Ισχύει από όταν είμαστε παιδιά :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Προφανώς σε έχει καταλάβει ότι είσαι διακοπές ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Φίλε μου καλέ, στις διακοπές ο χρόνος ΠΕΡΝΑΕΙ πάντα πιο γρήγορα... Ισχύει από όταν είμαστε παιδιά :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Προφανώς σε έχει καταλάβει ότι είσαι διακοπές ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! :lol::lol::lol:χα χα τελικά θα πάρω τηλέφωνο στην Samsung. Τριών χρόνων τηλέφωνο και να μην φορτίζει γρήγορα χα χα Το θέμα είναι ότι ο darkera έκανε παπάδες άντε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον civato αλλά το βλέπω δύσκολο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67487407 Edited June 30, 2016 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 χα χα τελικά θα πάρω τηλέφωνο στην Samsung. Τριών χρόνων τηλέφωνο και να μην φορτίζει γρήγορα χα χα Το θέμα είναι ότι ο darkera έκανε παπάδες άντε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον civato αλλά το βλέπω δύσκολο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67487407 Μενιο υπομονη μεχρι 2 αυγουστου ν δουμε τι θα βγαλουν στο note 7..αν οντως ισχυουν τα παρακατω προ-παραγγελια θα το κανω λογικα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/b736aadecc678c4dc7608eb759782b0f.jpg Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 απίστευτος kernel. Παίδες μια ερώτηση, είναι ιδέα μου ή η γρήγορη φόρτιση δουλεύει? Τώρα που είμαι διακοπές το βάζω στο 75% και σε κάνα 15λεπτο πάει 98% Αν δεν δουλεύει να κάνω παράπονα στην Samsung χα χα Παρατήρησες βελτίωση στην μπαταρία σε σχέση με τον 1.9? Δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής με τον 1.9. Από εντελώς μαμά κατάσταση που ήμουν πριν ( 5.0), έχω σχεδόν 1 ώρα παραπάνω ενεργή οθόνη . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/df6843e16fdcab2255528aeb17c3a023.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/145ba05d6b06b5b98b9f8c156b681b6b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/a23d9de7ae2ac5664d8df56143a860fc.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μενιο υπομονη μεχρι 2 αυγουστου ν δουμε τι θα βγαλουν στο note 7..αν οντως ισχυουν τα παρακατω προ-παραγγελια θα το κανω λογικα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/b736aadecc678c4dc7608eb759782b0f.jpg Ανυπομονώ σαν τρελός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ανυπομονώ σαν τρελός. Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το topic και παρόλο που έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το Note, έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω προς Κίνα.... Έχουν αρχίσει και τα "τουμπανιάζουν" ενώ η έχει βελτιωθεί αρκετά η ποιότητα κατασκευής. Συνυπολογίζοντας το value for money.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ανυπομονώ σαν τρελός. Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το topic και παρόλο που έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το Note, έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω προς Κίνα.... Έχουν αρχίσει και τα "τουμπανιάζουν" ενώ η έχει βελτιωθεί αρκετά η ποιότητα κατασκευής. Συνυπολογίζοντας το value for money.... Μετά από το νοτε3 είμαι με το Huawei mate8 είναι κινηταρα με τα όλα του. Αλλά με το που βγει το Νοτε7 όλα τα υπόλοιπα πιστεύω θα προσκυνανε. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Και για να μην ξεφεύγουμε κιόλας μόνο στην σαμσουνγκ μπορείς να έχεις ένα κινητό 3 και 4 χρόνια και με πειράγματα έστω να διατηρείτε ακόμα επάξια της εποχής μόνο σαμι με xda μπορεί να το πετύχει κάτι τέτοιο. Αυτό που έχω πιστεύω πως σε ένα χρόνο ια πάψουν να ασχολούνται οι πάντες μαζί του ας βγω ψεύτης αλήθεια θα χαρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εβαλα την s7..ενω εκανα επαναφορα αυτα που ηθελα δεν επανηλθαν οι εργασιες απο το splanner και μου ειναι απαραιτητες..ξερουμε ποια επιλογη απο το titanium backup θελει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εβαλα την s7..ενω εκανα επαναφορα αυτα που ηθελα δεν επανηλθαν οι εργασιες απο το splanner και μου ειναι απαραιτητες..ξερουμε ποια επιλογη απο το titanium backup θελει; Δεν είχες ενεργοποίηση τον συγχρονισμό στον λογαριασμό της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Δεν είχες ενεργοποίηση τον συγχρονισμό στον λογαριασμό της Samsung Στον συγχρονισμο μου το εχει με θαυμαστικο τωρα και μου λεει οτι δεν μπορει αυτη την στιγμη να κανει συγχρονισνο...τωρα τι κανω; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Στον συγχρονισμο μου το εχει με θαυμαστικο τωρα και μου λεει οτι δεν μπορει αυτη την στιγμη να κανει συγχρονισνο...τωρα τι κανω; Την lite έχεις αν ναι και σε μένα δεν δουλευε γιαυτό έβαλα την κανονική και με titanium αφαίρεσα αυτά που ηθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Την lite έχεις αν ναι και σε μένα δεν δουλευε γιαυτό έβαλα την κανονική και με titanium αφαίρεσα αυτά που ηθελα Εβαλα αυτην π εδωσε πιο πανω ο μενιος μαζι με τον κερνελ..μαλλον θα επιστρεψω στην 6.5 και θα ξανα γυρισω στην s7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Να προτείνω κάτι . εγώ οταν αντιμετωπίζω το πρόβλημα συγχρονισμός κάνω remove samsung account και μετά ξανά create και μετά συνήθως επανέρχεται .τώρα σχετικά με την arya s7 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη φωτεινότητα. δεν μπορώ να την ρυθμίσω εκεί που θέλω Υπάρχει κάποια ρύθμιση κάποιο φιξ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 παιδιά και η aryamod s7edge rom v5.2 είναι πολύ σταθερή χωρίς fix και extra. δουλεύουν όλα χωρίς fc και η έχεις 3 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά. GPS Bluetooth και άλλα δουλευουν ρολόι σε αυτή την rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-3-tw-lollipop-5-1-1-t3326976 Την πέρασα χθες, και ενώ ξεκινάει κανονικά και μόλις φτάνει στην τρίτη οθόνη (που λεει για σύνδεση wi fi) παγώνει και κάνει επανεκκίνηση, τι παίζει; :( Το ίδιο έκανε και σε προηγούμενες ρομ του, στις 5.1.1 και μου αρέσει γμτ η Μ.Μ. του Αν δεν, λέω να πάω στην darklord, γράφει όμως ότι δεν λειτουργεί το vibration feedback (ανάδραση δόνησης ) που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Αν δεν, λέω να πάω στην darklord, γράφει όμως ότι δεν λειτουργεί το vibration feedback (ανάδραση δόνησης ) που για μένα είναι πολύ σημαντικό.Μία χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εβαλα αυτην π εδωσε πιο πανω ο μενιος μαζι με τον κερνελ..μαλλον θα επιστρεψω στην 6.5 και θα ξανα γυρισω στην s7 Την είχα βάλει και εγώ έχει θέμα στον συγχρονισμο της Samsung βάλε την rom από το link που έδωσα πριν λίγα ποστ είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts