araditsas Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Λοιπών σήμερα το έβγαλα από το φορτιστή το πρωί και είπα να τσεκάρω πάλι το τιπς με τον κωδικό που λέγαμε εχθές και ενο εχθές το είχα κάνει να 100% σήμερα πάλι μου το έδειχνε 95% στην επόμενη 99% και τέλος 100% δλδ θα πρέπει να το κάνουμε κάθε μέρα δεν νομίζω ε;. Βέβαια δεν έχω δουλέψει το κινητό καθόλου αλλά σε 12 ώρες αναμονή έχω χάσει μόλις 3% μπαταρία απίστευτο. Μια Κυριακή είχα δουλειά και όλη μέρα σεμινάρια και έχει γίνει χαμός με την 3.9 βάζω αμέσως....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Λοιπών σήμερα το έβγαλα από το φορτιστή το πρωί και είπα να τσεκάρω πάλι το τιπς με τον κωδικό που λέγαμε εχθές και ενο εχθές το είχα κάνει να 100% σήμερα πάλι μου το έδειχνε 95% στην επόμενη 99% και τέλος 100% δλδ θα πρέπει να το κάνουμε κάθε μέρα δεν νομίζω ε;. Βέβαια δεν έχω δουλέψει το κινητό καθόλου αλλά σε 12 ώρες αναμονή έχω χάσει μόλις 3% μπαταρία απίστευτο. Μια Κυριακή είχα δουλειά και όλη μέρα σεμινάρια και έχει γίνει χαμός με την 3.9 βάζω αμέσως.......χα χα σε λίγο θα δεις τη θα ανεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παπαδες lean 3.9 και lux για φωτεινοτητα σε autonight mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μην ενθουσιαζεστε ευκολα με τη μπαταρια,τα πρωτα 10% μεχρι το 90% δηλαδη πεφτουν πιο αργα,τουλαχιστον σε 3 νοτε που επιασα Στο τελος η συνολικη διαρκεια θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε μενα συνηθως τα πρωτα 10% πεφτουν ευκολα. Απο 70 μεχρι 50 δε κουνιεται και δειχνει τη δυναμη της η μπαταρια. Ο μενιος εφτασε 8 ωρες με τις ιδιες ρυθμισεις με εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλό βράδυ σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 8 ωρες????????????...διαμαρτυρομαι!!! Ειναι photoshop!!!!! :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σπαει τα κοντερ. Χαχαχχα. Παλι light χρηση βλεπω αν εξαιρεσω το youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σπαει τα κοντερ. Χαχαχχα. Παλι light χρηση βλεπω αν εξαιρεσω το youtubeΑλλοι δεν έχουν τα μισά από ότι βλέπεις χαχα και είμαι 3% ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ασε ρε τον παπα. Εκανες browser και στα wakelocks αν τα μετρησουμε ζητημα να βγαζουμε 1 ωρα. Σε 14 ωρες απο την φορτιση εβγαλες 8 ωρες οθονη. Συμπερασμα : Επαιζες με το κινητο και περιηγηση μεσα στις ρυθμισεις για να ανεβασεις χρονο οθονης. Χαχαχχααχαχχα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σπαει τα κοντερ. Χαχαχχα. Παλι light χρηση βλεπω αν εξαιρεσω το youtube Και το YouTube Light είναι σε σχέση με άλλα. Συνήθως δουλεύει ένας πυρήνας με max τα 1.5 1.7. Πάντως δεν παύει να είναι μια πάρα πολύ καλή αυτονομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι ο μενιος ειναι fan της αυτονομιας αλλα θα παει για αλλαγη μπαταριας αν συνεχισει να φορτιζει κατω απο 5% συνεχεια. Δοκιμαστε το lux παιδια για φωτεινοτητα. Πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αυτό το lux που έχετε φορτωμένο αξίζει; Edit: Την ίδια ώρα γράφαμε Κοσμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλο φαινεται. Ρυθμισεις για φωτεινοτητα σε day και night. Μπορεις να ορισεις auto mode και ωρες ανατολης και δυσης ηλιου ωστε να αλλαζει μονο του. Επισης ρυθμιση σε kelvin για το φως της οθονης. Το night σιγουρα εξοικονομει ενεργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 8 ωρες????????????...διαμαρτυρομαι!!! Ειναι photoshop!!!!! :D Και το YouTube Light είναι σε σχέση με άλλα. Συνήθως δουλεύει ένας πυρήνας με max τα 1.5 1.7. Πάντως δεν παύει να είναι μια πάρα πολύ καλή αυτονομία!χα χα είχα ακόμη λίγο μπαταρία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55588876&postcount=3652 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ο lean θελει καποιες ρυθμισεις τυπου Synapse ή απλως flash, boot and enjoy? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Φλασαρεις και τελος. Δε πειραζεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Καλημέρα. Έβαλα χθες την crash και έχω ένα θεματάκι. Άλλαξα dpi στη rom και το sview φαινόταν μικρό. Επανέφερα το dpi στο sview αλλά κόβεται λίγο από κάτω. Υπάρχει τρόπος να φαίνεται ολόκληρο όπως γινόταν στην x-note; Edited September 22, 2014 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ξανά γύρισα σε X-Note v20 καλη η crash v17 αλλά και η v17.1 αλλα αυτό που δεν ειναι multi dpi με σκοτώνει... Γίνεται odex η xnote v20? Ξέρει κανείς?! Εβαλα και lean kernel 3.9 να δούμε τι κανει και αυτός.... Και μετά θα το γυρίσω σε ael v7.8! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ξανά γύρισα σε X-Note v20 καλη η crash v17 αλλά και η v17.1 αλλα αυτό που δεν ειναι multi dpi με σκοτώνει... Γίνεται odex η xnote v20? Ξέρει κανείς?! Εβαλα και lean kernel 3.9 να δούμε τι κανει και αυτός.... Και μετά θα το γυρίσω σε ael v7.8! Γίνεται με το odexer από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47462548 Κατέβασε το armeabi. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γίνεται με το odexer από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47462548 Κατέβασε το armeabi. Καταρχήν ευχαριστώ... Θα το κρατήσω καβατζα.... Γιατί είμαι λίγο ανωμαλος τελικά... Ξανά φλασαρα την crash v17.1 με Ael kernel v7.8!! Χεχε.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημέρα. Έβαλα χθες την crash και έχω ένα θεματάκι. Άλλαξα dpi στη rom και το sview φαινόταν μικρό. Επανέφερα το dpi στο sview αλλά κόβεται λίγο από κάτω. Υπάρχει τρόπος να φαίνεται ολόκληρο όπως γινόταν στην x-note; Έκανα ακριβώς τα ίδια και μου είναι μια χαρά το sview μπας και έβαλες λάθος dpi το σωστό είναι 480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 480 βάζω αλλά δεν έρχεται στα ίσα του. Στη rom έχω 420 και στο launcher 470. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 480 βάζω αλλά δεν έρχεται στα ίσα του. Στη rom έχω 420 και στο launcher 470. Για δοκίμασε να βάλεις την ρομ 480 και άλλαξε μετά όσες εφαρμογές θες... Περίπλοκο συμφωνώ αλλά αυτό είναι το κακό που δεν είναι μουλτι dpi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τελικά δεν πάω καλά.. Ξανα έβαλα xnote την έστησα. Την έκανα και οντεξ... Έβαλα και lean 3.9 μια χαρά... Φυσάει το κινητό... Με την crash δεν ξέρω γιατί είχα αρκετά restart μπορεί να φταίνε και τα s5 apps.. Μπορεί και ο κερνελ... (αλλα και μ3 αελ και με λεαν) τα ίδια μου έκανε. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts