Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν όταν το πατάω μου λέει πάνω αριστερά recovery booting με μπλε γράμματα. Μετά:

Android system recovery <3e>

LRX21V.N90055XXUGBOA5

reboot system now

apply update from ADB

apply update from extrenal storage

apply update from cache

wipe data/factory reset

wipe cache partition

reboot to bootloader

power down

view recovery logs

Enable cp logging

Disable cp logging

Αυτές εδώ τις επιλογές. Αποτι φαντάζομαι είναι το κανονικό recovery menu αυτό έτσι άρα δεν έχει περαστεί το άλλο απο το odin

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αποτι φαντάζομαι είναι το κανονικό recovery menu αυτό έτσι άρα δεν έχει περαστεί το άλλο απο το odin

Ναι, αυτό είναι το stock recovery. Προσπάθησε να περάσεις με τον ίδιο τρόπο μέσω odin αυτό εδώ.

Αν και πάλι δεν περαστεί τότε δοκίμασε κάτι άλλο. Ξετίκαρε την επιλογή "Auto-reboot" επάνω αριστερά στο odin και όταν περάσεις το recovery και τελειώσει η διαδικασία από odin, βγάλε το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, απενεργοποίησέ το, βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην και μπες recovery με τα γνωστά τρία κουμπιά. Μήπως και γίνει κάτι.

Edited by kouros17

Τίποτα... θα το γοογλαρω αλλιώς τα παρατάω τι να κάνω :Ρ

Πάντως επειδή εκείνο που κυρίως σ'ενδιαφέρει είναι να γίνεις root μπορείς να δοκιμάσεις το εξής:

Κατέβασε το CF-Auto-Root από εδώ, ξεζίπαρέ το και τοποθέτησε στο πεδίο AP του odin το CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.tar.md5. Φρόντισε να είναι μόνο τα “Auto Reboot” και “F. Reset Time” τικαρισμένα και πάτα start.

Όταν το τηλέφωνο κάνει αυτόματα reboot αποσυνδέεις το τηλέφωνο από τον υπολογιστή και με το Root Checker τσεκάρεις αν έγινες root ή όχι.

Θα κοιτάξω να βρώ και άλλα recovery τα οποία εγκαθίστανται μέσω odin και θα σ'ενημερώσω.

Έχεις την επίσημη πολωνική ρομ; Την πέρασες κανονικά μέσω odin;

Edited by kouros17

Καλώς ευχαριστώ πολύ ! Απλά σαν καινούριος user Android μάλλον διάλεξα ακριβό μηχάνημα να ξεκινήσω ! :P Απλά θέλω να δώ και τις επιλογές μου με το root ( αποτι κατάλαβα απο εκεί αρχίζεις και κάνεις διάφορα άλλα ) δεν έχω ιδέα τι να κάνω μετά απλά θα το ψάξω. Απλά δεν μπορώ να ξεκινήσω για να ψάξω ! Ευχαριστώ ξανά !!!

Καλώς ευχαριστώ πολύ ! Απλά σαν καινούριος user Android μάλλον διάλεξα ακριβό μηχάνημα να ξεκινήσω ! :P Απλά θέλω να δώ και τις επιλογές μου με το root ( αποτι κατάλαβα απο εκεί αρχίζεις και κάνεις διάφορα άλλα ) δεν έχω ιδέα τι να κάνω μετά απλά θα το ψάξω. Απλά δεν μπορώ να ξεκινήσω για να ψάξω ! Ευχαριστώ ξανά !!!

Για δοκίμασε να φλασάρεις αυτό εδώ το recovery (δεν χρειάζεται ξεζιπάρισμα) με τον γνωστό τρόπο μέσω odin 3.09.

Edited by kouros17

Προς τους φιλους που απορουν που έχω την εξοικονόμηση ενέργειας ον.

Πάντα έτσι Δούλευα το note και πραγματικά πηγαίνει σφαίρα.

Πάντα όμως τα hardware πλήκτρα φωτιζονταν. Μόνο με αυτή την Ρομ μου συμβαίνει να μην φωτίζονται. Τέλος πάντων θα δοκίμασω να την απενεργοποιησω. Η έξυπνη πληκτρολόγηση δεν θέλει με τίποτα να δουλέψει στο πληκτρολόγιοsamsung. Δουλεύω όμως το πληκτρολόγιο android και ίσως το κρατήσω έτσι

καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα με όλες τις ρομ πλην της Audax l 21.0, έχω δοκιμάσει άλλες δύο αρυα κτλ πάλι το ίδιο, Το πρόβλημα είναι το εξής, σε άκυρες στιγμές πατάω το κεντρικό πλήκτρο και μου λέει με πιο πρόγραμμα να το ανοίξω(απλή η το κανονικό, δεν έχω βάλει κάποια άλλη), επιλέγω και πατάω πάντα, μου βγάζει μήνυμα ότι μπορώ να αλλάξω την επιλογή Μου από τις ρυθμίσεις. . .Αλλά μετά από δέκα πατήματα το βγάζει πάλι, την μέρα μου τι κάνει καμιά δεκαριά φορές και παίζουν τα νεύρα μου!!!

Ξέρει κανείς γιατί η τι μπορώ να κάνω, πάντα κάνω φουλ wipe...

Have a nice day ! ! !

Masik v3.0 odex 1000+ώρες non stop τα λόγια είναι περιττά Κύριοι, server να ήταν κάποια στιγμή θα έκανε επανεκκίνηση ,εδώ μιλάμε ότι πάει τρένο μετά από ένα μήνα.

https://www.dropbox.com/s/0b4grsfy1fxnchf/screen_20150305_2249.png?dl=0

root έγινε τώρα ! έχει κάποια διαφορά το συγκεκριμένο αυτό ώστε να το ξαναδοκιμάσω? Επίσης τώρα να μπώ σε κάποιο rom ή δεν συμφέρει. Βασικά τι επιλογές έχω να κάνω ? βρήκα κάτι ωραία προγραμματάκια αλλα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις μονο αυτό ? Συμφέρει να του περάσω κάτι άλλο?

root έγινε τώρα ! έχει κάποια διαφορά το συγκεκριμένο αυτό ώστε να το ξαναδοκιμάσω? Επίσης τώρα να μπώ σε κάποιο rom ή δεν συμφέρει. Βασικά τι επιλογές έχω να κάνω ? βρήκα κάτι ωραία προγραμματάκια αλλα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις μονο αυτό ? Συμφέρει να του περάσω κάτι άλλο?

Ωραίος! Έχει αλλάξει το recovery τώρα?

SM-N9005 Poland 2015 March 5.0 N9005XXUGBOB6 N9005XEOGBOA4

:D

Ναι έχει βγει καινούριο επίσημο firmware lolipop (πάλι στην Πολωνία) και το αναφέρουμε στο άλλο topic.

To δοκιμάζει ο Πάρης και θα μας ενημερώσει. :)

Edited by kouros17

Ναι έχει βγει καινούριο επίσημο firmware lolipop (πάλι στην Πολωνία) και το αναφέρουμε στο άλλο topic.

Εχουν διορθωσει silent mode απο οτι ειδα

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα με όλες τις ρομ πλην της Audax l 21.0, έχω δοκιμάσει άλλες δύο αρυα κτλ πάλι το ίδιο, Το πρόβλημα είναι το εξής, σε άκυρες στιγμές πατάω το κεντρικό πλήκτρο και μου λέει με πιο πρόγραμμα να το ανοίξω(απλή η το κανονικό, δεν έχω βάλει κάποια άλλη), επιλέγω και πατάω πάντα, μου βγάζει μήνυμα ότι μπορώ να αλλάξω την επιλογή Μου από τις ρυθμίσεις. . .Αλλά μετά από δέκα πατήματα το βγάζει πάλι, την μέρα μου τι κάνει καμιά δεκαριά φορές και παίζουν τα νεύρα μου!!!

Ξέρει κανείς γιατί η τι μπορώ να κάνω, πάντα κάνω φουλ wipe...

Τελικά βρήκα τι βλακεία έκανα, είχα κατεβάσει ένα σεκουριτη και μου είχε αρχική οθόνη, και έκανε αυτό την ζημιά!

Τώρα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ Έχω κατεβάσει την AUDAX 21.2, γενικά όσες φορές την είχα την θεωρώ την καλύτερη σαν ρομ έχει πραγματάκια που μου αρέσουν. Η μπαταρία είναι πολύ καλή και ειδικά εγώ τρέχω πάντα με εξοικονόμηση ενέργειας και πάει σφαίρα το κινητό και η μπαταρία πολύ καλή!

Γενικά δεν έχει αναφερθεί εδώ πέρα από κανέναν και κατ'εμέ είναι η καλύτερη γι'αυτό απορώ πως και δεν έχει αναφερθεί από κανέναν!

Have a nice day ! ! !

Και ρωτώ εγώ τώρα, όσοι είμαστε με custom rom θα πρέπει να τη περάσουμε την οφίσιαλ η αναμονή για μια νέα custom βασισμένη στη νέα οφισιαλ;

[ATTACH]57775[/ATTACH]για καποιο παραξενο λογο το instagram και το facebook παντα ειναι πρωτα σε καταναλωση..και τα εχω και με greenify..αυτο απο τοτε που εβαλα aryamod..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ρε παιδια για εναν παραξενο λογο εχω απανοτα fc στο playstore...δενπορω να κατεβασω τπτ..σε οποια ρομ και αν πηγα το ιδιο..τωρα ειμαι με arya 4.1 κανενας καμια ιδεα?

[ATTACH]57775[/ATTACH]για καποιο παραξενο λογο το instagram και το facebook παντα ειναι πρωτα σε καταναλωση..και τα εχω και με greenify..αυτο απο τοτε που εβαλα aryamod..

Μήπως είσαι πολλές ώρες σε αυτά και είναι λογικό; Γιατί εγώ ένα παιχνίδι που παίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία είναι πάντα πρώτο στη λίστα..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια για εναν παραξενο λογο εχω απανοτα fc στο playstore...δενπορω να κατεβασω τπτ..σε οποια ρομ και αν πηγα το ιδιο..τωρα ειμαι με arya 4.1 κανενας καμια ιδεα?

Δοκίμασες να φτιάξεις ένα καινούριο λογαριασμό να δεις μήπως αλλάξει κάτι; Επειδή λες ότι στο κάνει σε όλες τις ρομ μήπως έχεις πειράξει και τίποτα άλλο; Μήπως παγώνεις εφαρμογές με το titanium? Γιατί είχα πάθει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.

Μήπως είσαι πολλές ώρες σε αυτά και είναι λογικό; Γιατί εγώ ένα παιχνίδι που παίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία είναι πάντα πρώτο στη λίστα..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασες να φτιάξεις ένα καινούριο λογαριασμό να δεις μήπως αλλάξει κάτι; Επειδή λες ότι στο κάνει σε όλες τις ρομ μήπως έχεις πειράξει και τίποτα άλλο; Μήπως παγώνεις εφαρμογές με το titanium? Γιατί είχα πάθει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.

Βασικα απο τοτε που εβαλα λολλιποπ ειναι παντα πρωτα..και η χρηση στην 1 ωρα οθονη ειναι απο 5 λεπτα στο καθενα..

Επισης εχω το εξης προβλημα με aryamod..οταν καμω restart το κινητο κανει κανα 10 λεπτο για να ανοιξει και καθε φορα μου κανει βελτιστοποιηση εφαρμογων και μου ζηταει να κανω update τις εφαρμογες..υπαρχει καμια λυση;

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Και ρωτώ εγώ τώρα, όσοι είμαστε με custom rom θα πρέπει να τη περάσουμε την οφίσιαλ η αναμονή για μια νέα custom βασισμένη στη νέα οφισιαλ;

Μπορείς να κάνεις και τα δύο. :-)

Προσωπικά θα περιμένω κάποια custom.

Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση cache και δεδομένων στην εφαρμογή play store από τις ρυθμίσεις εφαρμογών?

Επισης εχω το εξης προβλημα με aryamod..οταν καμω restart το κινητο κανει κανα 10 λεπτο για να ανοιξει και καθε φορα μου κανει βελτιστοποιηση εφαρμογων και μου ζηταει να κανω update τις εφαρμογες..υπαρχει καμια λυση;

Αυτό το πρόβλημα το είχα με την lolipop του crash. Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα φορτίσεις το κινητό να του βγάλεις για λίγο την μπαταρία πριν το ανοίξεις.

Edited by kouros17

Νέος kernel από civato με δυνατότητα υπερχρονισμού.

Χαρακτηριστικά του kernel και προτεινόμενες ρυθμίσεις από το civato στο http://ift.tt/1zYANob

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις