menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εγώ πήγα να βάλω την καινούρια rom note 5 αλλά ενώ έκανε κανονικά flash στο reboot κόλλησε στο σήμα του Note 3. Το έκανα 2-3 φορές την ξανακατέβασα τίποτα. :(Έχεις TWRP recovery? Η πρώτη φορά μπορεί να αργίσει κάνα δεκάλεπτο για να κάνει boot. Η ρομ είναι φανταστική και νομίζω ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που εκλειναν κάποια στιγμή. Καλορίζικο το Ν5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Έχεις TWRP recovery? Η πρώτη φορά μπορεί να αργίσει κάνα δεκάλεπτο για να κάνει boot. Η ρομ είναι φανταστική και νομίζω ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που εκλειναν κάποια στιγμή. Καλορίζικο το Ν5. να φταιει που δεν την περασα με twrp?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 να φταιει που δεν την περασα με twrp??Ναι, βάλε TWRP και θα τρέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι, βάλε TWRP και θα τρέξει. Ok αυτό έκανα. Όλα καλά σούπερ αλλά οι εφαρμογές πώς κλείνουν?δδοκίμασα πατώντας το κεντρικό κουμπί αλλά βγάζει άλλες επιλογές. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ok αυτό έκανα. Όλα καλά σούπερ αλλά οι εφαρμογές πώς κλείνουν?δδοκίμασα πατώντας το κεντρικό κουμπί αλλά βγάζει άλλες επιλογές. ...Το αριστερό πατάς μια φορά και μετά ή τις κλείνεις ή αν θέλεις τις τραβάς για παράθυρα. Πατημένο το αριστερό θα σου βγάλει μόνο για παράθυρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Έχεις TWRP recovery? Η πρώτη φορά μπορεί να αργίσει κάνα δεκάλεπτο για να κάνει boot. Η ρομ είναι φανταστική και νομίζω ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που εκλειναν κάποια στιγμή. Καλορίζικο το Ν5. Ναι το έκανα με TWRP. Σταματάει στο σήμα του Note 3. Χθες το άφησα και εκανε περισσότερη ωρα απο το επεισόδιο του Leftovers!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι το έκανα με TWRP. Σταματάει στο σήμα του Note 3. Χθες το άφησα και εκανε περισσότερη ωρα απο το επεισόδιο του Leftovers!!!Έκανες full wipe ,system, data κτλ από το twrp ? Μέσα στο άρωμα διάλεξες full wipe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Υπαρχει καποιο mod που να επιτρεπει rotation ολο το TouchWiz οπως τα tablet?? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Υπαρχει καποιο mod που να επιτρεπει rotation ολο το TouchWiz οπως τα tablet??Κατέβασε από το play την εφαρμογή Ultimate Rotation Control. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Για καποιον λογο στην audax η ραμ ειναι συνεχεια πανω απο 2 gb..να φταιει ο κερνελ του lean; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Για καποιον λογο στην audax η ραμ ειναι συνεχεια πανω απο 2 gb..να φταιει ο κερνελ του lean; Ναι αυτός είναι ο λόγος αλλά αυτό ΔΕΝ είναι κακό. Ο τρόπος που λειτουργεί η διαχείρηση της μνήμης στο android δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που λειτουργεί στα windows. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μην δίνεις σημασία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Μου βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση ασφαλειας και ειμαι με αρυα... Τι παιζει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Για καποιον λογο στην audax η ραμ ειναι συνεχεια πανω απο 2 gb..να φταιει ο κερνελ του lean; Σε μένα πάντα είναι πάνω από 2 gb ανεξάρτητα από kernel ή rom αλλά τρέχω και πολλές εφαρμογές. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι αυτός είναι ο λόγος αλλά αυτό ΔΕΝ είναι κακό. Ο τρόπος που λειτουργεί η διαχείρηση της μνήμης στο android δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που λειτουργεί στα windows. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μην δίνεις σημασία. :) Προβλημα δεν εχω απλα το ρωτησα τωρα που το παρατήρησα!!ευχαριστώ πολύ Σε μένα πάντα είναι πάνω από 2 gb ανεξάρτητα από kernel ή rom αλλά τρέχω και πολλές εφαρμογές. Δεν το ειχα παρατηρρησει σε αλλες ρομ να πω την αληθεια!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν περίμενα με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία https://www.dropbox.com/s/d2stwnmy8zcxklt/Screenshot_2015-11-08-16-43-19.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/kdjwzyfkxycbctl/Screenshot_2015-11-08-16-43-29.png?dl=0 Τέλειος συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας. Από το πρωί που την δουλεύω πάει τρένο. Phronesis-N900x-N5-v1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα στην παρέα....εχω 2-3 μέρες παρέλαβα το note 3..φοράει kitkat.. Την lollipop δεν την έχει πάρει ακόμα ως αναβάθμιση;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν περίμενα με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία https://www.dropbox.com/s/d2stwnmy8zcxklt/Screenshot_2015-11-08-16-43-19.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/kdjwzyfkxycbctl/Screenshot_2015-11-08-16-43-29.png?dl=0 Τέλειος συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας. Από το πρωί που την δουλεύω πάει τρένο. Phronesis-N900x-N5-v1.0 Με ποιον kernel?της ρομ που έχει? Πάντως είναι πολύ γρηγορη Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα στην παρέα....εχω 2-3 μέρες παρέλαβα το note 3..φοράει kitkat.. Την lollipop δεν την έχει πάρει ακόμα ως αναβάθμιση;; ευχαριστώ Πληροφοριες συσκευης->ενημερωσεις συστηματος Δεν περίμενα με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία https://www.dropbox.com/s/d2stwnmy8zcxklt/Screenshot_2015-11-08-16-43-19.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/kdjwzyfkxycbctl/Screenshot_2015-11-08-16-43-29.png?dl=0 Τέλειος συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας. Από το πρωί που την δουλεύω πάει τρένο. Phronesis-N900x-N5-v1.0 Μενιο ηθελα να σε ρωτησω..csc ποιο βαζεις;xposed δουλευεις;greenify; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Το έχω πατήσει.... Μου λέει οι τελευταίες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί... Και στις πληροφορίες μου βγάζει την 4.4.2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Με ποιον kernel?της ρομ που έχει? Πάντως είναι πολύ γρηγορηΗ ρομ έχει τον DarkLord-Kernel-V1.5 Ναι είναι πολύ γρήγορη και για αυτό λέω ότι είναι πολύ καλή η μπαταρία. Πληροφοριες συσκευης->ενημερωσεις συστηματος Μενιο ηθελα να σε ρωτησω..csc ποιο βαζεις;xposed δουλευεις;greenify;csc δεν διαλέγεις το βλέπει η ρομ. Xposed δεν βάζω τρώει μπαταρία. Greenify προς το παρόν δεν έβαλα γιατί έχει η ρομ σχεδόν παρόμοιο πρόγραμμα https://www.dropbox.com/s/ci4w9vjjjvlm8mx/Screenshot_2015-11-08-17-34-20.png?dl=0 Και έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις Greenify και αυτό τρώει μπαταρία. Δεν είμαι σίγουρος δοκιμές κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Η ρομ έχει τον DarkLord-Kernel-V1.5 Ναι είναι πολύ γρήγορη και για αυτό λέω ότι είναι πολύ καλή η μπαταρία. csc δεν διαλέγεις το βλέπει η ρομ. Xposed δεν βάζω τρώει μπαταρία. Greenify προς το παρόν δεν έβαλα γιατί έχει η ρομ σχεδόν παρόμοιο πρόγραμμα https://www.dropbox.com/s/ci4w9vjjjvlm8mx/Screenshot_2015-11-08-17-34-20.png?dl=0 Και έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις Greenify και αυτό τρώει μπαταρία. Δεν είμαι σίγουρος δοκιμές κάνω. Αυτη η μπαταρια που ειδαμε ειναι με τοποθεσια για καιρο και συγχρονισμους ολα ενεργα;;γιατι φαινεται να εχει πολυ καλη μπαταρια!!καποιο bug;θα την κρατησεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 υπάρχει ρομ note 5 s6 που να παίρνει ελληνικά η όχι ακόμα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αυτη η μπαταρια που ειδαμε ειναι με τοποθεσια για καιρο και συγχρονισμους ολα ενεργα;;γιατι φαινεται να εχει πολυ καλη μπαταρια!!καποιο bug;θα την κρατησεις;Τα πάντα ανοικτά, οθόνη στο 5 αυτόματο. Μόνο WiFi αλλά με πολύ κακό σήμα κινητής. https://www.dropbox.com/s/wgthzf7nryz6o9n/Screenshot_2015-11-08-18-00-49.png?dl=0 Βέβαια θα είχα καλύτερα νούμερα αλλά έγραψα αρκετά στο tapatalk. Μιλάμε πάντα για πρώτη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Και έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις Greenify και αυτό τρώει μπαταρία. Δεν είμαι σίγουρος δοκιμές κάνω. Εγω περιπου στο μηνα εχω βγαλει το greenify κι εχω καλυτερη αυτονομια.. Καλησπέρα στην παρέα....εχω 2-3 μέρες παρέλαβα το note 3..φοράει kitkat.. Την lollipop δεν την έχει πάρει ακόμα ως αναβάθμιση;; ευχαριστώ Εννοειται πως εχουμε λολιποπ εδω και πολυ καιρο. Μηπως ειναι ρουτ η συσκευη? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Τα πάντα ανοικτά, οθόνη στο 5 αυτόματο. Μόνο WiFi αλλά με πολύ κακό σήμα κινητής. https://www.dropbox.com/s/wgthzf7nryz6o9n/Screenshot_2015-11-08-18-00-49.png?dl=0 Βέβαια θα είχα καλύτερα νούμερα αλλά έγραψα αρκετά στο tapatalk. Μιλάμε πάντα για πρώτη φόρτιση. Μαλιστα..προς το παρον με audax στο 50% ειχα 3 ωρες κ 35 λεπτα αλλα δεν ειναι τοσο smooth οσο την περιμενα για να πω την αληθεια..σκεφτομαι πολυ για την phronesis!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts