guskok21 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Έδωσε το fix https://mega.nz/#!LZ0hXToJ!DPj2QBE-4YoYRE4NE9NnBtbxtMAFSqg_bs_4tWPS4cc Επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα που είχα σε κάθε boot του τηλεφώνου να μην βρίσκει σήμα αν δεν το βάλω σε flight mode πρώτα λύθηκε με το fix. Ούτε με update στο modem είχε λυθεί Ούτε με τίποτα. Κατά τ άλλα η Rom είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το πέρασα το fix για αγγλικά στο advance settings και τώρα δεν έχει κανένα θέμα παντός είναι σταθερή χωρίς το παραμικρό προς το παρόν η καλύτερη note 5 port rom που έχω βάλει λες και είναι μαμά το κινητό Ναι η v3.5 είναι φοβερή , να σκεφτείς πέρασα την Aryav8 αλλά μου φαίνεται παλιό πλέον το 5.0.2 και γύρισα σε DarkAu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι η v3.5 είναι φοβερή , να σκεφτείς πέρασα την Aryav8 αλλά μου φαίνεται παλιό πλέον το 5.0.2 και γύρισα σε DarkAu. Την έχω μια μέρα και είναι πραγματικά τέλεια χωρίς να μου κάνει το παραμικρό πολύ σταθερή σαν να είναι στοκ ρομ για το κινητό μας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Την έχω μια μέρα και είναι πραγματικά τέλεια χωρίς να μου κάνει το παραμικρό πολύ σταθερή σαν να είναι στοκ ρομ για το κινητό μας :D Μια ερώτηση. Όταν σε ρώτα για το πιν της κάρτας (όταν ανοίγει το κινητό) το ok φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μια ερώτηση. Όταν σε ρώτα για το πιν της κάρτας (όταν ανοίγει το κινητό) το ok φαίνεται? Όχι άλλα πατάω εκεί στο κενό και είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά 3 ερωτήσεις για την Dark Au 1. Εχει Sync με Facebook; Η Darklord και η Phronesis δεν εχουν. Είναι bugs ή το αφαίρεσε η Samsung; 2. Στη Phronesis ενώ όλα λειτουργούν άψογα μετά απο λίγο η ROM κόλλαγε πολύ. Διορθωνόταν μόνο αν έμπαινα στο cccleaner και καθάριζα όλες τις ανοιχτες εφαρμογές. Εχει διορθωθεί αυτό γιατί δεν γίνεται καθε λίγο να σέρνεται. 3. Υπάρχει συγκεκριμένος Kernel που χρησιμοποιείτε ή τον default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το πέρασα το fix για αγγλικά στο advance settings και τώρα δεν έχει κανένα θέμα παντός είναι σταθερή χωρίς το παραμικρό προς το παρόν η καλύτερη note 5 port rom που έχω βάλει λες και είναι μαμά το κινητό Τι ακριβώς φτιάχνει αυτό το fix στην Dark au? Μπορείς να δώσεις το Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Τι ακριβώς φτιάχνει αυτό το fix στην Dark au? Μπορείς να δώσεις το Link?http://samsungviet.vn/xfa-interstitial/redirect?url=https%3A%2F%2Fmega.nz%2F%23%21I15xjAgL%21xxXy82MiiWzJzpkFk8KP14QWnVKHfhG_czzSEK37vcU Δεν έχει αγγλικά στα ADCANCED SETTINGS με το zip το διόρθωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δες αν έχεις file manager μέσα από το recovery που έχεις εγκατεστημένο. Αν έχεις τότε πήγαινε στο system - apps και σβήσε ή μετονόμασε το UPSManager.apk ώστε να μη φορτώσει κατά την επανεκκίνηση. Η λύση που σου προτείνω δεν είναι δοκιμασμένη και δεν ξέρω αν θα σου αποκαταστησει τη λειτουργία του τηλεφώνου ή θα σου δημιουργήσει άλλο πρόβλημα αλλά είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Υπάρχει recovery να έχει file manager? Για πες είναι ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Το TWRP έχει αλλά από ότι είδα τώρα στο δικό μου, δεν εμφανίζει τα αρχεία του συστήματος ώστε να τα τροποποιήσεις. Δυστυχώς η λύση μου πάει άκυρη. Update Τελικά γίνεται αυτό που είπα. Πρέπει όμως πρώτα να κάνεις mount το system. Μετά εμφανίζονται όλα τα αρχεία και μπορείς να τα τροποποιήσεις. Edited November 18, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τον idle kernel v6.5.5 γιατί με τον 6.5.3 είχα θέμα με τον αισθητήρα για την φωτεινότητα της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Βρηκα σε μια καρτα ξεχασμενη αρυα 7.2 και περασα. Μολις βρω προσβαση σε wifi θα κατεβασω την 8, οσο ειδα πρεπει να εχει ενδιαφερουσες διορθώσεις. @aopvet... Δε θα μαθουμε τωρα αν θα δουλευε η λυση σου. Αλλη φορα :Ρ. Αν και ειχα κανει και αναγκαστικη διακοπη το upsm manager αλλα τιποτα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Απο aryamod 7.4 σε 8 θελει full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλό είναι να κάνεις φουλ πάντα τώρα αν θες πάρε το ρίσκο βάλτην από πάνω και αν κάτι δεν δουλεύει ξανά από την αρχή. Πάντα μα πάντα το σωστό είναι με φουλ γουαιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Απο aryamod 7.4 σε 8 θελει full wipe? Καλό είναι να κάνεις γιατί στηρίζεται πλέον σε διαφορετικό firmware από την 7.4 (στο πρόσφατο N9005XXUGBOJ6). Edited November 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλημέρα σχετικά με το greenify ξέρει κανείς γιατί μου λέει ότι το Facebook δεν θα αδρανοποιηται ποτε στο παρασκήνιο???δουλεύει συνέχεια και ρουφάει μπαταρία. Τι ξηλωσα το greenify ti to fb το ίδιο. Πως διορθώνεται αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλημέρα σχετικά με το greenify ξέρει κανείς γιατί μου λέει ότι το Facebook δεν θα αδρανοποιηται ποτε στο παρασκήνιο???δουλεύει συνέχεια και ρουφάει μπαταρία. Τι ξηλωσα το greenify ti to fb το ίδιο. Πως διορθώνεται αυτό??? Αμα το εχεις πληρωμενο μπορεις ν κανεις αναγκαστικη αδρανοποιηση..εγω που το ειχα πανω απο χρονο το σταματησα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Αμα το εχεις πληρωμενο μπορεις ν κανεις αναγκαστικη αδρανοποιηση..εγω που το ειχα πανω απο χρονο το σταματησα.. Πληρωμενο το έχω αλλά και πάλι δεν το αδρανοποιει.να το ξηλωσω τελείως κ να του κάνω ένα reboot??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πληρωμενο το έχω αλλά και πάλι δεν το αδρανοποιει.να το ξηλωσω τελείως κ να του κάνω ένα reboot??? Βγαλτο κανε ενα rebοοt και δες το..αμα πατησεις πανω στην εφαρνογη κ τα 3ζ δεν το αδρανοποιει; Έχει δοκιμάσει κανείς τον idle kernel v6.5.5 γιατί με τον 6.5.3 είχα θέμα με τον αισθητήρα για την φωτεινότητα της οθόνης Ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν εχει καποιο προβλημα..αν μπορεις δοκιμασε και ενημερωσε με γιατι και εγω εχω ενα μικρο θεματακι μ τον αυτοματο φωτισμο Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Υπαρχει καποιος τροπος στις Ν5 roms να κανεις το αριστερο κουμπι σαν μενου key οπως στην stock rom και οχι να δειχνει τις ανοιχτες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom rom (αλλά βασισμένη σε official για να μην χάσω spen functionality) , αλλά αν κατάλαβα καλά ακόμα και η aryamod v8 βασίζεται στην stock 5.0.x; Εγώ φαντάστηκα ότι η τελευταία τουλάχιστον θα ήταν πάνω στην 5.1.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Υπαρχει καποιος τροπος στις Ν5 roms να κανεις το αριστερο κουμπι σαν μενου key οπως στην stock rom και οχι να δειχνει τις ανοιχτες εφαρμογες? H phronesis ειναι πολυ καλη και μια ακομα που προτεινουν τα παιδια πιο πανω αλλα δεν την εχω δοκιμασει!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom rom (αλλά βασισμένη σε official για να μην χάσω spen functionality) , αλλά αν κατάλαβα καλά ακόμα και η aryamod v8 βασίζεται στην stock 5.0.x; Εγώ φαντάστηκα ότι η τελευταία τουλάχιστον θα ήταν πάνω στην 5.1.1.. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη 5.1 για το τηλέφωνό μας από την samsung. Ο dev της aryamod βασίζεται πάντα σε επίσημα firmware του τηλεφώνου μας. Υπάρχουν όμως 5.1 ρομ που είναι port από άλλα τηλέφωνα όπως το note 5 και είναι touchwiz ώστε να έχεις spen functionality. Οι καλύτερες από αυτές δοκιμασμένες από αρκετούς φίλους εδώ μέσα είναι η Dark-Au και η Phronesis. Δοκίμασα την Dark-au χθές βράδυ, δεν είδα κανένα λάθος και είναι όντως πολύ καλή, αλλά ξαναγύρισα στην aryamod που τελικά μου αρέσει περισσότερο. :) Edited November 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts