Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την Darklord (με καθαρή εγκατάσταση την έκανα 2 φορες) αλλά απογητεύτικα γιατί αλλάζοντας το dpi (σε 390 από 440) δεν προσαρμόζεται ούτε η κάμερα ούτε το πληκτρολόγια αλλά και άλλα. Εχει κανείς δοκιμάσει το ίδιο γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικό μειονέκτημα.

Εγώ το έβαλα στο 325. Έπειτα αλλάζεις σε Swift key Ex dialer quickpic Nova launcher camera zoom fx και βελτιώνεται η κατάσταση.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφαγε σουτ τελικα η darklord.Δεν αντεχετε με το τοσο lag που εχει.Μπηκε η v16.3 cm12.1 με f2fs και το κινητο απλα πεταει εξαιρετικα γρηγορο.Πως την παλευεται με την darklord δεν ξερω.Aryamod δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα samsung rom ειναι και αυτη οποτε στα ιδια επιπεδα θα ειναι.

Εφαγε σουτ τελικα η darklord.Δεν αντεχετε με το τοσο lag που εχει.Μπηκε η v16.3 cm12.1 με f2fs και το κινητο απλα πεταει εξαιρετικα γρηγορο.Πως την παλευεται με την darklord δεν ξερω.Aryamod δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα samsung rom ειναι και αυτη οποτε στα ιδια επιπεδα θα ειναι.

Φίλε με την cm το πενάκι έχει όλες τις λειτουργίες του όπως επίσης το s note υπάρχει η πρέπει να το βάλω μετά

Όσες φορές έχω βάλει cm η κάμερα είναι τραγική και το πενακι δεν κάνει όλες τις λειτουργίες. Οπότε είναι δώρων αδωρων για εμένα

Φίλε με την cm το πενάκι έχει όλες τις λειτουργίες του όπως επίσης το s note υπάρχει η πρέπει να το βάλω μετά

Οχι δεν εχει τις λειτουργιες απο το s-pen.Αν καποιος χρειαζεται το s-pen θα παει μονο σε samsung rom μιας και καμια αλλη rom δεν τα εχει.

Omega

aryamod

darklord

εχουν κανονικα s-pen λειτουργιες.

Το θεμα ειναι οτι η ταχυτητα απλα δεν πιανεται στην cm.4-5 δευτερα να ανοιξει ο solid explorer στην darklord και 1 στην cm.Το ιδιο ισχυει σε ολες τις εφαρμογες.Αν δεν ειχε ολο το bloatware της samsung θα πηγαινε αρκετα καλυτερα.

Παίδες, μία είναι η ρομ!

Aryamod

Προσφέρει τόσα καλούδια... Κάνεις ό,τι θες εγκατάσταση (από mods, samsung apps, google apps). Έχει εισαγωγές από ΝΟΤΕ 4, S6, λογικά θα βάλει και τα καλούδια του 5.

24ωρο αναμονή και 4-4.30 ώρες οθόνης με νορμάλ χρήση! [φωτεινότητα στο 30-40% σε κλειστούς χώρους, σε φωτεινούς αυτόματο στο 3, συγχρονισμούς 3 μέιλ, 4g όταν είμαι έξω μόνο ανοιχτό, mods στην αρχική (βάλε χρώμα στη ζωή φάση :Ρ)].

Μιάμιση μέρα δηλαδή βγάζεις, κι αν είσαι σε ανάγκη μεγάλη και τελειώνει η μπαταρία πετάς ένα UPSM και ξενοιάζεις μέχρι να βρεις πρίζα :)

Βλέπω παλεύετε με άλλες... και στεναχωριέμαι :Ρ

Ένα πράγμα με έχει ξενερώσει που χάνω 4% όταν το βγάζω βράδυ από την πρίζα μέχρι το πρωί... Πρέπει να φταίνε τα χρώματα στη μπάρα... Βασικά δεν φταίει η ρομ αυτή καθαυτή, πριν που δεν τα είχα έτσι, δεν έπεφτε ούτε 1% σε 12 ώρες standby... άρα το έχω παραπειράξει μάλλον χεχε...

Αυτά...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Έβαλα darklord επειδή είπαν τα παιδιά παραπάνω ότι είναι γρηγορότερη της AryaMod. Αν είναι έτσι η γρήγορη Rom μάλλον δεν έχετε δουλέψει γρήγορη Rom.

Βιντεακι δικό μου που το τράβηξα πριν λίγο από τη Rom. Καμία Rom δεν είναι πιο γρήγορη από την CM και ο λόγος είναι το άπειρο bloatware αυτών των Rom. Βγάζω 6-7 ώρες μπαταρία ανοιχτή οθονη με όλα ανοιχτά και 30% φωτεινότητα εκτός gaming.

Η cm έχει άπειρα θέματα και το συγκεκριμένο που έχω είναι από τα αγαπημένα μου. Σηκώνει τρελή παραμετροποιηση και το μόνο που δεν έχει είναι spen λειτουργίες και το multiwindow. Το δεύτερο λύνεται με πρόγραμμα. Η Rom είναι σε f2fs που δεν υποστηρίζει καμία άλλη ρομ για την ώρα. Μακράν καλύτερο του ext4 format.

https://youtu.be/qk90sppFbMk

Το θεμα ειναι οτι η ταχυτητα απλα δεν πιανεται στην cm.4-5 δευτερα να ανοιξει ο solid explorer στην darklord και 1 στην cm.Το ιδιο ισχυει σε ολες τις εφαρμογες.Αν δεν ειχε ολο το bloatware της samsung θα πηγαινε αρκετα καλυτερα.

Υπερβολικος εισαι νομιζω. Στο παλιο ταπεινο μου στοκ lg l9ìi ο es ανοιγει σε 2 δευτερα το πολυ. Το ιδιο και στο καστομ νοτε2.

Υπερβολικος εισαι νομιζω. Στο παλιο ταπεινο μου στοκ lg l9ìi ο es ανοιγει σε 2 δευτερα το πολυ. Το ιδιο και στο καστομ νοτε2.

Στην darklord έκανε όσο εγραψα. Δεν ξέρω γιατί καθαρό install έκανα. Γενικά η απόκριση της ήταν πολύ αργή. Σπάνια να μην αντέξω κάποια Rom μισή μέρα.

Στην darklord έκανε όσο εγραψα. Δεν ξέρω γιατί καθαρό install έκανα. Γενικά η απόκριση της ήταν πολύ αργή. Σπάνια να μην αντέξω κάποια Rom μισή μέρα.

Κάτι περίεργο θα είχε συμβεί σε θέμα ταχύτητας είναι μια από τα ίδια με την αρια. Ναι οκ οι cm πάντα ήταν γρηγοροτερες και πάντα θα είναι απλά με χαλάει το περιβάλλον που υστερεί το πενακι και η κάμερα.

Σε εμένα ο σολιντ ανοίγει σε 2 δεύτερα πάντως. Από θέμα μπαταρίας εχθές έβγαλα 5ωρες και 50 λεπτά οθόνη εξερετικα δλδ αν σκεφτείς ότι η μπαταρία μου είναι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του note3.

Κάτι περίεργο θα είχε συμβεί σε θέμα ταχύτητας είναι μια από τα ίδια με την αρια. Ναι οκ οι cm πάντα ήταν γρηγοροτερες και πάντα θα είναι απλά με χαλάει το περιβάλλον που υστερεί το πενακι και η κάμερα.

Σε εμένα ο σολιντ ανοίγει σε 2 δεύτερα πάντως. Από θέμα μπαταρίας εχθές έβγαλα 5ωρες και 50 λεπτά οθόνη εξερετικα δλδ αν σκεφτείς ότι η μπαταρία μου είναι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του note3.

Και εγώ για αυτό την έβαλα γιατι θέλω το multiwindow της samsung αλλά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Αν ήταν λίγο πιο αργή δεν θα με πείραζε αλλά απλά δεν μπόρεσα να τη δουλέψω. Μια χαρά ON Screen βγάζουν όλες οι Rom αρκεί να έχουμε Greenify.

Rom που τα έχει όλα και ειναι και απίστευτα γρήγορη είναι η x Note. Αλλά έμεινε σε kk και δεν ακούστηκε κάτι για Lolipop.

Προσπάθησα να κάνω root με τον τρόπο που αναφέρεται στην 1η σελίδα ,αυτόν που δεν γράφει ο Knox. Φλασάροντας τον stock kernel η συσκευή δεν ανοίγει ή έτσι δείχνει μιας και ακούω τον ήχο σύνδεσης των Windows.

Φλασάρω τον kernel που είχε η rom μου και ανοίγει κανονικά...Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος.

Επίσης προσπάθησα να περάσω και twrp recovery (την συσκευή την έχω πάνω από χρόνο και θα την κρατήσω όσο πάει αφού με ικανοποιεί) αλλά στο Odin βγάζει σφάλμα..

Δημήτρης

Εβαλες xposed ?Πολλά παιδιά που έβαλαν xposed γράφουν ότι η ρομ έγινε αργή.

Εβαλες xposed ?Πολλά παιδιά που έβαλαν xposed γράφουν ότι η ρομ έγινε αργή.

Όχι xposed έχω να χρησιμοποιήσω από την kk. Από όταν την έβαλα ήταν αργή. Έσβησα 120 εφαρμογές μέσω tb καλυτερεψε λίγο αλλά πάλι δεν μπόρεσα να τη δουλέψω. Πήγαινα να βάλω το multiwindow και λαγκαρε 10 φορες.

Menio τι έχεις εσύ τώρα και τι κερνελ;
arter97-kernel-n9005-7.2 εχθές τον έβαλα δεν είδα κάποια διαφορά στην ταχύτητα από μπαταρία θα δούμε σε λίγες μέρες.

Όχι xposed έχω να χρησιμοποιήσω από την kk. Από όταν την έβαλα ήταν αργή. Έσβησα 120 εφαρμογές μέσω tb καλυτερεψε λίγο αλλά πάλι δεν μπόρεσα να τη δουλέψω. Πήγαινα να βάλω το multiwindow και λαγκαρε 10 φορες.
Και εγώ πάγωσα αρκετή σαβούρα αλλά δεν έχω θέμα με lag.

Για να καταλάβεις η διάφορα στην ταχύτητα με cm που λες είναι μισό κλικ κάτω δεν ξέρω γιατί εσύ είχες θέμα.

Πέρασα τελικά την Aryamod..Καμία σχέση το Note με πριν. Τώρα μένει να δω πως θα πάει σε καθημερινή χρήση. Και μια ερώτηση:Μπορώ να φλασάρω μόνο του κάποιον kernel (Audax ή Fulgor πχ) πάνω την Arya ή θα πάει άκλαφτο;
Δημήτρης

Κάνω εγκατάσταση μέσω twrp σωστά; Μπορώ να φλασάρω τον kernel χωρίς να έχει θέμα η AryaMod έτσι;Η πρέπει να βάλω και την αντίστοιχη rom;
Δημήτρης

Κάνω εγκατάσταση μέσω twrp σωστά; Μπορώ να φλασάρω τον kernel χωρίς να έχει θέμα η AryaMod έτσι;Η πρέπει να βάλω και την αντίστοιχη rom;

Μεσα απο τις ρυθμισεις της αρυα (εχει εικονιδιο στο μενου, ή απο ρυθμισεις > συσκευη > extra features>OTA updates) κατεβαζεις το κερνελ cleaner.

Flashareis πρωτα αυτο το αρχειο και μετα οποιον κερνελ θες.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Έχω την 7,2 και έχω παρατηρήσει το εξείς, ενώ υπάρχει στην μπάρα όταν γράφω το εικονίδιο με το πληκτρολόγιο και με άλλα προγράμματα όταν κατεβάζουμε τα εικονίδια προς τα κάτω δεν μας τα δείχνει για να τα επιλέξουμε, ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες, αυτό να είναι πρόβλημα της rom, ή υπάρχει επιλογή που μπορώ να κάνω και να μου τα δείχνει.?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/2015-09-06%2005.06.22.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150906_080730.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150906_081336.jpg

Edited by agriniopk

Έχω την 7,2 και έχω παρατηρήσει το εξείς, ενώ υπάρχει στην μπάρα όταν γράφω το εικονίδιο με το πληκτρολόγιο και με άλλα προγράμματα όταν κατεβάζουμε τα εικονίδια προς τα κάτω δεν μας τα δείχνει για να τα επιλέξουμε, ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες, αυτό να είναι πρόβλημα της rom, ή υπάρχει επιλογή που μπορώ να κάνω και να μου τα δείχνει.?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/2015-09-06%2005.06.22.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150906_080730.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/107487071/20150906_081336.jpg

Αυτό έχει να κάνει με το rom control από εκεί θα το διορθώσεις.

Αυτό έχει να κάνει με το rom control από εκεί θα το διορθώσεις.

Μπορείς να δώσεις λίγες περισσότερες οδηγίες? (Αν έχεις τον χρόνο)

Μπορείς να δώσεις λίγες περισσότερες οδηγίες? (Αν έχεις τον χρόνο)
Η ρομ στα προγράμματα έχει ένα εικονίδιο που λέγεται rom control.

Θα μπεις μέσα και από εκεί θα παίξεις με κουρτίνα και μπάρα.

Δεν έχω arya πλέον και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις