kp60nfd Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας ειμαι αναμεσα σε 2 ρομ την phronesis v5.2 και την norma v23.Αλλα απο οτι ειδα και οι 2 δεν εχουν βιντεοκληση..γιατι?Ειναι θεμα των 5.1.1 ports?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Απο τοτε που εχω βαλει 5.1 παρατηρρησα οτι οταν παω στο τηλέφωνο-αγαπημένα απο κατω ειχε τς επαφες που επαιρνα συχνα τηλεφωνο..αυτο εξαγανιστηκε ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έβαλα και εγώ την v5.2 αλλά άλλαξα kernel γιατί αυτός που είχε κόλλαγε και έτρωγε μπαταρία έβαλα idle v7 όπως είχα και στην ν5.1 και όλα τώρα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας ειμαι αναμεσα σε 2 ρομ την phronesis v5.2 και την norma v23.Αλλα απο οτι ειδα και οι 2 δεν εχουν βιντεοκληση..γιατι?Ειναι θεμα των 5.1.1 ports?Ευχαριστω. Εγώ έχω βάλει την norma V22 Μία χαρά rom είναι για μένα καλύτερη από την phronesis η τουλάχιστον έχει κάτσει καλύτερα στο κινητό μου.2 φορές έχω βάλει την phronesis και όλο κάτι μου έβγαζε. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ έχω βάλει την norma V22 Μία χαρά rom είναι για μένα καλύτερη από την phronesis η τουλάχιστον έχει κάτσει καλύτερα στο κινητό μου.2 φορές έχω βάλει την phronesis και όλο κάτι μου έβγαζε. Εγώ που την είχα βάλει είχε θέματα όπως και η ν23 πχ δεν έκανε αποθήκευση την εγγραφή κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 με idle kernel v7 εβαλα το TWRP v3 απο εδω https://idlekernel.com/twrp/3.0.0-0/ και ειναι μια χαρα χωρις bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα. θα ήθελα να περάσω tw based rom στο κινητό της γυναίκας μου. κάποια πρόταση ? Με ενδιαφέρει να είναι σταθερή κ καλη σε μπαταρία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα. θα ήθελα να περάσω tw based rom στο κινητό της γυναίκας μου. κάποια πρόταση ? Με ενδιαφέρει να είναι σταθερή κ καλη σε μπαταρία. Ευχαριστώ. Ωμεγα ρομ και τελείωσες. Είναι σε παλιά έκδοση αλλά όταν θέλουμε σταθερότητα Ωμεγα εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλησπέρα. θα ήθελα να περάσω tw based rom στο κινητό της γυναίκας μου. κάποια πρόταση ? Με ενδιαφέρει να είναι σταθερή κ καλη σε μπαταρία. Ευχαριστώ. AryaMod 8.1 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920 Edited February 8, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 AryaMod 8.1 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920 Ωμεγα ρομ και τελείωσες. Είναι σε παλιά έκδοση αλλά όταν θέλουμε σταθερότητα Ωμεγα εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp60nfd Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Συμφωνω και εγω για την omega ειναι εγγυηση απο αυτην ερχομαι μονο που ειχε θεματα με τον αισθητηρα του ξυπνηματος της οθονης. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω βάλει την norma V22 Μία χαρά rom είναι για μένα καλύτερη από την phronesis η τουλάχιστον έχει κάτσει καλύτερα στο κινητό μου.2 φορές έχω βάλει την phronesis και όλο κάτι μου έβγαζε. Τις δοκιμασα και τις 2 σε note 9005 και εχω να δηλωσω οτι η phronesis ειναι μιλια μακρια.Πιο γρηγορη και πιο smooth.Μειονεκτημα το οτι τρωει πολυ μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Συμφωνω και εγω για την omega ειναι εγγυηση απο αυτην ερχομαι μονο που ειχε θεματα με τον αισθητηρα του ξυπνηματος της οθονης. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις δοκιμασα και τις 2 σε note 9005 και εχω να δηλωσω οτι η phronesis ειναι μιλια μακρια.Πιο γρηγορη και πιο smooth.Μειονεκτημα το οτι τρωει πολυ μπαταρια... Βάλε idle kernel v7 εγώ που τον έβαλα για πρώτη φορά μου έβγαλε 5 ώρες και 20 λεπτά οθόνη με 55 λεπτά ομιλίας με καμιά rom και kernel δεν τα είχα δει αυτά τα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγω παλι εχβμω τον κερνελ του σιβατο 1.1.0 και παει πολυ καλα απο αποψη μπαταριας..ο idle σε μενα κολλουσε παρα πολυ..ειδικα οταν ειχα πολλα ανοιχτα παραθυρα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλημέρα παιδια φιλος μου εβαλε την phronesis 5.2 και εβαλε το dpi στα420 καιεχςι θεμα με την καμερα.δεν φαίνεται σωστα.τι κανουμε στην περιπτωση αυτη? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλημέρα παιδια φιλος μου εβαλε την phronesis 5.2 και εβαλε το dpi στα420 καιεχςι θεμα με την καμερα.δεν φαίνεται σωστα.τι κανουμε στην περιπτωση αυτη? Για να εχει θεματα με την καμερα πρεπει να εβαλε του s6..το οποιο αν δεν κανω λαθος μπορεις να το λυσεις μονο με xposed Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Οχι του note 4 εβαλε. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλημέρα παιδια φιλος μου εβαλε την phronesis 5.2 και εβαλε το dpi στα420 καιεχςι θεμα με την καμερα.δεν φαίνεται σωστα.τι κανουμε στην περιπτωση αυτη? Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και φλάσαρα την κάμερα του Note3 που δίνει ο φίλος εδώ και όλα μιά χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και φλάσαρα την κάμερα του Note3 που δίνει ο φίλος εδώ και όλα μιά χαρά. Θα του το πω Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp60nfd Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Βάλε idle kernel v7 εγώ που τον έβαλα για πρώτη φορά μου έβγαλε 5 ώρες και 20 λεπτά οθόνη με 55 λεπτά ομιλίας με καμιά rom και kernel δεν τα είχα δει αυτά τα νούμερα Καλησπερα κανενα link για τον idle kernel v7 και civz 1.1.1 εχουμε?Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα κανενα link για τον idle kernel v7 και civz 1.1.1 εχουμε?Ευχαριστω εκ των προτερων. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/orig-development/kernel-idlekernel-leankernel-fork-t3241582 Για civato kernel υπάρχει link στις προηγούμενες σελίδες Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχει βάλει κανείς cm13? Υποστηρίζει f2fs file system? Απο kernels ο idle θα δουλεύει? Xposed Greenify titanium backup πρεπει να δουλεύουν από όσο διάβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχει βάλει κανείς cm13? Υποστηρίζει f2fs file system? Απο kernels ο idle θα δουλεύει? Xposed Greenify titanium backup πρεπει να δουλεύουν από όσο διάβασα.Αν έχεις note5 port και βάλεις cm να ξέρεις ότι δεν δουλεύει το gps, εγώ έκανα όλες τις πιθανές λύσεις (εκτός να βάλω μαμά ρομ )αλλά δεν τα κατάφερα. Idle θα βάλεις cm13 αλλά με τις ρυθμίσεις που δίνει ο temasek στον δικό του δεν είχα θέμα. F2FS έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει αλλά ψάξε καλύτερα στο θέμα. Xposed Greenify TB κανονικά, αν και τα δύο πρώτα εγώ δεν τα δουλεύω πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αν έχεις note5 port και βάλεις cm να ξέρεις ότι δεν δουλεύει το gps, εγώ έκανα όλες τις πιθανές λύσεις (εκτός να βάλω μαμά ρομ )αλλά δεν τα κατάφερα. Idle θα βάλεις cm13 αλλά με τις ρυθμίσεις που δίνει ο temasek στον δικό του δεν είχα θέμα. F2FS έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει αλλά ψάξε καλύτερα στο θέμα. Xposed Greenify TB κανονικά, αν και τα δύο πρώτα εγώ δεν τα δουλεύω πλέον. Cm12.1 εχω τώρα. Θα φάει ολικό wipe και θα βάλω idle η arte. Το GPS το χρειάζομαι για το καθημερινό μου τρέξιμο. Ελπίζω να μην έχω προβλημα. Το θέμα είναι πως γίνεται από NOTE 5 port να είχες θέμα με το GPS μετά από ολικό wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πέρασα εχθές την phronesis 5.2 με dirty flash πάνω από την v3 και ολα πάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts