Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Εψαξα τις τελευταίες 10-15 σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι οπότε ρωτάω εδώ. Θα βάλω την Temasek 12.1 ή την AryaMod 7.2. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Οι εργοστασιακοί kernel σε αυτές τις 2 είναι καλοί; Ποιούς προτείνετε για την κάθε μια;

Εγώ σε aryamod έχω stock kernel και είμαι μια χαρα

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες. Εψαξα τις τελευταίες 10-15 σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι οπότε ρωτάω εδώ. Θα βάλω την Temasek 12.1 ή την AryaMod 7.2. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Οι εργοστασιακοί kernel σε αυτές τις 2 είναι καλοί; Ποιούς προτείνετε για την κάθε μια;

Temasek πιστεύω να ξέρεις πως χάνεις το 90% του spen.

Τωρα για kernels...

Σε τεμασεκ το λιγο που την ειχα με τον στοκ ηταν μια χαρα. Αρτερ φλασαρα μετα και ηταν μια χαρα επισης.

Και αρυα ειναι μια χαρα ο στοκ. Αλλα με εχει βολεψει ο fulgor παρα πολυ!

Παντως δεν ειναι απαραιτητο να φλασαρεις αμεσως κερνελ... Την κρατας ως εχει και βλεπεις μετα απο λιγο καιρο.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Εγώ σε aryamod έχω stock kernel και είμαι μια χαρα

Temasek πιστεύω να ξέρεις πως χάνεις το 90% του spen.

Τωρα για kernels...

Σε τεμασεκ το λιγο που την ειχα με τον στοκ ηταν μια χαρα. Αρτερ φλασαρα μετα και ηταν μια χαρα επισης.

Και αρυα ειναι μια χαρα ο στοκ. Αλλα με εχει βολεψει ο fulgor παρα πολυ!

Παντως δεν ειναι απαραιτητο να φλασαρεις αμεσως κερνελ... Την κρατας ως εχει και βλεπεις μετα απο λιγο καιρο.

Ναι το ξέρω για το SPen. Θα μείνω για λιγο με stock και βλέπουμε. Ευχαριστώ

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

DarkLord N5

Πρώτη μέρα σήμερα με την Ν5 και είναι σαν να άλλαξα συσκευή.

Η κάμερα που δεν δουλεύει δεν με ενδιαφέρει θα την φτιάξουν.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε .

https://www.dropbox.com/s/fpg8g4nt2gesrd0/2015_09_22_20_11_16.mp4?dl=0

Με odax L 28 από χθες έχω 2 ωρες οθόνης όχι auto με 4g wifi on. Το κιν είναι πολύ πολύ καλό έβαλα κάμερα από n5 βέβαια κάποιες επιλογές δεν δουλεύουν

Πιστεύω σε επόμενο update να τα φτιάξουν. Την φωτεινότητα την έχω 50% γιατί πλέον έχω ένα theme από n5 αρκετά φωτεινό και μου δίνει καλύτερη εικόνα στα μάτια μου

Καλησπερα παιδια. Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια;Απ'τη μερα που εκανα update στο Note 3 την 5αρα εκδοση,ολες οι εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες στην sd card μετα απο ενημερωσεις που κανουν επαναφερονται απο μονες τους στη μνημη του τηλεφωνου...???

Ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες...

Καλησπέρα παιδιά.

Θα με ενδιέφερε να βάλω adapter στο note 3, κάτι σαν αυτό. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο με custom roms όπως π.χ. arya που χρησιμοποιώ τώρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλα ρε... O Audax ειναι συνεχεια του fulgor? Και δε λετε τπτ τοσο καιρο? Κι εγω ελεγα γτ δεν εχει update o fulgor. Χαχ

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Καλα ρε... O Audax ειναι συνεχεια του fulgor? Και δε λετε τπτ τοσο καιρο? Κι εγω ελεγα γτ δεν εχει update o fulgor. Χαχ

Ήμουν έτοιμος να στο πω, αλλά λέω ότι εσύ αποκλείεται να μην το είχες προσέξει και ότι απλώς θα σου έκατσε καλά η έκδοση του fulgor γι'αυτό και δεν τον άλλαζες. :):p

Ήμουν έτοιμος να στο πω, αλλά λέω ότι εσύ αποκλείεται να μην το είχες προσέξει και ότι απλώς θα σου έκατσε καλά η έκδοση του fulgor γι'αυτό και δεν τον άλλαζες. :):p

Η αληθεια ειναι πως οντως ειχε κατσει καλα. Απλα σημερα ειδα μια υπερφορτωση στη ραμ και ειπα να τσεκαρω τι νεο εχει η πιατσα.;)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Η αληθεια ειναι πως οντως ειχε κατσει καλα. Απλα σημερα ειδα μια υπερφορτωση στη ραμ και ειπα να τσεκαρω τι νεο εχει η πιατσα.;)

παιδια 5.1.1 θα παρουμε???γιατη διαβασα κατι περιεργα...

παιδια 5.1.1 θα παρουμε???γιατη διαβασα κατι περιεργα...
Εδώ που γράφεις την πήραμε :cool:

https://www.dropbox.com/s/on92yst6mlq4kqs/tempFileForShare_2015-09-24-20-41-39.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/on92yst6mlq4kqs/tempFileForShare_2015-09-24-20-41-39.jpg?dl=0

για offisial μιλαω ρε φιλε...καπου διαβασα οτι ακυρωθηκε για νοτε 3 και s4..

Μενιο προτεινε μια σταθερη rom να βαλω με καλη μπαταρια και κερνελ..ακομα με σιβατο ειμαι για να καταλαβεις

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Μενιο προτεινε μια σταθερη rom να βαλω με καλη μπαταρια και κερνελ..ακομα με σιβατο ειμαι για να καταλαβεις

Σιγά μωρέ "ο Μένιος και ο Μένιος"....

Έχει αλλάξει μια - δυο rom και ο κόσμος όλος.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας:

Περίμενε για σιγουριά τη γνώμη του αλλά για καθημερινή χρήση χρησιμοποιώ Arya 7.2 όλα stock, εγκατεστημένη full wipe, παίζει άψογα....

Δεν κάνω extreme χρήση, αλλά drive, dropbox, τηλέφωνα gmail, tunein radio, λίγες φωτογραφίες κλπ εφαρμογές καθημερινές, πάει μια χαρά. Βλέπω "ταβανιασμένη" τη ram αλλά δε μου αργεί... Μπαταρία 1,5+μέρες με 1,5-2 ώρες τηλ. κλήσεις, gmail και browsing... Για πιο βαριά χρήση ας βοηθήσουν οι υπόλοιποι. Τους χρόνους οθόνης πάντως που βλέπω και παρουσιάζονται εδώ και στο xda ούτε στο όνειρό μου... 3-3,5 ώρες οθόνη max μου δίνει...

Επίσης χρησιμοποιώ συχνά την omega. Είναι το πιο κοντά σε stock παίζουν τα πάντα άψογα... Πιο σταθερή δεν υπάρχει.

Edited by sirgab

προσωπική γνώμη

αν δεν σε νιαζουν τα καλούδια και θες κάτι απλό μονόδρομος ειναι η omega rom. (έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση αλλά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πολύ καλή)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470441

τώρα όλες οι άλλες είναι μια από τα ίδια σε αυτονομία εμένα μου αρέσει η audax L (δουλεύουν τα πάντα και είναι και στην τελευταία έκδοση που υπάρχει)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-audax-v9-0-t2847013

και αν θες να αλλάξει πολύ το περιβάλλων βάζεις (έχει κάποια bug αποτι ξέρω με την κάμερα)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087

Edited by araditsas

Σιγά μωρέ "ο Μένιος και ο Μένιος"....

Έχει αλλάξει μια - δυο rom και ο κόσμος όλος.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας:

Περίμενε για σιγουριά τη γνώμη του αλλά για καθημερινή χρήση χρησιμοποιώ Arya 7.2 όλα stock, εγκατεστημένη full wipe, παίζει άψογα....

Δεν κάνω extreme χρήση, αλλά drive, dropbox, τηλέφωνα gmail, tunein radio, λίγες φωτογραφίες κλπ εφαρμογές καθημερινές, πάει μια χαρά. Βλέπω "ταβανιασμένη" τη ram αλλά δε μου αργεί... Μπαταρία 1,5+μέρες με 1,5-2 ώρες τηλ. κλήσεις, gmail και browsing... Για πιο βαριά χρήση ας βοηθήσουν οι υπόλοιποι. Τους χρόνους οθόνης πάντως που βλέπω και παρουσιάζονται εδώ και στο xda ούτε στο όνειρό μου... 3-3,5 ώρες οθόνη max μου δίνει...

Η arya για μενα ειναι η αμεσως επομενη αν και εχει καιρο να κανει update γιατι την ειχα παλια χωρις κανενα παραπονο απλα θελω και αλλες γνωμες..

προσωπική γνώμη

αν δεν σε νιαζουν τα καλούδια και θες κάτι απλό μονόδρομος ειναι η omega rom. (έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση αλλά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πολύ καλή)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470441

τώρα όλες οι άλλες είναι μια από τα ίδια σε αυτονομία εμένα μου αρέσει η audax L (δουλεύουν τα πάντα και είναι και στην τελευταία έκδοση που υπάρχει)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-audax-v9-0-t2847013

και αν θες να αλλάξει πολύ το περιβάλλων βάζεις (έχει κάποια bug αποτι ξέρω με την κάμερα)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-darklord-s6-port-alpha-t3083087

Να πω την αληθεια θελω xposed και γι αυτο εχω κρατησει τόσο καιρο του σιβατο αλλα πλεον θελω να αλλάξω!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Να πω την αληθεια θελω xposed και γι αυτο εχω κρατησει τόσο καιρο του σιβατο αλλα πλεον θελω να αλλάξω!!

μπαίνει σε όλες( δεν ξέρω στην note 5) η AUDAX L v28.0 το εχει και στο Aroma instaler για να το βάλεις απευθείας.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις δυο τρεις δεν είναι τόσο δύσκολο και θα έχεις και προσωπική εικόνα στο τι σου αρέσει.

μπαίνει σε όλες( δεν ξέρω στην note 5) η AUDAX L v28.0 το εχει και στο Aroma instaler για να το βάλεις απευθείας.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις δυο τρεις δεν είναι τόσο δύσκολο και θα έχεις και προσωπική εικόνα στο τι σου αρέσει.

O dev της arya δεν το συνιστά το xposed. Εγώ 3 φορές έχω προσπαθήσει να το περάσω και για κάποιους λόγους, τις 2 από αυτές είχα random reboot και κάνα 2 άλλα κολλήματα... Κάποιοι άλλοι με arya λένε πως είναι οκ το xposed.

Xposed εγω τρεχω μια χαρα σε αρυα.

Μηπως δεν φλασαρεις το σωστο αρχειο?

....................

@araditsas γιατι τη λες ελληνικη την omega? Λογω ονοματος? Δεν ειναι ελληνες οι developers nomizw!

....................

Εβαλα να κατεβασω την darklord note 5 και οταν κατεβηκε θυμηθηκα που ειπε ο μενιος δε δουλευει η καμερα.. Οποτε δε μπηκα στον κοπο να την περασω. Θα περιμενω την τελικη.

@menios, εχει το screen off memo μαμισιο?

edit: ναι, ήθελα να το δω με παραπληγική σύνδεση και μετά το ξέχασα το βίντεο, πάω τώρα χεχ! :Ρ

....................

Audax μου εχει τρελο drain... Εχω ξεμεινει απο kernel...

Θελει καμια ρυθμιση απο synapse? Εχει τιποτα προτεινομενες ρυθμισεις που δεν εχω δει??

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Οκ μην την βάλεις τότε.

Πάντως εγώ με audaxL δεν έχω κανένα πρόβλημα

Μηπως δεν φλασαρεις το σωστο αρχειο?

....................

@araditsas γιατι τη λες ελληνικη την omega? Λογω ονοματος? Δεν ειναι ελληνες οι developers nomizw!

....................

Εβαλα να κατεβασω την darklord note 5 και οταν κατεβηκε θυμηθηκα που ειπε ο μενιος δε δουλευει η καμερα.. Οποτε δε μπηκα στον κοπο να την περασω. Θα περιμενω την τελικη.

....................

Audax μου εχει τρελο drain... Εχω ξεμεινει απο kernel...

Θελει καμια ρυθμιση απο synapse? Εχει τιποτα προτεινομενες ρυθμισεις που δεν εχω δει??

Θελω να δοκιμασω Ν5 αλλα περιμενω καμερα και μετα πιο κκντα σ αυτα που θελω ειναι η audax αλλα μηπως χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις @araditsas ;;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

....................

....................

Ναι κανονικά. Ανέβασα βίντεο λίγο πιο πίσω.

Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όσοι έβαλαν την ρομ είναι πολύ γρήγορη με πολύ καλή μπαταρία.

Παιδιά αν εξαιρέσουμε την κάμερα η αίσθηση που σου δίνει είναι σαν να άλλαξες συσκευή.

Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση αλλά δεν έχω και πάνω από 4 ώρες οθόνη δυστυχώς με όλες τις τελευταίες ρομ δεν έχω καλή μπαταρία όπως είχα φτάσει να έχω και 8 ώρες οθόνη φοβερές μέρες.

Ο απίστευτος δημιουργός της omega με το όνομα indie λέγετε Γιάννης Θεοδώρου έχει τύχει να τον γνωρίσω προσωπικά είναι από την Ρόδο

Εδώ είναι η κεντρική σελίδα .

http://omegadroid.co/

Ενταξ δεν κάνω διαφήμιση αλλά σαν Έλληνας που είναι αξίζει να τον ξέρουμε όλοι.

Εγώ πάντως βάζω κάθε νέα του ρομ γιατί μου την στέλνει 3_ 4 μέρες πριν την βγάλει στο xda για να δω τυχόν bag.

Είναι πάντα χωρίς πολλά έξτρα και πειράζει ότι χρειάζεται για ταχύτητα και μπαταρία ότι έξτρα θες και αν θες πρέπει να τα βάλεις εσύ.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις