Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις καινούρια εφαρμογή. Καμιά φορά κολλάνε και οι ήδη υπάρχουσες. Από το wakelock detector δε φαίνεται κάτι παράξενο αφού βάση αυτού μίλησες και 45 λεπτά. Από την stock όμως φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά αφού σου έχει τα συστήματα Android πρώταππρώτα. Βάλε και ένα ss από better battery stats αν χρησιμοποιεις και συγκεκριμένα τα kernel wakelock. Νομίζω ότι έχει και wakelock detector αν και δε θυμάμαι καλά.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις καινούρια εφαρμογή. Καμιά φορά κολλάνε και οι ήδη υπάρχουσες. Από το wakelock detector δε φαίνεται κάτι παράξενο αφού βάση αυτού μίλησες και 45 λεπτά. Από την stock όμως φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά αφού σου έχει τα συστήματα Android πρώταππρώτα. Βάλε και ένα ss από better battery stats αν χρησιμοποιεις και συγκεκριμένα τα kernel wakelock. Νομίζω ότι έχει και wakelock detector αν και δε θυμάμαι καλά.

Kernel wakelock[ATTACH]47993[/ATTACH]

μετά από καιρό είχα να δω αυτά τα νούμερα !!! μαμά rom με civ 1.5 και όχι τρελή χρήση
"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Βαγγέλη για να δουλέψει η εγγραφή κλήσεων κάνε το εξής . Πάρε το αρχείο mixer_paths.xml που βρίσκεται στο system/etc

Ανοιξε το για επερξεργασία στον υπολογιστή σου και πρόσθεσε τις μπλε γραμμές : αποθήκευσε το ξανά στο system/etc δώσε permission rw-r-r και κάνε επανεκίννηση. Λογικά θα δουλεύει πλέον.

<!-- TX part -->

<path name="audio-record">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer SLIM_0_TX" value="1" />

</path>

<path name="audio-record bt-sco">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer AUX_PCM_UL_TX" value="1" />

</path>

<!-- incall recording -->

<path name="incall-rec-uplink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_UL" value="1" />

</path>

<path name="incall-rec-downlink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_DL" value="1" />

</path>

<path name="incall-rec-uplink-and-downlink">

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_UL" value="1" />

<ctl name="MultiMedia1 Mixer VOC_REC_DL" value="1" />

</path>

<!-- call part -->

<path name="voice-call">

<ctl name="SLIM_0_RX_Voice Mixer CSVoice" value="1" />

<ctl name="Voice_Tx Mixer SLIM_0_TX_Voice" value="1" />

</path>

Να ρωτήσω.

Έχω την στοκ 4.4.2 και ροοτ με το towelroot και Knox=0

Βλέπω το mixer_paths.xml

Αν προσθέσω αυτές τις γραμμές θα διορθωθεί το ζήτημα όπου δεν λειτουργεί η ηχογράφηση κλήσεων (μόνο θόρυβος) με τα "συνηθισμένα" προγράμματα καταγραφής (δηλ. πρακτικά όλα εκτός από αυτό του Skvalex).?

Να ρωτήσω.

Έχω την στοκ 4.4.2 και ροοτ με το towelroot και Knox=0

Βλέπω το mixer_paths.xml

Αν προσθέσω αυτές τις γραμμές θα διορθωθεί το ζήτημα όπου δεν λειτουργεί η ηχογράφηση κλήσεων (μόνο θόρυβος) με τα "συνηθισμένα" προγράμματα καταγραφής (δηλ. πρακτικά όλα εκτός από αυτό του Skvalex).?

Γιατί δεν το κάνεις με τον πιο απλό τρόπο με το application του Dr Ketan, έχω δώσει τον Λίνκ λίγο κάτω από την λύση που προτείνει ο Κοσμάς. :rolleyes:

Edited by vag74

Γιατί δεν το κάνεις με τον πιο απλό τρόπο με το application του Dr Ketan, έχω δώσει τον Λίνκ λίγο κάτω από την λύση που προτείνει ο Κοσμάς. :rolleyes:

Τώρα το είδα. Ευχαριστώ !

Το τσεκάρω και φαίνονται όλα εντάξει!

Ρε παιδιά σήμερα μου έκανε ένα κουλό το νοτε μου με πήραν τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να με ακούσουν.Χθες το μικρόφωνο δούλευε κανονικά και σήμερα χωρίς να έχω πειράξει τίποτα ούτε να έχω βάλει κάποια καινούργια εφαρμογή στο κινητό δεν μπορούσαν να με ακούσουν.

φιλαράκια θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο συνδέω το note 3 με την τηλεόραση έχω πάρει απ' το πλαίσιο έναν αντάπτορα mhl αλλα δεν βλέπω φως εχει κάποιες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει

φιλαράκια θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο συνδέω το note 3 με την τηλεόραση έχω πάρει απ' το πλαίσιο έναν αντάπτορα mhl αλλα δεν βλέπω φως εχει κάποιες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει

Του πλαισίου δεν κάνει για το note3 θελεις τον γνήσιο της Samsung;)

Του πλαισίου δεν κάνει για το note3 θελεις τον γνήσιο της Samsung;)

ειναι σίγουρο γιατί της samy κάνει 40€

ειναι σίγουρο γιατί της samy κάνει 40€

Φίλε εχω δοκιμάσει και από τον Γερμανό και απο αλλού 3 ακόμα μάρκες noname όταν είχα το s4 και είτε δεν έπαιζαν είτε από συνδεόταν συνέχεια. Τώρα το νοτελι είναι πιο περίεργο τηλέφωνο από το s4 και το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να συνεργαστεί με άλλο ανταπτορα.

http://www.digitop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3755

Για δες αυτό δεν είναι τόσο ακριβό.

Καλησπερα παιδια.

Προσπαθω να περασω Omega V21 δεν μπορω

Κανω τα βηματα απο το XDA αλλα δεν μπορω να μπω σε recovery mode.

Εχω κανει root.

Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

Καλησπερα παιδια.

Εχω κανει root.

Να φανταστώ ότι έχεις βάλει custom recovery γιατί μόνο έτσι περνάς custom rom . κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς ταυτόχρονα volume up - power button-home button.

Παω εκει αλλα μου βγαζει το μενου σαν να παταω volume down-power button-home button δηλαδη παλι μπαινει σε download mode.

Παω εκει αλλα μου βγαζει το μενου σαν να παταω volume down-power button-home button δηλαδη παλι μπαινει σε download mode.

Μάλλον δεν τα πατάς σωστά.

Σορρυ για το διπλο μηνυμα ειμαι απο κινητο

Edit:

Βρεθηκε λυση δεν εβαζα το CWM based recovery σωστα

Edited by Thanoucos_

Σορρυ για το διπλο μηνυμα ειμαι απο κινητο

Edit:

Βρεθηκε λυση δεν εβαζα το CWM based recovery σωστα

ολα οκ καταφερες τελικα να περασεις την ωμεγα??

εχεις περασει αυτο το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 ??

Καλησπερα παιδια.

Εχω κανει root.

δεν ξέρω αν την πέρασες αλλα κατι δεν πάει καλά με την v21 αν την βάλεις πες μας αν ειναι ολα καλά.

δεν ξέρω αν την πέρασες αλλα κατι δεν πάει καλά με την v21 αν την βάλεις πες μας αν ειναι ολα καλά.

Τι εννοείς κάτι δε πάει καλά? Την έχω εδώ και 5 μέρες και όλα είναι τέλεια. Η v20 είχε θέμα γιατί γενικά η nf4 είναι λίγο μάπα. Εκτός και αν εννοείς το θέμα με τον omega kernel που δεν έμπαινε deep sleep. Φλασάρεις έναν άλλο custom και είσαι οκ.

Την έχω πάνω από 10 μέρες, όλα κανονικά. Την πέρασα πάνω από v19.

civato 1.5

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπερα,

Εγραψα και στ επισημο αλλα δεν πηρα καποια απαντηση..Εχω προβλημα με τους χαρτες του κινητου κθαως οταν παω να επιλεξω μια τοποθεσια απο το 4square μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ενω οταν κανω το ιδιο απο αιφον μου την εμφανιζει..μπορει ν βοηθσει καοιος;;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ποιο πιστεύετε οτι είναι το "καλυτερο" επισημο firmware για τη συσκευή? Απο άποψη σταθερότητας, μπαταρίας, περιορισμών κλπ. Δεν θέλω να γράψει ο Knox οποτε κοιταω προς το παρόν μονο για επισημο firmware.

Σημερα θα την περασω τα εχω ολα ετοιμα στο κινητο

Kernel ποιον πρεπει να περασω?

Μεσω ODIN τον περναω?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις