aopvet Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μια παρατήρηση για την ν4.1 Όπως και στην 4 η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα αλλά είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός που φορτώνει το κινητό σε 25-30 λεπτά παίρνει και 70% έτσι είναι και σε εσάς ή μπαταρία μου παραδίδει πνεύμα; Τώρα που το λες, νομίζω ότι φορτίζει γρηγορότερα. Λες να είναι η ιδέα μας; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Με τέτοιο ξεζουλιγμα που έχουμε κάνει εμείς στο κινητό που αν είχε στόμα θα μιλαγε δεν είναι ιδέα μας χαχαχαχαχ σε λίγο θα καταλαβαινουμε θερμοκρασία και ράμ απλά με τα μάτια. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μια παρατήρηση για την ν4.1 Όπως και στην 4 η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα αλλά είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός που φορτώνει το κινητό σε 25-30 λεπτά παίρνει και 70% έτσι είναι και σε εσάς ή μπαταρία μου παραδίδει πνεύμα; Οθονη πόση ώρα σε βγάζει γιατί είμαι ακόμα στην v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παντως κατι χρονους που βγαζουν καποιοι αλλοι 8ωρα κτλ δεν μπορω να τα βγαλω..χαθηκε και ο μενιος που ηταν παράδειγμα προς μιμηση..αυτες τς μερες λεω να κανω ενα δωρο στο κινητο μου και να του αλλαξω μπαταρια υστερα απο 2 χρονια σχεδον.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οθονη πόση ώρα σε βγάζει γιατί είμαι ακόμα στην v3 4 ώρες μα το ζόρι Παντως κατι χρονους που βγαζουν καποιοι αλλοι 8ωρα κτλ δεν μπορω να τα βγαλω..χαθηκε και ο μενιος που ηταν παράδειγμα προς μιμηση..αυτες τς μερες λεω να κανω ενα δωρο στο κινητο μου και να του αλλαξω μπαταρια υστερα απο 2 χρονια σχεδον.. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και συγκεκριμένα για το huawei mate8 αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε μπαταρία και εμένα έχει περάσει τα 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 4 ώρες μα το ζόρι Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και συγκεκριμένα για το huawei mate8 αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε μπαταρία και εμένα έχει περάσει τα 2 χρόνια. Εχω ερωτα με το πενακι δυστυχως αλλιως θα ειχα αλλαξει ηδη..ειδα εχθες το βραδυ το note 5 απο εναν τρελο αιφονακια και εχει παθει πλακα..αλλα προς το παρον λεω για μια μπαταρια..εχει να προτεινει κανεις καμια; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγώ τόσο καιρό, με τόσες διαφορετικές roms πάντα μέγιστο 4 ώρες οθόνης έχω. Δε βελτιώθηκε ούτε με άλλη (μαϊμού) μπαταρία. Φαίνεται ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά κατασκευής του κινητού. Τυχερός ήταν ο Μένιος. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγώ τόσο καιρό, με τόσες διαφορετικές roms πάντα μέγιστο 4 ώρες οθόνης έχω. Δε βελτιώθηκε ούτε με άλλη (μαϊμού) μπαταρία. Φαίνεται ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά κατασκευής του κινητού. Τυχερός ήταν ο Μένιος. Εγω με την 5.0 ρομ του σιβατο ειχα δει 6.5 ωρες τον μαιο..τωρα μετα απο 2 χρονξα σχεδον χρησης μια μπαταρια που κανει 10ευρω σε σκρουτζομαγαζα ειναι ενα ωραιο δωρακι στο κινητο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγω με την 5.0 ρομ του σιβατο ειχα δει 6.5 ωρες τον μαιο..τωρα μετα απο 2 χρονξα σχεδον χρησης μια μπαταρια που κανει 10ευρω σε σκρουτζομαγαζα ειναι ενα ωραιο δωρακι στο κινητο.. Με έκανες να θυμηθώ τι χρόνους έβλεπα πέρσι χαχαχα είχα δει και λίγο παραπάνω αλλά αυτό το σκρεινσουτ βρήκα. Να πω ότι είναι από έκδοση 4.4.4 αν θυμάμαι καλά. https://www.dropbox.com/sh/t7rununwn9eicej/AAAN_Mb0hTARCzPBCflaELjia?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Με έκανες να θυμηθώ τι χρόνους έβλεπα πέρσι χαχαχα είχα δει και λίγο παραπάνω αλλά αυτό το σκρεινσουτ βρήκα. Να πω ότι είναι από έκδοση 4.4.4 αν θυμάμαι καλά. https://www.dropbox.com/sh/t7rununwn9eicej/AAAN_Mb0hTARCzPBCflaELjia?dl=0 Ωραιεσ εποχες και ωραια νουμερα..αλλα η samsung ειχε αλλα σχεδια..παντωα σημερα παρηγγειλα 2 μπαταριες..μια για το δικο μου και μια για του αδερφου μου..22.5 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χαιρετώ, Προσωπικά προτιμώ την DarkAu rom τώρα έχω την τελευταία 9.6 με κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο αφορά την Cm13 του Temasek δεν έχω κάποιο πρόβλημα από αυτά που ανέφερες και είμαι επίσης σε 400 dpi. Τις χρησιμοποιώ παράλληλα μέσω dual boot όπου με ένα κλικ επιλέγεις σε ποια θες να πας με μια απλή επανεκκίνηση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3091764 Προσπάθησα να εγκαταστήσω με dual boot την temasek13 αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση. Πάντως ωραία αυτή η δυνατότητα κι ας απέτυχα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πολύ καλή η Phronesis αλλά έχω την εντύπωση πως είναι πολύ αδηφάγα σε μπαταρία. Θα δοκιμάσω την DarkAu που ανέφερε ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Προσπάθησα να εγκαταστήσω με dual boot την temasek13 αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση. Πάντως ωραία αυτή η δυνατότητα κι ας απέτυχα. Έκανες όλα τα βήματα όπως Patch Zip file , επιλέγεις μέσω es file explorer ή ότι άλλο έχεις(όχι το μαμά file browser)τα αρχεία που θα ετοιμάσεις, τη ρομ , τα gapps και το supersu. Ένα την φορά, το επιλέγεις πατάς data slot και από κάτω γράφεις 1(τέρμα πάνω έχει το hlte που είναι η συσκευή μας, αν έχει κάτι άλλο άλλαξε το). Αφού τα ετοιμάσεις όλα με τον ίδιο τρόπο, πατάς στη γωνία δεξιά πάνω το "tick" και ξεκινάει η μετατροπή για όλα όσα έχεις μέσα στην λίστα. Αφού τελειώσει πας κανονικά στο recovery και τα φλασάρεις. Επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Όταν μπεις πλέον στη cm13 κάνεις πάλι εγκατάσταση το dual boot patcher, πηγαίνεις Roms και εκεί που λέει cm13 πατάς τις 3 τελείες και τέρμα κάτω επιλέγεις set kernel. Τώρα κάθε φορά που θες να αλλάξεις ρομ κάνεις απλά ένα κλικ σε αυτήν που θες να πας και επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έκανες όλα τα βήματα όπως Patch Zip file , επιλέγεις μέσω es file explorer ή ότι άλλο έχεις(όχι το μαμά file browser)τα αρχεία που θα ετοιμάσεις, τη ρομ , τα gapps και το supersu. Ένα την φορά, το επιλέγεις πατάς data slot και από κάτω γράφεις 1(τέρμα πάνω έχει το hlte που είναι η συσκευή μας, αν έχει κάτι άλλο άλλαξε το). Αφού τα ετοιμάσεις όλα με τον ίδιο τρόπο, πατάς στη γωνία δεξιά πάνω το "tick" και ξεκινάει η μετατροπή για όλα όσα έχεις μέσα στην λίστα. Αφού τελειώσει πας κανονικά στο recovery και τα φλασάρεις. Επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Όταν μπεις πλέον στη cm13 κάνεις πάλι εγκατάσταση το dual boot patcher, πηγαίνεις Roms και εκεί που λέει cm13 πατάς τις 3 τελείες και τέρμα κάτω επιλέγεις set kernel. Τώρα κάθε φορά που θες να αλλάξεις ρομ κάνεις απλά ένα κλικ σε αυτήν που θες να πας και επανεκκίνηση. Έκανα αυτά τα βήματα όπως τα περιγράφεις δηλαδή έκανα το patch της rom και των λοιπών αρχείων για τη θέση 1 και μετά πήγα να φλασαρω από το recovery. Στη διάρκεια του φλασαρισματος αποτυγχάνει. :- ( Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ωραιεσ εποχες και ωραια νουμερα..αλλα η samsung ειχε αλλα σχεδια..παντωα σημερα παρηγγειλα 2 μπαταριες..μια για το δικο μου και μια για του αδερφου μου..22.5 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.. Χρονια πολλα! Από που φίλε μου γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έκανα αυτά τα βήματα όπως τα περιγράφεις δηλαδή έκανα το patch της rom και των λοιπών αρχείων για τη θέση 1 και μετά πήγα να φλασαρω από το recovery. Στη διάρκεια του φλασαρισματος αποτυγχάνει. :- ( Πιο recovery έχεις; προσωπικά χρησιμοποιώ το Twrp 2.8.7.0 https://dl.twrp.me/hlte/twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πιο recovery έχεις; προσωπικά χρησιμοποιώ το Twrp 2.8.7.0 https://dl.twrp.me/hlte/twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.zip.html Κι εγώ αυτό έχω. Δεν ξέρω τι πάει στραβά αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και αν βρω λύση θα σ' ενημερώσω. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χρονια πολλα! Από που φίλε μου γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα; Hi tech store απο σκρουτζ..την εβαλα σημερα και την τρωει γρηγορα αλλα θα ειναι στο στρωσιμο..ξερει κανεις αν χρειάζεται να κανω κανα ρισετ; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Έχω την phronesis 4.1 και στην οθόνη κλειδώματος δεξιά και αριστερά κάτω υπάρχουν 2 εικονίδια της φωτογραφίκής και το τηλέφωνο επίσης έχει το βοηθητικό κείμενο ξεκλείδωμα τος .πως στο καλό φεύγουν γιατί θα τρελαθω Edited December 30, 2015 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Hi tech store απο σκρουτζ..την εβαλα σημερα και την τρωει γρηγορα αλλα θα ειναι στο στρωσιμο..ξερει κανεις αν χρειάζεται να κανω κανα ρισετ; Αυτές που έχουν τα σκρουτζομαγαζα είναι όλες μαϊμού που τις παίρνεις από ebay με 5 -7 ευρώ για μπαταρία καλητερα από smartec με 19 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αυτές που έχουν τα σκρουτζομαγαζα είναι όλες μαϊμού που τις παίρνεις από ebay με 5 -7 ευρώ για μπαταρία καλητερα από smartec με 19 ευρώ Συμφωνώ! Προσωπικά με την μπαταρία δεν παίζω.Μόνο γνήσια και μόνο από αξιόπιστο μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έκανα αντικατάσταση τα αρχεία Phone και Contacts από την έκδοση phronesis v4.1 στην v3 και τώρα είναι στα ελληνικά Οπότε οποίος έχει την ν3 μπορεί να το κάνει χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κι εγώ αυτό έχω. Δεν ξέρω τι πάει στραβά αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και αν βρω λύση θα σ' ενημερώσω. Για ότι θες πες μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έκανα αντικατάσταση τα αρχεία Phone και Contacts από την έκδοση phronesis v4.1 στην v3 και τώρα είναι στα ελληνικά Οπότε οποίος έχει την ν3 μπορεί να το κάνει χωρίς πρόβλημα Χρόνια Πολλά σε όλους παιδιά!!! Με υγεία, να είστε όλοι καλά. Ωραίος...Μ ενδιαφέρει , σε ποιον φάκελλο της V4.1 τα βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χρόνια Πολλά σε όλους παιδιά!!! Με υγεία, να είστε όλοι καλά. Ωραίος...Μ ενδιαφέρει , σε ποιον φάκελλο της V4.1 τα βρήκες? Τα ανέβασα εδώhttps://mega.nz/#!EBFiwCDI!H_l2MiMHydChl9yriMmVzhbDRFKglO7nxagI4YOTahw αποσυμπίεσε το zip και κάνε αντικατάσταση τα αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts