apsogos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 πρέπει να βάλεις modem NG1 και θα δουλέψει. . Θυμησέ μου πως θα το κάνω αυτό; ή έχει επιλογή η crach κατα την διάρκεια της εγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παίρνω πίσω ότι έχω πει τελικά... Lean 3.10 και greenify τα σπάει λέμε... 4 ώρες μπαταρία με 50 λεπτά οθόνη στο 94% είμαι. Και το lux pro έχω μέσα για φωτεινότητα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Θυμησέ μου πως θα το κάνω αυτό; ή έχει επιλογή η crach κατα την διάρκεια της εγκατάστασης;Με Odin θα τα βάλεις και θα μπεις στο mode χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παίρνω πίσω ότι έχω πει τελικά... Lean 3.10 και greenify τα σπάει λέμε... 4 ώρες μπαταρία με 50 λεπτά οθόνη στο 94% είμαι. Και το lux pro έχω μέσα για φωτεινότητα... Με στοκ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Με στοκ ρομ? Xnote v20 odex Lean 3.10 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΝΑ link για CRASH V17 ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ V17.1 --Από Ομάδα Διαχείρισης-- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 29, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΝΑ link για CRASH V17 ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ V17.1εδώhttp://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=8478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 καλησπερα. μολις αγορασα το νεο μου νοτε3 αφου το αλλο επσασε και πηγα για μια εβδομαδα σε lg g3 αλλα δεν μπορω χωρεις το νοτελι μου :D το ανοιξα και σαν πρωτη γλωσσα λεει deutsch (γερμανικο?) θελω να το ροοταρω και να περασω οπως ειχα στο αλλο την xnote 20 αλλα εχω mac . το προηγουμενο το εγινε σε windows και απο φιλο γιατι εγω δεν τα καταφερα . θελω μεγαλη βοηθεια βημα προς βημα για το τι χρειαζεται και αν επειδι ειναι γερμανικο υπαρχει προβλημα . ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Με Odin θα τα βάλεις και θα μπεις στο mode χειροκίνητα. το Modem απο που το κατεβάζω; Edited September 30, 2014 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 το Modem απο που το κατεβάζω;βαλε και Bootloader https://androidfilehost.com/?fid=23610159112652011 και εδω modem https://androidfilehost.com/?fid=23610159112652012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 εδώhttp://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=8478 Μενιο σε ευχαριστω. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) βαλε και Bootloader https://androidfilehost.com/?fid=23610159112652011 και εδω modem https://androidfilehost.com/?fid=23610159112652012 τα εκανα και παλι στο vpn εχει θεμα με το που βαλω Pin με ξαναβγαζει στο ιδιο σημειο και μετα που ξαναπαταω pin ψιλοκολλαει...με την Omega 22 δεν τα εκανε αυτα... ασε που μετα απο λιγο βγαζει sd card safe to remove Edited September 30, 2014 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 στο odin bootload στο κουτακι bootload και το αρχειο του modem στο pda ?με odin 3,09 το modem στο cp και Bootloader στο bl και κανε τικ Bootloader . Μπες χειροκίνητα και βαλε και τα δυο μαζί. Τη ρομ εχεις τωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) με odin 3,09 το modem στο cp και Bootloader στο bl και κανε τικ Bootloader . Μπες χειροκίνητα και βαλε και τα δυο μαζί. Τη ρομ εχεις τωρα ? x-note 20! ** τα εκανα παλι τα ιδια με το vpn :( ** Δεν παιζει το screen lock μεσω pin γι αυτο δεν μ αφηνει να δημιουργησω vpn Υ.Γ. Το ΕΦΤιαξα!!! :) ηθελε και μπαταρια εξω...και auto restart off! αρα μενει να περασω lean kernel!? Edited September 30, 2014 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 x-note 20! ** τα εκανα παλι τα ιδια με το vpn :( ** Δεν παιζει το screen lock μεσω pin γι αυτο δεν μ αφηνει να δημιουργησω vpnΗ λύση στο πρόβλημα σου είναι να βάλεις μαμά ρομ ng1 και μετά την x-note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Η λύση στο πρόβλημα σου είναι να βάλεις μαμά ρομ ng1 και μετά την x-note. Καλημερα !διαβασε την συμπληρωση που εκανα πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 [ATTACH]50493[/ATTACH][ATTACH]50493[/ATTACH] εμένα πως με βλέπετε με X note 20 και lean 3.10 μέχρι στιγμής πάντα ανοιχτό το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ένα link για lean kai xnote μπορείτε να δώσετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Ένα link για lean kai xnote μπορείτε να δώσετε; Ευχαριστώ. ακριβως αυτο που ειπε το παλικαρι και επισης...στην x-note 20 με το κεντρικο πληκτρο δεν "αναβει" η οθονη οταν ειναι κλειδωμενο ....και πρεπει να πατησω το πλαινο...αλλαζει αυτο; και πως; στο x-note extras βαραει ....unfortunately settings has stopped.... τι κανω; Edited September 30, 2014 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 καλησπερα. μολις αγορασα το νεο μου νοτε3 αφου το αλλο επσασε και πηγα για μια εβδομαδα σε lg g3 αλλα δεν μπορω χωρεις το νοτελι μου :D το ανοιξα και σαν πρωτη γλωσσα λεει deutsch (γερμανικο?) θελω να το ροοταρω και να περασω οπως ειχα στο αλλο την xnote 20 αλλα εχω mac . το προηγουμενο το εγινε σε windows και απο φιλο γιατι εγω δεν τα καταφερα . θελω μεγαλη βοηθεια βημα προς βημα για το τι χρειαζεται και αν επειδι ειναι γερμανικο υπαρχει προβλημα . ευχαριστω εκ τον προτερον καποια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ακριβως αυτο που ειπε το παλικαρι και επισης...στην x-note 20 με το κεντρικο πληκτρο δεν "αναβει" η οθονη οταν ειναι κλειδωμενο ....και πρεπει να πατησω το πλαινο...αλλαζει αυτο; και πως; στο x-note extras βαραει ....unfortunately settings has stopped.... τι κανω; Για την πρώτη σου ερώτηση δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5644763 Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδες με es file explorer μπορω να καταργησω τoν stock file manager η θα μου βγαλει errors? Freeze θα τον κανω δε θα τον διαγραψω. Ξερετε αν ο ES τρωει παραπανω μπαταρία? Μαρεσει πιο πολυ γενικα απο τον στοκ και πολυ βασικο επιλεγει απο ενα αρχειο μεχρι ενα αλλο πολλα μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Για την πρώτη σου ερώτηση δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5644763 Δεν ξερω αν ειδες οτι δεν μπορω να μπω στο x-note extras....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδες με es file explorer μπορω να καταργησω τoν stock file manager η θα μου βγαλει errors? Freeze θα τον κανω δε θα τον διαγραψω. Ξερετε αν ο ES τρωει παραπανω μπαταρία? Μαρεσει πιο πολυ γενικα απο τον στοκ και πολυ βασικο επιλεγει απο ενα αρχειο μεχρι ενα αλλο πολλα μαζι. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι από τα πρώτα που ξηλώνω. Όσο αφορά την μπαταρία δεν είναι και τοσο ενεργοβόρο πρόγραμμα οπότε μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ξανα γύρισα σε crash v17 odex.. Αλλα στο greenify γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια? Το έχω αγορασμένο κανονικά.... Τι φάση τώρα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts